Header

Ironiskt att jag ser jätteglad ut på bilderna nedan från idag. När de jag skulle skriva var att jag faktiskt varit stressad mest hela dagen pga för mycket skolarbete, körkortshets och ångest över allt man vill göra men inte hinner eller har ork för. Det har ändå varit en ok tisdag. Men tyvärr inte så bra som jag målade upp den igår :( synd haha.

Imorgon startar iallafall min dag med gym. Sedan har jag körlektion 08:30, och börjar sen skolan efter det vid 09:25 då jag har psykologiförhör direkt. Intensiv morgon! Men efter det har jag iallafall en relativt lugn dag framför mig med håltimme, ännu ett gympass efter skolan, lite plugg och sedan hockey/tacosmys på kvällen med familjen + lucas. kul<3

Nu ska jag fortsätta plugga psykologi, och sen kolla på någon ny serie med mamma å pappa. kram

Likes

Comments

Tyvärr blev det inte bästa tänkbara starten på veckan idag då jag hade ont i huvudet större delen av dagen. Gillar ju annars måndagar men denna måndagen var inte lika bra. DOCK var den inte helt och hållet sämst då jag faktiskt fick massa plugg gjort och även lite annat planeringsfix. Så känns ändå helt ok. Tänkte även gå och lägga mig relativt tidigt ikväll då jag ska upp på min 1 timmes pw imorgon innan skolan. Så klockan är ställd på 05:30. Det är faktiskt tidigt även för mig som gillar att gå upp tidigt haha. Men har man viljan så har man. Tycker dock det är skönt att det börjar gå mot lite ljusare tider nu. Innan var det ju kolsvart fram tills typ 08 på morgonen, vilket kunde vara lite jobbigt ibland då det kändes som man gick ut mitt i natten haha.

Imorgon är det iallafall tisdag och en mycket bättre dag väntar! Är nästan taggad redan nu då jag ska göra det till bästa dagen hehe. Pw på morgonen, skola innehållandes filosofiprov, plugg och springtur med mamma. Låter kanske inte som bästa dagen för er men ibland spelar det inte så stor roll vad man ska göra under dagen, utan vad man gör utav det liksom. :)

Ha en bra kväll! kram

Likes

Comments

Efterrätt från i lördags. Mamma stod för maten och det blev trerätters som var det godaste jag ätit på mycket länge.

Likes

Comments

Hej! Har så bra känsla för denna dagen. Så skönt att känna så! Gårdagen spenderade jag först med Lovisa och Dragana. Planerna var att äta god middag tillsammans hos Lovisa, och sedan åka hem till mig för att basta och mysa osv, men pga planändringar så plockade Johan sedan upp mig, Lovisa, Oskar och Axel efter vi hade ätit oså, så åkte vi hem till honom för att spendera resten av kvällen. Blev jättemysigt som vanligt<3

IDAG är det ju iallafall lördag, och jag har hela dagen framför mig att göra allt jag vill och måste haha. Det som jag planerat redan nu är att träna (vilket förmodligen blir överkroppspass på gymmet och pw lite senare i eftermiddag), plugga teori, kolla igenom massa skolarbeten och ha mysigaste kvällen hemma med mellomys och trerätters. Låter jättebra tycker jag hehe.

Imorgon väntas en lika mysig dag då jag även där tänkte träna och plugga. Sedan framåt kvällen imorgon ska vi och fira min kusin vilket alltid blir mysigt.

NU ska jag iallafall dricka upp min kopp kaffe och kolla vidare på det nya vampire diaries avsnittet som kom ut igår. Ha en bra dag!!!


Likes

Comments