Hej!
Förlåt för att det inte har kommit så mycket inlägg men, det har inte hänt så mycket. Vi har varit på Justin Bieber konserten och det var så j*vla bra! (Förlåt😊) 2 dagar efter så åkte vi till Key West och bodde på ett sjukt fint hotel. Och nu sitter jag i bilen ifrån Key West. Jag är så dålig på att uppdatera min blogg insta. Men det är inte min riktiga insta. Så jag glömmer bort att uppdatera den. Men vill ni att jag har en blogg Facebook istället och en Snapchat som ni kan följa min Story? Vill ni också ha mat bilder? Kommentera det annars blir det dålig uppdatering på andra medier. Det blir också konstigt med tider eftersom det är 6 timmars skillnad.
Puss på er! Och ha ett skönt Sommarlov! ☀️
Glöm inte att kommentera❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag var första hela dagen i det nya huset och det är så sjukt fint! Jag och Victor (min lillebror) har ett eget rum med egen toalett och det är super mysigt! Vi låg på stranden i typ 1 timme och poolen resten av dagen. Vi kommer nog att bara ligga på stranden på förmiddagen och poolen resten av dagarna nu de senaste 2 veckorna. Om inte jag och Mamma åker till Saw Gras Mills ( Ett super stort köpcenter) och shoppa loss! Jag ska ju på söndag åka till Miami och se på Justin och det ska bli så j*vla kul (förlåt😂).
Hoppas ni också har en skön semester var ni än är. (Kommentera gärna vad ni gör på erat Sommarlov)
Puss☀️❤️

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i soffan i båtar hus ska snart åka till ett nytt hus i Fort lauderdale och där ska vi se på Justin bieber konsert och även shoppa loooss!! Jag så en skit snygg kille igår när vi var på taco Bell, jag tror att att han var amerikansk så det är lite omöjligt att vi träffas igen. Men man kan ju alltid drömma. Vi var på Sea World på kvällen igår och åkte massa karuseller och annat super roligt. Vi var också på Apuatica och det var sådär, det var mycket folk och sjukt varmt.
Hoppas att ni har det bra var ni än är!
Puss!❤️❤️☀️

Likes

Comments

Hej!
Idag var på Disney Hollywood Studios, det var super kul men super varmt! Imorgon. ( Midsommar) så ska vi se en raket upskjutning på NASA. Och sen ska vi Shoppa på något köpcenter. Förlåt för ett kort inlägg.
Puss!❤️
Skriv gärna vad ni mer vill att jag ska skriva och vad jag ska lägga ut på min insta❤️ ( Det har tagit ett tag att ladda upp det inlägget så det var inte dag jag var på Disney Hollywood studios)

Likes

Comments

Resa, Mode

Hej!
Nu jag äntligen här, klockan är nu 09:03 och 14:03 hemma i Sverige! Igår var vi på Discovery cove, vi simmade med delfiner och hade super kul! Idag är det Onsdag och vi åker till Fort myers på sön. Imorgon ska vi på Disney Hollywood studios och på Fredag ska vi och se en raket upskjutning. Är så taggad! Vi har shoppat mycket på VS och Abriecombie and fitch. Hoppas att ni är nöjda med detta inlägget och jag kommer att visa allt jag köpt när jag kommer hem!
Puss och kram här från USA🇺🇸

Likes

Comments

​Hej! Nu är et snart dags hörrni!! Snart åker jag till FLORIDA!!! Hoppas att ni är lika taggade som jag. Idag släpps även blijetterna till Tubecon tour, där olika youtubers kommer att åka runt i olika städer och träffar fans! Jag kommer att köpa blijetter till Helsingborg och jag ska dit med min nästkusin Emilia. Jag kommer att skriva blogginlägg på planet till Florida och kanske till Manchester, om jag kommer ihåg det. Men på väg till Florida kommer jag att skriva några blogginlägg så jag uppdatera er, men det kommer ju inte koma upp för ens när jag har Wi-fi men jag hoppas att det är okej! 

Ha en skön sommar allihopa och pusssss på er!! 

Likes

Comments

Hej!

Ni kanske har märkt att jag har ändrat lite här på bloggen och gjort lite förbättringar. Jag har gjort en instagram bara till för bloggen och för er att följa, så jag heter jullansblogg där, så gå gärna in och följ den sprid den gärna så blir det roligare för både mig och er att följa min blogg sen. Jag åker ju som sagt till USA på lördag och är så sjukt taggad!!! Jag kommer någ inte blogga så långa inlägg eftersom jag kommer att blogga från appen i min mobil. Men jag kommer ju säker att blogga från datorn också men kanske inte lika mycket som jag brukar. Nu är jag så sjukt taggad på att blogga så nu blir det nog mycket uppdatering. Vad tycker ni om min blogg? Kommentera gärna för om ni har massor med tips så får ni gärna skriva dem till mig! Hoppas ni gillar min blogg och sprider min blogg också. För som sagt så kommer det att blir mycket roligare för mig att blogga och för er att läsa, om ni sprider den.

Puss på er och ha det så bra!!​

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni kan förlåta mig för jag inte har skrivit på länge, men jag var på Emporia idag och köpte en sjukt snygg tröja på HM.

En grön tröja med snörning upp till! Har alltid viljat ha en sådan tröja men alla snörningar är så långt nere och visar lite mycket privata delar (haha) Okej Snart är det dags. Snart åker jag till Forida, jag är så taggad. Vi åker först från Sverige till Danmark sen Danmark till Manchester från Manchester till Florida. Åhh, det är så mycket jag vill säga om resan och allt men det är så svårt att skriva om det och det tar också så lånt tid.

Hoppas ni delar och gillar min blogg! Pussss!!
Likes

Comments

Hej! Kan ni hjälpa mig med att sprida min blogg, detta är en dröm som hår i uppfyllelse och skulle bli så sjukt glad om ni vill sprida den! Puuuusss!❤️

Likes

Comments

Hej! Nu har det äntligen blivit sommar och ska snart åka till stranden är så sjukt taggad!! Hoppas ni får det bra! Nu blir det två korta inlägg på rad men hoppas det är ok. Oj, jag glömde nästan att jag använde en hår borttangnings kräm från Veet igår, funkade super!! ( ej sponsrad) puuuuss☀️

Likes

Comments