Header

Något som jag har fått lära mig den senaste tiden är vilka som man ska hålla hårt om. Både när det kommer till familj och kompisar, men den senaste tiden har det väl mest handlat om kompisar.


När jag först beslutade mig för vilka kompisar jag skulle hålla hårt i och vilka jag skulle släppa taget om gjorde det ont. Det kändes jobbigt men ändå rätt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, känslan alltså. Men samtidigt som det var jobbigt så kändes det också som en sten som släppt från mina axlar. Så nu skulle jag väl säg att av de kompisar som jag haft innan så har jag tre stycken som jag fortfarande håller i.


Och inte nog med det, så har jag fått en ny, underbar vän. Vi träffades första gången på balen i somras, och blev båda helt hypade på att vi båda hette Julia. Och sen träffades vi igen förra veckan. Och det var längesedan jag träffade någon som jag klickade så bra ihop med. Det bästa med denna nya fina vänskap är att våra pojkvänner är nästan som nykära i varandra så hur perfekt kan inte detta bli. En ny vänskap. Som jag hoppas håller livet ut.


Min poäng är väl att när man stänger vissa dörrar här i livet så öppnas nya. Så bara för att man stänger visa betyder inte det att ”det är kört”, utan nya möjligheter öppnas istället.

Likes

Comments

Godmiddag mina trofasta läsare!! Imorse vaknade jag efter 11 timmars god sömn klockan 10 och snabbt där på bar det av till affären för o handla frukost. Vi hade inte mycket tid på oss för jag börjar jobba nu klockan ett men vi hann ändå slänga ihop en pannkakssmet och göra goda pannkakor. På dessa tre timmar hann vi även få finbesök av Tea och Mattias och vi kunde inget annat än o prata om Sälen resan som kommer bli av om två veckor! Gud vad vi längtar! 😍

Om två veckor åker vi alltså till Sälen och det bästa med det kanske är att Pontus faktiskt fyller tjugo när vi är där! Herreguuuud va tiden går fort, helt galet! Min lille pojk blir gammal gubbe! Hahah... inte riktigt kanske men nästan!

Nu ska jag påbörja mitt underbara jobbpass och så får ni lite bilder sen imorse.

Likes

Comments

Inatt sov jag som en prinsessa, och somnade som en också. Det var verkligen det skönaste på länge. Grät nästan av lycka att jag la mig utan någon som helst oro, stress eller ångest i kroppen.

Att jag vaknade sen med lite ångest sket jag faktiskt i, för jag var så tacksam för att jag fick många timmar i lugn och ro. Dagen idag har inte bestått av så mycket, mest att jag skrivit i min rosa bok och jag har varit hos Emma.

Jo, en annan sak har jag gjort idag utöver det vanliga, jag var på ett pass på gymmet. Och just nu finns det inget mer jag koncentrerar mig på än att försöka berömma mig själv för att jag var där, och jag va med på hela passet utan att springa där ifrån. Hurra!

Men någonstans stör det mig något fruktansvärt, att jag inte kan träna utan att få ångest. För när jag tränar så går min puls upp. Och när min puls går upp kopplar jag det med min ångest och PANG så mår jag dåligt så in o bängen. Lixom vad kom det ifrån? Men ändå. Jag koncentrerar mig på att tänka ; "du va där Julia", "du gick dit", "det gör inget att du inte gjorde som de andra, huvusaken var att du var där, och gjorde". Så jag kämpar. Alla positiva tankar ska ligga längst fram i hjärnan min. Dom negativa kan jag lägga i en låda och spara till en annan dag. Herregud va lustigt det lät?

Nu ska jag och Pontus kolla på ytterligare en barnfilm, jag blir så himla glad av dom och sen ska vi lägga oss. Imorgon blir det upp i tid och jag tänkte sticka till pappa en stund på eftermiddagen för att umgås med vovven och ta honom på en promenad.

Likes

Comments

Vilken dag hörrni. Jag var hos kuratorn i morse vid 09.30 och var hos henne en timme. Det kändes bra och kvinnan jag pratade med var jättemysig! Därefter blev det lunch i byn med mamma och sen åkte vi hem till henne en sväng. Känns så konstigt o säg, "åkte hem till henne". Nu med tanke på att jag har ett nytt hem. Fast jag har ändå kommit fram till att hemma kommer alltid va hemma. Hemma hos mamma ❤

Senare på eftermiddag stack jag och Pontus ut till näset en runda och hade med oss te och lite bullar, mysmys. Jag försöker att komma ut mer/oftare nu så att jag på något vis gör av med lite av den energin som finns inuti min hjärna. Men känner att jag behöver ge det några gånger till innan jag kan ge en utvärdering.

Med lite ångest och inspo från Therese Lindgren har jag också idag införskaffat mig en dagbok. Jag är öppen på bloggen och delar gärna med mig av det mesta, men det finns också grejer som bara är till för mig själv. Plus att det på något vis är lite hjärngympa att sätta sig ner och skriva för hand.

Nu, efter att ha spenderat min kväll både på golvet och sedan toaletten, känns min hjärna rätt så utmattad och jag hoppas och ber till gudarna att jag kan få somna ikväll.

Förresten, jag har också raderat de flesta appar på min telefon, dvs instagram, Facebook och snapchat. Jag hoppas jag klarar mig utan det och att jag kan hålla det såhär ett tag. Men tänkte att jag kan ändå stanna kvar på bloggen för att skriva av mig när jag känner att jag vill och det behövs. Och någonstans vill jag ändå lägga upp mina bilder som jag tagit under dagen. Sak samma!

Nu blir det nana kudden, efter jag jobbat mig igenom mina tre böcker.

Likes

Comments