Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är så många gånger som man har bråkat med sina föräldrar men efter varje bråk lär man sig något nytt om både sig själv och sina föräldrar vart gränsen går innan det går alldeles för långt, och på så sätt växer man som person och blir starkare och kan erkänna vad för fel man har gjort och kan be om ursäkt för sina misstag man har gjort även om man inte gör det på direkten som gör man det när man känner sig redo och har bearbetat hela situationen. Det tar som fan på varandras krafter men ändå vet man att bakom alla ord som var och en vräker ur sig, så älskar man ändå varandra för precis vad man är.

De jag ville komma till var att ovesett hur mycket man än hatar varandra för stunden så kommer man alltid älska varandra. Det finns alltid ett ljus i tunneln trots att det är jävligt mörkt för stunden. Det finns hopp för allt och alla.

Och för er som varit med om att någon nära vän till er har det såhär så SE ALLTID TILL finns alltid där för honom/henne även om det är jobbigt för dig med.

Ta vara på varandra! 

Likes

Comments

Då var man tillbaka!

Har hänt en hel del nu det senaste halv året, jag har varit på guide skola i Turkiet, fått ett jobb imon butik som varar fram till sommaren och nu det 23 februari så ska jag upp till stockholm på jobb intervju hos airtours som guide/reseledare vilket som jag ser fram emot något enormt!

För övrigt så har det varit en lugn höst och vinter som har rullat på som vanligt.

Annars idag så har jag införskaffat mig en ny dator, extern hårddisk så nu hoppas jag själv att jag ska komma igång med bloggandet igen när man har en fungerande dator att skriva från.

Men nu kallar sängen på!

Ha de

Likes

Comments

Bilder på dagens fynd✌🏼️😄

Likes

Comments

Hej allesammans!

Idag är det torsdag och jag har haft min enda lediga dag denna veckan, vilket som har varit hur skönt som helst. Idag så har jag och Stine först varit på stranden sedan gick vi upp och åt vid 14 tiden efter det så stod det lite shopping på schemat, jag hittade bland annat ett par sandaler och även en väska idag som jag kommer visa på bild!

Annars har den här veckan varit en ganska lugn och stillsam vecka i tisdags var vi på utflykt och då åkte vi till något som heter Dim cayi som då är en flod man kan bada i men det är endast 10-15 grader varmt i vattnet, en väldigt mysig plats som jag rekommenderar att åka till om man är i Turkiet!

På söndag är det dags för den näst sista examen som ska handla om utflykter. För övrig blir det en hel del plugg i slutet av denna veckan 😊

Ha de bra alla så skriver jag hör snart igen!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Nu har snart halva tiden gått av min vistelse här i Turkiet. De två senaste veckorna har det fart full rulle men trots allt pluggande har jag ändå hunnit med att njuta av värmen här nere genom att ligga på stranden och sola o bada! Här är det ca 35 grader om dagarna och i vattnet är det ca 27-29 grader i vattnet! Nu i helgen så är det prov examen och den riktiga examen som står på schemat, vårt examen arbeta ska vara att hålla i ett välkomstmöte för ny anlända resenärerna.

Den kommande veckan kommer det bli lika mycket plugg och ny examen att öva inför!

Ha det så bra så länge hemma i Sverige så skriver jag snart igen😄

Likes

Comments

Hej! I söndags 14.30 så landade vi äntligen i Alayna, när vi kom hit var det cirka 30-40 grader varmt så en ganska stor skillnad mellan Sverige och Turkiet gällande vädret och värmen!

Igår var det första skoldagen och då var det lite information som vi skulle ta del av efter det så fick vi gå på by vandring! Vid 15.00 så stod det överraskning på schemat och den överraskningen var att vi skulle stå framför hela klassen och prata om oss själva i tre minuter vilket som var sjukt svårt men det gick!
På kvällen vid nio tiden igår så hade vi så kallad speeddejting med de andra klasskamraterna!

Idag så ska vi ha individuella samtal med instruktörerna jag har nu vid nio efter det kallar stranden för vi har fritid till 14 😊

Ha det bra!

Likes

Comments

Igår var det fredag vilket betyder att jag hade min första körlektion på körskolan, det gick överraskande bra och jag är så nöjd jag kan bli!

Framåt eftermiddagen bar det av till degeberga för att ha lite avskeds middag för Emilia som åker till London och alla som ska ut och pröva sina vingar nu i höst.

Nu ihelgen så väntas jobb. Annars nu i veckan är det bara till att lägga in sista växeln sen åker man till Göteborg med ännu ett härligt gäng!😄👍

Likes

Comments

Allt har gått så jäkla fort snart är sommaren slut och jag ska bege mig iväg på nya äventyr nu efter studenten. Nu till hösten händer det ganska mycket dels för jag ska ta intensivkurs för att komma till skott med körkortet. Efter körkortet är taget åker jag iväg en sväng till Turkiet för att utbilda mig vidare till guide och reseledare, vilken underbar höst jag har att se fram emot!

För övrigt så har jag jobbat i princip hela sommaren för att tjäna lite pengar till Turkiet så jag ska klara av att försörja mig själv!

På fredag dock så har jag min första körlektion, sedan efter den bär det av mot Degeberga för avskedsmiddag för min underbara vän Emilia som åker till London i 5 månader för att jobba som au-pair,

här kan ni följa hennes fantastiska resa----> www.nouw.com/millanemilia

Likes

Comments

Första veckan gången av praktiken på Ticket endast fyra veckor kvar.

Den kommande veckan så ska jag få vara med på telefon utbildning inom resebranschen, men nu först och främst ska jag njuta av helgen innan den andra veckan börjar, jag är då ledig på måndag just för att jag ska var med en lördag i butiken istället, ska både bli kul och spännande och se om det skiljer något från vardagarna.

Nu i helgen har jag redan hunnit med en del i fredags var det tjejmiddag med 6 andra tjejer och idag så har vi haft grannarna över på middag super mysigt verkligen! Imon/söndag så blir det att ta det lugnt och sova lääänge!

Ha de super!Likes

Comments