Header


HEJ BLOGGY

Har Converse-cravings för första gången sen jag gick i 5:an. Den kom smygandes när jag såg Converses sjuka samarbete med PLAY Comme des Garçons och fashionhjärtat mitt gick sönder. Att inte äga dem gör fortfarande lite ont men inga dammodeller verkar finns kvar på jorden. Kort därefter bytte jag tanken av PLAY-conversen mot ett par klassiska high tops vilket resulterade i att jag nu är sugen på dem istället. Bli inte förvånade om ni ser mig sporta dem tillsammans med lösa jeans/svarta kostymbyxor/klänning/krispig skjorta/skinnjacka snart.

Överlag är livet i en konstig fas nu. Jag börjar se slutet på en era vilket känns spännande men lite tomt, jag går runt med känslorna lättillgängliga och har lätt för att känna just nu. Fick en idé att blogga ikväll, har saknat det en aning (min mamma aka mitt största blogg-fan likaså).

Ikväll lyssnar jag på Bon Iver, Lorde, Tchaikovskys fjärde symfoni (som jag hittade och förälskade mig i idag) samt Markus Krunegård. Det är en lugnande blandning. Är ganska lugn just nu. Skönt.

Ha det fint.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Vi är åter på svensk mark. Så fort vi landat med flyget sprang jag, Hilda och Carolina genom Kastrup för att hinna med tåget till Sverige (vilket vi gjorde). Mer bilder och historier från resa kommer senare.

Kram

Likes

Comments


Bilder från vår första dag i Paris, igår. Vi anlände i Frankrike vid lunchtid igår och satte oss direkt i taxi mot hotellet. Vi bor på Montmartre (på samma hotell som jag var på när jag var i Paris första gången!) vilket är superhärligt. Åh vad vi lever.

Vi hörs senare idag bloggy,
À bientôt!

Likes

Comments


Imorgon drar jag till Pariiiissss med bl.a. dessa gummor. Det känns fantastiskt bra, jag har nog aldrig behövt en Paris-resa som jag behöver en just nu.

Likes

Comments


Återkommer med våren.

Idealfredagarnas idealfredag. Har hittills vaknat bredvid J, skrivit nationellt prov i svenska. Nu ska jag till biblioteket och sedan jobba. Ikväll vill jag läsa och lyssna på Amy Winehouse. Njuter av tanken.

Trevlig fredag på er

Likes

Comments


Lyssnar på Duffy och skriver essä. När jag gick i fyran-femman lyssnade jag, likt alla andra, oavbrutet på Mercy, men efter den hiten har det fram tills nu varit tyst från Duffy. Rekommenderar framförallt låtarna Delayed devotion, Warwick avenue och Serious. Hon ger mig lugn, harmoni.

Essän jag skriver är en endast en examination i svenska 3, inte ett egenvalt tillfälle för min inre Simone de Beauvoir att komma fram. Jag hoppas på att skrivandet kan få mig att återbesöka den personlighet jag var för ca 1-1,5 år sedan. Det känns som att jag inte längre tänker, om ni förstår vad jag menar. Det känns som att jag hela tiden influeras av medier och inte kan välja bort vad jag vill tänka (eller så håller jag på att gå in i en slags existentiell kris à la "snart studenten wohoo"). Min svartklädda, egenkära, djupsinniga persona från förut känns långt borta nu. Ah. Jag vet inte. Jag vet inte. (Obs jag är inte så deppig som jag låter.)

Ha en fin lördag,

Hälsn


Likes

Comments