Header

Jag har verkligen kommit in i att jobba nätter nu. Känns inte som att jag någonsin vill tillbaka o jobba dag. Trivs sååå bra med nattpassen så det är helt galet. Jag gissar på att det kanske inte håller i för alltid, att vilja jobba nattpass, men som det ser ut nu vill jag inget annat haha.

Att få komma hem o känna lyxan att få lägga sig när Pontus stiger upp, och alla andra för den delen, och att kunna sova tills det att man vaknar, men ändå hinna med den varma eftermiddagsolen och en mysig kväll med sambon. Det är så underbart så jag kan inte beskriva.

Vad händer resten av veckan då?

Vad jag vet så händer det inte jättemycket idag, jag ska till stallet o fixa och Emelie kommer en runda. Mys!

Imorgon på dagen händer inget speciellt där heller, men på kvällen så kommer Pontus kompisar hem till oss, och det brukar resultera i en del öl och skitsnack. Mycket trevligt, om ni frågar mig!

På torsdag är både jag och Pontus lediga som det ser ut just nu, så då kanske man borde passa på att hitta på något? Löningen är ju ändå på G imorgon woopiiiieeeeee.

Fredag, då ska jag och Ada sticka till väla, fixa det viktigaste och det sista inför summerburst och sen blir det faktiskt jobb till söndag morgonen.

De senaste dagarna har jag vaknat med en underbar energi i kroppen. Känt en längtan att komma utanför dörren och omfamna dagen. Jag är förväntansfull på vad livet kommer ge mig, och jag njuter varenda sekund. Jag vet inte riktigt vad som flugit i mig. Men på något sätt känns det som att min kropp börja finna en slags ro, som jag aldrig haft innan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg som bjudit på mycket fint väder!

I fredags sov jag till efter lunch och sedan låg jag i solen tills Pontus kom hem från jobbet. Pontus slutade redan vid 15 tiden, dock var han ändå inte hemma förens vid 16:30. Då blev det snabbt att vi fixade till oss för att sedan dra oss mot bowlinghallen. Jag hade planerat ihop med Alexander, en kompis till Pontus, att vi skulle dra ihop killarna och sticka o bowla för att fira Pontus. Det blev en mycket trevligt kväll!

På lördagen blev det jobb för Pontus och jag stack ut till Ada en sväng på paj och kaffe. Sen stack jag hem och städade en snabbis. Sen när Pontus kom hem beställde vi thai och stack hem till mamma och kollade på film.

Idag försökte jag sova absolut så länge jag bara kunde i och med att jag nu gått på ett nattpass, så jag lyckades ändå dra mig till 12.30 innan jag steg upp. Kvällen bestod av tacos och mys hemma hos mamma innan jag tog en snabb promenad med Pontus och sedan stack till jobbet.


Likes

Comments

Nu är jag inne på att jobba min tredje natt, och det roligare är, att jag har sååå mycket energi. Det är helt galet! Har inga problem alls med nattjobben. Hade kunnat jobba natt alla dagar i veckan känns det som ibland haha.
Vädret idag har varit heeeelt underbart. 24 grader i solen, och på vår balkong är det helt galet varmt. Så där låg jag och Nichole och pressade när vi vaknat efter gårdagens nattpass.

Imorgon är det fredag, och jag är ledig fram till söndag natt. Så vad händer då? Det ska ju bli fint väder hela helgen, så jag tror att det blir att vara mycket ute i solen. Pontus jobbar tyvärr hela helgen, lite tråkigt när jag är ledig. Menmen, det är som det är.
Vi får helt enkelt se senare vad helgen har att erbjuda. Ni glömmer inte min nya vlogg på kanalen va??

Likes

Comments

Gud vilken underbar helg jag har haft! Ett helt underbart dop att gå på och jag är laddad med ny energi inför sommaren.

I fredags var vi ju bara ute på blidö hela dagen, men det har jag väl redan skrivit skulle jag tro?

Igår i alla fall åkte vi in till stan i god tid inför dopet och kom inte hem förens sent på kvällen. Det var ett underbar dop och lille Matteo är ju bara helt bedårande om jag får säg det själv! Nu sitter vi i bilen påväg hem och jag har också klippt och redigerat i videon som jag förmodligen och förhoppningsvis lägger ut ikväll! Hoppas ni är lika taggade som jag är på en ny video på kanalen!

Likes

Comments

Guuuud! Har haft en helt underbar dag. Steg upp vid nio och det första jag gjorde var att gå ner till bryggan. Lite ruggigt men vad gör det när man fick en helt underbar view fem minuter efter att man vaknat? Inte långt därefter blev det också en underbar frukost med min underbara familj.

Jag och Tilda tog en snabb tripp till Almviks brygga för att sedan följa med resten ut till salskär, tror jag det heter, för en underbar middag med korvgrillning och sol.

Kvällen bestod av tacos, vin och öl och nu ska jag snart hoppa i sängen. Måste vara pigg och utvilad till dopet imorgon.

Hoppas ni alla haft en bra dag, jag önskar er en underbar fredag och helg!

Likes

Comments