Så idag har vi "studiedag", vet dock ej varför.

Imorgon är de Nationaldagen och vi är lediga även då.
Idag har de varit en ganska "tråkig" dag, dagen har typ bara bestått av bråk med några & de har typ förstört massa saker, typ ena min kompis ytterdörr osv osv..

Jag hoppas iaf att resten av dagen blir bra
Just nu är jag ute med min syster och min kompis som jag sedan ska sova över med

Som sagt så har jag och Agnes varannan dag att lägga ut på,
jag har måndagar, onsdagar och fredagar.
Agnes har tisdagar, torsdagar och lördagar.
Så vi har alltså en typ "ledig dag" på söndagar.
Vi har även bestämt att vi ska lägga ut när vi vill annars, bara vi håller schemat!

Ha de bäst

XX

Likes

Comments

vardagligt

Idag har de varit en väldigt slö, långsam samt tråkig dag!

Jag började dagen med skolan, och då hade vi ett matte prov som inte alls va så svår, men de va dock del prov 1 i procent som är de lättare provet tills man får del prov 2 som är snäppet svårare.

Just nu gör jag inget, har egentligen matte att plugga på efter som vi ska få del prov 2 på fredag men jag glömde matteboken i skolan så de sket sig.. men har 1 dag på mig att plugga järnet men de kommer inte bli så mycket plugg med tanke på att jag ska vara med Agnes efter skolan.. men jag tror att jag kommer nog klara de ändå, vilket jag brukar göra.

Just nu sitter jag i mina mjukis kläder och funderar på om jag försöka träna lite styrka och kanske ut och springa. Jag är inte helt säker på om träna men vi får se.

Hade bäst

XX


Likes

Comments

Hej!

Vi hade tänkt att börja blogga på nytt. Vi har haft en gemensam blogg innan men det fungerade inte så bra och det var dessutom längesen.

Vi hade tänkt att satsa mer på denna bloggen och göra det intressant för er läsare. Vi kommer att uppdatera regelbundet så att man inte tröttnar.

Vi kommer att skriva om lite allt möjligt som tex. smink, vardagliga saker, resor och mycket mer.

Vi är två tjejer som är båda 13 år men ska fylla 14 om några månader. Vi heter Agnes och Wilma. Agnes är den mörkhåriga och Wilma är den blonda.

På fritiden gillar Agnes att spela handboll. Det är den enda sporten hon går i just nu. Hon gillar även att resa, ta bilder, smink, hår, naglar osv.

Wilma gillar att träna gymnastik och det är också den enda sporten hon går i just nu. hon gillar även att träna, ta bilder, smink, hår, naglar osv som Agnes.


Detta var en liten introduktion om vad det kommer att handla om och även lite om oss. Ha det bäst.


XX, Agnes och Wilma


Likes

Comments