Header

Länkar finns taggade i bilden!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klickade runt på lite olika hemsidor nyss och kom in på Bik Boks hemsida och ser att dem släppt en kollektion tillsammans med Angelica Blick, har helt missat detta men GUD så fina kläder!! Funderar på att klicka hem både skinnbyxorna och den stickade tröjan, har letat såå länge efter ett par snygga skinnbyxor så att jag hittade dessa satt ju som handen i handsken så att säga!

Likes

Comments

Saknar sol och värme sååå mycket nu va, bilderna är ifrån min senaste resa i Grekland. Åkte dit i början av september med min kära kusinvitamin, vi bodde på Rhodos och hade runt 35 grader varje dag, saknar knappt:(( Hade inte tackat nej till en utomlandsresa nu och slippa detta grå, blöta och framförallt TRÅKIGA vädret just nu!!

Likes

Comments

Ett litet urval från min duk på We Heart It, färglöst och ganska tråkigt precis som ute vädret just nu. Har precis kommit hem från jobbet och ska nu sätta mig och plugga inför provet i privatjuridik som vi har imorgon!

Likes

Comments

Dessa goingar kommer definitivt vara mitt nästa tillskott till min skogarderob, Axel Arigato gör verkligen SÅ fina skor! Äger inte något par där ifrån än men när nästa lön rullar in på kontot kommer det inte ta många minuter innan jag klickar hem dessa, har velat mellan svarta eller grå ett tag nu men tror det kommer bli dem svarta!

Likes

Comments

En liten throwback såhär på kvällsvisten, bilderna är tagna för någon vecka sen från årets halloweenfest. Clara, Thea och jag bestämde oss för att vara "dead cheerleaders" tyckte nog att det blev ganska bra tillslut efter många vändor till Göteborg! Det blev en lyckad kväll men dagen efter var inte lika kul om vi säger så ;).

Likes

Comments