Header

Några bilder från mobilen från igår då vi var i Helsingör, Danmark. Fler bilder finns i systemkameran och som jag längtar något enormt till att kunna redigera! 👌🏼❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blyg eller bara introvert?

Handsvetten rinner, du känner hur varm du blir om både öron och kinder. Varje gång på utvecklingssamtalet fick man höra, du borde prata mer. Det är en viktig del för att kunna få ett arbete. Ja, det kanske det är men ni förstår inte känslan. Ni förstår inte nervositeten inom oss. Vad ska andra tycka? Vad händer om jag säger fel? Att vara kvar i den ''bubblan'' är som en slags trygghet.

Det är säkert många som känner igen sig och som mår dåligt över att inte våga tala inför folk. Än idag så tycker jag att det är jobbigt men jag jobbar på det och jag har verkligen utvecklats. Idag vågar jag stå inför klassen och tala med självförtroende, såklart är man nervös. Det är helt normalt. Oftast så gör man sina presentationer ännu bättre när man är nervös vilket jag har känt när jag stått där framme och hållit tal. Idag bryr jag mig inte ett dugg om jag säger fel eller snubblar på orden, det kan även hända den bäste + att du kanske ger de andra runt omkring dig självförtroende som själva sitter där och är nervösa inför att hålla ett tal.

På de senaste tiderna har jag fått höra att jag inte är så blyg som jag tror utan att jag är introvert. Det har jag i alla fall fått höra från en av lärarna när jag gick på IM. När jag faktiskt tänker efter så kan det stämma. Jag är inte rädd över att prata inför folk, jag gillar bara helt enkelt att vara ensam. Arbeta ensam. Det är då jag fokuserar som bäst. Jag behöver inte ha mängder av vänner, jag föredrar att ha ett fåtal som jag litar på. För är det en sak man mår dåligt över som blyg person, så är det när man ser hur många vänner andra har men om man tänker efter lite.. Då är det väl nästan bättre att ha ett fåtal som man vet att man kan lita på än att ha en mängd vänner som kanske sedan vänder ryggen helt plötsligt? Det är så jag tänker i alla fall, hellre få vänner som jag kan lita på.

För mig är det ingen big deal idag. Jag har lärt mig att acceptera mig själv. Att ta den tid som kommer. När man väl har accepterat sin blyga personlighet så tror jag att man börjar våga mer. För jag känner att jag har fått lite bättre självkänsla nu när jag accepterat att det är sån här jag är. Det är inget fel med att vara blyg/introvert hur mycket än samhället vill pränta in att man ska vara social & utåtriktad för att kunna bli accepterad. Men är blyga verkligen mindre värda? NEJ! Det är bara att komma fram till oss, vi blir bara glada. Visst, samtalet kanske blir stelt till en början men det enkla man kan göra är att kanske fråga lite så som vad är din hobby? Vad gör du på fritiden? Etc. Det är alldeles för många som dömer för snabbt gällande blyga personligheter. Alla är olika. Vissa är sociala och vissa är blyga. Inget fel med det.

Likes

Comments

Hej! Vi sitter just nu vid tågstationen i väntan på tåget. Vi skall till Helsingör, Danmark. Vi kommer spendera en hel dag och det ska bli så sjukt kul! Är riktigt taggad. Skall bli spännande och det kommer bli mängder av bilder. Skall fylla hela systemkameran med bilder från Danmark. Det blir att åka tåg till Helsingborg och sen båt över till Helsingör. Kommer också ta mängder av bilder så jag har på mobilen så jag har någonting att dela med mig i alla fall på bloggen, kommer inte kunna använda sociala medier så mycket utan det får bli när jag kommer hem, kramar!

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu ute på altanen i det fina vädret och målar. Har inte bloggat så mycket men vi kom hem till mamma i måndags. De senaste dagarna har varit lugna. Har för det mesta suttit och kollat på alla Friday the 13th-filmerna. Sen så har mamma och hennes kille jobbat och växellådan på deras bil har tyvärr gått sönder så vi kan inte direkt åka iväg nånstans men det hindrar oss inte ifrån att åka till Helsingör, Danmark! Ska bli så kul att få uppleva och kommer självfallet ta med mig kameran så det kommer bli mängder utav bilder. ;) Vi kommer åka tåg och båt imorgon så jag är verkligen supertaggad.

På översta "raden" så kan ni se att jag har fått ett litet stativ, fick den igår haha. Så gulligt. Jag har även fått en mugg som liknar ett kameraobjektiv och det är alldeles perfekt då det är Nikon.

Idag så ska vi i alla fall ut på stan lite, de har någon Food Market så vi har tänkt att gå runt där lite. Mest för att njuta av vädret och spendera dagen på bästa sätt, kram!

Likes

Comments

LISEBERG - 20170805 

Hej! Wow, vilken underbar dag jag hade igår. Jag och familjen åkte till Liseberg, spenderade tid tillsammans nu innan vi åker till mamma. Hade det så sjukt kul och vi åkte en hel del. Jag var så otroligt taggad på att åka Mechanica vilket blev både min och pappas favorit, haha. Jag hade heller inte mobilen med mig så jag har inga bilder att bjuda på förutom översta bilden på åkbandet som jag tog när jag kom hem. Det var riktigt skönt att bara lämna mobilen hemma för en gångs skull och bara njuta av livet och ha det kul. Det var verkligen tur att vädret var på vår sida då det till en början såg lite osäkert ut. Idag så är jag helt slut och ska bara softa. Det enda som är planerat är att jag ska packa eftersom jag och brorsorna åker till mamma imorgon. Jag ska fixa lite blogginlägg, lägga in bilder från Norrlandsresan, redigera, kolla på någon film. Får se hur mycket jag hinner med, kram!

Likes

Comments

Saknade Norrland <3

Oh, kollar igenom bilderna och känner verkligen en stor saknad till Norrland. Ta mig tillbaka. Jag mår så bra av att vara där. Apropå det så måste jag börja komma igång med att redigera bilderna ifrån systemkameran. Har inte tagit tag i det ännu men ska se till att göra det innan jag åker till mamma. I alla fall, jag har inget speciellt planerat idag förutom att jag ska vara med en kompis och jag åker väl runt 17-tiden. Det är väl så dagen ser ut. När jag kommer hem blir det att softa och förmodligen kolla på Johan Falk, kram!

Likes

Comments

1 augusti

Det är väldans vad tiden går fort.. Nu är vi redan inne på augusti och hösten närmar sig allt mer men än så länge blir det att njuta av det sista. Idag har jag ännu en gång varit med min kompis, haha. Vi har det så grymt kul tillsammans och imorgon så har vi planerat att vara hemma hos henne imorgon. Det är riktigt kul att kunna få umgås varje dag med en bra vän. Ville bara göra ett snabbt inlägg så ni vet att jag är vid liv. Nu blir det att kolla på Johan Falk och efteråt sova.. förhoppningsvis. Säger alltid att jag ska göra det men är typ uppe halva natten, oopss.. Kram!

Likes

Comments

Glädje och ett leende på läpparna

Visst är det härligt ibland att bara känna ett lyckorus i kroppen? Ha ett leende på läpparna så att det nästan gör ont i mungiporna och skratta tills man får ont i magen. Så känner jag just nu. Känner verkligen att jag avslutat den här månaden på ett bra sätt för imorgon går vi in på en ny månad, augusti. Jag har varit med en kompis sen 15-tiden och hon blev hämtad vid 19:00. Vi har haft det riktigt kul och jag känner bara ett lyckorus i kroppen. Vi har börjat hänga med varandra mer och mer under sommarlovet. Vi gick i samma klass förut innan hon bytte skola under höstterminen, (då vi gick på IM). Det var väl mest att vi pratade, skaffade varandras snapchat och sen så blev det att vi började ta kontakt ännu mer med varandra vilket är kul. Alltid kul att ha nya vänner. <3

Redan här känner jag ett stort steg med tanke på min blyghet. Jag är bara mig själv och tar det som det kommer. Kommer dessutom komma ett inlägg om detta nästa vecka! Har planerat så mycket inlägg till bloggen som just nu ligger i utkastet. Är verkligen taggad på att få dessa inlägg uppladdade. Nu händer det inte så mycket mer utan nu ska jag lägga fokus på att fixa ännu fler inlägg, kram!

Likes

Comments

Regn, Regn, & Regn..

Hej! Det är lördag och vad ska man göra på en sådan här tråkig dag som består av regn? Det händer inte mycket i alla fall för min del då det blir att ta en lugn dag helt enkelt. Vädret gör ju inte en peppad direkt. Vaknade dessutom vid 13 men gick inte upp ifrån sängen förrän 14:30.. Haha, helt sjukt.. Slösar i och för sig bort en hel dag men vad gör det när det bara regnar ute? Jag har i alla fall planerat lite blogginlägg som jag ska ta och påbörja på. Denna lördag får väl helt enkelt bli att jag lägger fokus på bloggen och eventuellt att redigera bilder ifrån Norrlandsresan. Vill ju visa er de vackra bilderna, kram!

Likes

Comments

Godmorgon! 

Jag vaknade för en stund sedan och bestämde mig för att göra ett blogginlägg med en gång. Har inte bloggat sedan 8:e juli och vi kom hem ifrån Norrland den 15:e juli, så jag har varit hemma i ca två veckor. Men anledningen till varför jag inte har bloggat på nästan hela denna månaden är för att jag kände för att ta en paus. Kände mig ganska stressad över att blogga hela tiden men det ska jag inte behöva göra. Jag skapade bloggen för min skull inte för någon annans. Jag har i alla fall haft två fantastiska veckor i Norrland och snart, den 7:e augusti så åker jag till mamma i två veckor. Ska bli riktigt kul och hoppas att vi får fina dagar! De senaste dagarna har inte varit så roliga då det mest bestått av gråa moln och ibland regn.

Igår så kan jag säga att min dag var rätt produktiv. Jag städade mitt rum, vilket i sig tog ungefär hela dagen. Efteråt så diskade jag, bytte sängkläder och sedan kunde jag ta min efterlängtade dusch! Idag händer det nog inte så mycket. Ska äta lite frukost men idag blir det förmodligen att fixa blogginlägg, lägga några i utkastet som jag sedan kan publicera under de veckorna som jag är hos mamma. Jag kan säga er att sommarlovet har gått ruskigt fort men det är jag inte ledsen över för jag är enormt taggad inför att börja på riktigt nu. Känns fortfarande helt ofattbart att jag har kommit in på Estetiska programmet och att jag nu har ett betyg i matte, som jag har kämpat! Nu ser jag fram emot tre spännande år, för nu börjar det på riktigt. Men vi ska inte tänka på det ännu för vi har trots allt några veckor kvar av sommarlovet och ska verkligen passa på och njuta, kram!

Likes

Comments