Header
View tracker

Jag har blivit heeeeelt beroende av ljus! Jag har ljus överallt och alla är tända exakt hela tiden. I Love it! Mer underbart kan det ju inte bli. De bästa ljusen är dock doftljusen på toaletten. (Kanske för att det tar bort skitlukten?!).

Vi har börjat komma iordning här hemma riktigt bra och bilen är fylld med kartongen som vi ska lämna på tippen imorgon. INNAN vi ska till jobbet dessutom. Så det blir o stiga upp i tid ändå. Jag jobbar bara ett kort pass imorgon och tänkte kanske därför köra på en vlogg? Vad säger ni? Ni kanske hade velat ha en roundtour i lägenhet?

Medan Pontus jobbar kvällspass imorgon. Det är ju måndag imorgon och både jag och Pontus känner av söndagsångesten. Upp över öronen på oss båda två idag.

Idag vaknade jag vid 11.30 och det va längesedan som sov så länge... steg upp och åt frukost och fixade mig och sen kom mamma, Johan och pojkarna för lite söndagsfika. Dom hade även med sig en lite byrå som vi fick upp i hallen idag och det blev superbra!
Sen lagade jag kvällsmat och vi har spelar Xbox och nu ligger jag och Kajjan i sängen. Är inte jättetrött men vet att jag kommer va trött imorgonbitti om jag inte somnar snart.

Men vad tycker ni om en roundtour på lägenheten??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Herregud vilken lång tid det faktiskt tar för att komma i ordning när man flyttat. Igår satt jag och Pontus uppe till ett på natten bara för att få upp vårt köksbord, och till slut så stod det där. Vi har fortfarande mycket kvar att göra så därför tänkte jag vänta lite med att visa er bilder. Men självklart får ni en bild från vår frukost imorse.

Grattis!! Till mig och Pontus förresten, som idag varit tillsammans ett helt år! yen!

Likes

Comments

View tracker

I början av sommaren bokade Pontus två biljetter till schoolboy Q, då med tanke att gå ihop med någon av hans polare. Men så blev det inte tyvärr, så jag ställde upp. Och det är jag oerhört glad över att jag gjorde! Jag har haft så himla trevligt. Det var verkligen riktigt längesedan jag och Pontus hade så himla trevligt! Visst, vi bråkar nästan aldrig. Eller de har väl inte ens hänt egentligen... (skillnad på bråk och heta diskussioner om ni frågar mig). Men det var verkligen riktigt längesedan vi åkte iväg och hittade på något.

Så vi var på konsert igår. Vi bodde på ett supermysigt hotell och idag har vi varit hos faster Lisa hela dagen, och sen ätit på Jensen bøfhouse innan vi nu nyligen satte oss på tåget. Världens mysigaste helg med min (snart) sambo.
Ja, för idag är det förresten en vecka exakt tills vi flyttar ihop. Gud som jag längtar!

Likes

Comments

Jag älskar denna staden. Och att få vara här ihop med Pontus är ännu bättre. Jag har haft en helt underbar dag här trots omständigheterna.

Jag blir så irriterad. Kan man inte ens få gå på en konsert ihop med sin pojkvän utan att folk hänger över en. Och nej det är inte sexuella handlingar jag pratar om. Utan jag, som är så förbannar kort. Det finns verkligen inte någon respekt alls att jag är där. Folk knuffas sparkas och slåss för att få komma längst fram. Och det är verkligen ingen som bryr sig. Klart som fan man får total panik och måste ut därifrån innan man svimmar. Och tro mig, det såg fetare ut när man stod längre bak. Men så jäkla synd att det ens ska hända.

Likes

Comments

God middag!! Hoppas ni alla haft en bra helg och att är taggade inför en ny awesome vecka! Idag är både jag och Pontus lediga så det resulterade i lång sovmorgon, god frukost och Xbox spelande. Förutom det så ska vi ta tag i några vuxenpoäng och fixa abonnemang, bredband och hemförsäkring tills när vi flyttar. Adressändring kanske vi också skulle göra... japp! Det ska vi.

Ikväll ska vi hem till Jane och äta lite kvällsmat och fira att hon fyller år idag. Mysmys.

Likes

Comments