View tracker

Go kväll alla läsare!

Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag, ba lite tråkigt att det regnade så mycket på eftermiddagen..

Idag hade vi sovmorgon så jag började skolan kl. 10:00 istället för 08:10.

Innan skolan började, följde jag med upp till stallet och hälsade på Lily en stund.

Det vart Fett skevt på elevensval/fördjupningen när vi skulle spela in våra röster när vi sjöng och spelade instrument. (har lucia uppträdande som elevensval/fördjupningen.) Själv är jag inte så jäkla musikalisk av mig så jag fick spela "cupsong" till "See you again" med Wiz Khalifa och Charlie Puth. Hoppas det blir bra i till slut ändå..

Efter skolan åkte jag till stallet. Lily har stått i 2 dagar nu men mammi red på förmiddagen idag.
Lily va fett pigg och busade lite gran. Hon ville inte fatta vänstergalopp så hon sparkade bakut och skuttade upp och ner och vart allmänt sprallig och busig. Men om man bortser från bakut sparkarna så gick såå fint!

I uppvärmningen renodlade vi hjälperna och lösgjorde henne på lösa tyglar. Vi tränade öppna och slutna i både skritt och trav. Vi tränade på takt och tempo, övergångar och skänkelvikningar. Nöjd över dagens ridpass <3

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Förlåt att jag inte bloggade igår men vart så trött så jag han inte skriva igår innan jag somnade.

Idag hängde jag med en kompis till dansen efter skolan. Vi tog tåget in till Uddevalla och när vi kom fram bytte min kompis om o sedan började lektionen.
Det var roligt att titta på o så.

När danslektionen vart det 1h kvar tills bussen gick. När vi var inne i Uddevalla och väntade på bussen gick runt i olika affärer och i sista sekund såg vi att det va 3 minuter kvar tills bussen skulle åka. Men vi kom på bussen och åkte hem.

När jag var på Ljungskile busstation så var det bara att börja röra sig hemåt. Och så mötte jag mamma på vägen hem <3

Har inte jätte mycket att skriva om dock men hoppas att det går bra.

Kram <3

  • 27 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Idag vaknade jag i panik och trodde att det va måndag morgon. Men som tur va var det bara lördag.

Idag hade vi jouren och det var såå mysigt. Vi vart i stallet kl. 07:40 idag och morgon fodrade hästarna. Allt vart frid och fröjd. Det var teori alla lektioner förutom den första så det var inte så mycket att göra i ridskolestallet fören på kvällen.

Idag vart det 4st som hoppade :) Vi hoppade inte så högt idag.. Men tur va väll det kanske. Lillan stod igår så hon var extra pigg idag så jag satsade mer på ett kontrollerat pass istället för ett mer fart fyllt pass med höga höjder, det kan vi ta nästa gång istället ;)

Lillan var lite busig men höll sig i skinnet och gick fint!

Ridpasset bestod av 1 cavaletti, 1 travhinder/galopphinder och 4st galopp bommar som vi sedan la upp till 3st studs.
Vi kunde ligga och rulla på några hinder + att vi kunde göra en liten mini bana.

I morgon ska jag upp tidigt, när jag är klar med utsläppet, mockningen och höet mm. Har jag planera att rida ut, jag menar lixom att jag får passa på när det är ljust ute efter som att det blir mörkt så fort.
Antar att det kommer vara ganska kallt i morgon också efter som att det vart ganska kallt idag.

Tänkte gå och lägga mig nu så att jag orkar gå upp tidigt i morgon :)

Hoppas ni har en trevlig kväll! Kram <3

(Inte bilder från idag)

  • 44 readers

Likes

Comments

Go kväll alla! Idag har det varit en jätte lugn dag. Vi hade ett tyska läxförhör på klockan (ganska lätt) och våran so/sv lärare var sjuk idag så vi fick gå hem 80 min tidigare :)

När jag kom hem så stod jag i typ 2h och stekte pannkakor, de va fett goda men det tog lååång tid att steka.

Blev tyvärr ingen ridning idag, men ska vara i stallet hela helgen <3 i morgon så har vi jouren, och på hopptiden (16:00-18:00) ska vi hoppa.

På söndag ska jag hjälpa en i stallet med utsläppet, efter det ska jag gå och mysa i stallet och ev. ta en uteritt.
Ser fram emot helgen <3

Ha det bra:) kram!

  • 45 readers

Likes

Comments

Go kväll!

Idag började jag dagen kl.06:30 och kl.07:40 åkte vi till skolan. Ganska gött att första lektionen blev inställd så MA kunde ta det lugnt.

Sen fick man nästan en hjärtattack av att bli påmind av att man har religions prov om en vecka..! Men men..

Vårt ridpass vart ganska lugnt och kort efter som att mammi red ganska hårt igår <3 Vi körde lite lösgörande och mycket trav :) när vi skrittade gjorde vi några följeövningar från marken.

Ha en bra torsdags kväll! Kram <3

  • 50 readers

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en jätte bra dag, började skolan som vanligt idag kl. 08:10. Dock började vi dagen med hk prov om protein.. Men efter provet bakade vi, vi bakade kakor och lyckades med maränger som smakade ägg på 5min :)
I slutet av dagen hade vi so/sv förhör vilket gick väldigt bra.

Slutade skolan kl.14:30 idag vilket var ganska skönt. Onsdagar brukar vara väldigt lugna så det va ju inte direkt ett något nytt.

Efter skolan åkte jag och mammi till torp och shoppade. Vi fick köpt både kläder och skor :) skönt att uppdatera sin garderob lite gran :)

Det har varit en toppen dag idag <3

Ha en bra kväll! Kram <3

Likes

Comments

Go kväll! Nu är jag äntligen hemma, slutade skolan kl. 15:30 och stressade direkt iväg till dansen. Det va ett bra danspass idag! Vi värmde upp, stretcha och tränade styrka. Vi körde igenom koreografin några gånger, sedan la vi på några åttor till :)

Vi hade fysikpris idag (gick ok) och i morgon har jag hkk prov och sv/so läxförhör. Så det är bara att börja plugga, men först pizza ;)

Likes

Comments

Go morgon! Vaknade 06:00 idag och är sååå trött... Har typ sovit drygt en timma i natt pga. Huvudvärk och hosta... Och man känner sig lagom taggad inför skolan också när man vet att man slutar 15:30.. Åt en god frukost iallafall så jag har ju energi (hoppas jag). Planen för i dag är som alla andra tisdagar, skola och sen dans. Inte så avancerat ;)

En fråga! Vad skulle ni tycka om jag hade en frågestund nån gång??
Tror det skulle bli kul att ha en frågestund :) men om ni skulle vilja ha en så kan ni skriva några frågor nere i kommentarsfältet <3

A ja, måste dra.. Skriver mer i kväll.

Kram <3

  • 79 readers

Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem. Det har varit en ganska lång dag i skolan, men äntligen är man hemma. Men nu väntar en stor hög med läxor som jag måste göra... Haha, vet typ inte vad jag ska skriva om men men..

Likes

Comments

Idag var en toppendag! Vi pyntade jätte fint i stallet och det va många som var med och hjälpte till. Efter julpyntet tog vi fika :)

Idag tog jag en ute ritt i det fina vädret, fick tyvärr ingen bild pga att min mobil inte funkar.. Men det var riktigt busväder för hästarna. Det blåste sååå mycket men det var inga moln på himlen. Lily (min häst) tyckte nog att det va kul att komma ut i naturen o springa <3

Sen så har Lily fått en nu frisyr! Denna gången rakade jag Lily själv och det blev ganska bra för att vara den första :) fick tyvärr ingen bild på det heller...

Ha en bra kväll!

Likes

Comments