Hej på er!
Det var ett tag sen och vi har passerat 2017 vilket är sjukt skönt.
Just nu ligger jag i min säng och har ångest över att skolan börjar imorgon men jag tror och hoppas att denna sista termin flyger iväg fort.
Jag har iallafall haft ett skönt lov och de var välbehövligt, har åkt skidor i klövsjö och Vemdalsskalet, varit men vänner och bara tagit det lungt.
Är lite osäker om jag ska blogga eller inte... men ni lär väl märka om jag lägger av haha. Aja hoppas ni har haft ett bra lov😘
Här kommer lite bilder:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit i skolan hela dagen. Efter skolan åkte jag och Felicia ner på stan och jag köpte en julklapp till min mamma. Sedan hämta jag Maya i skolan för att åka ner till stan igen för att jobba. Jag, Maya och Lina skulle jobba på Linas pappas jobb i stan som servitriser för att dem hade firma fest. Såklart fick vi smaka maten och det var sååå gott!! Nu ska jag dra och träffa lite kompisar, hoppas ni får en bra fredag!

(Här kommer lite bilder från kvällen)

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft!

Min dag började med att jag vakna upp och hade så fruktansvärt ont i halsen men jag kämpade mig till skolan ändå, vilket var ett fel val för efter första lektionen så fick jag feber och åkte hem. Jag gjorde inget speciellt när jag kom hem , utan tog det bara lugnt sedan kl.14.20 hämtade jag min syster som hade slutat. Hatar att vara sjuk alltså. Hoppas på att jag kan åka till skolan imorgon iallafall. Detta var inte det roligaste inlägget men kände att jag ville uppdatera lite eftersom jag är ny här. Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Jag är en 15 årig tjej som heter Wilma och bor i Uppsala och som älskar att vara med mina fina vänner och att träna. Men nu tänkte jag svara på 10 snabba frågor eftersom jag är helt ny på att blogga och så ni får veta lite om mig!

1.Hur gammal är du? - 15 år gammal, alltså 02a

2.Är du en morgon eller kvällsmänniska? - Kvällsmänniska helt klart, (då allt roligt händer)inte sant?

3.Hur många syskon har du? - En lillasyster

4.Sommar/Vinter? - Sommar (det bästa som finns)

5.Stjärntecken? - Lejon

6.Går du på någon sport? - Yes, kör fotboll

7. Beskriv dig med 3 ord - spontan, glad, utåtriktad

8.Armband/Halsband?- Armband

9. Har du något husdjur? - Nej har aldrig haft

10.Vad gillar du? - Vara med kompisar och min familj , träna och såklart göra massa spontana saker...

Hoppas ni vet lite mer om mig nu, annars är det bara att fråga!


Likes

Comments