Header

Hej, förlåt för att jag är lite inaktiv då och då. Men det har vart så mycket, jag har känt mig så extremt stressad vilket har resulterat att jag har mått rätt dåligt. Vill ha höstlov nu och då menar jag verkligen NU. Behöver koppla av och må bra igen. Det är bara fortsätta kämpa, det är v.42 nu och inte alls långt kvar till v.44. Gjorde precis klart min uppgift i Samhäll, att läsa och svara på frågor. Vi arbetar om politik och riksdagen vilket är till en stor fördel för mig då jag tycker det är intressant. Vill även nämna att jag har en liten hemlighet, kommer förmodligen upp imorgon eller under helgen. Vem vet? ;) Är i alla fall extremt glad och supernöjd och den här hemligheten är den som har gjort mig på bättre humör.

Nu skall jag kolla ett avsnitt på Grey's Anatomy, sedan blir det att äta mat och efteråt duscha. Skall ha skolfotografering imorgon så skall väl piffa upp mig lite extra, haha. Får se hur det blir, sällan jag orkar att göra det faktiskt.

Kramar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, blir alldeles strax hämtad av min kompis och skall sova över! Skall bli grymt kul. Känner att jag behöver göra det då mitt mående har varit så extremt dåligt den här veckan. Har gråtit och bara känt mig nedstämd. Behöver någonting som får mig på bättre humör. Måste medge att jag även känner mig stressad kring skolan. Men nu så skall jag inte tänka på det utan nu skall jag se fram emot kvällen tillsammans med min kompis. En tjejkväll. ❤️

Vi har tänkt att vi skall se skräckfilmen IT. Får se vad jag tycker om den, haha. Hoppas att den skall vara bra. Vad jag har hört så har den fått rätt bra respons. Hörs mer imorgon, kramar! ❤️

Likes

Comments

Hej! Slutade tidigare idag men denna dagen har i alla fall varit bättre jämfört med igår. Denna dagen har mest bestått av film för min del. Vi började filma idag på lektionen, film- och tv-produktion. Vi filmade även lite under studiepasset. Riktigt kul, mycket skratt. Borde egentligen sitta med matten men jag känner mig samtidigt så sjukligt omotiverad. Har prov på torsdag och är det enda jag oroar mig över. Har också en inlämning på söndag som skall lämnas in till idrottsläraren. Det känns som att man behöver mer timmar på dygnet för att hinna med allt.

Jag har i alla fall suttit och planerat massvis med blogginlägg. Skall se om jag påbörjar på dessa inlägg under helgen. Först vill jag prioritera matten då det är den som jag har mest problem med, suck.. just nu vill jag bara krypa ihop i ett hörn och gråta. Känner mig lite stressad men jag skall klara det här. Jag kommer att klara det här.

kramar! <3

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en bra dag, helt okej faktiskt. Det enda negativa är väl att jag har haft sådana humörsvängningar.. Ena stunden är jag glad, andra stunden vill jag bara gråta medan i nästa stund så vill jag skrika av ilska. Det är verkligen inte lätt ibland.. har helt enkelt bara känt mig nere. Gått lite upp och ner, haha. Blev i alla fall gladare när mamma ringde upp mig och vi fick en liten pratstund. Men, men.. alla har vi up's and down's här i livet.

Har matteprov denna veckan vilket är på torsdag så jag är lite orolig och nervös över det. Nu skall jag i alla fall ta och äta lite mat, kolla på Greys anatomy och komma i andra tankar. Efteråt skall jag fixa massvis med blogginlägg, inspirationen är tillbaka! ;)

Likes

Comments

FRIYAY

Wow, vilken grymt bra fotografering jag har haft idag! Vilket gör det ännu grymmare eftersom det är fredag. Gick som vanligt till skolan och när jag slutade 09:50 så gick jag hemåt. Åt lite mat, kollade på ett avsnitt av Greys Anatomy innan jag gav mig ut för att fotografera. Fick en hel del bilder som jag är väldigt nöjd över och som kommer komma upp på bloggen då och då, kanske gör ett collage. Tog även min tid till att sminka mig, haha. Känns så ovant och se mig själv sminkad brukar inte använda smink egentligen. Idag så fick jag nåt ryck och valde att sätta mig framför spegeln.

Jag har suttit och tagit min tid till att redigera bilderna, föra över dom till arkivet och även gjort om min blogg. Måste säga att jag är riktigt nöjd, känns som att jag har hittat min stil lite. Nu skall jag alldeles strax följa med pappa till affären och jag är extremt hungrig..! Ikväll blir det antagligen att kolla på TWD och bara ta det lugnt. Hoppas ni har haft en bra fredag och att det fortsätter så, kramar! <3

Likes

Comments

Mina planer för resten av denna veckan

Är så trött.. Har rast just nu och börjar 13:40 så det är ett tag kvar men genom att fördriva tiden lite så passar jag på att skriva ett blogginlägg. Har satt mig vid en bänk ensam, känner att jag behöver lite egen tid. Att vara ensam kan verkligen vara skönt ibland. Jag har även planerat lite för resten av denna veckan. Det blir mest att fotografera, hoppas vädret håller i sig och att det är bra ljus. Blir ju att planera så man är ute vid rätt tid med tanke på att det går mot höst. Skall fotografera lite idag så får se om min lillebror vill vara modell framför kameran, haha. Detta är ju såklart till min uppgift i Fotografisk bild. Som tur är så är det perfekt väder ute och ljus så blir att försöka fotografera med en gång när jag kommer hem. Skall sammanlagt ta sju bilder men jag har delat upp det lite så att jag tar lite varje dag. Jag skall även försöka med att fotografera nya bilder till bloggen och även fräscha till lite.

Nu skall jag förbereda mig inför lektionen så hörs vi mer senare!

kramar! <3

Likes

Comments

Wow.. Jag kan medge att jag är helt slut efter idag. Var ingen vanlig skoldag utan det var idrottsdag. Hade det riktigt kul, var lite blandat. Samarbetsövningar och tävlingar mot andra klasser. Det var olika stationer och när vi kom till en station så skulle vi göra säckhoppning.. Vi gjorde allt detta inomhus eftersom det spöregnade ute. Så det gick ju inte något vidare för mig direkt. Halkade på det hala golvet när jag skulle runda en kona och råkade ju naturligtvis landa mot mitt vänstra bröst MOT konan, mysigt.. Har även ett blåmärke på knät men det skall synas att man har kämpat lite, inte sant? ;)

Bäst av allt var ju att vi fick sluta tidigt. Jag blev precis klar med min uppgift i Samhäll och har lämnat in den i god tid. Känns skönt att ha det överstökat, man känner sig alltid lättad efteråt. Nu skall jag äta mat, sedan duscha och bara ta det lugnt, kramar!

Likes

Comments

En bild från Oktober 2016, en vacker solnedgång och växterna som träffas av solens strålar. Har en förkärlek till solnedgångar. så vackert. <3

Har suttit och redigerat lite bilder och jag har insett att jag har så mycket bilder att jag inte ens har visat alla här på bloggen som t. ex. bilderna från Norrlandsresan i somras. Aja, får ta tag i det. Har ju i alla fall lite bilder att bjuda på. Jag hoppas att ni har haft en bra tisdag, själv har jag haft det. Förresten, The Walking Dead säsong 7 har äntligen kommit ut! Pappa köpte TWD och vi började kolla på 2 avsnitt igår från första skivan och idag blir det att fortsätta. Är så taggad!

Om vi skall prata gällande skolan så går det riktigt bra. Visst, känner mig lite stressad men det löser sig. Har fått en ny uppgift i Fotografisk bild och vi har dessutom fått egna kameror, dock är det en Canon.. Jag föredrar Nikon men det är väl alltid bra att ''lära känna'' ett annat märke/en annan modell. Så för mig blir det att planera när jag skall ta bilderna, vart skall jag ta bilderna och så vidare. Vi har även börjat med ett nytt projekt i Film- och tv-produktion. Vi skall göra en film på 3-5 minuter och min grupp har kommit igång för fullt. Skall bli spännande att se resultatet sedan när filmningen och redigeringen är klart.

Nu skall jag ta det lugnt, rita och koppla av. Har också en uppgift i Samhäll att göra men än så länge är det ingen brådska då den skall lämnas in senast kl 23:59 imorgon. Intressant att veta.. eftersom jag känner mig så stressad så behöver jag sitta och rita, bara koppla av och andas, Kramar!

Likes

Comments