Header

Jag och Pontus har börjat med något som vi faktiskt tycker är helt underbart. Icas matkasse. Man får hem en matkasse med varor och recept för tre dagar. Sååå himla skönt! Man slipper lixim yra rundor i affären och tänka ut vad man ska äta, och så får man superenkla recept som man följer. Himla smidigt!

Igår blev det pasta med musslor och idag blev det ris med kebab. Gott!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken underbar dag jag hade igår. Emelie kom en sväng och vi stack ner till stranden och det var sååå mysigt. Här kommer lite bilder!

Likes

Comments

Jag har verkligen kommit in i att jobba nätter nu. Känns inte som att jag någonsin vill tillbaka o jobba dag. Trivs sååå bra med nattpassen så det är helt galet. Jag gissar på att det kanske inte håller i för alltid, att vilja jobba nattpass, men som det ser ut nu vill jag inget annat haha.

Att få komma hem o känna lyxan att få lägga sig när Pontus stiger upp, och alla andra för den delen, och att kunna sova tills det att man vaknar, men ändå hinna med den varma eftermiddagsolen och en mysig kväll med sambon. Det är så underbart så jag kan inte beskriva.

Vad händer resten av veckan då?

Vad jag vet så händer det inte jättemycket idag, jag ska till stallet o fixa och Emelie kommer en runda. Mys!

Imorgon på dagen händer inget speciellt där heller, men på kvällen så kommer Pontus kompisar hem till oss, och det brukar resultera i en del öl och skitsnack. Mycket trevligt, om ni frågar mig!

På torsdag är både jag och Pontus lediga som det ser ut just nu, så då kanske man borde passa på att hitta på något? Löningen är ju ändå på G imorgon woopiiiieeeeee.

Fredag, då ska jag och Ada sticka till väla, fixa det viktigaste och det sista inför summerburst och sen blir det faktiskt jobb till söndag morgonen.

De senaste dagarna har jag vaknat med en underbar energi i kroppen. Känt en längtan att komma utanför dörren och omfamna dagen. Jag är förväntansfull på vad livet kommer ge mig, och jag njuter varenda sekund. Jag vet inte riktigt vad som flugit i mig. Men på något sätt känns det som att min kropp börja finna en slags ro, som jag aldrig haft innan.

Likes

Comments