Header
View tracker

Svart, enkelt och stilrent. Skulle kunna tänka mig allt detta då det är just stilrent och så himla snyggt! Älskar att ha ett speciellt tema så sakerna man har så det liksom hör ihop och matchar varandra. Tips!!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sminkspegel HÄR / 2. Penselhållare HÄR / 3. Ljus HÄR / 4. Sminkbord HÄR / 5. Paper box HÄR / 6. Organizer HÄR / 7. Smyckesträd HÄR / 8. Lipstick holder HÄR


inlägget är sponsrat

Likes

Comments

Började använda dessa dag- och nattkrämer för några dagar sedan och märker redan sån skillnad på huden. Jag är annars sån som inte orkar smörja in mig efter jag tvättat bort sminket typ och innan jag sminkar mig om jag inte har någon kräm nära till hands. Men det är faktiskt en sak jag ska bli bättre på 2017 då man känner sig (och blir) så himla mycket fräschare!!! SÅ kan verkligen rekommendera dessa krämer! Finns att köpa på apoteket.

Likes

Comments

Andra skoldagen tillbaka från jullovet och jag var gladeligen(!!!) inte lika trött (helt överkörd) när jag vaknade imorse som jag var igår utan kände mig någorlunda utvilad. Dagen började iallafall med körlektion vid 0830, och efter det gick jag direkt till skolan som började 09:25. Vi har bara en lektion på onsdagar och sedan 2 h håla, så är hemma nu efter första lektionen och chillar innan jag ska tillbaka till skolan igen.

Eftermiddagens planer är att köra ett bröst- och armar pass på gymmet, plugga körkort, packa till skidresa (vi åker imon yey!!), förbereda lite blogginlägg, packa ner lite plugg jag ska ta med mig på resan och gå till vetrinären och fixa en grej till Mille. Ganska fullt upp, men det är typ roligare än att inte göra nått haha. Ganska obvious kanske.


Likes

Comments