Header

Det høres for godt ut til å være sant, gjør det ikke? Heldigvis for oss er det helt sant! Å drikke to glass røvvin før man legger seg om kvelden, kan nemlig redusere sjansen for å bli overvektig med 70 prosent!!

Vin inneholder nemlig stoffet resveratrol. Dette stoffet setter en bremser for blant annet aldrings-tegn. Eksperter fra Harvard Universitetet og Washington Stats-universitet har også funnet ut at det stopper fettcellene i kroppen din fra å samle opp dårlig fett. Hva annet kan man vel ønske fra vår bestevenn på flaske?

#vin #alkohol #slanking #forskning #helse 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Er det noe vi babes er over gjennomsnittet opptatt av så er det kroppen og dens hårete oppgaver. Hårfjerning der nede har også blitt mer og mer vanlig, særlig blant oss kvinner. Så vanlig har det blitt at det finnes et utall av ulike frisyrer vi kan velge for muffene våre. Likevel så finnes det faktisk en fasit på hvilken frisyre som faktisk er best for kroppene våre! Denne fasiten vil vi selvfølgelig dele med dere!

En nylig studie har nemlig lært oss at jo mer hår du har der nede, jo mindre er sjansen for å få ulike kjønnssykdommer (Heia busk!). Om ikke det skulle være nok, så er huden på muffa ganske følsom. En god menge hår vil derfor beskytte våre edle deler mot ytre påkjennelser.

En artig detalje er likevel fordelen de som fjerner hår har fremfor de som ikke gjør det. Nemlig at de har mye mindre sjanse for å få flatlus.

Så hva er egentlig anbefalt å gjøre om man ikke vil føle seg som en huleboer der nede?
Det du kan gjøre er å bruke en liten kam og en neglesaks til å trimme hårene dine. På den måten får du beskyttelsen - uten å gå rundt med en ulldott i skrittet. Det aller viktigste er jo tross alt at vi er både friske og komfortable!

Likes

Comments

Det har tidligere blitt funnet en tegning i kull av en naken kvinne. Kvinne ble kalt Monna Vanna. Siden funnet har det kommet frem nok bevis på at selveste skissen er laget av ingen ringere enn selveste Leonardo da Vinci! I tillegg kan det vise seg at det faktisk er selveste Mona Lisa på ser på tegningen! Likheten er jo ikke til å fornekte!

Det har blitt bekreftet av eksperter at skissen er fra da Vincis levetid - og at dette er et av verkene fra slutten av hans levetid. En pussig detalj å merke seg er at det virker som at toppen av tegningen er gjort av en høyrehendt person. Leonardo selv var nemlig venstrehendt. Det kan derfor virke som at noen har hjulpet han med tegningen. Uansett om han fikk litt hjelp - så kan man ikke bli annet enn imponert over arbeidet!

En annen sak å merke seg er at nakenbilder aldri blir borte. Noe vi alle kan ta lærdom av!
#kunst #monalisa #leonardodavinci

Likes

Comments

For oss som elsker våre trofaste BKR-flasker, så har det nå kommet en nyhet som vil få oss til å elske BKR enda mer! Nå har de nemlig lansert "The 500 collection". Disse flaskene har intet mindre enn over 500 Swarovski krystaller på seg. Og er ikke det noe som fort kan bli alle babes' beste venn?

Til ca. 1 600 så er det selvfølgelig ikke noe vi alle kan ta oss råd til - men på pluss-siden så gir BKR all fortjenesten sin til veldedige formål! Flaskene er dessverre ikke tilgjengelige før i oktober på amerikansk jord. Når de blir tilgjengelige for oss i Norge er litt mer usikker i skrivende stund! I mellomtiden kan vi selvfølgelig drømme oss bort i Swarovski delish!

#flaske #swarovski #bkr #produkter

Likes

Comments

Det finnes et utall med ulike tester som viser hvorvidt du er mer intelligent enn gjennomsnittet eller ikke. Selv om det ikke er IQen vår vi skal definere hverandre ved - så er det likevel deilig at en test bekrefter det vi selv har en mistenke om.

The Guardian har publisert en av de korteste testene for å vise hvem har høyere intelligens - og hvem som har litt lavere. Den består nemlig av kun to spørsmål! Besvar det første spørsmålet før du går videre til det neste - og husk svarene dine!

1. Blir du nedfor av å bo på et folksomt sted?
a) Meget.
b) Litt.
c) Ikke i det hele tatt.

2. Ville du heller vært sammen med vennene dine hver dag enn bare en til to ganger i uka?
a) Absolutt!
b) Kanskje litt.
c) Ikke i det hele tatt.

##NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ####NÅ KOMMER SVARET ##


Hvis du svarte b eller c på det første spørsmålet, så er svaret ditt mest lik svaret til et nokså intelligent menneske. Nå må dere huske at gjennomsnittet ligger på ca. 100 IQ-poeng.

For folk med en lavere IQ (med ca. 81) blir negativt påvirket av å bo i et folksomt område. Overraskende nok syns de med høyere IQ (med ca. 116) at det å bo i folksomme områder ikke er et spesielt stort problem.

Når det kommer til det andre spørsmålet så er sosialisering hver eneste dag i stedet for en til to dager i uka, noe som gir større glede for de med lavere IQ (alternativ a) enn de med høyere IQ (alternativ b eller c).

En morsom detalj å merke seg er likevel at selv om intelligente mennesker blir irriterte av å sosialisere seg ofte - så sosialiserer de faktisk mer enn mindre intelligente mennesker.

#iq #test #intelligens

Likes

Comments

Norges største kino, nemlig Colosseum kino i Oslo, har fått en skikkelig overhaling den siste tiden. På torsdag åpner den opp igjen - med nye stoler, større lerret og en liten kuppel-forandring.

16 prosjektorer gir deg kino-opplevelsen du aldri vil få se maken til! I tillegg vil du i sal nummer én få en ganske stor overraskelse. Det blir sendt levende bilder mot kuppelen, slik at alt forlenges oppover hele 32 meter! I tillegg til dette skal intet mindre enn 50 høytalere gjøre film-opplevelsen til en drøm for oss!

Det er med andre ord ikke uten grunn at Colosseum omtales som en av verdens ti beste kinoer! Se hva vi snakker om i denne videoen her.

#kino #film #teknologi #oppussing

Likes

Comments

Er det noe vi babes on the go trenger så er det en deilig kopp med kaffe med seg i hånden! I den sammenheng har Disney og Starbucks slått seg sammen - og laget kopper som en liten prinsesse absolutt bare MÅ skaffe seg!

Koppene kan man dessverre bare kjøpe i Disneyland i USA enn så lenge. Vi håper likevel at dette slår såpass an at vi her borte kan få mulighet til å skaffe oss en også! For vi kan absolutt verken få for mye disney eller starbucks i livene våre!

#disney #starbucks #kopper #nyeting 

Likes

Comments

For tretten år siden kom det en film fra Danmark som skulle sjokkere og samle den norske ungdommen. Filmen "Terkel i Knipe" handlet om Terkel, som får anonyme trusler og holder på å bli drept. Dette skjer selvfølgelig med et hav av sjarmerende karakterer, fengende sanger og overraskende plot. Anden, eller Anders Matthesen - som sto bak den første filmen, har nå gitt klarsignal om at det kommer nok en film!

Den andre filmen vil ikke være en fortsettelse på den første, men vil finne sted i samme univers som Terkel og de andre bor i. Filmen, som har fått navnet "Ternet Ninja" handler nemlig om Terkels fetter, Aske. Han får en ninja-dukke av den velkjente Onkel Stewart i bursdagsgave. Dukken er produsert i Thailand, av ingen ringere enn Quang (som dykker etter perler, for det meste uten hell 🎵). Den har nemlig kommet til live og søker hevn, Aske blir med på å hjelpe ninja-dukken - uten at han vet hele sannheten rundt hvorfor. Dette får selvfølgelig konsekvenser.

En annen morsom detalj er at Terkel nå er blitt voksen og har fått en datter. Hun har han faktisk kalt opp etter feite Doris fra den første filmen (som han kalte en feit ku i klasserommet. sånn at hun hoppet ut av vinduet og døde).

Filmen kommer på danske kinoer første juledag neste år. Så i aller verste fall må vi vente til januar 2019 med å se den!

#film #terkeliknibe #terkeliknipe #andersmatthesen #ternetninja

Likes

Comments

Vi på just things-bloggen jubler vi hver gang det kommer noe nytt.

YES! Kanskje er nettopp DU min nye favoritt? La meg ta deg med hjem for å prøve deg!

.. Dette resulterer selvfølgelig til både til positive og negative situasjoner. Disse opplevelsene vil vi dele med nettopp dere, slik at vi alle kan advare/anbefale ting for hverandre!

Denne gang falt valget på den nye fantaen (hvor ny den er er i ikke sikre på, men her i byen er den rykende fersk!). Fra før av er vi meget begeistret for både appelsin- og drue-varianten. Derfor var spenningen stor når solbær-smaken nå dukket opp! Nå skal det nevnes at testpersonen vår drikker ganske lite brus til vanlig - så en bruselsker vil nok muligens reagere annerledes enn vi gjorde. Her kommer dommen:

Terningkast: Én av seks.
Begrunnelse: Den er jo forferdelig! Greit nok at brus ikke nødvendigvis inneholder de mest naturlige ingrediensene, men kunne man ærlig talt smakt mer kunstig? I tillegg så var den ALTFOR søt! Nei, ÆSJ!

.. Med andre ord; testpersonen vår drakk en slurk og nektet å ha i seg mer. Vi anbefaler selvfølgelig at dere ikke lar våre resultater påvirke hvorvidt du prøver produktet selv. Smaken er jo tross alt som baken! Resultatet av smakstesten vår viser derimot at fanta kanskje burde satse på litt mer naturlige midler i sin brus framover!

#test #brus #fanta #fantasolbær

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighet at kongedømmet Saudi-Arabia henger litt etter oss i den vestlige verden på visse områder. Her sikter vi særlig til kvinners rettigheter og hvordan de generelt behandles i landet. De har nemlig et svært begrenset liv - hvor mye avhenger av å ha mannlig eskorte. Hvor sykt er ikke det?

Det er kanskje vanskelig å tro - men det er kun få år siden kvinner endelig fikk sykle i Saudi-Arabia! Sykkelen kunne de bare bruke til underholdning i visse parker - og ikke til transport. Mannlig eskorte måtte de selvfølgelig også ha, men vi velger å se på det positive!

Babysteps, Saudi. Babysteps!

Vi er derfor i ekstase for våre med-babes nede i Midtøsten, for at de ENDELIG får lov til å kjøre bil! Dette erklærte kong Salman nå på tirsdag, til mange kvinners fornøyelse. Dette virker kanskje ikke som en stor sak for oss her hjemme, men for kvinnene som daglig lider under utdatert mannsjåvinisme er det et stort skritt mot en friere hverdag! Noe vi selvfølgelig er utrolig stolte over at de har fått til!

God jobba, damer! Stå på for deres rettigheter - for dere er uslåelige!

#kvinnekamp #rettigheter #saudiarabia #bil

Likes

Comments