Header

Idag på vår sovmorgon passade jag på att starta dagen på bästa sätt! Så jag gick upp vid 05:45 och gymmade en timma innan skolan. Började dock vid 09:30 sen, så hade inte behövt gå upp riktigt så tidigt haha. Men jag gillar att ha en stund på morgonen att dricka mitt kaffe och bara ta det lugnt innan jag går till skolan. Idag blev det ju typ två timmar till det haha, men då hann jag göra mig en god frukost med efter gymmet, beståendes av lätt kvarg, müsli, kokos, hallon och lite honung. Jättegott verkligen, men väldigt mättande för någon som inte är så van vid frukost.

Skolan flöt iallafall på jättebra sen, och efter skolan gick jag hem och pluggade vilket jag fortfarande håller på med. Har ingenting som ska in de närmsta dagarna, men tycker ändå det är skönt att känna att jag är i god fas! Nu ska jag nog förbereda mig för pass nummer två på gymmet, och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen. Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vill verkligen ha allt?? Så fint nu till vintern/våren. Volanger är ju verkligen det nya, och jag älskar det!! Så fint och gulligt. Gör verkligen en enkel tröja så mycket finare. Dessutom är ju denna färgen/färgerna så sjukt fina. Pastell lila och grå passar så bra tillsammans!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Handskar HÄR / 2. Blus HÄR / 3. Jacka HÄR / 4. Stövlar HÄR / 5. Väska HÄR / 6. Kjol HÄR / 7. Mössa HÄR


inlägget är sponsrat

Likes

Comments

Ironiskt att jag ser jätteglad ut på bilderna nedan från idag. När de jag skulle skriva var att jag faktiskt varit stressad mest hela dagen pga för mycket skolarbete, körkortshets och ångest över allt man vill göra men inte hinner eller har ork för. Det har ändå varit en ok tisdag. Men tyvärr inte så bra som jag målade upp den igår :( synd haha.

Imorgon startar iallafall min dag med gym. Sedan har jag körlektion 08:30, och börjar sen skolan efter det vid 09:25 då jag har psykologiförhör direkt. Intensiv morgon! Men efter det har jag iallafall en relativt lugn dag framför mig med håltimme, ännu ett gympass efter skolan, lite plugg och sedan hockey/tacosmys på kvällen med familjen + lucas. kul<3

Nu ska jag fortsätta plugga psykologi, och sen kolla på någon ny serie med mamma å pappa. kram

Likes

Comments

Tyvärr blev det inte bästa tänkbara starten på veckan idag då jag hade ont i huvudet större delen av dagen. Gillar ju annars måndagar men denna måndagen var inte lika bra. DOCK var den inte helt och hållet sämst då jag faktiskt fick massa plugg gjort och även lite annat planeringsfix. Så känns ändå helt ok. Tänkte även gå och lägga mig relativt tidigt ikväll då jag ska upp på min 1 timmes pw imorgon innan skolan. Så klockan är ställd på 05:30. Det är faktiskt tidigt även för mig som gillar att gå upp tidigt haha. Men har man viljan så har man. Tycker dock det är skönt att det börjar gå mot lite ljusare tider nu. Innan var det ju kolsvart fram tills typ 08 på morgonen, vilket kunde vara lite jobbigt ibland då det kändes som man gick ut mitt i natten haha.

Imorgon är det iallafall tisdag och en mycket bättre dag väntar! Är nästan taggad redan nu då jag ska göra det till bästa dagen hehe. Pw på morgonen, skola innehållandes filosofiprov, plugg och springtur med mamma. Låter kanske inte som bästa dagen för er men ibland spelar det inte så stor roll vad man ska göra under dagen, utan vad man gör utav det liksom. :)

Ha en bra kväll! kram

Likes

Comments