Header

YES! Ny vecka och en bra möjlighet att börja med att få in lite rutiner i vardagen. Ska ta mig till Jysk idag för att få inspiration till mitt vardagsrum med smådetaljer och kanske någon pall med förvaring till min hall. Därefter är det första träningen i veckan av 9 stycken. Det lär bli en hård men otroligt rolig vecka.
Kom ihåg måndag är bara en vanlig dag och är inte sämre än någon annan om du trivs. Lev gött!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har precis genomgått en galen flytthelg med att ställa iordning min nya lägenhet. Köpt ny soffa och ny tv-bänk så känns riktigt bra. Nu saknas bara lampa i hallen och mitt sovrum.
Nu blir det New Girl resten av kvällen.

Likes

Comments

Hejhej!
Tentadags, har studerat ungefär en vecka men är rätt säker på att jag inte kommer klara denna. Oturligt nog kommer jag nog inte kunna gå på omtentan heller så det är bara gilla läget.
Hare!

Likes

Comments

Hejhej!
Idag är det heldag på universitetet i Örebro. Vi presenterar vår poster vid 13 och jag är lite nervös. Hoppas det går snabbt så man kan åka hem.
Hare gött.

Likes

Comments

Godkväll!

Min dag har varit en enda stor stressboll och fortsätter säkert resten av kvällen. Låt mig berätta. Vaknar 9 och slänger mig direkt på plugget, äter frukost samtidigt. Vid halv 11 så inser jag att de stängt av vattnet och jag får då åka till närmsta toalett, i det här fallet McDonalds. Efter det var det ut på vägen igen mot Örebro. Jag inser snart att spolarvätskan är slut och blir tvungen att fylla på, det tar 20 min, när jag äntligen är på universitetet är klockan 12.30. Då har jag till uppgift att lämna in min grupps poster och ska bara gå och lämna den och sen vandra bort till seminariet som är 13 i en annan byggnad. När jag då ska lämna in postern är det i fel format och allt är helt enkelt bara fel, då har jag ungefär 10 min kvar när han som står bakom disken inser detta. Snabbt får jag springa bort till mitt seminarium och helt enkelt hoppas att jag hinner göra det senare. Seminariet går åt helvete och jag är fortfarande inte klar med postern, så tar mig tillbaka till den första byggnaden för att försöka skriva ut postern i nytt format och till min stora förtjusning lyckades jag. YES!
Nu pluggar jag inför tentan som jag har på torsdag dessutom och får inte upp föreläsningarna som är inspelningar. Så mitt enda hopp nu är min bok och några instuderingsfrågor. Det finns ju något att plugga med åtminstone så jag är glad över det lilla.

Livet vore väl bra tråkigt om det inte fanns några utmaningar eller vad säger ni? Hare gött!

Likes

Comments

Likes

Comments

Välkommen till den förvirrade världen av mig, mich! Jag är 20 år gammal för tillfället och just nu håller jag på att avslutar en kurs i psykologi i Örebro medan jag flyttar till Hässleholm, Skåne för att spela fotboll. Mitt 2017 hade sina highlights men de var ytterst få så tänker detta året luta mig på den klyschan som känns otroligt passande, detta är mitt år. Detta är mitt år att ta tag i mig själv, skapa mina egna förutsättningar för att kunna kliva ur min lilla box som jag skapat åt mig själv de senaste åren.
Dags att kliva ur min "comfort zone".

Instagram: mdejongh
Twitter: meandmysoccer

Likes

Comments