Header

Postad i: MittLiv

Blir så glad av att det är sol ute. Kollade väderprognosen och såg att det kommer vara sol i princip resten av denna veckan och hela nästa vecka. Äntligen! Man känner verkligen att man blir genast piggare och gladare när solen kommer fram.

Hej! Hoppas ni har haft en bra onsdag. Min dag har varit bra som vanligt. Spelade lite Finns i sjön med några klasskompisar på rasten. Vi slutar 13:25 på onsdagar vilket är skönt. För min del så har jag hunnit att fotografera lite, är rätt nöjd med bilderna. Blir roligare att fota nu när solen är framme och visar sig mer och mer.

Nu är jag i alla fall riktigt taggad inför imorgon eftersom jag fyller 17 år! Så vi kommer att fira mig lite imorgon och kalaset kommer att vara på söndag där vi firar med släkten. Jag insåg även att det inte alls är långt kvar tills påsklov nu vilket är v.15 och det är v.12 nu. Tiden går ruskigt fort.. Vilket inte är en nyhet direkt. Jag ska ta och sätta på mig mjukiskläder, gå igenom bilderna som jag fotograferat och redigera. Det är en hel del jag ska gå igenom eftersom jag fotograferade i lördags när jag var hos mamma och så har jag ju bilderna från idag. Ska fixa blogginlägg om jag hinner. Ska även ladda upp bilder på Facebook från i julas, haha. Var ett tag sen jag la upp och de andra vill så gärna se, ops.. Lite sent av mig. Så det är en hel del jobb för mig, haha.

KRAMAR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag kan sitta flera timmar inne på Weheartit och kolla igenom massvis med bilder för att samla inspiration. Speciellt när det gäller foto. Man får igång kreativiteten och nya idéer. Man kan tolka bilder på sitt egna sätt och få kreativiteten att flyta. Det är det jag älskar med att fota. Jag kan se framför mig hur jag vill ha det, få nya idéer, bli inspirerad, inspirera andra, jag kan bestämma mitt egna tema, tolka bilder på mitt egna sätt och få använda mig utav känslor.

Likes

Comments

Postad i: MittLiv

Bjuder på ett antal selfies, haha. ;)

Yes, äntligen onsdag och man kan äntligen känna sig smått glad
att det börjar närma sig helg. Bjuder på 2 positiva saker som händer resten av denna veckan och som jag är otroligt taggad över!

- Jag fyller år på torsdag, 17 år! Känns fortfarande overkligt. Tänk att på torsdag så är det 17 år sen jag kom till, wow säger jag bara.

- På söndag så blir det självklart kalas och vi kommer att fira med släkten!

Så det ser jag fram emot. Alltid kul att ha något att se fram emot om man känner att dagarna i skolan går sega. Eller jobb för den delen för er som har arbeten. Nä, nu ska jag göra mig i ordning. Har tänkt att jag ska ta lite outfit bilder idag efter skolan om vädret tillåter.

KRAMAR

Likes

Comments

5 SAKER OM MIG

Här kommer en lista, 5 saker om mig. Älskar att göra dessa! Tycker att det är så kul att läsa och man lär verkligen att känna bloggaren som sitter bakom datorn bättre. Så nu kör vi!

1. Jag vill tatuera mig, yes! Längtar enormt mycket tills jag blir 18 och det blir jag nästa år. Känns helt sjukt. Men jag har faktiskt börjat planera vad jag vill ha för tatueringar och har kommit på en hel del egna som har en betydelse bakom. Så det längtar jag till!

2. Jag är vänsterhänt. Känner mig så speciell att jag är vänsterhänt då de flesta blir högerhänta. Dock kan jag använda mina båda händer till olika saker. T ex kan jag inte använda min vänstra hand när jag ska klippa med en sax så det blir automatiskt att jag använder min högra. När det gäller att skriva så skriver jag med vänsterhanden. Det heter någonting men kommer inte ihåg vad. Så ja, jag kan använda båda men det beror på vad.

3. Jag har haft 2 bloggar innan. Detta är faktiskt sant. Om jag minns rätt så har jag haft 2 bloggar innan jag valde att blogga här på nouw. Men då var det oseriöst. Förr bloggade jag inne på blogg.se men tröttnade fort. Haha, så ja. Det var inget seriös. Den första bloggen jag hade var jag runt 9-10 och när jag startade den andra så var jag kanske runt 11-13 år.

4. Jag var emot att skaffa linser till en början. Innan jag började att skaffa linser så vägrade jag totalt. Ville absolut inte ha linser. Det var mest pappa som tjatade på mig att linser underlättar t ex på sommaren när det är soligt och sen så spelade jag även innebandy i 6 år om jag minns rätt och då är det ingen bra idé att ha glasögon med tanke på att man får en hel del smällar. ;) Men kolla nu, idag så har jag linser. Spelar dock inte innebandy längre då jag inte trivdes i laget efter ett tag.

5. Jag tycker att det är tråkigt att laga mat. Usch, tycker det är så tråkigt och har absolut inget tålamod alls för den delen. Tycker bara att det är jobbigt och stressigt, haha. Förstår inte hur man orkar.

Likes

Comments

Postad i: MittLiv

Hej! Här har det verkligen inte hänt mycket. Är hemma från skolan eftersom lärarna är på utbildning och vi får arbeta hemma, alltså ha självstudier. Jag har dock ingenting att göra då jag är klar med det mesta så, ja. Min dag har inte varit så produktiv.. Det som vi har fått i arbete är SO och Svenska men där så har jag absolut inget att jobba med. Samtidigt så är det rätt skönt att slippa ha arbeten efter sig. Skönt att bara koppla av också. Får väl ordna lite te eller varm choklad och läsa en bok. Vaknade dessutom 12 idag, haha. Vaknade mitt under natten vid 3-tiden och hade somnat med hörlurar på för jag lyssnar alltid på musik innan jag somnar men ibland händer det väl att jag somnar extra gott till musik.

Jag har inget planerat. Det enda som jag planerat är att duscha, koppla av och läsa en bok. Kanske fixa blogginlägg. Har en del blogginlägg i utkastet som väntar på att bli publicerade. KRAMAR

Likes

Comments

Postad i: Foto- Självporträtt, MittLiv

Hej! Det är en start på en ny vecka och denna måndagen har faktiskt varit bra. Seg som vanligt men så är det alltid men jag har varit otroligt glad idag! Jag är nu i alla fall hemma igen. Mamma och hennes kille lämnade av mig igår. Vi åkte runt 17-tiden. Dock brast jag ut i tårar när jag kramade om mamma. Gör alltid lika ont att säga hej då. Jag har haft en jättebra helg och haft det riktigt kul. Vi har firat mig, vi har shoppat, fikat osv. Fick med mig riktigt snygga kläder hem och självklart så ska jag ta outfit-bilder. ;) Spenderade en hel del pengar men det var de värt.

Just nu sitter jag inne på mitt rum. Tar det lugnt. Imorgon så kommer jag vara hemma från skolan då lärarna ska på utbildning. Det blir att arbeta hemma, självstudier. Har dock ingenting att plugga på då jag är klar med allt. Så jag får antingen läsa, arbeta med matematiken för att öva in algebra eller kanske arbeta med min loggbok i svenska.. Loggboken är väl den enda jag inte är klar med men det är inget som är brådskande.

Nu över till anledningen till varför jag har varit så otroligt glad idag! På svenskan fick jag respons på min novell och jag fick väldigt bra och positiv respons. Men det som gjorde mig extra glad.. Är att jag ligger på A-nivå. Känns helt sjukt, blev helt förvånad. Började ärligt talat nästan att gråta.. Då jag aldrig har varit på den nivån innan. Wow, mitt självförtroende blev genast bättre. Ofattbart, känns så overkligt.

KRAMAR

Likes

Comments

Postad i: MittLiv

Godmorgon!

Vaknade upp till sång och frukost på sängen idag. Födelsedagsbarnet här. Egentligen är det inte min dag eftersom jag inte fyller år förrän på torsdag nästa vecka men mamma och hennes kille firar mig idag.

Just nu arbetar mammas kille men sen när han kommer hem så ska vi åka och fika. Får se om jag fotograferar, beror på vädret. Vi kanske även åker till affären. Tog med mig pengar den här gången så jag kan shoppa lite.. Hehe. Vill förnya garderoben men det blir nog inte att shoppa mycket. Kommer nog få en hel del presenter sen när jag ska firas hemma med släkten. Det enda jag önskar mig är typ bara kläder.. Beroende av kläder? Ja. Men jag älskar att sätta ihop olika outfits.

Nu måste jag sätta min mobil på laddning så vi hörs senare! KRAMAR

Likes

Comments

Postad i: Foto- Självporträtt, MittLiv

Haha, det känns verkligen konstigt att se tillbaka på de bilder där jag har långt och ljust hår om man jämför med mig nu. Det är verkligen kul med förändringar och göra något nytt.

Har lektion just nu men kände att jag behöver koppla av från matematiken. Har mitt andra studiepass nu innan jag går på lunch och ja... Jag räknade matte under mitt första studiepass, hela lektionen. Jag som har svårt för matte blir väldigt lätt distraherad av annat. Det slutar alltid med att jag sitter och ritar, tänker på annat, planerar fotograferingar och det kliar enormt mycket om mina fingrar att få skriva ett blogginlägg, haha. Ja, ni hör ju. Matte är inget för mig utan jag dras ju till det mer kreativa, estetiska. Jag vet att det är dåligt av mig att sitta och blogga just nu när jag egentligen ska fokusera på matten men ibland måste jag faktiskt koppla av när jag känner att det blir för jobbigt.

Nog om det! Idag så är det fredag och det är idag som jag åker till mamma. IIIH! Längtar, blir hämtad kl 19 så det blir att packa när jag kommer hem. Det sköna är att jag slutar 12:20 idag, tack och lov! Så jag har mycket tid på mig. Kommer att fixa blogginlägg, duscha och göra mig i ordning.

KRAMAR

Likes

Comments

Postad i: Foto- Självporträtt, MittLiv
20170316

Hej! Äntligen börjar det att närma sig fredag. Ska ju som sagt till mamma imorgon, blir hämtad kl 19. LÄNGTAR!! Min dag har i alla fall varit bra. Har varit lite trött idag och sedan har jag även haft prov i matematik idag. Det gick väl ganska bra, lite svårt var det. Jag gjorde så gott jag kunde, finns inget mer jag kan göra än mitt bästa. När skoldagen väl slutade så passade jag på att gå till affären och köpa lite choklad och Pringles.. Ops.. Haha. Nä, jag tyckte faktiskt att jag förtjäna det idag med tanke på min insats på matten idag. Har kommit på en hel del inlägg under dagen som jag tänker ska komma upp nästa vecka.

Senare idag blir det att äta, duscha och kolla på Johan Falk. Händer inte så mycket just nu i livet.

KRAMAR

Likes

Comments