Header
View tracker

Älskar att gå upp lite tidigare än vad som behövs på morgonen för att hinna med att ta det lugnt en stund, dricka kaffe och kolla på någon serie hehe. Just nu kollar jag om gossip girl som jag skrev igår. Älskar att koppla bort allt i mitt eget liv för en stund och drömma mig bort till deras lyxiga värld. Nu låter det verkligen som jag har sämsta livet som måste drömma mig bort till någon annans liv för att må bra :) Så är inte fallet haha. Men tror alla kan tycka det är skönt ibland.

Börjar iallafall skolan 0945 så har tagit det lugnt nu hela morgonen vilket har varit så skönt. Går i skolan till 1520 idag och efter det tänkte jag övningsköra en stund och sedan ut och gå en sväng. Hoppas jag får med mig någon dock för det blir ju kolsvart redan vid typ 15 these days. Skitläskigt hehe. Nu ska jag packa ihop mina grejer och släppa ut Mille en sista gång innan jag ska gå. Ha en bra torsdag!! puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Onsdag. Så himla skön dag för mig skolmässigt hehe. Sovmorgon plus 2h håla mitt på dagen. Så skönt! Nu har jag iallafall slutat och sitter i soffan och myser med Mille. Är så underbart att få komma hem till världens mysis varje dag. Han sover alltid så mycket under dagarna när jag är borta så när jag kommer hem är han alltid så sjukt mysig och kramig hehe. Kollar just nu på gossip girl (som jag förövrigt kollar om) och ska kolla igenom lite plugg. Annars ska jag nog inte göra mycket ikväll. Har varit så sjukt trött dessa dagarna, helt utan anledning haha, så det ska bli skönt att bara slappa ikväll. Ska kolla på bonde söker fru som är ikväll och även bachelor som jag missade igår. Bonde söker fru är ju förövrigt världens mest cringeigaste program visst?? Blir alltid så sjukt pinsamma tystnader och allt känns så tillgjort haha. Ganska kul att kolla på ändå. Nu ska jag iallafall gå ut en sväng med Mille, ha en bra kväll!!

Likes

Comments

View tracker

Tisdag. Den segaste dagen i veckan enligt mig. Börjar skolan klockan 08 och slutar 14:10. Längsta dagen i mitt schema hehe. Kanske inte borde klaga då dock. Just nu har jag filosofi, vi sitter själva och går igenom inför ett prov vi har nästa vecka. Efter detta har vi kommunikation, lunch, psykologi och sist latin i typ 2 h. Alla andra dagar har jag antingen lång håla mitt på dagen, sovmorgon eller slutar 12:30. Så det är därför denna dagen är segast haha.

Idag efter skolan ska iallafall jag och Lovisa fixa en grej och efter det ska jag ägna hela kvällen åt att förbereda inför en presentation om aboriginer jag har imorgon på sociologin. Jag har typ ganska mycket plugg just nu, men det känns inte som det eftersom det flesta faktiskt är kul. Förra terminen, alltså i tvåan, var jag jätte stressad osv pga skolan, och jag tror det berodde mycket på ämnena jag hade då! Nu är det iallafall mycket bättre och skolan är tro det eller ej ganska rolig. Bra att jag kommer på det nu sista året innan jag tar studenten haha.

Likes

Comments

saknar den goda maten, klarblåa vattnet, värmen och kvalitetstid med Lovis

Likes

Comments