nu är det såhär att jag har varit sjuk rätt mycket nu den senaste tiden, jag har åkt in och ut och tandläkaren och jag har haft 2 prov i vekcan... givetvis är det ingen ursäkt men jag har skrivit klart några kapitel som jag hade tänkt fixa collage till och sedan lägga ut.
I'm so sorry! :(
XOXO Hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är sjuuukt ledsen för att nästa kapitel inte har kommit ut ännu. Det har varit så mycket med skolan innan jullovet och hela lovet har jag haft fullt upp. Men kapitlet är klart! Jag hade bara tänkt påbörja nästa kapitel och leta efter passande bilder till båda kapitelna så ska de komma strax efter varandra!
Btw, jag älskar låten här nedanför! 
Puss & Kram Hanna  


Likes

Comments

OMG! För någon timme sedan kom jag hem från bion. Jag var på premiären av Justins nya film, BELIEVE Movie. Den var sjukt bra och rolig! Men det fanns en nackdel. .. Han sa ju att alla hemligheterna bakom skandalerna skulle komma fram. Det Kim bara fram en "hemlighet" och det var att han berättade varför han ville slå en paparazzi. Egentligen så bryr jag mig inte ett dugg om det, för filmen var as bra och världens bästa film, men jag bara lade märke till det.

Jag rekommenderar verkligen er, både fans och beliebers att se den, dör den är värd pengarna! Jag hade lätt kunnat betala för en biljett till och se den igen!

Puss&Kram Hanna

Likes

Comments

PREVIOUS:Tillslut såg jag att de hade polis uniform på sig. Åh nej! Jag vill inte prata mer med dom.
" men hejsan Ms Beer!" Utbrast Ms Lawker.
" hej Ms Lawker och Mrs Smith. " svarade jag vänligt. De fortsatte iväg och det var jag också påväg att göra, men Justin stoppade mig.
" känner du poliser?"
" ehm... Ja, de brukar hjälpa mig. "
" med vadå?"
_____________________________________________

JUSTINS PERSPEKTIV:
Det har gått en halv vecka, 4 dagar, sedan jag gjorde slut med Selena. Men det enda jag har tänkt på är varför hjälper poliserna Madison, och med vad. När jag frågat hade hon bara ignorerat frågan och gått vidare. Jag var påväg till någon pub jag aldrig varit på innan så därför lär jag inte känna varken vakten eller bartendern som står i baren. Men jag skulle möra Chaz och Ryan där som kom till LA idag för att hälsa på. Dock så valde dom att bo på hotell fast jag insisterade på att de kunde bo hos mig. lägenheten är hyfsat stor och det känns tomt utan någon annan som också bodde där. Jag har kommit på mig själv med att jag har börjat tänka mer på Madison än vad jag gjort innan. Hennes pappa kanske hade rätt, kanske hör vi ihop. Nej, det tror jag inte. Hon och Liam hör ihop, och varför skulle hon gilla en kille som mig? När jag har turné är jag aldrig hemma, nästan, och hon vet att jag brukar röka på. Vilket hon fått reda på bara dagen efter vi först träffats. Bara för att någon hade skickat in något dumt tips till tidningen om vart jag var någonstans. Men hon vet inte varför jag gör det. Och nej, jag har inte känslor, överhuvud taget, för Madison. Det är bara som jag tänker på henne. Inget annat. Men hennes ögon drunknar man i om man kollar in i dom. Dom är så fina, och bruna. Och hennes hår är sammetslent, det märkte jag häromdagen när jag skulle fläta det. Men kag undrar fortfarandea vad det ör för blåmärken som hon har på revbenen. De har fortfarande inte försvunnit men det har blivit bättre. Hur jag vet det? Jo, jag har sött det ibland när hennes tröja råkat kasa upp eller när hon har haft sådan, kort tröja. Heter det magtröja? Ja! Så heter det. Jag drog på mig mina Supras och gick sedan ut för att låsa dörren och fortsatte ner på gatan mot puben.

"Justin!" Hörde jag en välbekant röst ropa en liten bit längre fram i kön. Jag såg Chaz som stod och vinkade som en galning. Jag gick fram till honom och fick snart syn på Ryan också. Jag gjorde vårt handslag innan vi gick fram till vakten.
" namn?" Frågade han och tittade inte ens på oss.
" Bieber" svarade jag och såg hur hans finger åkte över listan han hade framför sig.
" välkommen in" muttrade han kallt och öppnade upp dörren åt oss. Musiken dunkade högt medans folk stod och dansade. Jag drog med mig Ryan och Chaz till baren där jag sedan fick 3 jointar på en bricka. Ryan tog ren vodka och Chaz tog en vanlig öl. Jag tände på den första jointen och redan på första blosset kände jag hur lugn och lycklig jag blev. Efter att jag tagit den sista jointen gick jag mot dansgolvet och dansade lite med någon blond, hyfsat snygg tjej. Hon flinade mot mig men fortsatte att dansa. Hon började kyssa mig på halsen och vidare upp för att sedan kyssa mina läppar. Jag skulle precis besvara kyssen när någon tog tag i min arm och drog i väg mig.
" vad håller du på med?" Fräste Ryan.
" vad ser det ut som?"
" du måste tänka på median! Och dina fans för den delen. Och du är ju hög som en jävla gris."
" aah, kan vi inte åka till Madison?" Sluddrade jag fram. Egentligen vet jag inte varför jag ville till henne. Kanske för att hon inte kommer bry sig om jag är hög och försöker hjälpa mig istället?
" Justin, klockan är halv ett. Hon sover säkert."
" nej, hon är säkert vaken."

Tillslut gav de sig och vi gick hem mot Madison. Det tog ett tag för oss eftersom att de skulle släpa på mig men fram kom vi. Jag tryckte in hennes kod som jag har fått av henne för att komma ihåg, och konstigt nog så kom jag ihåg fast jag var i det här tillståndet. Chaz gick fram och knackade på dörren medans Ryan och jag kom lite efter. Ingen öppnade och nu var det jag som knackade. Högre än Chaz hade gjort.
" knacka inte så högt. Du väcker ju alla i huset." Fräste han. Chaz är antagligen sur för att jag rökte mig hög redan första dagen de kom för att hälsa på mig.
" det är lugnt, varken hon eller hennes pappa kommer bry sig. Tror mig" sluddrade jag fram.
" hennes mamma då? Har hon inga syskon?" Frågade nu Ryan.
" jag vet inte. Det är bara hon och henne pappa som bor här" svarade jag och precis då öppnades dörren och en trött Madison kom inom synhåll.
" förlåt! Väckte vi dig?" Frågade Ryan.
" nejdå, jag satt och läste. Vilka är ni 2 förresten och vad i hela friden gör ni här klockan 1 på natten?"
" jag är Justin och detta är mina 2 kompisar, Ryan och Chaz." Svarade jag.
" Jg vet vem du är Justin, vad är det med dig?" Frågade hon förvirrat men jag ryckte bara på axlarna.
" han är hög och tvingade hit oss. Vi försökte övertala honom att inte störa er men det gick inte så bra, som du antagligen ser." Muttrade Chaz surt.
" åh, men kom in då. " vi gick in i vardags rummet där alla satte sig i soffan. Madison satt bredvid mig, och bredvid Madison satt Ryan. Chaz satt i en fåtölj en liten bit från soffan.
" har jag inte sagt åt dig att det är farligt att röka på, din idiot!" Sa Madison, men hon lät inte arg.
" jo, förlåt. Jag tänkte bara lite på Selena."
" vänta, va har vi missat?" Frågade Chaz och Ryan i mun på varandra.
" det får Justin berätta." Mumlade Madison.
" Justin, vad har hänt?" Frågade nu Chaz.
" jag gjorde slut med Selena."
"MEn Gud, varför har du inte sagt något?" Frågade Ryan
" därför att jag vill inte prata om det!" Fräste Jag.
" okej killar! Vi kanske ska ta detta när han inte... Är hög. Känslorna skiftar väldigt snabbt då. " sa Madison.
" jo tack, vi vet mycket väl om det." Fräste Ryan. Vad var han sur för?
" kan vi ta detta imorgon, ska ni skälla ut honom för att han rökt på gör det imorgon när han är vid medvetandet och klockan är dessutom halv 2. Kom Justin, du borde nog lägga dig." Mumlade Madison ch sträckte ut sin hand mot mig för att hjälpa mig upp.
" vänta, vart ska vi sova?" Frågade Chaz Madison.
" ni 2 kan bädda ner er i soffan, Justin och jag sover där uppe. " vi började gå upp för trappan för att sedan gå vidare in i hennes sovrum.
" klä av dig. Eller ha bara på något som du kan sova i, det är inte bekvämt att sova med jeans." Mumlade hon och försvann sedan i i sin WIC. Jag drog av mig både byxor och tröjan och la mig på den högra sidan av hennes enorma säng. Hon kom snart tillbaka med ett kort, tajt linne som satt som en smäck över hennes överkropp. Eller kort var det kanske inte men det hade kasat upp så man såg någon centimeter hud. Till det hade hon ett par mjukisshorts som hon brukar sova i. Hon gick fram till sängen och slängde sig utmattat över den vänstra sidan. Jag vände mig om mot henne så att jag kunde se henne.
" du hanterar denna situationen mycket bättre än killarna" mumlade jag trött.
" kanske det men du kommer få skit imorgon." Mumlade jag tillbaka, strax efter hörde jag hur hennes andetag blev tungt och tyngre för varje andetag hon tog.

Likes

CommentsPREVIOUS:. " ja det tror jag. Hittar jag en annan tjej som är bättre för mig och som jag verkligen älskar, skulle jag göra vad som helst för henne. Men jag älskar inte Selena på samma sätt längre, som jag gjorde bara för någon månad sedan. Hon har förändrats. Klagar på allt och blir FÖR avundsjuk när jag pratar med fans. Det är okej att hon blir avundsjuk, men hon skäller alltid ut mig efter. Förlåt, jag bara babblar på om mig och Selena hela tiden." Rabblade han upp.
" det är lugnt. Jag tycker det är roligt att lyssna på folk bär de berättar. Jag är väldigt nyfiken av mig" flinade jag.
" jag också, men bara ibland. " vi satt och småpratade lite till innan vi vände oss mot filmen. Jag la mig ner i soffan med fötterna i Justins knä. Det tog inte alls lång stund innan jag föll in i en djup sömn.
__________________________________________________
Det var 2 dagar sedan jag träffade Justin. Just nu höll ja på med att välja kläder, ovanligt tidigt, eftersom att jag ska bli förhörd på polisstationen.igen... De vill antagligen kolla om det är något mer jag kommit på eller vill berätta nu efter 2 veckor. Jag har beslut ångest! Ska jag berätta att han skickat alla paparazzis på mig, oss, och att han skickat lappar till mig. Nej... Jag tror jag utesluter det. Han skrev ju att jag inte skulle gå till polisen och berätta det. Tänk om allt blir värre då? Dessutom har jag inget bevis för att jag kastade lapparna så fort jag läst de. Jag drog på mig en T-shirt som var grå och ett par vanliga jeans shorts. Jag tog fram min maskara som låg i en låda på sminkbordet och drog några tag så att ögonfransarna blev svarta. De var redan mörka men det ser endån snyggare ut med maskara. Jag bestämde mig för att inte ha mer smink på mig, varken till basen eller läpparna. Det orkade jag inte idag, det var för tidigt och jag ska ju bara prata med poliserna. Jg rusade nedför trappan och såg att min älskade pappa redan stod och väntade.
" ledsen Mad men du hinner inte äta nu. Vi åker in på Starbucks på vägen hem." Sa han och steg ut genom dörren och fortsatte antagligen till bilen. Jag själv satte på mig mina nya RENA och hela vita Converse, som var höga. Faktiskt. Det var ovanligt bekvämt. De var inte jätte höga men de fick upp till fot ankeln.

" hejsan Ms Beer, välkommen." Sa polisen som jag hade förra gången, dock så kommer jag inte ihåg vad han heter, men han är snygg, 25 års åldern? " jag heter Mrs Smith, om du inte minns det." Fortsatte han sedan.
" hej, Mrs Smith." Svarade jag och log vänligt. Vi började gå mer längs en korridor men han stannade utanför en dörr där det stod en 12 på.
" här är mitt kontor, gå in här och gör er bekväma så ska ska jag bara gå och skriva in er på datorerna." Sa han allvarligt och försvann snabbt igen. Jg och pappa gick in och satte oss i väntan på att han skulle komma tillbaka, vilket han gjorde rätt snabbt.
" så, Madison. Kan du berätta hela storyn för mig? Jag vet att du redan gjort det innan, men det är viktigt med detaljer." Jag nickade till svar och började.
" en dag, för ungefär 5 månader sedan, började jag och pappa bråka. Eller jag blev arg för att jag inte fick gå på fest. Klockan var rätt mycket och det var kallt ute. Jag hann inte gå långt förrän någon drog in mig i en vit skåp bil. Han misshandlade mig och efter det körde han iväg. Sedan blev allt svart.... " jag fortsatte med att berätta. Även fast det tog ett bra tag. Lite då och då började tårarna rinna när jag tänkte tillbaka på allt och när jag berättade allt elakt han gjort mot mig. Med det menar jag misshandel, han kom aldrig längre en så. När jag hade berättat klart fortsatte han med andra frågor och antecknade noga.
" vad hade han på sig när han lämnade stugan?"
" vanliga jeans, som var en aning söndriga, och en grå hoodie som dessutom var förstod för honom" svarade jag.
" har han försökt få kontakt med sig sedan dess?" Frågade Mrs Smith, och Ms Lawker som kom in lite senare. Hon hade tydligen varit på möte gällande fallet. Hon var även med och förhörde mig förra gången, och det var hon som försökt lugnat ner mig när jg berättade jobbiga saker.
Jag endast skakade på huvudet till svar och uteslöt, som bestämt, att han skickat lappar.
" är du säker, du måste berätta det annars." Fortsatte Ms Lawker.
" helt säker" svarade jag självsäkert. De båda poliserna tittade på mig ett tag men började sedan anteckna igen.
" har du någon, förutom oss och din pappa här, att prata med?" Frågade de tillslut.
" ja. Jag har berättat lite för båda mina bästa kompisar, och min pojkvän. Sedan så sa Lucy att jag och Justin skulle bli så bra vänner så att vi kunde prata med varandra och lösa våra problem." Svarade jag, de nickade och antecknade.
" vad heter pojkvännen och vännerna?"
" Ariel, hon har jag känt längst, Carly och Liam."
" okej, jg tror vi har ställt tillräckligt med frågor för denna gången. Ni är fria att gå, och Madison, om det ör något så ring oss direkt." Sa Mrs Smith och räckte fram 2 kort där det var både mrs Smith och Ms Lawkers nummer och adress på. Jag och pappa tackade och gick. Min mage kurrade lite, eller kanske mycket. Pappa verkade göra det för han började plötsligt skratta.
" är du hungrig? Vi åker inom Starbucks, som jag sa innan. " undrade han och försökte hålla sig för skratt när min mage kurrade till ännu en gång. Var det verkligen så roligt.

" vad vill du ha?" Frågade pappa när vi kommit fram till kassan. Jag ör väldigt hungrig eftersom att jag brukar äta frukost nästan direkt när jag går upp. Så nu, halv ett, efter 4 timmar på förhör så får jag äntligen äta! Wow... Det är en härlig känsla.
" en frappuccino och en sallad. " svarade jag och gick och skulle ta bord. Jag gick in i hörnan där det fanns 2 bord och det bordet som fanns längst in brukar jag alltid sitta vid. Det är så lugnt ich skönt för ingen brukar sitta vid dessa 2 borden, men idag gjorde det tydligen det. Där satt nämligen Justin och Selena, vid bordet längst ut.
Jag stod där ett tag och plötsligt tittar Justin upp och får syn på mig.
"Madison? Var inte du med Ariel?" Frågade han. Jg hade nämligen sagt att jag var med Ariel för jag ville inte att Justin skulle veta att jag skulle in på förhör. Speciellt nu när han inte ens vet varför. Han kanske tror att jag är en brottsling? Lyckligtvis gick Ariel med på att säga att jag var dör ifall Justin skulle få för sig att kolla om det var sant.
" ehm... Eh, jo men min pappa smsade och ville ta en frukost bara." Svarade jag och log självsäkert.
" hur är det? Du ser lite blek ut?" Fortsatte han och kollade oroligt på mig.
" blek? Jag mår bra! Har aldrig mått bättre!" Utbrast jag. Jag var antagligen blek nu efter att jag berättat allt igen. Jag tycker nämligen inte om att prata om det.
" säker på det, för det ser int..."
" Justin, jag mår bra!" Utbrast jag. " förresten, är ni vänner igen?" Fortsatte jag.
" vi höll på att lösa det, men sen kom du!" Fräste Selena.
" wow, ta det lugnt. Jg visste inte ens att ni var här. Men jag ska lämna er nu." Justin skakade smått på huvudet.
" nej, du behöver inte." Mumlade han.
" Justin! Varför beskyddar du alltid henne? Varför är du aldrig på min sida? Har du inte känslor för mig längre, du kanske har känslor för slampan här istället!" Fräste Selena. Jag tittade storögt på henne. Slampa? Verkligen?
" Selena, om jag ska vara ärlig så har mina känslor försvunnit för dig. Det var det jag ville berätta för dig idag, men jag har inga känslor alls för Madison, vi är bara vänner." Mumlade Justin och tittade ledsamt på Selena.
" så... Du gör slut?" snyftade Selena fram. Justin nickade.
" jag är ledsen." Mumlade han men Selena var redan försvunnen från Kaféet då. Jag fick fram och satte mig på bänken framför honom.
" Heey, hur är det?" Frågade jag och denna gången bar det jag som var orolig. Han gjorde ju precis slut, dem måste kännas... Hemskt? Nej, jag vet inte.
" sådär, men jag vill inte dra ut på allt och ge henne falska förhoppningar." Mumlade han med händerna för ansiktet.
" hallå Justin! Hur är det med dig?" Hörde jag en röst säga, som tillhörde pappa. Jag hade helt glömt bort att han var här.
" det är bra. Antar jag. Jag gjorde precis slut med Selena så..." Längre hann han inte förrän pappa började prata.
" jag beklagar, men jg trodde att ni var tillsammans. Jag menar, tittar på er. Ni hör ihop." Malde pappa på och både jag och Justin tittade chockat på honom.
" nej, pappa vi är bara vänner. Inget mer."

Jag och Justin gick nere på torget efter att vi skickat hem pappa. Vi pratade mest om honom och hur han kände. Nu efter Selena menar jag, men han verkade inte ta det så hårt. Lite kanske, men inte mer än nödvändigt. Han sa att han älskade henne, men han hade inte längre kvar känslorna. Kan man älska någon som man inte har känslor för? Längre ner på gatan gick 2 personer med mörka kläder. Ju närmare vi kom dom, ju mer började jsg känna igen dom. Tillslut såg jag att de hade polis uniform på sig. Åh nej! Jag vill inte prata mer med dom.
" men hejsan Ms Beer!" Utbrast Ms Lawker.
" hej Ms Lawker och Mrs Smith. " svarade jag vänligt. De fortsatte iväg och det var jag också påväg att göra, men Justin stoppade mig.
" känner du poliser?"
" ehm... Ja, de brukar hjälpa mig. "
" med vadå?"

Likes

Comments
PREVIOUS: " ehm... Jag får se då. Vänta.... När har ni höstlov?" Frågade jag en aning förvirrad.
" om 2 veckor. Nu till något annat. Vad ska vi göra? Vi kan ju inte sitta här och dricka Red Bull hela dagen." Det var då det slog mig. Shoppa! Jag har inte gjort det på hur länge som helst. Inte sedan... Ja, ni fattar säkert vad jag menar.
" vi kan shoppa! Jag behöver nya kläder, smink, parfym och jag behöver nya Converse! " utbrast jag snabbt och klappade exalterat med händerna. Killarna bara flinade åt mig, men gick med på det.
__________________________________________________

" åh vad stort det har blivit!" Utbrast jag så fort jag kom innanför dörrarna som ledde inte köpcentret. De hade byggt om och gjort det större för att fler affärer skulle få plats.
" har du inte varit här sedan de gjort om? Det var typ... 3 månader sedan." Justin kollade frågandes på mig. Och jag försökte lista ut en lögn som var trovärdig. Jag måste berätta vad som hänt någon gång men inte nu, inte efter bara 2 veckor.
" asså... Nej. Jg älskar att shoppa men den senaste tiden har jag inte fat lust. " svarade jag. Justin tittade en aning konstigt på mig men nickade sedan.
" vart vill du gå in först? Victoria Secret?" Undrade Liam.
" fortsätt drömma. Men vi kan gå in i sko affären. Eller någon smink affär, eller... Åh, jag vet! Vi kan gå in på Michael Kors!" Utbrast jag och började gå åt det håll som jag trodde affären låg åt.
" affären ligger åt andra håller Madison. Och dessutom, måste vi verkligen gå in där? Det är bara dyra saker." Stönade Liam. Jag vände på mig och denna gången började jag gå åt rätt håll.
" ja det måste vi! Jag vill ha en ny klocka. Och efter det kan vi gå in i någon affär ni vill in i, förutom Victoria Secret." Babblade jag på.

" åh, vilken färg? Guld, silver eller Rosé?" Frågade jag killarna för att jag hade svårt att välja.
" ta Rosé, den passar dig." Svarade Justin som också tyckte om att shoppa. Vilket inte Liam gjorde. Han hatade verkligen det här, men han kan väll ställa upp någon gång? Jag tog klockan i Rosé och gick mot kassorna men Justin bakom mig. Liam gick ut ur affären för att vänta på oss.
" jag kan betala" sa Justin och var snabb med att trycka i sitt kort i den lilla maskinen som drar pengar från kortet.
" tack, men du hade inte behövt. Du har en flickvän att försörja." Sa jag.
" en flickvän som jag bråkar ofta med och som jag knappt har några känslor för längre." Muttrade han tillbaka och räckte över påsen med klockan i till mig.
" tack, verkligen!" Sa jag igen.
" det är lugnt, jag tycker det är roligt att köpa saker åt andra." Sa han nu en aning gladare. Vi kom ut till Liam som stod och pratade med någon kille från fotbollslaget på skolan. Jag är inte säker men an går nog i min klass. Eller klassen jag gick i. Jg går ju inte i skolan längre. När killen, som heter Nate, fick syn på mig brast han ut i ett stort leende och gick mot mig för att sedan krama om mig hårt.
" hej lillplutten" flinade han mot mig nör vi släppt taget om varandra. "Hur är det?" Fortsatte han och tittade medlidande på mig.
" har mått bättre men det fixar sig snart... Hoppas jag. Hur är det med dig då?"
" jo det ör bra. Det var verkligen roligt höra att du är hemma igen och trevligt att träffa dig men jag måste tyvärr gå nu. Jag ska på träning." Sa han och vände sig mot Liam igen. " ska du med Liam?" Hörde jag hur han frågade. Liam vände sig mot mig och Justin igen och tog ett par steg mot oss.
" är det okej om jag går med Nate? Det här är endån jätte tråkigt och det var länge sedan jag spelade fotboll." Frågade Liam mig. Jag tittade besviket på honom men nickade sedan.
" jo... Gå du. Det är lugnt, jag ska bara ha ett par saker till sen är jag klar." Muttrade jag tillbaka och tittade på Justin snabbt. Men när jag tittar tillbaka är Liam redan på väg bort. Jag skakade besviket på huvudet. Varför kan Liam inte bara vara glad för min skull? Varför kan han inte försöka stödja mig, jag är ju tillbaka nu. Det verkar som att han inte bryr sig överhuvud taget och han låtsats som att absolut inget har hänt. Han har knappt velat prata med mig sedan jag kom hem och det är 2 veckor sedan.
" hey, kom nu så har vi 2 roligt. Strunta i honom nu så kan vi gå och fika och sedan kan vi gå in i sko affären." Sa Justin glatt, antagligen för att muntra upp mig. Jag log och nickade.
" det blir bra, om inte du också vill gå hem?" Jag tittade en aning misstänksamt på Justin men han skakade bara på huvudet.
" jag hade kunnat vara här hela dan, jag älskar att shoppa!" Svarade Justin.
" tack, antar jag. " mumlade jag och vi började gå bort mot Starbucks.
" du har absolut inget att tacka för!" Utbrast Justin.
" jo det här jag. Du betalade min klocka och du är hur snäll som helst, även fast jag var en riktig bitch i början bara för att jag trott på alla skvallertidningar som skrivit en massa skit om dig. Du bryr dig mer om mig än Liam och han ska vara min pojkvän?" Han sa inget. Han bara gick tyst bredvid mig. Det såg ut som att han tänkte.
" om det är något, så finns jag här. Det kommer jag alltid att göra och jag kommer stötta dig igenom allt." Sa han sedan och tittade på mig. Han såg allvarlig ut.
" tack och förlåt att jag bara vräker ut mig en massa hela tiden."
" snälla Madison, kan du sluta säga förlåt och tack hela tiden. Du förtjänar bättre så tro inget annat." Fortsatte han. Vi kom fram till Starbucks där jag beställde en frappucino, lika så Justin.

Jag tryckte in min nyckel i låset och vred om. Man hörde ett svagt 'klick' och jag och Justin steg in i min hall. Pappa var inte hemma. Han kanske handlade? Ingen aning, hemmet var han inte iallafall för huset stod tomt. Jag la mina 5 kassar på soffan i vardagsrummet och vände mig mot Justin för att krama om honom, som vän. Jag la mina armar runt hans hals och mumlade tack 4 gånger för att sedan avsluta meningen med ett ' hemskt så mycket'. Jag tackade för klockan och sminket han envisades med att betala. Jag tackade för att han stöttade mig när Liam stack, utan att säga Hejdå eller ge mig en hejdå kyss. Jag lossade på greppet och han sa ett ' var så god' och vi båda gick och satte oss i soffan. Jag hade köpt nya kläder som mest var shorts, linnen och T-shirts, jag hade köpt nytt smink ( som Justin betalade), nya Converse, ny klocka ( som Justin betalade) och nya böcker. Böckerna var ett måste! Jag har läst alla som jag äger så därför behöver jag nya. Jag köpte en bok som heter Last Chance och andra delen av Beautiful Creatures. Givetvis köpte jag fler böcker, eftersom att jag verkligen älskar att läsa, men jag kommer inte ihåg fler namn.
" vill du titta på film?" Undrade Justin efter bara någon minut bekväm tystnad. Jag nickade till svar och gick fram till Tv:n för att sätta på den. Klockan på tv:n visade kvart över 9. Jag klickade vidare på kontrollen så att vi kunde välja en utav alla filmer som fanns på tv:n.
" vilken vill du se?" Frågade jag.
" ta någon tjejfilm eller något som du vill se." Svarade han. Jag letade upp Mean Gilrs och satte på den.
" är det okej om jag sover här inatt? Selena är fortfarande sur och jag..." Mitt i meningen avbröt jag honom.
" det är lugnt, du behöver inte förklara. Det är klart du kan stanna! Vi är ju vänner och vänner ska finnas för varandra!"
" Tack, verkligen! Jag har funderat på att göra slut men jag vill inte såra henne. "
" jag förstår. Men OM du hade hittat någon annan tjej, hade du gjort slut med Selena då?" Frågade jag. Egentligen vet jag inte varför. Jag var bara nyfiken. Jag är alltid nyfiken.
" ja det tror jag. Hittar jag en annan tjej som är bättre för mig och som jag verkligen älskar, skulle jag göra vad som helst för henne. Men jag älskar inte Selena på samma sätt längre, som jag gjorde bara för någon månad sedan. Hon har förändrats. Klagar på allt och blir FÖR avundsjuk när jag pratar med fans. Det är okej att hon blir avundsjuk, men hon skäller alltid ut mig efter. Förlåt, jag bara babblar på om mig och Selena hela tiden." Rabblade han upp.
" det är lugnt. Jag tycker det är roligt att lyssna på folk bär de berättar. Jag är väldigt nyfiken av mig" flinade jag.
" jag också, men bara ibland. " vi satt och småpratade lite till innan vi vände oss mot filmen. Jag la mig ner i soffan med fötterna i Justins knä. Det tog inte alls lång stund innan jag föll in i en djup sömn.

Likes

Comments

Nästa kapitel är klart men jg håller på med att leta efter bra och passande bilder!
Puss&Kram Hanna

Likes

Comments
PREVIOUS: " trevligt att träffa er, eller egentligen bara Justin här men skitsamma. Förresten, Madison. Du behöver tjocka till dig lite. Du ser ut som en pinne, har du börjat banta nu också?" Fortsatte hon och gav Justin ett stort leende så att man såg hennes blekta tänder. De såg nästan genomskinliga ut för att hon blekt de så mycket. Jag och Alison bara bitch-blickade varandra innan jag svarade.
" det kanske jg har, ta nu dina valpar och stick här ifrån." Fräste jag. De vände sig om och sekunden senare var Alison och valparna borta.
__________________________________________________
Justin hade velat träffas idag för att Selena inte var hemma, som vanligt. Vi har träffats varje dag i snart 2 veckor förutom idag. Egentligen behövde vi bara träffas minst 3 dagar i veckan men nu blev det så. Vi skulle ju endån köra känna varandra bra, så det gör ju inte något. Förutom att jag knappt haft någon tid med Liam, Ariel och Carly. Och det skulle jag idag, fat jag skulle bara träffa Liam. Jg behöver lite egentid with My boyfriend, You know. Jag drog på mig ett par vita shorts ett ett vanligt svart linne som satt tight över magen. Jag gjorde en "snefläta" snabbt och gick sedan ner på nedanvåningen. Jag öppnade kylskåpet för att ta ut en Red Bull och ett äpple. Jag älskar verkligen Red Bull, och har gjort sedan 14 års ålder. Det plingade på dörren och jag studsade genast dit för att öppna. Jag trodde det var Liam, för han skulle väll komma när som helst, men jag hade fel. Där stod Justin och Selena och båda såg väldigt arga ut. Har jag gjort något fel?
" ehm... Hej? Kom in, antar jag." Mumlade jag. De steg vant in i hallen och vidare in i vardagsrummet där Justin satte sig i fåtöljen och Selena i soffan så långt bort från Justin som möjligt.
" kan någon vara snäll och berätta vad som hänt?" Sa jag och ställde mig framför de på golvet. De båda började babbla i munnen på varandra så man hörde inte ett sk*t av vad de sa.
" HALLÅ?" Skrek jag,inte jättehögt men tillräckligt för att de skulle sluta prata.
" en i taget, tack." Fräste jag. Jag är trött på att de alltid ska bråka.
" han festade igår, och snackade med en massa tjejer!" Utbrast Selena argt.
" men du festade ju också. Och du pratade med betydligt fler killar än vad jag pratade med tjejer!" Fräste Justin mot Selena.
" men ni gjorde inget annat då?" Frågade jag en aning uttråkat.
" åh jo, hon kysste en kille! Jag pratade med 2 tjejer och dom var fans! Jag skulle aldrig vara otrogen mot någon tjej! " denna gången lät han mer besviken än arg. Han hade ju inte gjort något fel. Varför var Selena arg?
" ledsen att behöva säga detta Selena men det är faktiskt du som gjort fel. Du ska inte kyssa andra killar, du kan självklart prata med dom, inget annat. Inte sålänge ni är tillsammans, och det gäller sig också Justin!"
" varför står du på hans sida? " undrade Selena chockat.
" för att han inte har gjort något fel. Förresten, du skulle väll inte vara hemma idag?" Hon fnös till, som om hon fortfarande var irriterad, men jag la inte så stor vikt på det.
" det blev ändringar i schemat, tack vare Justin!" Fräste hon till slut. Jag brydde mig inte utan gick bara in i köket och hoppade upp på köksbänken. Precis när jag skulle ta min första tugga av äpplet kom Selena in stormandes efter mig.
" jag pratar med dig! Då kan du inte bara gå!" Fräste hon, ännu argare än innan.
" tyvärr men jag gör vad jag vill i mitt hus och jag vill inte prata med folk som bara är sura och bråkar hela tiden. " svarade jag nonchalant och tog en tugga av äpplet. Jag älskar äpplen, det är den smått sura smaken som jag tycker bäst om.
Selena gjorde ett frustrerat läte och försvann ut från köket för att sedan smälla igen ytterdörren. Dörren plingade till andra gången idag och jag hoppade nerför köksbänken. När jag kom ut i vardagsrummet tog jag sats för att sedan kasa över golvet på mina korta strumpor som jag satt på fötterna innan idag. Oturligt nig kom jag med en sådan fart att jag inte kunde stanna, vilket slutade med att jag kasade rätt i i väggen. Jg föll till golvet och det högg till en aning i revbenet. Det gjorde inte jätte ont men med ta kr på att jag fortfarande hade blåmärken och var öm där så kändes de ju lite.
"Fan..." mumlade jag för mig själv och hörde hur någon i bakgrunden började gapskratta. Jag ställde mig hastigt upp och såg Justin ligga över hela soffan, nästan dubbelvikt av allt skratt. Jag som trodde att han också gått.
" HA-HA jättekul va?" Sade jag sarkastiskt dör att sedan rusa vidare för att öppna dörren. Innan jag hann blinka hade jag blivit överfallen av en massa kyssar, av Liam of course.
" hej på dig också." Mumlade jag med ett leende på läpparna. Vi gick tillsammans in till Justin som fortfarande låg och skratta. Var det verkligen så roligt?
" vad skrattar han åt?" Viskade Liam i mitt öra.
" jag kasade över golvet när jag skulle öppna dörren men hann inte stanna så jag kasade rätt in i väggen och trillade ner på golvet." precis när jag sagt klart min mening brast Liam också ut i gapskratt. Jag gick in i köket för att hämta 2 Red Bill till killarna också, eftersom att jg gick rundor här med en burk energi dricka i som jag inte ens börjat dricka på.
" varför går du så konstigt?" Undrade Justin som lugnat ner sig en aning när jag kom tillbaka.
" nej det är inget, bara lite ont i revbenet." Svarade jag och log.
" det ser inte ut som bara" fortsatte Justin.
" jo, jag är bara lite öm efter fallet"
" säkert? Annars kan vi åka och kolla det." Gud, han ger ju aldrig upp.
" nej, det är lugnt. Här förresten." Sa jag och täckta fram energidrickorna till Justin och Liam.
" vad var det med Selena innan ?" Frågade Liam plötsligt. Jag tittade snabbt på Justin som mötte min blick och nickade svagt, antagligen en bekräftelse på att jag kunde berätta.
" dem bråkade. Hon tyckte Justin gjort fel för att han snackat med nån tjej men det var hon som gjort fel för att det visade sig att hon pratat med betydligt fler killar och kysst en av dom."
" jag förstår inte varför hon alltid blir så himla sur. Jag har inte känt henne länge alls men hon har ju inte gett så bra intryck." Sa Liam och tittade ledsamt på Justin. " men hon är snygg" fortsatte han och flinade.
" Hey!" Utbrast jag och smällde till han löst på armen och Justin kastade en kudde på honom som hamnade på huvudet. Däremot så visste vi båda att han skojade men i agree, hon är snygg. Jag älskar hennes hår och ögon.
" vad ska vi göra för jag antar att du blir här, Justin? " undrade jag. Egentligen så skulle det ju bara vara jag och Liam men det kan vi ju ta en annan dag.
" om det är okej för er så stannar jag gärna. Har endån inget att göra och jag har nästan van trivts här nu. Men bara om det är okej, annars går jag för jag vet ju om att ni skulle ha..." Jag visste precis vad han skulle säga så jag avbröt honom där.
" Justin, det är lugnt! Det är roligt att vara med dig." Sa jag snabbt för att han skulle sluta prata.
" Madison, på höstlovet bjöd en kille i min, vår klass mig på fest och han sa att du fick följa med om du ville. Alla saknar dig." Sa Liam plötsligt.
" ehm... Jag får se då. Vänta.... När har ni höstlov?" Frågade jag en aning förvirrad.
" om 2 veckor. Nu till något annat. Vad ska vi göra? Vi kan ju inte sitta här och dricka Red Bull hela dagen." Det var då det slog mig. Shoppa! Jag har inte gjort det på hur länge som helst. Inte sedan... Ja, ni fattar säkert vad jag menar.
" vi kan shoppa! Jag behöver nya kläder, smink, parfym och jag behöver nya Converse! " utbrast jag snabbt och klappade exalterat med händerna. Killarna bara flinade åt mig, men gick med på det.

Likes

Comments

PREVIOUS: " Vad flinar du åt?" frågar han. 
" du har ju fullt med löv i håret, och jag som tyckte du sa att du var proffs. proffs skulle lätt kunna ta svängen, inte åka rätt in i en buske!" flinade jag. 
" Jag visste ju inte att du var bättre än mig på detta!" mumlade han väldigt tyst, antagligen för att jag inte skulle höra, men det gjorde jag.
" Mr. Bieber, jag hörde det där!" ropade jag när jag var på väg att hämta min longboard. Dock så hann jag inte så lång förrän någon lyfte upp i i luften och i nästa sekund var det jag som låg hjälplös i en buske.
__________________________________

”heey! Vad gjorde du så för?” undrade jag där jag låg i busken och försökte ta mig därifrån, vilket inte gick så bra alls. Han svarade inte utan stod istället och skrattade åt mig i väg kanten. ”kan du i alla fall hjälpa mig upp?” fortsatte jag. Han gick fram mot mig, sträckte fram sin hand som jag glatt tog hjälp av, och drog upp mig. Mitt svarta linne kasade upp lite och Justins blick fastnade på min rygg. Jag vände mig om, drog ner linnet för att dölja alla blåmärken och gick fram tillmin longboard.
” Var det jag som orsakade det där?” frågade Justin och pekade på min rygg. Han lät en aning orolig och rädd.
” nej, det var de inte.” svarade jag och drog bort ett löv från mitt hår. Sedan borstade jag bort lite smuts från kläderna också.
" vem var det då? Det är väll inte Liam som misshandlat dig?" Fortsatte Justin efter ett litet tag.
" nej! Absolut inte!" Utbrast jag.
" bra! Den som gjort det mot dig kommer råka illa ut!" Sa Justin allvarligt. Vad menar han med att han, Jacob, kommer råka illa ut?
" vad menar du" frågade jag. Det lät säkert dumt, och efterblivet men skit i det.
" får jag reda på vem det är kommer jag bokstavligen döda honom." Justin döda Jacob? Skulle knappast tro det. Vet ni hur många brott han begått? Minst 3 kidnappningar, 1 mord och det finns en massa folk, bland annat jag, som han misshandlat.
" det blir nog tvärtom om du försöker något." Mumlade jag.
" vadå? Tycker du jag är svag? Tror du inte jag skulle klara av en liten kille?" Liten kille? Tror han seriöst att jag låtit en "liten kille" skada mig? Nej... Skulle inte tro det.
" liten kille? Tror du denna killen är liten? Seriöst Justin, bry dig inte, du vet inget om mig!" Fräste jag.
" okej, killen kanske inte är så liten iallafall." Mumlade han tillbaka.
" nej, precis. Ska vi åka vidare? Kan vi inte åka inom Starbucks. Om det är okej med dig. Så att det inte kommer en hel drös med paparazzis igen." Denna gången pratade jag lugnare för att visa att jag ville lämna ämnet bakom mig. Ni kanske tror att jag lämnat kidnappningen och Jacob bakom mig, men det har jag verkligen inte. Det är det enda jag tänker på dag ut och dag in. Men jag vill kunna gå ut, jag vill komma över minna räddslor fast jag vet att Jacob är ute efter mig. Jag vill inte vara den tråkiga kompisen som bara sitter inne och läser. Vilket jag brukar göra så ofta jag bara kan, läsa då alltså.
" nej det är lugnt, klart vi kan åka till Starbucks." Jag nickade, ställde mig på longboarden och åkte nedför gatan som ledde ner till stan. Jag åkte inte alls fort men endån, på något sätt, hamnade Justin en bra bit efter. Jag saktade in ännu mer bara för att han skulle komma ifatt.
" Heey, proffset! Kom igen nu, till och med en snigel är ju snabbare än dig!" Ropade jag bak åt honom.
" okej, jag är inte så bra på att åka longboard som jag trodde. " sa Justin där han nu åkte bredvid mig. Jag som tycker att det borde vara tvärtom. Att han är bättre än mig menar jag. Jag har ju endån inte åkt på 5 månader och det går väll sådär men Justin? Han är en av de värsta åkarna jag sätt.
Alla hus i villa området for förbi. Vinden fläktade i ansiktet och håret fladdrade. Det var en härlig känsla. Att inte behöva göra något, bara stå på en bräda som tullade av sig själv. Dock så behövde man sparka i asfalten lite då och då men vad gjorde det? Vi åkte förbi skolan som jag gått på innan och det såg ut som att de hade rast. Det var skönt nu när Justin fanns för då hade jag någon att prata med, förutom pappa, när Ariel, Carly och Liam var i skolan. Bara någon minut efter att vi åkt förbi skolan kom vi fram till stan och Starbucks uppenbarades snabbt framför mig. Jag och Justin hoppade av brädorna och lyfte upp de under armen så att vi kunde gå in. Jag brukade inte lämna de ute. Då kan ju vem som helst ta de.
" vad vill du ha?" Undrade Justin.
" nej, det är lugnt! Jag kan betala!" Protesterade jag snabbt. Jag ville inte att han skulle behöva lägga pengar på mig när jag hade egna.
" nej, nu betalar jag. Vad vill du ha?" Undrade han igen och jag gav upp. Jag förstod att jag endån inte skulle vinna. Som när vi beställde pizza förra veckan.
" en frappucino och en brownie." Svarade jag och han ställde sig i kassa medan jag letade efter bord. Det var inte så svårt eftersom att de från skolan antagligen inte hunnit komma hit ännu. Det är lixom så att detta är 'skolans café'. Vi kallar det för de bara för att vi/de går alltid hit under rasterna. Jag tog mitt favorit bord som låg lite avlägset i ett hörn. Jag lutade longboarden mot väggen som jag brukar göra och satte mig i en av bänkarna för att vänta på Justin som kom strax efter. Även han lutade longboarden mot väggen för att sedan sätta sig ner och äta på sin muffin. Jag började med att dricka lite från min frappe för att sedan äta på min brownie.
" nämen ser man på. Är det inte slampan som är tillbaka." En pipig röst ekade genom den lilla byggnaden och klackar skor slog emot golvet i riktning mot oss. Jag tittade upp och där stod Alison. Såklart.
" vad vill du Alison?" Frågade jag så artigt som mögligt, även fast jag hatar henne. Jag är egentligen inte en person som går och hatar folk men ibland går gränsen. Man kan väll inte vara snäll alltid?
" jag tänkte bara fråga hur du mådde, får man inte bry sig om sina vänner?" Undrade hon och inspekterade Justin. Hon menade det inte. Vi är inte vänner. Vi har hatat varandra sedan andra klass efter att jag fått reda på att utnyttja mig.
" vänner? Sedan när då? Jo, jag mådde hyfsat bra, tills du kom. Tackar som frågar. Men om du ursäktar så vill vi gärna vara ifred." Hon fnös och viskade något i 'valparnas' öron. Jag kallar henne 2 kompisar för valpar för det gjorde precis som hon sa och sa aldrig emot. Dock så hörde jag inte vad hon viskade för någon men hennes små valpar nickade ivrigt.
" visst, jag går härifrån. Men BARA för att jag vill!" Hon sa ' bara' med en lite allvarligare röst. Antagligen för att jag skulle fatta vad hon menade, men jag visste mycket väl att hon ville gå härifrån för att jag sa till henne. Ber man henne om något får man precis fett svaret som hon gav mig nu. All the time...
" trevligt att träffa er, eller egentligen bara Justin här men skitsamma. Förresten, Madison. Du behöver tjocka till dig lite. Du ser ut som en pinne, har du börjat banta nu också?" Fortsatte hon och gav Justin ett stort leende så att man såg hennes blekta tänder. De såg nästan genomskinliga ut för att hon blekt de så mycket. Jag och Alison bara bitch-blickade varandra innan jag svarade.
" det kanske jg har, ta nu dina valpar och stick här ifrån." Fräste jag. De vände sig om och sekunden senare var Alison och valparna borta.
__________________________________
Kort, jag vet. Men det får duga för jg har en massa prov. Jag hoppas ni förstår! :)
Puss&Kram Hanna

Likes

Comments

Jag är hemskt ledsen för att det inte kom upp enligt planerna men jag kunde inte skriva igår för jag firade farsdag. Som säkert många andra. Men om vi inte har mycket läxor kommer det förmodligen upp ikväll.
Puss&Kram Hanna

Likes

Comments