View tracker

Överväger starkt att verkligen börja blogga igen. Vet inte men vi får se..

Dock måste jag bara få skriva här att nej jag är inte bög! De är många killar som kommer fram och frågar om jag är bög, eller dom konstaterar det på grund av att jag har blogg och hur jag uttrycker mig i bloggen. Att jag bloggar är inte på grund av min sexuella läggning eller överhuvudtaget min syn på sexuallitet.. Jag bloggar pågrund av att jag har mycket tankar och åsikter och gillar att skriva av mig! Om man har några flera åsikter eller kommentarer är man välkommna att framföra dom.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har inte riktigt fattat poängen med killar som chattar med tjejer och ber om deras msn endast för att blotta sig.

Det börjar oftast såhär: Killen skriver eller kommenterar typ "snygg bild" sen "msn, visar min kuk i webbcam"

Sen ber dom om nakenbilder, vad fan får tjejen ut av att skicka nakenbilder på sig själv, och vem fan intresserar sig för ett manligt könsorgan i webbcam..

Extremt sorgligt är vad de är.. Hur många hade gjort allt som de gör i cammen påriktigt?

Likes

Comments

View tracker

The more you are 

The more you need 

The more you understand

The more you know 

The more you feel 

The more you understand
 
Livet som utomstående.. Jag tänker inte nämna namn.
Jag ser tjejen som kämpar med sin vikt dagligen, som står ut med så mycket skit, som jobbar på att förbättras.
Hon har alla odds emot sig och alla skrattar när hon passerar i korridårerna, Hånad framför allt utav killar.
Killarna kan inte ens säga det som vill framför henne så dom skriver det på FB och försöker göra narr av henne.
Jag önskar av hela mitt hjärta att ni som kämpar emot eran vikt och emot hatet från       omvärlden vekligen inte ser något värde i att ta åt sig, och kämpa för erat egna mål!
Eller den stackars tjejen som sminkar sig snäppet för mycket för att inte bli kallad ful så istället kallas hon slampa just för sminket.
 
Stand up and lets make a change! 

Likes

Comments

Vad har vi gjort kvinnor till? I killars ögon är "dröm" tjejen en brud som ständigt använder string, är smått brun av solen, stora sillikon tuttar och helst en längd på 170-180 och en vikt på runt 70 kg.

Helst ska dom vara jätte villiga och lyda allt vi säger. Alla tycker att Megan Fox är snygg men frågan är om hon är vacker? Snygg och vacker är två helt olika saker, en tjej kan vara snygg men inget du skulle visa upp för din mamma, medans den vackra tjejen är en självklarhet att din mamma får träffa.

Megan Fox är oftast 100% sminkad, redigerad och plastikopererad på de bilder allmänheten får se! Kolla istället på folk du ser på riktigt öga mot öga, först då kan du se vad som är snyggt och vad som är vackert!<--Vacker!

<---Snygg!

Likes

Comments

Blivande pappa och fortfarande ett barn? Hur fungerar man som person när man inte ens hunnit komma i målbrottet än? Jag förstår att det kan vara intressant och en kul grej att ha en unge, men frågan är hur miljön blir för barnet. Och visst många killar tänker med dicken så är det ju helt enkelt, och man kanske inte tänker på kondom när man är ful men kom igen, om ni inte ens kan tänka på det hur ska ni då kunna tänka på en liten bebis? Vissa kanske tillochmed vill ha ett barn? Då är frågan; kommer ni vilja det om 2-3 år när ni är 18 och alla kompisarna sitter på krogen eller är ute och klubbar? Tveksamt!  

Invisible tears are the hardest to wipe away.Likes

Comments

Samhället vi liver i består av ungdommar, barn och vuxna. Där vi helt enkelt rättar oss efter alfa hanen. Men vart är vårt samhälle egentligen påväg? När ungdommar börjar misshandla varandra, barn börjar hänga på stan och små flickor ligger runt långt innan dom släppt mammas hand. Grabbar som fortfarande har tider dom ska vara hemma passar på att spela coola och agera gangsters innan de måste vara hemma för att göra kväll..

Förra veckan stog de om ett gäng grabbar som snott en telefon av en typ 8:åring.. Men man får anpassa sig enligt Sverige, bli en del av ledet, där sänkta blickar definieras som feghet. Där barn inte längre är barn.

Vill vi ha det såhär?

Likes

Comments

Det har varit fett mycket i skolan, och min kropp håller på att gå in i en emotionel stress.. känns bra.

I övrigt gör jag allt för att livet ska falla på plats men det vägrar funka.. Såg och hörde världens roligaste grej på tunnelbanan. Två killar kanske runt 25 år sitter och diskuterar livet tills den ena killen, möjligt vis arab eller något åt det hållet säger till sin svarta kompis "fan vad jag hatar alla jävla svartskallar, svettiga turkhoror och banankäkande negrer" och jag började skratta tills jag ser att killen faktiskt har en svastika tattuerad i nacken.. Och när den svarta kille ställer sig upp så har han tattuerat på hande mein kumpf.. Jag trodde nästan att jag drömde.. var fan är världen påväg..Likes

Comments

Läs denna tjejens grymma  blogg! jävligt fräsch design måste jag säga! läs!!

Likes

Comments