Header

Vardag

Jag förstår inte hur människor hinner med allt medans jag vill bara förlänga dygnet med ca 10 h. Känns som jag alltid prioriterar bort något. Har tidigare veckor knappt hunnit med skolan eller umgås med familjen medans det den här veckan blev träningen och bloggen som las åt sidan lite.

Men idag fyllde My 18 år vilket såklart firats på stort. Kom såklart in med paket och sång i morse och familjen mötes på kvällen upp på Norrmalmstorg för en middag på franska restaurangen Vau De Ville. Blev en meny på bland annat blåmusslor och créme Brulee. Nu vänner måste jag sova så jag orkar mig upp imorgon då en historia redovisning och Juridik prov står på schemat.

Vilka ser fram emot helgen? Anar att vi är ett gäng!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mode

Så otroligt synd att det inte är sommar längre så jag kommer kunna använda dessa så fort jag får hem dessa godingar. Tanken var att beställa ett par svarta bikinitrosor men Nellys utbud på rea kläder låg lockande så det blev 1,5 bikini extra. Men en resa till Spanien över höstlovet ligger runt hörnet så då har jag iallafall en vecka att glida runt på stranden i skönheterna ovan.
Lite tröstshopping över allt skola behövde jag mer än mycket!

Likes

Comments

Bilder, Outfits

​Några riktiga juveler hade jag ju dock inte men aldrig hade jag känt mig så prinsesslinkande förr. Balen är en dag jag verkligen kommer minnas genom hela mitt liv. Det låter otroligt djupt men jag kan komma på mig själv gå igenom bilder från balen om och om igen och komma på fler detaljer för varje gång. Tycker att festen blev ett så bra avslut på nian. Helt enkelt ett sista kapitel av högstadiet, ett lyckligt slut där alla levde lyckliga i sina dagar. Haha nä nu måste jag sluta vara så klyschig. här är i alla fall min outfit. Klänningen är min stora kärlek som jag hittade i en outlet, den betyder massor för mig verkligen!

Likes

Comments

Vardag

Halloj Ikea! Är påväg till det enorma berömda varuhuset för att kolla på förvaring till min och mammsis blivande walk in closet och en bredare säng till mig. Blir alltid lika inspirerad av att vara där och maten är så gooood! Haha jaa, jag är fortfarande ett barn.
Glad söndag vänner;)

Likes

Comments

dag har jag spenderat tid i färgaffären, bläddrandes i pärmar med mönster och färger av alla olika slag. Att det finns så mycket tapeter men ändå inte DEN tapeten med stora bokstäver. Jag älskar den ganska avslappnade boho-stilen blandat med "fjällstuge-känslan" när det kommer till inredning. det ska vara dova färger mixar med gröna växter och ljusa detaljer. Därför vill jag ha en tapet som inte tar all uppmärksamhet från rummet. Den blå uppe i högra hörnet är såå fin men kanske lite väl färgstark. sen tycker jag gråa träplankor skulle vara as nice men jag är rädd att det kan se för "fake" ut. Vad tror ni?

Likes

Comments

Inspiration

Den här veckan, vad har det vart med mig egentligen? Jag har varit konstant trött och omotiverad på typ allt.
Men i helgen ska jag vila upp mig och bli till ett roligare jag. Därför passar ingenting bättre än lite inspiration innan jag går in på matte lektionen. Kram på er vänner;)

Likes

Comments

Outfits

Topp, Bondelid // Jeanskjol, New Look //
Toffs eller armband, Brandy Melville

Bajs på mig för dålig uppdatering denna vecka! Jag har haft sån otroligt dålig energi och därför inte gjort ett skvatt på eftermiddagarna. Men idag är det fredag och jag ska åka till min bästis om ett tag som jag saknat så himla mycket. Men tänkte beställa mig en sushi först innan jag drar mig mot henne!
Ha en super fredag hörniii

Likes

Comments

Vardag

I flera dagar hade jag och mina tjejkompisar laddat upp för Östra Reals inspark. Fixat kostymer efter temat High-School och till och med köpt in lite små saker till våra outfit.

Vi mötes därför upp igår när den längtade dagen var kommen hemma hos mig. Köpte pizza och sminkade oss tillsammans innan det var dags att dra sig mot Göta Källare. Vi ar utklädda till bland annat Mean Girls, Gossip Girl, cheerleader och pluggnördar. En lång kö slingrade sig utanför klubben men i 2 timmar stod vi i folkmassan i väntan på att komma in. Vid tolvtiden kommer vakterna och berättar att lokalen är full, de lät därför inga fler komma in trots att vi köpt biljetter för 165kr styck! Vi var så arga och besvikna. Ett dåligt beteende att sälja fler biljetter än vad som är möjligt. 

Vi kommer som tur är få våra pengar tillbaka men den tid vi lagt på att stå i kö borde ge oss det dubbla! Men nu glömmer jag det negativa och försöker skratta åt händelsen. Hoppas eran måndag kväll slutade lite bättre än min, kram!

Likes

Comments

Mat

​Mycket matbilder nu. Men jag är trotts allt hos mormor och morfar och då blir det helt enkelt mycket av allt!

Nu ska jag mumsa i mig lite naturgodis och mängder av choklad, kram<3

Likes

Comments