igår var det farsdag och vi tillbringade dagen hos farmor och farfar för att fira min pappa och farfar.
tycker så himla mycket om att få åka till dem och bara vara och få umgås med familjen, och eftersom vi är där nästan varje helg så blire bara goshelger för min del.

annars idag så har jag jobbat, försökt spela in en videoblogg flera tusen gånger, sminkat mig och nu sitter jag här och ska alldeles strax dra på en film då jag ör trött ikväll och bara vill lägga mig i sängen och vila en stund.
påtal om att sova så somnade jag tio i åtta igår (!!) och vaknade pigg som en mört vid fyra imorse. lite sådär udda, men jag förtjänar det efter att ha slitit aset av sig förra veckan på jobbet. imorgon är det en ny arbetsdag och jag hoppas den går lika fort som den gjort idag!

kram på er!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så kommer detta inlägg vara en liten presentation av mig själv. Så kan lika gärna börja med en gång.

Jag heter alltså Julia och är 19 år.
Jag växte upp en mil utanför Vimmerby på landet i ett grönt mysigt hus med röda husknutar men bor numera med min mamma i en lägenhetsfyra på 74kvm i Småland där Astrid Lindgrens Värld befinner sig, alltså i själva Vimmerby.
Jag tog studenten nu i våras ( 17 Juni ) efter att ha gått Restaurang och Livsmedelsprogrammet i tre år här på Vimmerbys gymnasium och sen dess har jag jobbat som livsmedelsarbetare på ett industriföretag där det görs tårtor och ostkakor, där är jag än idag men dock bara fram till jul, då jag ska ut på nya äventur.
På min fritid så spenderar jag massa tid tillsammans med min systemkamera, lirar fotboll, lyssnar på mängder av musik, kollar igenom netflix och framför datan för att redigera alla bilder som tagits under veckan/dagen eller vad det nu kan vara.

Finns det någon ni undrar över så är det bara att kontakta mig i kommentarsfältet så ska jag se om det går att svara på!

Kram!
Likes

Comments