​Det bästa med att Emma flyttat ut och att mamma är på after work är att jag och pappa kan äta thaimat och titta på filmer som Patrioten.

Imorgon blir det att dra till körskolan och skriva in mig för att ta tag i övningskörandet, och sedan kolla ut en ny telegon då min nuvarande inte lever mycket längre till. Och efter det blir det standard kaffedejt med Johanna.

Så nu blir det duscha, rulla cigg och sedan kolla vidare på friends. Så ja, ha det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är en utav alla människor som får ångest av julen. Mår kasst och blir stressad. Precis som många andra.

Men julen i år var faktiskt bra. Kändes konstigt att fira första julen på tre år utan pojkvän, men det gick bra. Såklart. Är inte mycket för att umgås med släkt, men det var ganska trevligt. Brukar ni köra det här julklappsspelet?  Där alla köper paket och sen, ja, spelar man om dem? Spelade med de vuxna i år och fick champagne. Det var ju ganska trevligt, så nu har jag till nyår, vilket är bra.

Inväntar nu systern och hennes pojkvän så att de firar jul med mig och föräldrarna idag. Det är så svårt att köpa julklappar till andra, men då de flyttat hemifrån köpte jag ett presentkort på Hemtex, så det blir väl bra antar jag. Har en känsla av att Emma köpt någonting med Star Wars till mig, vilket inte hade förvånat mig så mycket då det är det enda jag pratar om just nu. Men det återstår väl att se.

Men snart är det nytt år, och ny termin i skolan. Målet nu är att få bra betyg i  kurser som slutar. Men det blir nog bra med det.

Likes

Comments

Kanske kan vara intressant att få lite mer information om vem jag är som person, om det nu skulle vara så att någon känner för att läsa min blogg.

•Jag är yngst i en familj på fyra, har en äldre syster på 20 år och föräldrar.

•Jag är bisexuell. (Inte för att det gör någon större skillnad)

• Jag är otroligt nördig av mig när det kommer till saker som Star Wars, Sagan om ringen (Hobbit inräknat), Marvel och DC comics, Tje walking dead, och många övriga barnprogram

•Jag har ett antal diagnoser och går på olika mediciner, men det är ingenting jag tänker gå in djupare på såvida ingen uttryckligen ber om att få veta mer

•Jag är 164.5 cm lång och får därför ofta höra pikar om att jag är kort

•Jag älskar att ge mitt hår nya färger, och färgar därför håret lite oftare än vad som egentligen kanske är hälsosamt

Har antagligen glömt hälften av vad jag egentligen tänkt skriva, men här har ni en halvfin selfie iallafall!


Likes

Comments

​Jo, ja. Hade ju en blogg här då det hette Nattstad, men den finns inte kvar.

Tänkte att jag skulle starta upp en ny, för mitt eget höga nöjes skull. Så får det gå som det vill.

Är otroligt kass på sådant här, men som sagt.

Om mig; Namnet är Lovisa, men kallas i regel för Lovve. Jag är för nuvarande sjutton år gammal och studerar musikproduktion på LBS i Halmstad. Jag definierar mig själv som musiker, och sysslar med solosång och bandspelande på fritiden.

Utöver det uppskattar jag att dricka vin, kaffe och te. Att umgås med människor är trevligt men överskattat.

De som faktiskt läste min blogg då den fortfarande fanns vet ju om att jag var förlovad med en snubbe. Uppdatering på det, det tog slut i septemper. Det suger ju såklart, men när man inser att killen i fråga är ett as så är man faktiskt helt lugn med det. 

De kanske även kommer ihåg att jag spenderade förra sommaren med att dela en lägenhet ihop med en av mina vänner. Så är inte längre fallet då snubben som ägde lägenheten vi bodde i sålde den.

Mer uppdateringar lär väl följa för de som r intresserade. Är ni inte det så är det också okej. 

Hade

Likes

Comments