Hej! Back to reality för denna vecka ska jag jobba, så idag började jag 11.30 och slutade 17. Rätt lugnt med folk vilket var tur med tanke på att jag dragit på mig en förkylning och fortfarnade hur trött som helst. Men fick skjuts hem av pappa från jobbet och vi köpte med oss sushi, varit sugen på det under hela Bråvalla så det var nice att få det till middag. Nu ska jag slappa hemma hela kvällen med popcorn och troligen kommer Jesper hit, puss hörs sen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte ens vart jag ska börja. 4 nätter i ett tält på med världens bästa och spårad människor, hur kan det inte bli cpkul och helt hemskt på samma gång. Vi hade dessutom bästa campet på hela campingen #olofpalme. Vädret bjöd på sol de första dagarna vilket resulterade i att man brände sig (framför allt näsan) men fick glida runt i shorts och lysssna på finaste Ron Pope vackraste Lana Del Ray och legndariska Iron Maiden. Att det sedan regna och blev kallt var inte alltid lika mys men bästa Maggio och Alesso gjorde oss varma precis som Bastille, Kanye West och Axwell Ingrosso gjorde dagen efter och avslutade det hela. Bråvalla var det bästa och värsta jag gjort

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det måndag och ska egentligen jobba både måndag tisda den här veckan (sen bär det ju av till bråvalla!!) Men fick ett sms imorse där de fråga om jag ville vara ledig och det tackar man ju inte nej till. Så har bara tagit det lugnt hela förmiddagen, pappa och Clara är hemma så busa lite med henne och åt lunch. Nu ska jag hänga hos Jesper en stund sen möta upp Inez och Maja för att handla inför Bråvalla, puss hörs sen!

Igår hos Sofie hade på mig min syrras nya tröja hon köpte i Italien

Likes

Comments

Hade en mysig kväll igår och vaknade upp pigg imorse. Åt frukost och gjorde mig iordning för att sedan bege mig mot stan för att träffa Helena, Emma, Alex och Fanney. Vi köpte presenter till födelsedagsbarnet och tog sedan bussen dit. Sofie bjöd på god mat och en amazing tårta och vi spelade spel och lekte hela eftermiddagen! Det var så mysigt, fick skjuts hem där det väntade middagsgäster så alldeles nyss åkte. Så nu ska jag snart släpa mig själv till gymmet för det var för länge sen, puss hörs sen!

Fina 17-åringen med sin goda tårta, love you my partner in crime 

Likes

Comments

Oj vart tog veckan vägen har dock bara jobbat, både tisdag, onsdag och torsdag så har inte haft något vettigt att skriva alls. Har inte haft orken till det heller, det enda jag gör är typ äter sover och jobbar.. Men jaja need the money så det är ju värt det i efterhand. Men igår (i fredags) var det alltså midsommar och den började med en skön sovmorgon och åkte jag till stan och fixade lite grejer sen tog jag bussen med Filippa till Ofelia. Där åt jag middag med fina tjejer och det var riktigt gott och mys. Sedan tog vi bussen till Tomas där det var fest vilket var kul men åkte hem ganska tidigt med Emma och Frida. Idag har jag träffat Inez och Isak och fixat saker inför Bråvalla (inte långt kvar nu!!!). Nu ska jag äta grillat till middag sen bege mig mot Jesper. Puss

Likes

Comments