Header

Ännu en ledig dag, och tyvärr den sista. eller tyvärr och tyvärr, det gör mig typ inget att det är skola imorgon då jag som jag skrivit här tidigare typ bara tycker det är kul i skolan haha. Så jag klagar faktiskt inte. Har haft ett mysigt lov så jag är nöjd.

Idag började jag iallafall dagen med en 9 km powerwalk. Efter det har jag bara pluggat latin och kollat youtube typ. Har inte haft några andra planer för dagen så blir lite uttråkad när jag bara är hemma. Frågade iallafall Vendela nu om vi kunde ut å gå haha. Så jag ska åka och hämta henne snart så ska vi gå i brännemon. Blir så uttråkad när jag inte typ rört på mig på länge. Ganska jobbigt faktiskt, eftersom jag ändå gjort typ nödvändiga saker hemma. Men men.

Ikväll ska jag bara vara hemma och typ bada kanske? basta hade ju dock varit skönt. Blir nog det, plus ansiktsmask och hårinpackning. Lol goals det blir det ju. Iallafall måste jag springa och byta om nu och sen åka och hämta upp Vendela. Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade relativt tidigt idag och började då dagen med 8 km powerwalk. Var sjukt kallt först men sen kom solen fram och värmde lite hehe, var iallafall hur skönt som helst att komma ut.

Planerna för resten av dagen är inte många och består mest utav latinplugg. Har ett prov nästa vecka som avgör vilket slutbetyg jag kommer få i latin så lite press är det ju. Innan jag börjar plugga ska jag iallafall nu dricka min favvonocco cassi, och kolla på säsongspremiären av skam! Hoppas denna säsongen blir lika bra som förgående, men de tror jag! Kram

Likes

Comments

Dagen började med np i svenska. Vi fick fyra timmar på oss, och uppgiften var att skriva ett PM. Satt i typ 1,5 h och tror det gick bra haha. Så svårt att veta med PM och sånt då de ofta är väldigt petiga på detaljer i sånna arbeten, och speciellt nu när det är np.

Efter np slutade vi iallafall, så slutade vid typ 10 och gick då hem och chillade bara. Sen åkte jag och hämtade Lovisa så åkte vi till brännemon och gick. Sjukt skönt och gå i skogen och bara prata och röra på sig typ. Får panik av att bara sitta inne still en hel dag typ. Går inte längre, kunde typ göra det innan men nu blir jag så sjukt uttråkad och arg typ haha. Ska iallafall plugga lite nu och sen dra och gymma. Får se vad som händer senare ikväll, inte riktigt bestämt mig än, men blir nog bra vilket som.

I helgen var jag och några kompisar på Dani m som var i Eksjö. Kvällen var i helhet jättebra och vi hade jättekul fast Dani m bara spelade i typ en kvart haha<3 Tog iallafall lite bilder som ja tänkte dela med mig av

Likes

Comments

Idag på vår sovmorgon passade jag på att starta dagen på bästa sätt! Så jag gick upp vid 05:45 och gymmade en timma innan skolan. Började dock vid 09:30 sen, så hade inte behövt gå upp riktigt så tidigt haha. Men jag gillar att ha en stund på morgonen att dricka mitt kaffe och bara ta det lugnt innan jag går till skolan. Idag blev det ju typ två timmar till det haha, men då hann jag göra mig en god frukost med efter gymmet, beståendes av lätt kvarg, müsli, kokos, hallon och lite honung. Jättegott verkligen, men väldigt mättande för någon som inte är så van vid frukost.

Skolan flöt iallafall på jättebra sen, och efter skolan gick jag hem och pluggade vilket jag fortfarande håller på med. Har ingenting som ska in de närmsta dagarna, men tycker ändå det är skönt att känna att jag är i god fas! Nu ska jag nog förbereda mig för pass nummer två på gymmet, och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen. Kram

Likes

Comments