Godmorgon älsklingar, först ska jag börja med att säga sorry för så lite uppdatering, men att ha 3 jobb gå i skola och mycket på schemat kan göra så att man inte hinner vissa dagar!

Men jag har iallafall vart hos min pappa några dagar och haft My let nya jobb möten, så nu har jag extremt mycket jobb grejer på g.. Men jag kan inte säga för mycket om de än efter som vi forfarande har möten om de och diskuterar oss fram! Så när jag vet mer får ni också reda på mer.

Idag vaknade jag kl,7 och jag har tränat, sprang 1,6 mil direkt. Sen hem och hoppa i duschen vecka min lille bror som skulle till förskolan, hjälpa han att klä på dig och få i både mig och han lite frukost. Så bar de av mot förskolan, för han och nu ska jag vidare på jobb. Efter som jag är hos min pappa i en annan stad, får de bli att han kör mig på jobb.

Jag har iallafall haft en jätte skön lång helg hos min pappa även om jag jobbat mycket kan man slappna av på ett helt annan sätt hos han än vad man kan hos mamma. Så nu tar jag nya tag och börjar en ny toppen vecka!
Hoppas ni har de bra och mår bra, ta hand om er sötnosar! Så ses vi snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God förmiddag eller efter middag eller vad man skall kalla det.
Nu har jag äntligen fått rast efter att ha städat hela lagret för att en inventering väntar oss här på Lindex väldigt snart. Så jag har vart på lagret hela morgonen och städad och tagit bort alla produkter/ kläder utan scankod. Så nu kan vi inventera vårt lager här på Lindex.

Jag har nu en liten kort lunch innan jag skall ut och lägga ett nytt bord på damavdelningen, för de ska uppdateras med massa nya saker som kommit inför hösten.

Detta var bara en snabb uppdatering om vad som hänt hittills idag.
Ha de gött hai, så ses vi snart igen alla underbara!

Likes

Comments

God kväll alla fina, det var lite svårt att få frågor här efter som att jag inte har så många läsare än, men jag fick några frågor på mail, och en del på snap. Så nu börjar jag med att skriva frågan och sen mitt svar, om det inte är alla frågar som jag tänkt svara på finns så lägger jag till lite beskrivning själv så att ni kan lära känna mig mer på djupet!

Varför började du med att blogga just nu?
Jag har haft många bloggar och försökt många gånger, så har vardagen tagit över mig så jag inte orkat att uppdatera på flera måndagen. Så egentligen är det inget nytt för mig, jag provar bara en ny grej och ska vara anonym och inte säga vem jag är!

Du sa att du var 17 snart 18 då har jag två frågor, 1; när blir du 18? 2; vilken linje går du på gymnasiet?
Jag blir 18 i mars och jag går handel andra året nu

Bor du hemma eller själv?
Jag bor hemma än så länge, men ska snart flytta hemifrån.

Vad är de vi kommer få se här med dig?
Här hos mig kommer ni få välja mycket själva vad ni vill läsa och vad ni vill ha för bilder. Jag kommer ha många frågestunder med olika teman. Jag kommer att ha många storytimes och många frågor om hur ni ställer er till saker. Här är de inte bara jag utan här handlar de om alla. Och man kommer alltid kunna kontakta mig på min snap och på min mail om man vill ställa anonyma frågor. Vill man inte visa sitt namn kommer jag aldrig att hänga ut en person eller skriva namn. Dina hemligheter är mina hemligheter. Jag kommer också skriva mycket om känslor vad som händer och uppdatera som ofta jag kan, mitt mål är 4-6 gånger dagar i veckan och kanske 1-2 inlägg om dagen. Men har jag inget vettigt att skiva så är de ju inte så att jag bara skriver för och skriva.

Lever du ditt dröm liv?
Både ja och nej, från och till beror lite på hur du menar? Jag försöker ju uppnå alla mål jag sätter och klara av dem. Och misslyckas jag ger jag inte upp vid första försöket, jag fortsätter. Efter som jag bara är 17 år, är de ju fortfarande mycket man drömmer om som kommer i framtiden.

Fortsättning följer imorgon, för nu är de läggdags mina kosisar. Jag ska jobba imorgon och är jätte trött nu, dagen har gått i ett från och med kl 6,15 på morgonen till nu. Förklarar mer imorgon och mer svar kommer. Ni kan fortfarande ställa dem frågor ni vill.
Puss på er godingar!

Likes

Comments

Hej och välkommen till mig, jag är en tjej på 17 snart 18 år och har mycket tankar och har oftast många bollar i luften samtidigt!
Jag har tänkt att göra en större presentation om mig själv sen, så skriv gärna lite frågor ni vill veta så svarar jag på de senare ikväll!

För just nu är jag på jobb och hinner inte med att skiva allt jag hade önskat! Så ställ frågor och håll koll ikväll så kommer alla svar på de ni frågat, ni kan även ställa frågor på min snap och instagram/ mail som kommer att stå i beskrivningen!

Hoppas att ni får en underbar dag, puss på er alla fina vi hörs snart igen!
Kramar/ Justmeandmylife

Likes

Comments