Hej!

Asså shit vilken morgon. Till och börja med blev MITt smink åt helvete dåligt idag...! Utan att överdriva så gjorde jag om mitt ögonbryn 5 gånger, och ändå blev det inte bra?! Sedan blev det att jag tappade bort tiden, så det blev det ganska stressigt innan vi skulle åka till skolan... hahah,

Men dagens ridpass asså.. hon var skitfin idag, så kul! Vi körde mycket serpentiner, ökningar och övergångar, lite av varje. Så trots den dåliga starten på dagen slutade det ändå bra :-)

Imorgon blire att gå upp tidigt, dvs 08.00, planerar att ta ett träningspass på morgonen, sedan ska vi till stallet. Tror longering ligger på schemat. Sedan ska vi ha ett ihopsläpp! Ska försöka att klämma in lite plugg också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeej.

Hahah, igår hade jag typ smått stress över att det skulle vara prov idag, och ja, det här med att plugga hade ju inte riktigt hänt än. Meeeen jag låg en vecka före verkligheten i hjärnan, så det var väll tur för min del då. Hahah.

Dagens skoldag var väll som alla andra. No comments. Men på onsdag blir det lagomt stelt då vi ska till ungdomsmottagningen med klassen...yup.

Asså hööörni..! Bästa passet på länge!

Vi hade vikarie, men en bra vikarie. Skit snäll, men inte för snäll, hon såg till så att man gjorde rätt. Och hade en bra koreografi :-) Och herregud va SVETTIG man blev, eller iallafall jag hahah...

Likes

Comments

En typ ångestfri sunday today :-)

Har iiiii princip endast varit i stallet idag + firat fars dag. Men annars har det inte hänt något speciellt. Eller jo! Idag hade vi privat lektion. I början innan lektionen när jag red fram, var det lite, jag vet inte hur jag ska förklara, men asså, inte världens bästa början, men lektionen började och det gick bara bättre och bättre och efter lektionen kändes det super :-)

Asså vädret som har vart nu i helgen, kan gärna hålla i ett tag till, behövs inte mer regn på några dagar nu tycker jag. Men shit va kallt det har börjat bli.? Seriöst asså?!

~~~

Monday tomorrow och ni vet vad det betyder...!
DANS
Det är som i stallet. Där kan jag bara koppla bort skolan och fokusera på mig själv. Det är sånt man behöver ibland. Speciellt på en trök måndag.

Likes

Comments

Hej.

Shit va bra väder det var idag?! Såklart passade jag på att ta en barbacka uteritt ;-)

Gårdagens pass gick SVINBRA! Seriöst alltså. Galoppfattningarna satt som en smäck. Jag fick tränat på min sitts och att hitta takten.

Serpentiner med övergångar, sedan även galoppbyten (avbrott till trav mellan bytet), Ökad galopp i snett igenom (båda varv såklart), passade på att träna på att sitta ner i traven + övergångar mellan arbetskrav och mellan trav.

Ett toppen pass, så det satt fint med ett lugn uteritt idag!

Likes

Comments

Heeeej

Idag var nog den segaste skoldagen någonsin. Idag slutade vi 15:25, tre lektioner innan lunch, och 3 lektioner efter. Biologiprov, CHECK!

Dagens ridpass blev serpentiner med 3 bommar över medellinjen per serpentin. Idag gick övergångarna så bra, men med väldigt mycket energi. Men idag lyssnade hon väldigt fint på galoppfattningarna :-)

I slutet gjorde vi galopp på ”bågarna” och avbrott till trav innan bommarna, trav över bommarna, och galoppfattning efter bommarna och fortsätter på nästa båge.

Svinbra jobbat!! <3

Likes

Comments