Header

Hej! Pga överdriven oaktivitet här på bloggen så tänkte jag dela med mig av lite bilder från vad jag haft för mig de senaste dagarna/ veckorna.

Nu i sex veckor har jag praktiskt taget bara jobbat, och när ja inte jobbat har jag varit sjukt trött å inte haft energi för så mycket annat än å bara chilla typ. Jag går iallafall imorgon in på min sjunde vecka av totalt nio veckor jobb i sommar. Men jobbar bara två dagar denna veckan så i helgen åker jag och nikola till Göteborg och är där i vår familjs lägenhet, vilken kommer bli mysigt! Man måste verkligen passa på att planera in sånna saker när man väl är ledig, så de blir lite roligare iallafall.

Ha en bra måndag! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu en ledig dag, och tyvärr den sista. eller tyvärr och tyvärr, det gör mig typ inget att det är skola imorgon då jag som jag skrivit här tidigare typ bara tycker det är kul i skolan haha. Så jag klagar faktiskt inte. Har haft ett mysigt lov så jag är nöjd.

Idag började jag iallafall dagen med en 9 km powerwalk. Efter det har jag bara pluggat latin och kollat youtube typ. Har inte haft några andra planer för dagen så blir lite uttråkad när jag bara är hemma. Frågade iallafall Vendela nu om vi kunde ut å gå haha. Så jag ska åka och hämta henne snart så ska vi gå i brännemon. Blir så uttråkad när jag inte typ rört på mig på länge. Ganska jobbigt faktiskt, eftersom jag ändå gjort typ nödvändiga saker hemma. Men men.

Ikväll ska jag bara vara hemma och typ bada kanske? basta hade ju dock varit skönt. Blir nog det, plus ansiktsmask och hårinpackning. Lol goals det blir det ju. Iallafall måste jag springa och byta om nu och sen åka och hämta upp Vendela. Ha det bra!

Likes

Comments

Vaknade relativt tidigt idag och började då dagen med 8 km powerwalk. Var sjukt kallt först men sen kom solen fram och värmde lite hehe, var iallafall hur skönt som helst att komma ut.

Planerna för resten av dagen är inte många och består mest utav latinplugg. Har ett prov nästa vecka som avgör vilket slutbetyg jag kommer få i latin så lite press är det ju. Innan jag börjar plugga ska jag iallafall nu dricka min favvonocco cassi, och kolla på säsongspremiären av skam! Hoppas denna säsongen blir lika bra som förgående, men de tror jag! Kram

Likes

Comments