Header


Coucou,
Jag sitter på Bagus Kafé i centrala Hyères och sippar kaffe, har precis avnjutit en açai bowl med massor av frukt. Innan jag reste till Hyères var jag rädd för att vegoutbudet skulle vara begränsat, men det har överraskat mig. Just detta café kallar sig veggie friendly, då de erbjuder mat, fika och drycker för både veganer och ickeveganer. Mycket trevligt, tycker jag. Jag hittade Bagus Kafé via appen HappyCow, som hittar matställen med vegetariska alternativ i ens närhet. Även det mycket trevligt, tycker jag. Idag skippade jag frukosten hemma, som vanligtvis består av baugette, frukt och kaffe, och gick tidigt in till stan för att slå mig ner på Bagus.

I måndags skrev jag ett s.k. test de niveau på universitetet i Toulon, då jag ska börja läsa franska där ett par timmar i veckan. Ärligt talat gick det inte så bra, men det känns ok ändå (jag är ju här för att lära, hehe).

Nu tänkte jag resa mig och gå hemmåt igen. Promenaden från stan, hem, tar ungefär 20-25 minuter. En lagom sträcka för en morgonpromenad, tycker jag.

À bientôt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Två bilder som togs fem minuter innan detta
inlägget publicerades. Just precis sådär såg jag alltså ut just just precis då.


Hej hej bloggy, nu skriver jag från Frankrike för första gången. Har varit här i en dryg vecka och mår oförskämt bra. Familjen jag är au pair i är fantastisk, de ska ha all cred. Tack tack tack.
Även det franska språket, vädret och miljön gör mig väldigt lycklig. Mår mycket fint just nu. Puss

Likes

Comments


Slår du upp ordet tristess kan nog mitt namn stå bredvid
Slår du upp ordet rastlös kan nog mitt namn stå bredvid
Slår du upp ordet meningslöshet står jag bredvid, jag står alltid bredvid


Likes

Comments


Hejhejhej,

Ni som kan er Ben Howard vet exakt varifrån inspirationen till inläggets titel kommer (för er andra kan jag berätta att det är från hans låt Small Things). Kul, va? :))

Just nu sitter jag på min gamla högstadieskola där jag börjat vikariera lite, det är förvånansvärt roligt. Detta uppehälle är dock högst tillfälligt då jag om mindre än två veckor flyttar till FRANKRIKEEE och ett liv som au pair. När blev jag såhär gammal, undrar jag. Livet går så fort, sommaren 2017 likaså. Sommarmånaderna sprang iväg så snabbt att jag knappt har märkt att det har gått mer tre månader sedan jag stod med vit klänning och stundentmössa i Helsingborg. Igår kväll blev det tid för det första(?) besöket till Helsingborg sedan just studenten, då jag mötte älskadebästafinaste Hilda och Carolina. Vi gjorde tacos och pratade i timmar i Hildas egen lägenhet (vuxenpoäng). Och mysigt hade vi. Jag är oförskämt nöjd med gårkvällen.

Ha det fint bloggy

Likes

Comments


För två dagar sedan var jag och J i Köpenhamn och... åt, haha. Självklart turistade vi lite, shoppade och strosade, men stor del av tiden letade vi efter godsaker (och åt, alltså). Det var så mysigt. Älskar Köpenhamn, älskar J.

Likes

Comments


Oj oj oj, vad jag längtar efter hösten

Likes

Comments