Header

Idag är det fredag igen. Veckorna går i rasande fart och det är konstigt hur det kan kännas så när dagarna består av mest mörker och när det väl är dagsljus ute så är det mulet, dimmigt och det regnar. Sen läste jag i min väder app att det ska bli 10+ på julafton.... Men när hade vi snö på jul senast?

Nog snackat om vädret idag ska vi iväg och handla det sista till Bellas kalas som är imorgon. Vi blir runt 40 vuxna och barn som kommer och firar våran lilla tjejs första födelsedag och hon är inte lagom bortskämd med paket. Ska bli riktigt kul att så många släktingar och vänner har tid att komma mitt i all julstress. Kommer med säkerhet vara helt slut imorgon kväll och det är skönt att vi inte har något speciellt planerat på söndag för sen på måndag då Bella fyller år har vi tänkt att åka till Liseberg och göra det till en tradition varje år.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagarna bara susar förbi och jag sitter här hemma denna fredag natt. Bella sover och min sambo jobbar och det är hur härligt som helst att bara sitta i soffan med ett glas vin och njuta.

bjuder på en bild på min lilla nisse !

Likes

Comments

21 december fyller Bella 1 år och det är dags för hennes första kalas och förberedelserna är i full gång. Vi har bestämt oss för att baka allt själva och vi kommer att ha kalaset hemma hos oss fast att vi innan tänkt hyra eller låna en lokal det är så långt vi har kommit i planeringen. Vi ska nog också försöka ha lite Doc McStuffins tema eftersom det är Bellas favorit alla dagar i veckan.

Likes

Comments

Nu har vi kommit till årets sista månad och tiden har gått väldigt fort. Har man verkligen hunnit med allt man lovat sig själv att göra detta året? Jag vet inte men nu är året snart slut iallafall.

Kommer hända rätt mycket i december så att tiden kommer gå fort även denna månaden. Bella fyller 1 år och sen har vi ju alla jul aktiviteter som ska hinnas med. Allt från att baka jul godis till att förhoppningsvis få leka i snön.


Likes

Comments

Dagen kunde inte börjat bättre, Det jag väntat på sen 7 juni 2014 har nu kommit. ÄNTLIGEN ska Håkan Hellström inta scenen på Ullevi 4 juni 2016. Ska det som blev den största konserten genom tiderna göra en repris? Man vågar inte hoppas på för mycket men vet om att antal besökare inte påverkar hur bra Håkan är live men en ny singel hade inte suttit fel nu men det kommer säkert.

Men nu taggar vi 4 juni 2016

  • 240 Readers

Likes

Comments

Idag åkte jag och hämta min nya telefon men alltid ska det vara något. Kommer till butiken och min telefon finns inte där... Hur är det möjligt? Jag förhandsboka telefonen den dagen den släpptes för bokning och borde vara framme i butik. Killen i butiken ringde och kollade orden men sa till oss att det är ingen idé att vi väntar för att den är på väg men vet inte när den kommer.. Gick där ifrån och efter 10 min ringer killen i butiken mig och har fixat en telefon till mig så kom hem med en iallafall !!

  • 241 Readers

Likes

Comments

Igår besökte vi Nossans Ljusfestival i Grästorp och tänkte dela med mig av lite bilder.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina två senaste elektronik köp.
I fredags kunde man förhandsboka iPhone 6s och jag va inte sen med att boka mitt ex av iPhone 6s Gold. Så nu inväntar jag den och är super förväntansfull och kommer förhoppningsvis vara nöjd. Allt är ju iof bättre än min Sony Xperia Z3 som kan ha varit det sämsta köp jag gjort som vart inne på lagning 4 gånger på mindre än 1 år för fel som kommit utan att jag har gjort något och imorgon kommer den tillbaka igen för sista gången för kommer bara ha den ett par dagar innan iPhone 6s kommer.

Mitt andra köp gjorde jag idag det fick bli en kamera, Jag och min sambo har länge pratat i att investera i en bra kamera som vi kan fota och filma med. Och tillslut kom vi fram till att Canon EOS 100D va den perfekta för oss. En systemkamera som är världens minsta men fortfarande har samma kvalité på bilder och filmer som många av dom större modellerna. Har länge vart inne på Canon´s kompakta systemkamera men gjorde helt rätt i att skaffa denna smidiga och lätta kamera istället så nu återstår bara att börja fota och dela med mig av härliga bilder här på bloggen. Canon EOS 100D har också en inställning som heter Kids som gör det lätt att fota barn i rörelse vilket är bra när man har en dotter som inte vill sitta still.

Likes

Comments

Eftersom jag inte bloggat på länge så tänkte jag skriva om något viktigt.

Ikväll satt jag och min sambo och kolla på Det Svenska Humorpriset på Kanal5play och bestämde oss för att vi båda ska bli barnsupportrar. Som pappa gör det ont att se hur vissa barn insjuknar och vissa tom dör av den hemska sjukdomen cancer så valet att bidra med 100:- i månaden va lätt och jag hoppar hellre den där pizzan på söndagar för att hjälpa till så att 5 av 5 överlever i framtiden och uppmanar fler till att göra samma sak.
Gå in på www.barncancerfonden.se och bli barnsupporter du med.

Denna kommer snart att pryda min vägg här hemma för att visa våra gäster att vi stödjer barncancerfonden.

Likes

Comments

Jag fick tillbaka min telefon i tisdags efter drygt 4 veckor på lagning. Men självklart har jag sån jädrans otur med den telefonen.

Jag tar det från början. Jag köpte mig en Sony Xperia Z3 i november förra året och tyckte det va en skit bra telefon så jag va hel nöjd helt enkelt, men efter ett tag märker jag att ena högtalaren i den slutat fungera. Den högtalaren som spelar tex när telefonen ringer eller när man har alarm vilket gjorde att jag inte hörde telefonen men jag lämna in den och det va inga problem det tog exakt 1 vecka så va den tillbaka.
Den funka perfekt fram tills i våras då jag märker en mörk fläck i kameran som fastna på alla kort och även denna gång lämna jag in telefonen och den va klar på 1 vecka

Men nu till det sista felet, Jag märkte en morgon att jag fått ett brännmärke på skärmen troligtvis efter laddning och åkte in till butiken för att lämna in den. Han i butiken hade inte vart med om detta felet innan men skicka iväg den och jag tänkte att jag har telefonen om 1 vecka.... Säkert 4 veckor senare efter att ha ringt och gapat lite på dom i verkstan så fick jag min telefon. Vart skit glad tills jag kommer hem och märker samma problem som jag hade första gången.... KUL fick svar att jag måste skicka in den igen för att dom ska kunna reklamera den. Men hur i hela helvetet kan något som va helt gå sönder medans den är på verkstan? Sommarjobbare? Jag vet inte men är sjukt trött på denna telefonen iallafall.

Likes

Comments