Okey detta är nog det konstigaste som hänt på länge! Jag ska berätta från början. Okaj, Jag hade idrott idag och vi skulle köra skogsbrännboll. vilket är kul i sig när alla förstår reglerna. men nu är det så att jag har vissa i min klass som inte riktigt fattar svenska när dom har utländsk bakgrund. Och det har jag inget emot men när dom säger åt mig att inte såga åt dem vad de ska göra när jag försöker förklara reglerna för dem OCH säger att jag ska sitta fint som en hund blir jag lite upprörd och arg.
Varför ska hon säga till mig att jag ska sitta fint om jag redan sitter ner? och försöker hjälpa dem? det blir jag lite lack på!😝 Just då var jag väldigt arg men nu är jag bara som jag brukar. Ensam och osocial inne i ett mörkt rum och lyssnar på musik!

Jag funderar dock på att gå ner till de andra och stjäla lite rabarber paj! xD Japp! Det ska jag göra! så vi hörs!

MA BAIIII!~❤

Just nu känner jag mig som båda! xD

(Anime- Fairy tail, karaktärer, Natsu och Lucy!)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina där ute!


Så vad har ni gjort under påsklovet?

Jag själv har varit i Växjö och hemma på Gotland, just i detta nu sitter jag och väntar på att det ska bli eftermiddag. När vi var i Växjö åkte vi till Älmhult och var på Ikea. Vilket jag tyckte var kul. Där köpte jag tallrikar för jag tycker det är bra att ha lite såna saker till när man flyttar hemifrån. så alla pengar ens föräldrar sparat åt en inte går upp på sånt. Så nu mera har jag tallrikar, glas, ungform, skålar, stekpanna, slickepott, penslar(?) & smörknivar. Jag har en choklad kanin som väntar på att bli upp äten rakt framför mig med.

Det va väl typ det jag hade tänk att skriva just för nu kanske kommer med mer uppdatering snart!


M.N

Likes

Comments

Jao... jag är förkyld! Men men, jag är glad idag! Förutom att jag nyser och hostar hela tiden så är jag glad! Men det läskiga är att jag inte vet varför jag är glad.. Haha.. jag är konstig jag vet. 😓😜

Jag har inte gjort ett piss idag! Har legat hemma ifrån skolan och gnatat. Man kan väl säga att youtube och anime är ganska bra medicin för jag känner mig mycket piggare nu än vad jag gjorde i morse! Så jag ska kanske till skolan imorgon! vilket jag faktiskt vill. (även att det är min längsta dag.......) 😂

Jao.. jag gilla att säja jao... haha, dålig humor jag har.
Men jag hoppas MN tänker skriva något mer snart! annars blir det nog lite långdraget med mitt liv! hehe..

Vi säger så så länge!

Baiiii~❤

Likes

Comments

​Kan ni tro det?! DET Är 10 Dagar kvar till jul! *Happy dance* Haha nä men hej på er! Lite seg uppdatering men jag MA har inte haft något att skriva sen MN vet jag inte riktigt! 😂 Men iallafall. Jag var med i ett lucia tåg igår och vi va 7 stycken som sjöng 4 låtar utan piano eller något bara på fri hand! Haha, det var kul men nervöst. 

Bara jag som saknar Timotej, Alexander Rybak och p!nk? jag har gjort en spellista på Spotify  med både nya och gala låtar som jag älskar! Den första låten på listan heter "An Angel - Declan" och är så himla fin jag kan sitta och lyssna om och om igen på den bara för den är så  himla fin!! Lyssna på den! Ni kommer gilla den!

Ville bara ge er ett snabbt inlägg så ja.. här har ni!  Puss på er! 😘

Likes

Comments

​​​Heeej, i söndags åt jag pizza och jag bah 'Är det bara jag som vill skriva pitsa istället för pizza?' Det va ingen i min familj som tänkte så.... Hur tänker ni? I söndags gjorde jag en kakdeg, jag och min lillebror skulle baka ut det idag, degen bara smulade och gick sönder när vi kavlade ut den! Kakorna vi bakade heter 'svärmors chokladkakor' och jag verkligen ÄLSKAR dom kakorna! I söndags så var jag och min mamma ute och gick, stormen Helga märktes ju ännu då, så när vi gick förbi sju strömmar höll jag på att blåsa bort!


Men jag kanske bör säga lite om mig själv, jag äter typ ingenting, jag älskar kakor, choklad, godis, chips och popcorn! Jag går i 9:an och på gymnasiet tänker jag välja estetiskt program för att bli fotograf!


Mer uppdatering om mig får ni lite hit och dit, puss MN

Likes

Comments

​Shoo!

Nu kör vi här va? Japp, idag var en toppen dag! Min idrottsförning hade avslutning och mina program gick riktigt bra! Vi hade kul och kände att vi kunde det vi gjorde! Jag är så stolt över alla som är med i vår förening. Jag är ju själv ledare för 4 till 6 åringar. Och dom var så duktiga!👌

Jah kan väl berätta lite om mig lite snabbt, Jag är 14 år (15 om ca ett halvår) och halva mitt liv har jag spenderat på drill. Jag har snart gått ut halva min tid på högstadiet och är nöjd med det jag gör.

Jag älskar att måla, skriva, sjunga, spela flöjt och att drilla, och ofc va med kompisar! Jag bår inte på Gotland som MN utan jag bor i Östergötland.  ⛄

Det var väl det jag egentligen hade att säga just nu, men ha en fortsatt trevlig andra advent! 

Kram MA! ❤

Likes

Comments

Heeej, idag har jag varit på min lillebrors innebandymatch (dom vann med 11-4), stolt syrra!😊 Nästa vecka ska jag till Växjö för att gå på Christmas night med min mamma och stora syster. Har precis slagit in tre julklappar, har typ fem julklappar kvar att köpa!😔 BTW, jag är en tjej som är 15år (snart 16) och bor på Gotland, jag kommer inte lämna ut mitt namn pga, olika själ. Kommer gå under MN istället och min bäbis som jag delar denna blogg med kommer go under MA! Det är väl typ det jag har och säga just nu!😉 Hoppas ni kommer tycka om den här bloggen, vi ska göra allt för att få er trivas, kommentera gärna och lika så gilla inläggen och dela om ni vill (skulle verkligen betyda jätte mycket för oss) Ha så bra och puss från mig❤​

Likes

Comments