Header
View tracker

Hej på er! Det har varit ännu en kort skoldag för mig. Slutade samma tid som jag gjorde igår, 11:40. Skulle egentligen ha engelska som sista lektion på eftermiddagen men den blev även inställd idag. Men man ska ju inte klaga eftersom det är skönt att komma hem tidigt. Har inget planerat, så nu har jag massa tid till att lägga fokus på att fixa blogginlägg, kram! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vilken härlig tisdag! Dagen började med pedagogisk morgonsamling och under tiden som vi åt frukost så berättade lärarna att vi får sluta tidigare ifrån skolan. Vi fick sluta redan vid 11:40 och jag har varit hemma sen dess. Så det har varit en kort skoldag, otroligt skönt. Engelskan var inställd eftersom läraren var sjuk och istället räknade vi matematik vilket vi egentligen har på eftermiddagen.

Jag har i alla fall tänkt att jag ska ta en dusch, sen blir det att ta på sig mjukiskläderna och sätta sig vid datorn för att fixa lite blogginlägg. Kl 21 så ska jag kolla på Veckans brott och som vanligt.. Bara ta det lugnt. Så himla uttjatat det håller på att bli nu men jag har absolut ingen ork när jag kommer hem ifrån skolan plus att jag inte har något planerat, kram!

Likes

Comments

View tracker

To lighten up someone's life,

But why not be the moon,

To brighten in the

darkest hour?

Nikon D3100 - Teleobjektiv, Nikkor 55-300 mm - Stativ

Likes

Comments

FOTOGRAFERAT MÅNEN

Som rubriken lyder, jag tog tag i min kamera och mitt stativ, gick ut på balkongen och började fotografera månen. Är så sjukt nöjd och tänkte nu ta min tid till att redigera bilderna som sedan ska komma upp här på bloggen så fort jag är klar. Så jag kan visa er resultatet! 

Min dag har varit otroligt bra och just nu är jag verkligen trött så jag antar att jag kommer somna gott i natt. Dagen började med svenska och på eftermiddagen var det studiepass. Efter skolan så följde jag med mina två kompisar till shoppingcentret. Vi gick runt lite i olika affärer och spenderade tid tillsammans. Efteråt så gick vi till Donken för att äta. Så jag har haft det riktigt kul och jag kommer verkligen somna med ett leende på läpparna.

Nä, nu blir det att redigera bilderna och efteråt bara ta det lugnt, kram!

Likes

Comments

Godmorgon! Då var det måndag.. Nu ska man ta sig igenom ännu en vecka men som sagt, det är inte många veckor kvar nu till jullov så det är bara att kämpa på hur segt det än är. Idag så har jag svenska och studiepass så det är ändå rätt lugna lektioner ändå. Under studiepasset så får jag arbeta med det jag vill eller som jag behöver komma ikapp i. Just nu så går det väldigt bra i skolan och jag tycker faktiskt att lektionerna är roliga. Jag känner mig verkligen mer motiverad än tidigare.

Börjar 08:25 så jag ska ta mig upp ur sängen och börja göra mig i ordning, kram!

Likes

Comments

Andra advent

Tiden går ruskigt fort och det är redan andra advent. Julafton börjar allt närma sig mer och mer nu vilket är roligt. Kommer ju vara fotograf under julen så det kommer bli en hel del bilder. Kan knappt föreställa mig hur mycket jag kommer ha att göra. Med tanke på att man ska gå igenom bilderna, vilka som blev bra och sedan så är det ju då redigeringen som kan ta otroligt många timmar men jag älskar det. Det är ändå rätt avkopplande och väldigt roligt att förverkliga något på bild som man sedan kan blicka tillbaka på.

Jag har i alla fall varit på gudstjänst idag och alldeles strax blir det väl att äta middag. Jag ska bara koppla av, fixa lite blogginlägg och sen har jag tänkt att vila lite. Imorgon så är det dags för en ny vecka men det är bara att kämpa på. Det är inte alls många veckor kvar nu till jullov. Så det är bara att göra sitt bästa innan man kan börja koppla av, kram!

Likes

Comments

F R I Y A Y !

Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Jag tycker det är så otroligt skönt när helgen närmar sig. Bara ta det lugnt, slappna av och sova hur länge man vill. Det är det bästa som finns med helgen.

Dagen har annars varit bra. Kl 10 så kollade vi på en dansteater, vilket jag gillade! Tycker det är kul att se på dans, speciellt om det är Hip-hop/Streetdance. Vi fick även sluta lite tidigare idag från svenskan för lärarna tyckte att vi förtjänade det. Lärarna är helt underbara. <3 Så nu har jag myst ner mig i sängen på grund av att jag är så frusen av mig och jag känner av nu också hur mycket magen kurrar. Blir hamburgare till middag idag vilket ska bli gott. <3

kram!

Likes

Comments

FÖRSTA DECEMBER

Äntligen så är det en ny månad, nämligen december! Som jag har längtat. Det börjar allt mer närma sig julavslutningar och det är inte alls långt kvar tills julafton nu. Just nu sitter jag på min säng och lyssnar på julmusik vilket är så otroligt mysigt tycker jag. Älskar denna tiden på året.

Denna dagen har i alla fall varit bra och vi fick sluta väldigt tidigt då vår SO-lektion var inställd. Vi slutade redan vid 11 men det var ingen som blev ledsen över det. ;) Imorgon så är det äntligen fredag och det betyder helg! Ska väl försöka fotografera lite under helgen men nu blir det att försöka fixa lite blogginlägg och efteråt att redigera bilder. Kram!

Likes

Comments

Hej! Helt sjukt vad fort denna månaden har gått och imorgon är det 1:a december. Jag har verkligen längtat till december och längtar extra mycket till julafton.

Slutade 13:25 idag och skoldagen har varit helt okej. Började dagen med studiepass och på eftermiddagen hade jag engelska. Jag har inte tänkt att jag ska göra så mycket mer. Ska ta och göra det vanliga, fixa blogginlägg, redigera bilder från min senaste fotografering och bara ta det lugnt. Mina vardagar är inte så roliga och händelserika när jag kommer hem efter skolan för då är jag bara seg, trött och orkar knappt att göra någonting.

kram! / justmenea

Likes

Comments