Header


HEJSAN

Har hunnit bli en hel månad äldre sedan jag bloggade sist, oj oj oj. Har även hunnit lämna in de sista skolarbetet, skrivit ett sista prov och gått på bal sedan dess (samt tagit sönder ett stycke hörlurar på gymmet RIP); annars har det varit ett lugnt liv. Om det, mot förmodan, skulle gå en månad tills jag sätter mig ned framför Nouw igen, är det en nystudentad gumma som skriver. Ses kanske då.

Kram


Likes

Comments


Från igår, i Lund. Vi hängde i Stadsparken från kl 8 och gick sedan hem till ett par kompisar till J, där vi sedan var hela kvällen. Mycket bra dag och kväll. Idag ska jag plugga. Puss

Likes

Comments


HEJ BLOGGY

Har Converse-cravings för första gången sen jag gick i 5:an. Den kom smygandes när jag såg Converses sjuka samarbete med PLAY Comme des Garçons och fashionhjärtat mitt gick sönder. Att inte äga dem gör fortfarande lite ont men inga dammodeller verkar finns kvar på jorden. Kort därefter bytte jag tanken av PLAY-conversen mot ett par klassiska high tops vilket resulterade i att jag nu är sugen på dem istället. Bli inte förvånade om ni ser mig sporta dem tillsammans med lösa jeans/svarta kostymbyxor/klänning/krispig skjorta/skinnjacka snart.

Överlag är livet i en konstig fas nu. Jag börjar se slutet på en era vilket känns spännande men lite tomt, jag går runt med känslorna lättillgängliga och har lätt för att känna just nu. Fick en idé att blogga ikväll, har saknat det en aning (min mamma aka mitt största blogg-fan likaså).

Ikväll lyssnar jag på Bon Iver, Lorde, Tchaikovskys fjärde symfoni (som jag hittade och förälskade mig i idag) samt Markus Krunegård. Det är en lugnande blandning. Är ganska lugn just nu. Skönt.

Ha det fint.


Likes

Comments


Vi är åter på svensk mark. Så fort vi landat med flyget sprang jag, Hilda och Carolina genom Kastrup för att hinna med tåget till Sverige (vilket vi gjorde). Mer bilder och historier från resa kommer senare.

Kram

Likes

Comments


Bilder från vår första dag i Paris, igår. Vi anlände i Frankrike vid lunchtid igår och satte oss direkt i taxi mot hotellet. Vi bor på Montmartre (på samma hotell som jag var på när jag var i Paris första gången!) vilket är superhärligt. Åh vad vi lever.

Vi hörs senare idag bloggy,
À bientôt!

Likes

Comments