Header
View tracker


Tre par i favoriter. Köpte på mig lite smycken när jag besökte & Other Stories nyöppnade butik i Malmö för ett par helger sedan. Sedan dess har jag burit dem nästan varje dag. Älskar dem

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Jag älskar (tyvärr) att blogga om ytliga saker. Det är så lätt att man ser ner på ytliga saker som oviktigt och må så vara. Jag tänker ge er mina ytligaste favoriter nu, dvs saker jag inom en snar framtid önskar införskaffa:


Drömma får man, haha. Ha en fin kväll

Likes

Comments

View tracker


Efter skolans Öppet hus igår köpte jag sallad och juice på Holy Greens och satte mig på tåget norrut. Jag hoppade av i Göteborg där min storasyster mötte mig. Hon har precis flyttat hit efter fem studentår i Lund och idag skulle hon bjuda till inflyttningsfest.Vi tog en runda i Nordstan innan vi drog oss mot hennes nya lägga......där vi åt middag innan vi började festfixa.

Och shit vad vi hade roligt sedan. Älskar min syrra, älskar Gbg. Det blev en bra helg det här.
Idag ska jag åka hem och ladda inför en ny vecka. Hoppas er söndag blir fin. Kram


Likes

Comments


HELLO FROM THE OTHER SIIIIDDDDEEE. (Side note (höhö): Älskar versaler i Times new roman. Så jävla fint).

Hej allihopa. Glad fars dag, om du råkar vara en far. Jag och syskonen mina gav våran far en liten fars dag-present för att ingen annan är som våran far. Ingen är som våran far. Älskar honom <3. Idag har jag jobbat på restaurangen jag sommarjobbade på, kändes ganska kul faktiskt. Nu har jag precis ätit lite och ska försöka banka in lite kunskap inför nästa skolvecka, har två debatter på schemat. Ska bli najs, tro det eller ej.

I fredags köpte jag Tripprapporter, Tone Schunnessons debutroman. HERREGUD vad bra den är. Heeeelt fantastisk bok. Läs den om ni kan.

Gud vilket spretigt inlägg det blev, antar att det blir så efter ett par veckors bloggpaus. Vet inte varför jag inte har bloggat, gissar att det har att göra med skolan/festande/att J drog till Bali. Vet inte. Hoppas er nästa vecka blir fin.

KramEn liden outfitbild från fredagen

Likes

Comments


Om ni, mot förmodan, missat Lady Gagas nya släpp rekommenderar jag er att slå på den nununu. Albumet i säg är helt fantastiskt men mina favoritlåtar är Grigio Girls, Million Reasons, Joanne och Diamond Heart. In och lyssna med er nu!!

Likes

Comments


Coffee break feat. Pull and Bear sweater

. . .

Saknar min tumblr. Har inte hängt där på veckor, månader, typ. Som bekant hittar ni mina bästa citat, bilder och GIFs på standingonthe-moon.tumblr.com, men när jag nådde datorns sökfält och slog in de två första bokstäverna i mitt favorit-URL möttes jag först av STS Au Pair – sök idag!. Jag har nämligen nyligen skickat in min ansökan om att  fly boet​ flytta utomlands till nästa höst. Om mindre än ett år!!! En ansökan till att bo i Paris och ta hand om rika fransmäns snoriga ungar. En ansökan till att hänga med andra au pair:er, till att köra bil i en storstad(? normalt att drömma om det).

Googles andra försök att hitta till min bas i internetvärlden kom fram när jag fortsatte att trycka in bokstäver i sökrutan. "Sta" kom jag till, utan framgång. Jag möttes av rubriken Stanley Kubrick – Full Metal what? dvs den artikel jag läste innan jag hetsskrev och lämnade in en analys av Kubricks sjuka film om tränandet amerikanska marinsoldater. Den heter Full Metal Jacket för den som är sugen.

Det tredje resultatet innan jag nådde fram till min tumbor-sida blev ett google-dokument jag skrev med flera klasskompisar i ettan, före ett prov i filosofi. Det döptes till Nu stöttar vi varandra, Fi1. Läste igenom dokumentet och fick tanke på alla de arbeten jag gjort och lämnat in. Kopiösa mängder prov, läxor, hemtäntor och uppsatser har jag genomlidit under gymnasiet. Herregud. Bokstav efter bokstav, som egentligen inte betyder någonting tills det sätts i ett sammanhang, har skrivits ned. Kunskap har genom dessa vuxit fram och på något sätt format mitt intellektuella tänkande. Bokstäver och ord, talrika som stjärnorna, har kolliderat och skapat mitt nuvarande vetande.

Sjukt, eller hur?

På mitt fjärde försök fann jag min väg genom the interweb. Nu ska jag djupdyka bland inspirerande citat och välexponerade bilder. Hadegotthäj


Likes

Comments