Header

En rolig grej för att öka sin motivation till att träna, och även sin prestation i träningen är tycker jag aminosyror i olika goda smaker och former. BCAA hjälper ju kort och gott musklerna att återhämta sig efter träning så det hjälper ju dig att bygga muskler. Men när jag nämnde att det även bidrar till motivation menade jag att ibland kanske man tänker att det hjälper mer än vad det gör, och på så vis då kanske kämpar lite extra på träningspass när man tagit bcaa, vilket är hur bra som helst! :)

Jag klickade iallafall precis hem ett bcaa pulver som man blandar med vatten från gaam nutrions Candy Series som ni säkert hört talas om. Jag valde smaken godisapor som ni ser på bilden här under längst till höger. Jag tyckte den verkade godast! Sen beställde jag även ett flak nocco haha, och med förvåning såg jag att man kunde beställa 4 olika smaker i samma flak, vilket jag tyckte var bra så man inte behövde få 24 st av samma smak utan nu alltså får 6 st x 4 smaker. Så jag valde persika, cassis, päron och den nyaste melon crush. Alltså inte dem som är på bilden nedan men det förstod ni säkert.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det måndag, vilket jag inte har något emot alls faktiskt. Gillar måndagar av någon konstig anledning. Och idag känns det extra bra då jag börjar känna mig lite frisk igen. Har nämligen haft hosta osv i över tre veckor, vilket har gjort att jag inte orkat lika mycket, samt inte kunnat träna. Men idag när jag slutat jobba vid 15:30, tänkte jag trots att jag har liiiite hosta kvar, gå till gymmet och börja lite lugnt. Vilket jag ser fram emot jättemycket haha.

Så jag jobbar idag från 08:30-15:30, sedan har jag inte så mycket mer planer än att jag ska till gymmet. Vi får se vart dagen leder haha. Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Hej! Pga överdriven oaktivitet här på bloggen så tänkte jag dela med mig av lite bilder från vad jag haft för mig de senaste dagarna/ veckorna.

Nu i sex veckor har jag praktiskt taget bara jobbat, och när ja inte jobbat har jag varit sjukt trött å inte haft energi för så mycket annat än å bara chilla typ. Jag går iallafall imorgon in på min sjunde vecka av totalt nio veckor jobb i sommar. Men jobbar bara två dagar denna veckan så i helgen åker jag och nikola till Göteborg och är där i vår familjs lägenhet, vilken kommer bli mysigt! Man måste verkligen passa på att planera in sånna saker när man väl är ledig, så de blir lite roligare iallafall.

Ha en bra måndag! Puss

Likes

Comments