​Hej!

Hoppas allt är bra med er!! Själv mår jag bra idag! Har haft så mycket med skolan, hästar o träning så jag har bara inte funnit ork till att blogga tyvärr, även fast det är bland dem bästa jag vet. Men det går inte att göra allt och då gäller det att prioretera saker så jag mår bra o tyvärr denna gång hamnade bloggen i kläm:( Men nu ska jag försöka att planera så jag kan upptatera mer här:)

Hänt lite nya saker sen senast vi hördes, tänkte ta liten sammanfatting.

Har tävlat två gånger sen senast så tänkte upptatera om de:

Solvalla den 23:e September, resulterade med att jag och Rodden kom 2:a i montéloppet på nytt montérekord 55,9. Piri belv tyvärr diskad men kusken väldigt nöjd mellan galopperna, o Hero 7:a på ett bra sätt:)

Solvalla den 1 Oktober, resulterade med att Hero kom 2.a på en bra tid, lite strul i starten men annars bra! Piri går ut o vinner sitt lopp!! så jäkla grymma asså!! Lätt o vara hästskötare när hästarna är i form;)

Söndags var vi ute och körde lite häst hos en super trevlig kvinna, där jag fick köra en super härlig 3 åring som jag körde i ett provlopp för 3 veckor sedan som jag även ska få äran att köra på Lördag, sen fick jag även köra en häst som ska starta i veckan, båda känndes mycket bra!:)

På Lördag skickar jag ner ponnysarna med resten av familjen till Mantorp för ponnytrav. Tyvärr hade inte jag möjlighet att följa med o sela då jag ska in till Solvalla för licenslopp:( men det går nog bra ändå, Heros lopp såg bra ut, Piris lopp något tuffare, väldigt många hästar med, men men bara att gasa:)

Dagen idag, slutade runt 12;15 o åkte hem o slängde i mig lite mat sedan upp mot stallet. Började med att köra Bestis, sen red jag Hero o sist Piri, alla kändes så himla bra:) när jag kom hem blev det ett litet gympass o sedan middag.

Det var allt för nu så ska jag försöka hinna med o upptatera i veckan;)

Kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Hoppas allt är bra med er, själv mår jag både bra och lite dåligt. Jag mår bra för jag känner mig väldigt tacksam för allt jag har, allt jag får., Tacksam för min familj o mina underbara vänner o mer än vänner:) O Ibland tar det tid att hitta dem vännerna som du vet alltid finns, när som helst dygnet runt, i vårt o tort. Nu känner jag att jag funnit dem vännerna och det känns helt fantastiskt!!

Mår bara lite dåligt ibland, som alla andra människor, jag är så kallad mänsklig. De som får mig att må dåligt just nu är att jag är väldigt stressad. Vi har väldigt mycket i skolan just nu, läxor, prov allt, och jag är en person som blir väldigt stressad av de, för jag är väl en väldig perfektionist i allt jag gör, kan aldrig lämna in ett arbete elr ett prov som jag inte känner mig nöjd med, ever never! Det får mig självklart mig att pressa mig själv ännu mera än vad jag kanske klarar av? det är självklart inte bra men något jag gör omedvetet, så i slutet av varje termin mår jag väldigt dåligt för jag kör in mig i väggen lite och min energi tar HELT slut, så loven är för mig att ta det lungt men offtast brukar det inte sluta på det sättet tyvärr. Men det är något jag väljer själv och tyvärr får stå för det även fast jag gärna hade gjort valetpå något annorlunda sätt

Intensiv Lördag men väldigt roligt, först till Solvalla och licenslopp o sen köra vidare till Gävle för rida ett montélopp på Rodden. Det blev en andra plats denna gång:) igen... dem där andra platserna börjar bli lite tjatiga att alltid göra såå bralopp men aldrig få sätta dit nosen först, att aldrig få den där lilla stolpen in o den där rätta turen, hoppas den vänder snart!! Inte den bästa säsongen hittills resultat mässigt men hästarna har faktiskt presterat väldigt bra o hoppas det fortsätter så med lite mer tur:)

Kram <3

Likes

Comments

Hej!

Igår kom vi hem nån gång efter 11 men jag kom inte i sängs förens halv. I morse kan jag lungt sagt säga att jag var trött😴 Det jobbigaste var inte bara att gå upp utan att man vet att en jobbig skoldag är framför än, att ha dem längsta lektionerna o den längsta dagen idag var ju inte det bästa men men det är bara att bita i!! För SM var en riktig härlig upplevelse o hoppas kunna få chansen igen!! Det var super tufft motstånd mot eliten, o han gör sitt 5:e montélopp o vårat 3:e o yngst o "sämst" i fältet o gör inte bort sig egentligen sen självklart om man bara kollar på resultatet kan man inte säga att det var det bästa men när han blir ensam lägger han av, o eftersom hästarna var så bra igår tappade han varvet från mål o började slappna av redan där men han håller väl okej fart in i mål men det är även hans första montélopp över 2140m så det var ingen skam!! Men nu laddar vi om till Lördag:) o hoppas på det bästa!

Kram<3

Likes

Comments

Hej!

Hoppas allt är toppen! Det är det faktiskt med mig (fast har varit lite förkyld)

Vi kan ju börja i helgen;

I Lördags var jag på Solvalla med bästis och körde vårat första licenslopp!! Så roligt, obeskrivlig känsla!! Han skötte sig galant med sina små ryck, men det gör honom till han;)

Idag Måndag vart det skola med skolfoto... men det gick faktiskt bättre än förväntat så det var skönt! Men det har regnar hela hela dagen så det har varit lite segt faktiskt:( men efter skolan fick jag palla mig upp i regnet till hästarna, men det finns ju inget dåligt väder utan bara dåliga kläder;) hästarnas fick komma in o äta lite. Sen åkte jag hem o pluggade lite, franska läxförhör på Torsdag o So nästa Fredag så bara att sätta igång!!

Mycket trav den här veckan såå kul!! Imorn gäller det:) bär av mot Eskilstuna för mig o Rodden för att tävla SM, sen på Lördag drar jag till Gävle för att rida Rodden i ett montélopp, o så avslutar Piri förhoppningsvis på Söndag på Solvalla (listornas har ingen kommit dit än)

Mer om morgondagen imorn:) ha de <3

Likes

Comments

Hej!

Tänkte skriva ett inlägg om att aldrig ge upp, o att alltid följa o kämpa mot dina drömmar!!

En av mina största drömmar inom montén har varit att rida monté-SM inom ganska snar framtid. Jag visste att det skulle bli tufft o att jag behövde lägga ner mycket tid men allt går bara med ren vilja!! Sagt o gjort jag o Rodden står med i startlistorna till SM(!!) fattar ni hur sjukt?? En dröm som går i uppfyllelse!! Svävar på moln just nu!

Som jag kämpat för att nå hit o ÄNTLIGEN har jag nått dit jag ville! SÅ JÄVLA STOLT ÖVER MIG SJÄLV!!

Har alltid tänkt fan vad coolt att rida monté-SM o sen att ta sig hela vägen kanske ingen alla gör men jag har gjort den resan o jag är otroligt tacksam att jag får äran att rida Rodden, en riktigt härlig ponny som alltid gör sitt bästa men vi har lite att jobba på men när allt blir på sin plats blir vi farliga ;)

Kram<3

Likes

Comments

Hej!

Söndagens tävling: 

Rodden o jag gick ut i sista chansen monté SM testet o kom 3:a och tyckte att han gick framåt med förra montéloppet o kändes riktigt härlig o rida. Tror även han kommer gå fram med detta lopp:) Rodden är en riktig härlig ponny att rida och är väldigt tacksam att jag får chansen att rida honom!! Nu får vi se vart han kommer med någonstans.

Piri gjorde det super bra som 3;a. Första gången över 2720m och går rekord 55,8 så nu går han 55 på alla distanser. Riktig stjärna är vad han är! så stolta över dem!

Kram <3

Likes

Comments

Hej!

Hoppas allt är toppen! Imorn sista skoldagen för denna vecka, pust.. Fredagens jobbiga dag... i skolan ska vi vandra ca 2 mil, jippi:)) not, sen när jag kommer hem har jag tänkt att gå ut på en längre springrund o sen ett gympass. Nu har jag ungefär haft min hårdträning i 1 månad, och det är så kul att man börjar att se resultat, spännande inlägg på ingång ;) Efter det bär det av mot stallet o sen slutligen lite fredagsmys kanske;)

Ibland undrar jag vad jag gjort utan mina älskade hästar? Asså dem gör så jag orkar med min vardag. Dem gör så att jag mår bra och tycker om mitt liv. När jag till exempel mår dåligt, går jag till dem o dem förstår mig. Dem förstår mig bättre än ALLA andra!! Dem sviker aldrig o sticker inte in en kniv i ryggen på mig, som andra gör. Dem lyssnar o när jag blir så ledsen som jag blir ibland lägger dem mulen på min kind o säger det kommer bli bra. Bättre stöd än allt annat! O utan dem hade jag inte varit den jag är idag.

Tack mina älskade hästar <3


Likes

Comments

Hej!

Nu är första "skoldagen" avklarad om man kan kalla att gå till skolan i en timme räknas så. Ganska onödigt men vi fick vårat schema o sen fick vi typ gå hem. Mitt schema så som det ser ut nu är ju knappast det bästa tyvärr... hade hoppats på lite bättre men man kan ju inte direkt förvänta sig det tyvärr. Det ända som är bra är att dem gamla "dåliga" lärarna är utbytta så hoppas dem nya är bättre!!

Efter skolan blev det hem, tvätta lite tävlings saker o sen till stallet och fixa där o köra Bästis. Och självklart ska det komma en regn skur när man inte har kläder för det... men Bästis kändes iaf riktigt fin!!:) Efter stallet så gick jag ut på ett intervall pass och en timmes gym, kändes riktigt jobbigt men samtidigt väldigt roligt o skönt:) älskar att träna när det flyter!!

På Söndag bär det av till Eskilstuna. Rodden o jag ska ut i sista chansen monté SM, ska bli super kul att få rida Rodden igen o vi ska kämpa tillsammans o därefter får vi se vad vi hamnar. Piri ska ut i Stayerloppet och vi trodde väl egentligen att det skulle vara tuffare än var det blev, självklart finns det några bra hästar med men inte dem man hade räknat med.

Kram <3

Likes

Comments

Hej!

Gårdagens tävling gick bra:) Hero gick förs ut i ett montélopp o kom 2:a !!!! Han gjorde det super bra o kändes framåt o pigg, fick mest hålla i så han travade men så glad över att han gick så bra:)) prisena vi fick i montéloppet var: ett par vita bandage så bra för mina gick sönder igår;) sen en agria hink o reflexer:) Piri gick också såååå såå bra, han kommer också 2:a o förlorade med så lite, o tycker så synd om dem för dem gör ALLTID såå bra lopp men får offtas inte med sig det dem förkännar o dem har ofta otur med den extra marginalen så tråkigt, hoppas det vänder snart:(. Sen Hero ut i körloppet, vi fick det inte alls att stämma tyvärr:(

Shoppade även lite inne på finntack, blev en ny hjälm, väst, körklocka, o nya byxor:)

Nu sitter jag i bilen påväg till ett par kompisar lite utanför Eskilstuna som vi ska åka o hälsa på lite;)

Imorn börjar skolan, inte överhuvudtaget taggad men inte så mycket att göra åt saken.

Kram<3

Likes

Comments

​Hej!

Nu är vi påväg till Solvalla för ponnytrav! Chanserna på förhand ser väl okej ut. Heros båda lopp är ganska tuffa. Piris lopp ser däremot ganska bra ut men vi får hoppas att båda gör fina lopp!

Gårdagen blev det lite packning o trimning av hästarna, körde bästis vanligt o Hero gick lite lungt bara att känna igenom honom så allt är som det ska!

Hörs efter travet påvägen hem;)

Likes

Comments