Header

Guuud vilken mysig kväll jag har haft det! Vid 18 tiden kom Jessica hem till mig, som börjat jobba för Mary Kay, och då visade hon upp alla sina produkter. Vi va 6 stycken sammanlagt och jag hade köpt hem lite cider och ost som vi satt och snacksade på samtidigt som Jessica pratade och visade allt hon hade med sig. Det var verkligen superroligt och mysigt och jag hittade faktiskt några grejer som jag riktigt fastnade för. Längtar tills någon vecka när jag får hem allting. Kvällen var väldigt lyckad, ja dagen också för den delen. Imorgon blir det att jobba, och det ska jag göra resten av helgen också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hösten är här och jag har inte skrivit sen i somras? Fan va gött....
Jag jobbar fortfarande för fullt och det är superskönt, att faktiskt ha ett jobb att sticka till. Jag är med Pontus och mina kompisar och även fast ångest o stress kommer krypandes ibland så mår jag bra. Jag tänkter inte dra någon historia vad som hänt sedan sist. Imorgon ska jag till Hässleholm för att fixa mina fransar och när jag kommer hem ska jag träffa Emma och så ska vi göra det vi brukar. Eller vår tradition så att säg. Dricka energidricka, äta popcorn och snacka hela natten. Love it!

Jag har jobbat idag också men slutade tidigt och efter jobbet hämtade jag Pontus, EFTER jag duschat en snabbis, och sen hann vi inte mer än o köra o göra lite ärenden sen va det hem o laga mat ihop med Johan och pojkarna.

Denna kvällen består också av energidricka och popcorn, men med Pontus istället för Emma.

Likes

Comments

Gud, sikken tid det tar o lära sig sätta i sitt löshår på det rätta sättet och sen vänja sig vid att man har det. Känns som att det ska ramla av om jag har det på huvudet.

Har haft en jättemysig kväll och kollat på Idol hemma hos Sofie, ätit hemmagjord glass och chokladbollar på dadlar. Sen har hennes sambo också försökt, med betoning på försökt...lära mig lite om hur min egen kamera fungerar. Med tiden lär jag mig nog skulle jag tro haha!

Likes

Comments

Häromdagen var jag Pontus, Tilda och Philip i Kullaberga och kollade på naturkonsten som kallas för nimis. Det var bland det häftigaste som jag har sett och trots det jobbiga backarna så ångrar jag inte för fem öre att vi åkte dit. Det var helt sjukligt vacker och jag har aldrig sett något liknande. Jag åker mer än gärna dit ännu en gång!

Likes

Comments