Jag vaknar av att väckarklockan ringer, jag ser att klockan redan är 08:30. Fan jag börjar om 40 minuter hur sjutton ska jag hinna. Jag hoppar upp ur sängen och springer mot badrummet rycker i dörrhandtaget men det är låst. Noel skynda dig jag kommer bli sen till skolan!

Hör skratt inifrån badrummet.

-Noel lägg av det är inte kul!

Efter 5minuter så kommer han ut med ett leende på läpparna och jag bara blänger på honom surt. Jag går in i badrummet och börjar fixa mig. När jag ser min spegelbild så vill jag spy över hur ful jag är. Men jag biter ihop och ler ändå. Slänger på mig lite smink så att allt blir bättre. 20 minuter senare så går jag in på mitt rum och sätter på mig kläder, det får bli en vit T-shirt och en jeanskjol idag. Sedan går jag ner till köket där jag ser Noel och mamma äta frukost. Jag har aldrig varit någon frukostmänniska så jag tar bara en banan och slänger ner den i väskan.

Mitt namn är Cassie och jag är en helt vanlig tjej som går sista året på Drottning blankas gymnasium i Stockholm. Det enda annorlunda med mitt liv är att min storebror Noel är med i en känd hip hop grupp som heter Hov1. Annars är jag en helt vanlig tonårstjej som letar efter äventyr och spänning.

-Noel skynda dig du lovade att köra mig till skolan idag.

- Jaja jag kommer.

Jag går ut till bilen och sätter mig. Medans jag väntar tar jag upp mobilen.

(1 meddelande från Blake)

Jag öppnar meddelandet och läser:

Har du hört om festen på fredag? vi måste verkligen gå dit! :)

Jag svarar: Visst så länge det finns sprit haha, hos vem är det?

Blake skriver: Hos någon kille från C klassen.

Jag svarar: Okej i be there girl <3

När Noel startar bilen börjar hov1´s nya låt spela. vi båda börjar skratta och sjunga tillsammans. Vi båda har älskat musik ända sedan vi lärde oss att prata. Även fast Noel kan vara fett jobbig ibland så är han fortfarande min storebror och jag älskar honom för den han är.

När vi är framme ger jag Noel en snabb kram och hoppar ut ur bilen och springer mot skolan upp för alla trappor. Vid mitt skåp möter jag upp Blake. Blake har varit min bästa kompis sedan högstadiet och hon kan allt om mig och alla mina mörka hemligheter.

Mitt liv har aldrig varit lätt jag har haft ätstörningar sedan jag gick i mellanstadiet och självskadebeteende. Jag har varit mobbad ända sedan jag började skolan men som tur nu på gymnasiet har allt slutat. Förutom att jag ibland fortfarande skadar mig. Jag har blivit nedtryckt av många så nu har jag onda röster i mitt huvud som säger hur värdelös jag är.

Likes

Comments