Att krypa ner i en nybäddad säng och vara nyduschad är vara en av de bästa stunderna, älskar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagligt

Efter en inte så rolig morgon åkte jag in till stan för att fixa naglarna. När det var klart tog jag bussen jag till skolan för att avsluta denna skolvecka med tre långa timmar svenska. Ikväll är planerna lite oklara, vi får se vad jag hittar på.

Likes

Comments

Drygt 1,5 mil i Skatås/Delsjön idag. Jobbigt, kallt och blåsigt, men vi fick korv med bröd på mållinjen som satt bra, höll på att svimma av hunger.

Likes

Comments

Dagligt

Efter skola 8.15-15.30 blev det ett tungt benpass på gymmet och kom hem till den enklaste, men typ godaste, maten. Pasta, tomatsås och kyckling, en perfekt trio.

Likes

Comments

Dagligt

Hade mitt livs sämsta redovisning på kemin idag. FyFAN vad dåligt det gick, vilket hela gruppen redan visste, men ändå hahah. Nu är den iallafall över och även denna hemska måndag. Inte min favvodag som ni kanske har märkt... :-)

Likes

Comments

Dagligt

IT var bokad idag som ett avslut på veckan. Vet inte vad jag tyckte om den riktigt. Inte den bästa filmen jag sett, men den var heller inte dålig. Värd att se iallafall! Som vanligt är jag sjukt otaggad på måndag, vem lägger ens naturkunskap på måndag morgon?

Likes

Comments

Dagligt

Dagen började med ett väldigt svettigt cirkelpass följt av 3 timmar svenska. Kom hem och gjorde mig i ordning, sedan åt Fabian och Stina middag hos oss innan vi drog iväg på en 18årsfest.

Likes

Comments

Tisdagen var intensiv. Jag började 8.15, stressade hem med Ullis efter sista lektionen som var slut 16, efter det blev vi körda av min bror till en både solig, regnig och blåsig nollning, var på nollningsfest, kom hem, sov i några få timmar och gick upp vid 04 för att köra mamma till Landvetter. Idag har jag varit ledig, pluggat, tränat och vid 18 ska jag jobba.

Likes

Comments