Hemma från skolan idag... huvudvärken har kommit tillbaka och jag har lika ont i halsen som förut... så tråkigt. Men jag hopps det går över snart.

Dag 24 - Vad jag vill jobba med när jag blir vuxen

När jag blir vuxen, vill jag driva ett eget stall! Det är en av mina största drömmar<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dag 23 - Min dag i bilder & text

Jag är ju fortfarande sjuk.. men jag mår jag såååå mycket bättre!! Jag har ingen feber längre, och inte lika mycket huvudvärk. Såå skönt!

I morse vaknade jag runt 09:00. Jag låg kvar i sängen drygt 15min, sedan gick jag upp, bytte om, gav Yoshi mat och sedan gick vi ut på en morgonpromenad.


(Tog tyvärr inga bilder i morse)

Sedan när vi kom hem gjorde jag te och sedan la jag mig i sängen igen.
Jag lyssnade på Spotify samtidigt som jag redigerade bloggen och planerade framtida inlägg.

Runt 13:30 gick jag ut med Yoshi igen. Jag tog med lite godis och en hundleksak, så efter promenaden släppte jag henne på gräsmattan så hon fick springa och leka. Men hon typ "tröttnade" efter 5-10min. Men vi tränade lite och så, så vi var ute lite längre! <3

När vi kom in igen så hade jag så mycket energi o så så jag typ satte igång och rensa min garderob. Jag menar det är ju inte så jobbigt, så jag ansträngde mig inte så mycket. Men när jag rensade så insåg jag att jag har, eller ah, hade såååå mycket kläder som jag inte använder eller är för små!! Det blev två pappkassar?! Men nu är det rääätt så mycket plats i min garderob :)

Och resten av dagen har jag legat i min säng och tittat på Youtube.

Likes

Comments

(Hej på er! Jag bloggade inget igår för att jag inte han..)

Idag vaknade jag runt 07:30. Ont i halsen och huvudvärk + feber... inte det roligaste. Men det är inte det värsta. Det värsta för mig är just nu att jag missar hoppningen idag, och klubbtävlingen i morgon... sååå tråkigt.. men men, vad kan jag göra åt saken? Det är bara att vänta tills jag blir frisk igen, sen kommer jag köra igång som vanligt!!

Dag 22 - Den bästa dagen på året och varför

Svårt att säga just DEN bästa dagen på året. För jag har MÅNGA "bästa" dagar!! Då en dag blir bäst, det är dom dagarna jag är på bra humör, då jag har ridit/ridit ett asbra pass, eller fått mycket gjort på en dag.

<3

Likes

Comments

Dag 20 - Hit vill jag åka innan jag dör

Blåa lagunen i Island!! Jag menar, titta bara vad fint det är!

Likes

Comments

Dagen började med sovmorgon, så skönt!!
Skolan var som vanligt... Men efter skolan gick jag upp till stallet. Jag bytte om och tog in Lillan.

Idag tränade jag och Lily på att gå ut samt ställa henne ordentligt i hörnorna. Vi tränade också på övergångar och på olika delar av programmet (LC:1) inför kommande tävlingar.

Det gick såååå bra och det var så härligt att rida i paddocken! Det var jättefint väder men det blåste ganska mycket.

Dag 19 - Min favoritlåt och varför

Det här är en av mina favoriter. När jag lyssnar på den här låten blir jag extremt taggad och får en allmänt bra feeling!

Några andra av mina favoritlåtar är även:
All time low - John Bellion
&
Lighthouse - Heart
s & Colors

Likes

Comments

Dag 18 - Vad jag hade på mig i dag

Tränings kläder. Jag är soppas lat så jag går i träningskläder i skolan för att jag inte hinner eller orkar byta om innan dansen.. haha..

Likes

Comments

Igår blev det hoppning! Det var jag och 2 till som hoppade och vi blev coachade av Viktor. Idag hoppade vi inte bara över hinder! Vi hoppade även över vattenmattor?! Jag blev positivt överraskad av Lillan och hennes reaktion. Hon hoppade jättefint över hindret och vattenmattan/mattorna!
Haha, jag trodde hon skulle vara "livrädd" i början men hon var rätt cool med dem.

Det var ett fantastiskt bra pass, och vi hade duktiga "kameramän" vid sidan om hinderna ;)

Dag 17 - 5 bloggar jag läser dagligen

@wilmawestdahl

@Beccanicoles
@linneahard

@IdaUthberg17

@MLWM

Likes

Comments

Dag 16 - Mina favoritplatser

(Foto: Anni Padian)

Stallet

Hästryggen

Sängen/Soffan

•Danssalen

Likes

Comments

Idag vaknade jag 07:30 av morgonsolen som sken in i mitt rum! Efter att ha vaknat till lite gjorde jag iordning min frukost och planerade lite smått på dagens schema.

Strax efter att ha ätit klart så gick jag ut med Yoshi som alla andra helgmorgnar<3

Runt 12:00-12:30 åkte vi upp till stallet. Jag möttes av en smutsig häst i hagen, och när vi (jag och Lillan) var på väg ut ur hagen fastande jag i leran och tappade balansen och i ren reflex, försökte räddade situationen med att sätta ned min hand lerors för att rädda resten av mig själv från att landa i leran. Så där stod jag i någon minut med ena hanen i lera och anda handen uppe i luften för att försöka få tag på Lillan som kanske, kunde hjälpa mig upp.. hehe..

Väl inne stod jag och tvättade och knoppade Lillan inför programtidning. Sedan fick Lillan stå och käka lite lunch medan jag och mammi stack ner till Ica för att köpa mat.

Vi red fram 30min innan jag skulle in och rida programmet. Vi red fram ute i paddocken och det var sol och lite vind men inte alls mycket (men det blev mera senare på dagen/eftermiddagen)

Det gick ganska bra att rida programmet! Efter att ha ridit fick jag tips att rida igenom hörnorna lite mera och att ställa henne ännu mer! Så jag ska tänka på det till nästa tävling! :)

~~~

Båda var nöjda efter idag!! Och mamma tog en fantastisk fin bild på mig och Lillan efteråt.. ;) (lite suddig dock)

Men de hör två bilderna blev bättre, haha hon står ju still och skalar inte på huvudet..

Dag 15 - Två saker jag längtar efter

•Sommaren så klart ;)

•Stallet/hästen, alltid.

Likes

Comments

Skönt med fredag!

Idag har vi haft tyska prov (verb) och "dansuppvisning". Vi skulle göra en dans på gympan och då gjorde jag och min grupp en koreografi till dancing queen - ABBA och visade även upp den idag.. hehe, det gick rätt bra ändå!!

Efter skolan gick jag upp till stallet en snabbis och tog en barbacka tur ut på ridstigen i busvädret. Lillan var hyfsat lugn trots vädret men så klart så var ju vissa saker läskigare än andra ;)

Dag 14 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit

En av mina favoritbilder som jag har tagit själv måste nog ändå vara denna!!<3

Likes

Comments