Yeah pannkakor till lunch och pannkakor till middag, är det torsdag så är det am I right? Nej gott var det och precis den energin jag behövde för att träna innebandy! Kom hem vid ca 21.15 och gjorde magstyrka och duscha. Åt sedan ett gigantiskt äpple och läst klart engelska boken. 
Nu ska jag borsta tänder och sova. Imorn är det fredag och jag har sovmorgon! Lovely, Godnatt! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Kändes långt ifrån kul att gå upp imorse men jag lyckades ta mig till skolan ändå och nu har även denna dag passerat. Helt okej dag som vilken torsdag som helst! Känner mig inte sjuk och har inte så mycket plugg så därför tog jag mig en kopp kaffe framför Sex and the city när jag kom hem. 
Ikväll har jag innebandyträning men innan ska jag läsa i min engelska bok, puss

Bjuder på en bild på mig eftersom det aldrig händer längre (hehe fulperiod for sure) Men detta hade jag på mig iallafall!
Tröja från Topshop och Byxor från Carlings (obs ej Dr Denim) 

Likes

Comments

Hello! 
En onsdag har passerat och har skrivit ett svårt franska prov i franska (läsförståelse) och tränat ett pass på Frikis med Majsan. Skulle gått på skivstång intervall som jag gick på förra onsdagen (skitbra) men ledaren för passet var sjuk :/ får gå på det nästa vecka istället. 
Har pluggat lite samhälle med Sofie i skype också och läst i min engelska bok. Kollat på Paradise har jag gjort som vanligt och final veckan kommer bli s i c k !! Så taggad. 
Till Paradise satt jag i min mysdress och åt äpplen med jordnöttssmör! Faktiskt väldigt gott och mättande! Perfekt efter träning någon gång ibland ! 
 Nu väntar min kära säng! Godnatt friends! 

Likes

Comments

Hola amigos! Mår lite bättre nu mot kvällskvisten efter en Ipren, mängder med te, filmtittande och pluggande. Drog ihop lite kvällsfika till mig och min syster som vi äter framför ph. Idag ska jag somna tidigt igen och har dessutom sovmorgon imorn, kan ju inte passa bättre när man är lite krasslig. 
Puss Godnatt, hoppas jag mår helt bra imorn så jag orkar skolan och träna.  

Likes

Comments

Veckans värsta dag är över och nu när jag kom hem känner mig hängig. Typ torr i halsen och helt trött och svag i kroppen. Men skolan gick ändå helt okej för mådde bättre imorse. 
Men det första jag gjorde när jag kom hem var att göra en kopp te med honung och satte på Trassel. Mys mys och lite mer mys är vad min kväll kommer bestå av, även plugg. Ha det fint, puss!

Likes

Comments