Header

Att ha ett förhållande kan vara spädande, kärleksfullt, pirrigt och intressant.

Men ett förhållande kan också vara dåligt och ha sina dagar som är sämre. Men vad är de som gör att just förhållanden går upp och ner och känslorna försvinner och kommer tillbaka. Du har säkert vart med om att du gilla någon jätte mycket i början men inte på samma sätt som du var dom första månaderna. Du har säkert tänkt, varför de är så? Men vad är det som händer med känslorna till den personen du en gång var så förälskad i.

Vi alla är olika och vi alla lär känna en person på det sättet som vi uppfattar personen på. Så till exempel bara för att din kompis inte gillar honom så betyder de inte att inte du skulle kunna börja göra de. Man får bilda sin egen uppfattning hos personen som du träffar. Men det är just det där att bilda en uppfattning som man brukar tänka på i ett förhållande. Hur menar jag då? Jo jag menar så här.

Du har säkert tänkt.. Varför är han så där, varför är han inte så som han var i början av vårt förhållande, varför säger han inte att han tycker om mig längre, varför håller han inte om mig lika mycket som för?

Varför tycker hon inte om mig längre, varför kan hon inte börja förstå mig så som hon gjorde i början när vi träffades.

Vissa saker händer i ett förhållande som gör att man lättare blir irriterad på varandra. Visa personer säger till på engång, medan andra säger de inte förens de har samlat ihop små saker till en balong, en balong som sedan exploderar. För att sedan börja tala ut vad han eller hon gör för fel.

Men STOP NU! Vänta lite här, du hör allt detta låter. hör du hur mycket kritik ni ger varandra bara för att den andra personen inte är så som du vill att den ska vara mot dig. Att tycka om någon handlar också om att acceptera varandra för så som ni är! Alla människor utvecklas hela tiden och förhållanden utvecklas också. Vi får sluta med att kritisera varandra och istället börja tänka på hur man själv är mott sin partner

TIPS 1

Ett tips som jag kan ge. Om ni har det svårt i ert förhållande just nu.
Börja göra så här. Skriva ner 20 saker om den andra som är dåligt och 40 saker om den andra som är bra. Sen sätter ni er ner och talar om för den andra vad ni tycker är dåligt och sedan vad ni tycker är bra. Det brukar hjälpa otroligt mycket, man glömmer bort vad man har när man väl har det, och när personen inte finns där minns man mer vad de egentligen var som var bra hos den andra. Så länge du inte gjort något fruktansvärt fel så klart! Glöm inte bort att ta de dåliga först och sedan ge det positiva på slutet när ni pratar.

TIPS 2

Det andra tipset är att se till att hålla er till ämnet om ni har en diskussion. Börja inte diskutera något som ni redan kommit överens om tidigare. Varför spilla tid på något som ni redan pratat om och löst. Det är mycket bättre att hålla sig till ämnet, och försök att hitta en lösning till de ni diskuterar om.

Se till att ta hand om varandra nu och låt varje dag bli något som ni båda vill minas, för man vet aldrig vad som kan hända den andra perosnen. Lycka till nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland undrar jag hur polisen tänker, en nio årig pojke får sitt huvud ner dunkad i golvet!

Men vad görs åt saken? Ingenting! Istället ser man att det står några dagar senare att vakten inte får något straff för det. Nu tänker jag inte vara den som vill lägga mig i, jag var varken där eller såg vad som hände. Men många vittnen var tydligen där, och filmen räcker för att visa vart felet står. HAN ÄR BARA ETT LITET BARN! Efter några dagar igen så får man se att pojkarna är spårlöst borta och att polisen inte har en aning om vart det tagit vägen. Min fråga kvarstår, VAD HÄNDER SVERIGE? Vad gör polisen åt detta, I mina ögon verkar det som att polisen inte gör något alls!


Men det jag mest börjar undra över är hur polisen tänker, här har vi två fall som uppmärksammar många. Men att polisen verkar vilja lägga mer fokus på det ena fallet. Jag pratar om att det försöker stänga ner så många piratsajter som det bara kan, Men att att utreda pojkens fall, eller pojkarnas fall för det plötsliga försvinnande, är inte alls relevant i deras huvuden! Någonstans får det fan vara nog! Jag tycker att pojkens fall är betydligt viktigare en att sätta stop för fem personer. Fem personer som är gripna och misstänks ha spridit upphovsrättsskyddade filmer. Tro mig fler sajter kommer läggas ner, och det är för polisen mer viktigare än att utreda ett litet barn som varken har en mamma eller pappa. Vi har ingen aning om hur pojken mår idag. Men hur skulle du må ifall du var nio år gammal och blivit behandlad med övergrepp, och fått sitt huvud ner dunkat i GOLVET! Själv hade jag vart livrädd och mått väldigt dåligt. Men är det så här det ska vara, att en nio årig pojke ska behöva känna sig rädd, och inte om hände tagen. DETTA MÅSTE FÅ ETT STOPP! Ska piratsajter gå före en pojkes liv! Vad är viktigast? Vad tycker du? 


Vill smitta in med att jag tycker att polisen i det här fallet gör fel. Vad vakten gör är något som media dramatiserat. Men nu är pojken borta och det är där vi har problemet.  

Likes

Comments

Till dig som gillar att foto och vill ha riktigt bra bilder. En bra kompakt systemkameran Sony A5100, kan göra mer en vad du tror. Ta med kameran lätt i fickan vart du vill . En liten toppen kamera du kan göra mycket med, en vad man själv tror. För dig som köper en system kamera i toppklass och lägger ut massa pengar på den för att kunna ta massa bra bilder samt filma borde tänka om.  Skicka över dina bilder direkt till din mobil via WI-FI med Sony 5100.


Konstnärlig kvalitet - Snabb hybridautofokus

Nu är det slut med misslyckade bilder! Den avancerade men intuitiva fokuseringstekniken ger dig fantastisk skärpa och kontrast, både för stillbilder och filmer. Så Gillar du att filma så kommer du älska denna kamera. Men eftersom den inte är någon film kamera kan du bara filma i 30 min som högst. Annars anses den som en filmkamera. Få tillgång till fler än 30 olika objektiv utformade för att göra dina konstnärliga ambitioner till verklighet, bl.a. modeller med högkvalitativ ZEISS- och Sony G-optik. Den här sensorn är 1,6 gånger större än mikrosensorer av 4/3-typ och 13 gånger större än sensorerna i vanliga digitala kompaktkameror, vilket ger dig oslagbar bildkvalitet.


Vill du veta mer om kameran borde du gå in här: http://www.sony.se/electronics/kameror-med-utbytba....
Till dig som är på väg att köpa NIKON 5200. Tänk efter en gång till innan du köper den. För Sony 5100 är mer en bara en liten kamera. 

Här under har ni en video-test på hur bra inspelningen du får av denna under bara kamera SONY A5100.Likes

Comments

Jag är nog inte ensam om att få bort rasismen på gatorna. Detta inlägg kommer handla om något som hände mig när jag var 8 år gammal. Minns det så väl, detta kanske inte är något man pratar dagligen om till vem som helst. Men jag känner att jag har inget att skämmas för. Jag minns att min pappa bad mig ibland gå och köpa pizza vid ett pizza ställe nära där jag bodde. Detta var i mitten av 90 talet! Mycket rasism på gatorna och det skrämde många, och absolut en kille som mig var 8 år.

När jag skulle gå och köpa pizza så vågade jag inte gå till det där pizza stället, för jag visste om att det fanns killar där som inte gillade sånna som mig, Jag visste att dom där killarna med stora bombajackor och stora kängor och inget hår på huvudet inte gillar mörka personer eller med utländsk bakgrund. Varje gång jag skulle gå till afären och handla, eller gå till resturangen för att köpa pizza, så stod dom där. Jag var liv rädd, och ju närmre jag gick affären eller pizzerian, ju räddare vart jag. Men jag visste bara en sak, titta inte mot dom. Jag tyckte de var som farliga hundar, som stod och stirrade på mig med sina äkliga ögon. Detta gjorde mig som 8 åring rädd. VAD ÄR DET FÖR SAMHÄLLE VI BOR I! Ska en 8 årig kille vara rädd för att andra inte tycker man passa in, Som 8 år kille bli visad av en annan äldre kille med kniv eller pistol, för att skrämma barn för att vi inte ser ut som er, är det så vårt samhälle ska se ut..

Vill du veta något ännu värre. Detta finns idag inte bara på våra gator, detta finns i vår Riksdag!!! Rasismen sprider sig i höga makter och försöker ta över vårt så kallade samhälle! Och det skrämmer mig än idag som 27 åring! Vart är sverige på väg! Jag tänker inte till låta ett barn gå och vara rädd för rasister runt om i sverige. JAG ÄR LATINO-SVENSK!! Jag är stolt över att bo här i Sverige och stolt över vart jag egentligen kommer ifrån. Jag är också SVENSK! Jag har ett pass, som vissar mitt svenska medborgaskap, Jag är svensk men kommer aldrig se ut som en svensk. Men det ska inte hindra oss för att bli lika behandlade i detta land. Så med dessa ord vill jag bara säga, FUCK RASIM/NASIM! Vi är alla ändå samma folk! Så tänk på det när du än dag skaffar barn, en son, eller dotter! Ska hon behöva gå runt och vara rädd, ska hon behöva gå till skolan för att inte passa in. Nej JAG SKULLE INTE TRO DET!

Om du lässer detta inlägg så skulle det vara otroligt snällt ifall du vill hjälpa till och dela detta, för ju fler som läser och förstår, eller vart me om samma sak som mig, kommer också känna igen sig. Med dom här orden hoppas jag på att vi än dag i världen trots att det aldrig kommer ske kan inse att. Vi är ändå alla samma folk!

Kolla på denna video! ​

Likes

Comments

För mig betyder musiken allt!
När jag sätter mig ner och producerar ett beat så är det som en skön känsla passerar över hela min kropp. Jag blir otroligt glad. Varje beat som jag gör, är utifrån hur min känsla och humör är.
Mina texter jag skriver är känslor och händelser man kan relatera till.
För mig är mina texter som min egna dagbok. Utan musik känner jag mig som ingenting.
Man inspireras alltid av olika artister hela tiden. Musikbranschen är en stor konkurerande bransch.
Men jag gör mitt shit på mitt sätt och levererar det jag vill att folk ska höra. För mig är musiken en drog som jag aldrig kommer sluta arbeta med. Jag tänker kämpa för mig och min musik!

TACK! 


Likes

Comments

Idag när jag satt på tåget, hörde jag en tjej prata i telefonen med en annan tjej. Denna tjej var otroligt arg och ledsen. Ni kanske undrar över vad? Jo över hur vi killar behandlar kvinnor, Att få en tjej att känna sig speciell, för att vi sedan dumpar dom efter vi fått ha sex med dom. Det är fan inte okej!
Det är ju inte bara det här att tjejerna får falska förhoppningar, Dom blir riktigt sårade också på hur vi behandlar dom ibland.


Osäkra killar oftast i yngre åldrar brukar vilja leka av sig ordentligt. Nu vill jag inte dra alla över en kant. Men ju yngre man är ju svårare är det att sätta sig in i en relation. Killar brukar oftast vara lite rädda. Jag pratar om killar mellan 16 - 23 år. När en kille är intresserad över en tjej, så lovar jag er, att han gör allt för att få sin uppmärksamhet till sig själv.. Är du inte intresserad av tjejen, VISA då det från första början. Ju snabbare du visar det, ju mindre kommer du såra din partner.

Om du bestämmer dig för att gå ut å festa och hitta ett ligga, så kanske det inte är så smart att vara allt för på. Man kan tillexempel inte bara gå fram och fråga om får ligga med tjejen. Då kommer hon baka på en gång.. Men börjar man prata med tjejen, och det just för stunden känns bra, så tycker jag med all rätt i världen att man kan fråga om hon har lust att fortsätta festen hemma hos dig eller henne. Vad ni gör sen är upp till er, bara ni är på samma bana.

Men i dagens läge ser det inte ut så. Man är väl alltför feg. Istället tar man varandras nummer, Facebook. Man börjar lära känna varandra mer och mer, absolut är det en toppen bra ide så länge man är på samma bana. Vill ni ha något mer så var ärlig och uppriktig så ingen av er blir sårade. Jag fick själv en riktigt tankeställare när jag hörde denna tjej prata med sin kompis hur mycket hon hatar alla killar som bara behandlar henne dåligt.

Vill du vara med player så va en bra player och gör det på snällt sätt istället.
Men tjejer, glöm inte en sak alla killar är inte så här, så det borde ni också lära er. Sluta säg att alla killar är idioter för så är det inte! För rätt som det är så står din dröm kille framför dig.

Likes

Comments

Han tar första steget.
Hon släpper in honom.
Han börjar gilla henne.
Hon börjar märka att detta går för fort fram.
Han märker inte av de och kör på som vanligt.
Hon backar och känner rädsla.
Han märker att något inte stämmer
Hon vågar inte säga något till honom om vad hon vill.
Han frågar vad det är & vad hon vill?
Hon säger - Jag gillar dig, men bara som vän.
Han känner sig sårad.
Hon känner att hon inte vill såra.
Han försvinner från henne och backar själv.
Hon börjar sakna honom.
Han saknar henne men måste gå vidare
Hon tänker mer på honom ju längre tiden går utan honom.
Han börjar se att detta kanske inte var rätt.
Hon saknar honom än nu mer.
Han har nästan glömt henne.
Hon hör av sig på sms skriver - Hej vill du ses?
Han skriver varför?
Hon skriver - Jag saknar dig, vill du ses någon dag?
Han skriver tillbaka - Jag har träffat en annan.
Hon in såg att hon gjorde ett väldigt stort misstag.

Likes

Comments

Take Control - Lär dig om hur du som tjej ska kunna ta kontroll över players! Är du redo!
Innan vi börjar vill jag bara på peka om att man ska bilda sin egna uppfattning om personer.
Alla killar är inte så som jag skriver i texten. Men många av dom är det och du kommer snart som tjej, förstå vad jag menar. Är du redo. 1, 2, 3 KÖR!!

Grattis tjejer! Ja du kanske undrar varför jag säger just tjejer. Jo så här ligger det till, ni har just nu precis fått nyckeln till en skatt som du snart kommer förstår dig mer på. En skatt där du som tjej kommer äntligen kunna ta kontroll över det mest sociala förmågorna när det kommer till hur du ska bemöta en kille, just den killen som försöker spela det jobbiga spelet mot dig, välkommen till denna hemlighet text du nu snart kommer lära dig mer av. Ta kontroll över killar som försöker spela spelet mot dig, ett spel där du inte har en aning om hur han spelar. Men oroa dig inte, snart kommer du kunna ta kontroll över killar som försöker playa dig, så att du inte blir sårad, ledsen, besviken eller utnyttjad. Välkommen in till en hemlighet där du snart kommer kunna få killen att jagas efter dig, och inte tvärt om. Men hur ska du göra för att få killen att just komma till dig. Efter du har läst dessa tips som jag kommer ge dig, kommer du alltid kunna ha kontrollen över spelets situation, så att du alltid vet vart du har honom. Så verkligen, grattis tjejer ni har nu lyckats hitta hemligheten, Take Control. I denna lärorika text som du nu läser, kommer jag visa dig olika tips & knep om hur du som tjej ska göra för att lyckas ta kontroll över de svåraste situationerna när det kommer till hur du ska bemöta en kille som du kanske träffar på krogen, på perrongen, på hemma festen, ja i stort sätt vart som helst. Det viktigaste är att du också ska kunna veta hur killar tänker, hur killar beter sig i vissa situationer, Men först och främst hur du ska göra för att få kontrollen över det mest spelade situationerna som han använder sig av, när han vill playa ut dig som tjej. Men nu är det eran tur tjejer, nu är det du som ska få ta kontrollen honom. Glöm bara inte bort, att alla kanske inte använder sig av att spela spelet i huvud taget. Alla är vi olika, så bara för att du läser denna text, så ska du inte tro att alla killar är ute för att playa dig som tjej.

Se till att kolla dig bakom axeln en extra gång innan vi fortsätter. För du vill väll inte att någon ska veta om att du just nu läser denna hemlighet. Okej är du redo? Då kör vi

Du har säkert vart med om att du träffat en kille, en kille som du börjat prata med, ni tar varandra facebook eller nummer, ni börjar snacka med varandra via sms. Sen får du frågan ifall ni kan börja träffas. Du blir så klart lite skeptisk för att du som tjej är rädd för att bli sårad, det kanske kommer gå för fort fram. Vem vill blir sårad, man vill ju inte vara rädd över att han ska ge dig falska känslor, ingen vill känna den där ovissheten. Det som händer här är att du börjar spela mer svår för att veta vart du har honom, alla fall till en liten gräns. Den situationen händer när en tjej känner sig osäkra över vart hon har honom. Du som tjej tror i det här fallet att du har honom runt ditt lillfinger ju svårare du är. Men förlåt tjejer att jag säger detta, men så är det inte. så länge du spelar för svår, är det ju så klart inge roligt för någon av er, trots att du kanske vill avvakta lite. Allt beror ju också på hur du känner för honom när ni tog varandra nummer, du kanske har kollat in honom i flera veckor och att du nu äntligen fått hans nummer. Man vet oftast vad man känner. Men det bästa är inte att vara för svår utan att bara vara. Spelar ingen roll om du tycker han är sexig eller bara en bra vän som du kanske vill något mer med. Va bara en bra vän till en början, visa honom inte att du vill något mer en att bara vara en vän till en till dig . För det är nu det roliga börjar för din del. Det är nu du kan se vart ni har varandra, ju längre tiden går, och ni fortfarande har samma känsla så är det bara positivt för dig, för tänk dig att du vill kyssa honom, hur skulle det vara ifall ni redan har gjort de, då är det inte lika spännande att göra det igen, men tänk dig att du som tjej redan tänker att ni redan har gjort allt det där som du vill göra med honom. Då spelar det ingen roll, då kan du som tjej oftast vänta hur länge som helst. Det är nu han kommer börja jaga dig för att få reda på vad du känner. Du vet om att du bara vill vara hans "vän" men i själva värket så vet du vad du vill få av honom, KÄRLEK. Det är bara du som bestämmer farten på hur långtid det ska ta innan ni börjar göra saker med varandra. Men ett tips tjejer ju längre tid ni väntar ju mer kommer du få veta vart du har honom. Logiskt tankade utifrån mångas perspektiv. När killen vill få ditt nummer så finns det ett intresse från hans sida, OFTAST! för varför skulle han annars vilja ha ditt nummer?

Men skulle du som tjej börja spela svår från första början och ändå veta vad du vill ha, så kommer killen kunna spela det spelet bättre som du inte vill att han ska spel mot dig, ju svårare du är, ju svårare kommer han börja spela mot dig. Men han kommer också veta hur han ska spela det mot dig bättre, för en bra spelare bryr sig om vad du känner eller tänker, den tänker bara på sig själv i första hand. En kille som kan spela spelet på rätt sätt, vill att du ska vara svår fångad. För det är jakten som är roligast glöm inte det tjejer. Men bara för att du visar att du kan träffa honom betyder inte det att du vill något med honom. Men enligt mig så kommer du göra honom svagare för att du ger honom möjligheten att inte veta vart han har dig, så börja med att vara en vän, trots att du själv vet vad du vill ha av honom, och glöm inte att tänka att ni redan gjort allt som du vill göra med honom. För du som tjej vill väl åt hans akilleshäl!

Likes

Comments

Godmorgon på er alla glada morgon pigga människor och läsare. Idag när jag vaknade så kollade jag ut ur fönstret och kände kylan i hela kroppen. Fatta va skönt det skulle vara med vår och sommar snart. Bort med Kylan! För den börjar verkligen bli deprimerande. Men i samma stund så tänkte jag också på vad man skulle kunna tänka säg köpa nu fram till vår och sommar starten. så jag kollade upp lite klädesplagg samt riktigt snygga skor. Jag gillar detta skarpt. Riktigt snygg outfit utifrån min vilja och syn. Varför inte en riktigt god Coca cola att hålla i handen som läskar munnen ordentligt. Sommar med värm och sol, längtar skarpt!

Likes

Comments