Hej! Just nu har jag hamnat i en period där jag inser vad jag faktiskt gått igenom, det känns som att all energi har gått till att vara så positiv jag bara kan för att snabbare återhämta mig efter operationen. Det är nästan så att jag har förträngt perioden efter operationen men nu kommer alla känslor ifatt mig. Ibland orkar jag inte vara glad jag tänker även att jag vill tillbaka till tiden innan jag tackade ja till operationen, ibland tänker jag att jag vill se ut som jag gjorde förut detta var inte värt det.. men det är bara fortsätta att kämpa det värsta är gjort men ibland så blir man så knocked down av alla tankar och känslor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 476 Readers

Likes

Comments

Idag har det gått 6 veckor sedan jag gjorde operationen då fort tiden går!! För 6 veckor sedan låg jag på sjukhuset med mycket ångest inför operationen och när operationen var gjord så ångrade jag mig så mycket på grund av smärtan jag hade men idag så är jag glad att jag genomgick detta! Första gången jag tuggade idag efter 6 veckor det kändes väldigt konstigt men man vänjer sig ju! Nu ska jag göra mina gapövningar tycker redan jag kan gapa mer nu än i början!

  • 605 Readers

Likes

Comments

Kom precis hem från käkkliniken och allt såg kanon ut! Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är för att Björn Olaisson och hans kollega har tagit så väl hand om mig! Alltid skratt och glädje när man kommer dit! Nu har jag fått börja ha en gummisnodd på varje sida istället för två och så ska jag gapöva några gånger per dag för att tillslut kunna få tillbaka min gapförmåga!

  • 665 Readers

Likes

Comments

Hej nu har det gått en månad sedan jag gjorde operationen och allt känns toppen! I början var matlusten så låg men nu ser jag fram emot att äta min mixad mat varje dag! Har fortfarande gapförbud och i morgon ska jag in till käkkliniken för kontroll och jag hoppas allt ser bra ut! Tiden går så sjukt fort och nästa vecka blir det att börja i skolan igen känns konstigt efter att ha varit borta i en månad! Jag är fortfarande svullen men har inte så mycket smärta kvar vilket är otroligt skönt!

  • 670 Readers

Likes

Comments

Här är före och efter bilder på hur stor skillnad det blivit hittills! Längtar tills gummisnoddarna och rälsen försvinner!

  • 754 Readers

Likes

Comments

Hej idag så har jag varit på kontroll och borttagning av knutar på stygnen i munnen på käkkliniken! Alltså vilken personal man blir så glad av att komma dit de är bara för underbara! Är så tacksam för de som jobbat med mig på käkkliniken kommer bli en stor saknad sen! Nu blir det ut på promenad med hunden och ikväll kommer äntligen Tobias hem! <3
Svullnaden går ner mer för varje dag nu kan jag skratta utan att det gör ont

  • 784 Readers

Likes

Comments

Idag har jag fått i mig fiskpinnar och potatismos så gott! Igår vägde jag mig och det visade sig att jag gått ner 6kg på en vecka helt sjukt, dock tror jag det mesta är muskelmassa som försvunnit! Efter operationen kände jag bara hopplöshet och ville ge upp men nu så känner jag mig starkare i psyket mer än någonsin! Idag blir det att utmana sig själv att gå på Ikea!

  • 825 Readers

Likes

Comments

För en vecka sedan låg jag fortfarande på operationsbordet, det har gått ganska fort faktiskt! Ser fram emot när tuggförbudet är slut så man kan börja äta mer riktig mat istället för soppor hela tiden.. idag lyckades jag byta gummisnoddar i munnen själv blev så glad!!! Har varit svårt pga svullnaden! I morse hamnade jag på golvet 2 gånger och var nära på att svimma inte så konstigt då jag knappt får i mig mat men nu mår jag bättre! Har varit ute och gått en långsam promenad med pappa och voven så skönt! Tog bort stygnen på kinderna idag också såg bra ut :)
Här kommer en bild på hur svullnaden har lagt sig under en vecka!

  • 880 Readers

Likes

Comments

Ja äntligen idag 5 dagar efter operationen så vågade jag mig på att lossa på gummisnoddarna för att äta mos med mixad falukorv i ugn så gott! Lite nervöst att gapa med tanke på att jag har 9 spikar som håller ihop käkarna! Idag har det känts bättre har varit ute och gott och försöker blicka framåt! Det gäller att ha ett starkt psyke i detta läge så positiv som möjligt! Så här såg jag ut idag svullnaden har lagt sig lite i alla fall :)

  • 930 Readers

Likes

Comments

Jaha nu har det gått tre dagar sedan operation och igår fick jag äntligen åka hem, det är så konstig känsla att ligga på ett sjukhuset man känner sig så utlämnad och verkligen bortom krontroll, det känns som om man tjatar ihjäl sig på de som jobbar så nu får mina nära o kära stå ut med mitt tjat ett tag här hemma haha! Flytande mat nu top favorit är väl nyponsoppa jag bara längtar tills jag får äta grillar kött i sommar!!! Är så trött på detta flytande nu man vill lixom bara ge upp men måste äta för att läka... ska byta gummisnoddar i munnen en gång per dag vilket är sjukt svårt när man är svullen som tur är har mamma fått till tekniken så hon får stå för det ett tag! Har även varit ute o gått långsamt typ 300 meter idag kände mig verkligen som Agda 90 år med värk och tungandad men det är vara att se framåt nu då! Nu har jag precis vilat en stund här kommer en bild på svullnaden idag!

  • 981 Readers

Likes

Comments