God kväll finaste läsare :)

Förlåt för dålig uppdatering, eftersom att jag har jobbat, fått lite plugg gjort och umgåtts med vänner & familj har jag prioriterat det i stället för att blogga. Men jag ska försöka att blogga lite mer regelbundet. Men jag tänkte i alla fall planera min vecka :)

Måndag: En relativt kort dag. Efter skolan ska jag stanna kvar på läxhjälp och försöka skriva lite på spanskan, för den ska lämnas in på Tisdag. Hehehe jag har skjutit upp den ett bra tag. Men annars eventuellt lite träning och kanske lite annat plugg.

Tisdag: Går i skolan till 15:00, direkt efter skolan åker jag förmodligen hem och pluggar, eller så stannar jag kvar och pluggar i skolan för jag jobbar bättre i skolan än hemma. Men annars ska jag bara gå på Crosscage med två vänner. Ni borde testa att gå på Crosscage det är så kul men dock väldigt jobbigt. 

Onsdag: Min längsta dag på hela veckan jag går till 15:25. På onsdagar brukar jag vara trött så åker nog hem efter skolan och tar de lite chill och kanske pluggar.

Torsdag: Ska jag förmodligen fixa en födelsedagspresent till en vän om jag inte har fixat det under veckan. Men annars under kvällen ska jag träffa en vän och säga grattis till henne och äta tårta <333

Fredag:Då går jag i skolan till 15:00. Det är black friday och jag hade velat åka till väla då, för att köpa lite julklappar men vi får se. Annars ska jag fira en vän senare på kvällen. 

Lördag: Inget inplanerat, kanske ska träffa någon vän och hitta på något kul, men får se hur jag känner då

Söndag: På söndag ska jag fira min morbror som fyllt år och han ska ha glögg/julmys med pepparkakor och annat gott <333, åh jag längtar så mycket till julen. Men annars ska jag bara planera inför den kommande veckan. 

Kram J <3333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej finaste läsare, hoppas allt är bra med er <333
Sorry för dålig uppdatering, men har haft fullt upp med skolan och har prioriterat det.
Just nu befinner jag mig hemma hos en kompis och vi ska titta på en film och mysa <33

Helgens planer är att jag ska jobba imorgon, på kvällen imorgon är just nu lite oklara
Söndag är det plugg som gäller måste göra spanskan tills på tisdag har dock börjat lite, och sen ska jag fira farfar på kvällen. Förhoppningsvis en chill men rolig helg

Kram J <333

Likes

Comments

Hej hjärtan!!!

Jag tänkte tipsa om mina 3 favorit artister för tillfället, men när jag lyssnar på olika listor brukar jag oftast lyssna på Spotifys egna dom har många bra att välja mellan. Bland annat akustisk höst är mysig att lyssna på.

Min första favorit artist är Coldplay jag gillar verkligen många av hans album bland annat detta men han har även så många andra bra album :)

Vilka är era favorit artister?

Kram J <333

Min andra favorit artist är Sam Smith innan hade jag aldrig hört talas om honom men hans senaste album är en favorit för tillfället :)

Den tredje favorit artisten är Bryson Tiller som jag började lyssna på för bars någon vecka sedan. Dock så är de flesta låtarna av honom bra, men jag var mina favoriter

Likes

Comments

Hej bäste läsare, hoppas allt är bra med er!!!

Med mig är det bara bra känner inte mig lika stressad som förra veckan.

Tänkte testa ett inlägg där man skriver 3 saker jag saknar för och 3 saker jag längtar tills.

3 saker jag saknar

- Nära och kära som inte finns vid liv längre :(

- Träningsrutiner, innan när jag simmade då simmade jag regelbundet. Men sen jag slutade har det inte riktigt blivit så. Jag har gymkort. Jag försöker att gymma 2-3 gånger i veckan men det är inte riktigt samma grej :/. Men nu är det mycket enklare att skippa det och ta det en annan dag men det ska jag försöka att ändra på :)

- Att vara tillsammans med någon det hade varit så mysigt och det är något jag saknar hahah


3 saker jag längtar efter

- Att fylla 18, fyller dock år i Augusti så det är ett tag kvar :/

- Julafton det är inte alls långt kvar nu wihoooo är så taggad. Älskar allt som har med julen att göra dock blir det alltid stress med julklappar i sista minuten

- Att ta studenten hahaha det är även rätt långt tid kvar cirka 1,5 år kvar, men tiden går fort. Även fast jag inte riktigt vet vad jag ska plugga till. Men allt som har med studenten att göra ska bli så kul.

Kram J <3333

Likes

Comments

När går du upp?

- På vardagar går jag upp ungefär vid 6 tiden :/, men på helgen varierar det

Kliver du upp direkt när klockan ringer snoozar du?

- Det är ofta mina föräldrar få säga till mig att gå upp för att jag stänger av larmet för att kunna sova vidare hehe

Vad är det första du gör när du vaknar?

- Jag brukar kolla mobilen, jag brukar direkt gå in och kolla Snapchat och svara alla och sedan kolla lite andra sociala medier.

Är frukost viktigt?

- Ja frukost är viktigt för mig äter jag inte är jag trött och irriterad hela dagen

Är du morgontrött?

- Ja för tillfället är jag extremt trött på morgonen jag känner mig som en zombie när jag kliver upp ur sängen

Hur ser en perfekt morgon ut?

- En perfekt morgon är när man får sova hur länge man vill och får äta en god frukost utan stress till att hinna med tåget.

Hur ser en perfekt frukost ut?

- Min favorit frukost är avokado macka med tomat och citronpeppar. Men jag gillar även att äta chiapudding med hallon. Men det äter jag för de mesta på helgerna då jag har mer tid.

Hur går du helst klädd på morgonen?

- I en pyjamas och morgontofflor, det är så mysigt <33

Hur ser eran morgon ut?

Bilder från we heart it

Kram J <3333

Likes

Comments

God kväll finaste hjärtan, hoppas allt är bra med er
Med mig är det bara bra är dock lite trött.
Dagen idag var kort men rolig, direkt efter skolan hängde jag med Malin och fixade lite grejer till bloggen, ni kan hitta Malins blogg  HÄR 
 Sedan satte vi oss på Waynes i stan för att plugga till Geografi provet tills på Torsdag :). Vid 15:40 drog jag till kiropraktikern, sedan tillbaks till Waynes för lite mer plugg, snack & skratt 

Hur har er dag varit?
Kram J <333

Likes

Comments

Hej finaste läsare här kommer 10 favoriter från Nelly.com

Vilka är era favoriter?

Mina är 1, 3,5,8 & 9

Kram J<333

Likes

Comments

Jag får alltid så mycket insiperation från we heart it

Får ni med insperation från we heart it?

Har ni tips på blogg inlägg?

Kram J <333

Likes

Comments

God kväll finaste läsare. Jag tänkte skriva en veckoplanering även fast vecka 46 känns rätt chill än så länge. Men det är alltid skönt med lite planering 

Måndag: Går jag i skolan till 13:55 men jag måste stanna kvar i stan för att jag ska till kiropraktikern vid 15:50. Efter det ska jag förmodligen hem och plugga till ett geografi prov som jag har på torsdag, eventuellt ska jag gymma efter det 

Tisdag: Är min längsta skoldag för denna veckan jag slutar vid 15:00. Jag drar direkt hem för att plugga spanska förhoppningsvis har inte tagit tag i det än men jag gör det nog på tisdag. Ska även gå på Crosscage med två vänner. 

Onsdag: Är en liten annorlunda dag först har jag en historia lektion och sen ska hela klassen på bio för att se filmen sameblod. Sen slutar vi för dagen har jag för mig. Eftersom att Onsdag & Fredag har vi utvecklingssamtal och jag har mitt på Onsdag vi 15:00. Efter utvecklingssamtalet blir det att jag åker hem och plugga till geografi provet som är på torsdag

Torsdag: Dagen i skolan är kort slutar vid 13.35 och då åker jag antagligen hem och tar det lugnt ett tag eller så drar jag direkt till gymmet. 

Fredag: Är en kort skoldag pga utvecklingssamtal, så skönt med helg tidigare än vanligt. Kanske hittar på något kul efter skolan men inget planerat

Lördag: Förmodligen är det jobb som står på schemat och om jag känner för det så hitta jag på något på kvällen

Söndag: Planering inför den kommande veckan och ska fira min farfar som fyller år en chill söndag helt enkelt det kan behövas efter en lördag med jobb :)

Likes

Comments

God kväll!!
Hoppas allt är bra med er
Just nu befinner jag mig hemma hos en kompis och vi har lördagsmys <333
Dagen idag spenderades tillsammans med Vera vi var i stan och åt lunch tillsammans och åkte sedan till väla och kollade lite i butiker
Hoppas er dag har varit bra
Har ni hittat på något kul idag?

Kram J <333

Likes

Comments