Jag fyndade ett sideboard och skrivbord på Jysk och betalade 30% av ordinariepriset..... insåg dock när jag kom hem att rummet behövde fräschas upp för att passa dom nya möblerna.... detta resulterade i ommålning, tapetsering och nytt klickgolv. Det tog mig 4 dagar och resultatet ser ni nedan .

så här såg sonens rum / kontoret ut innan ....

working in progress...

Så här blev det.... 😀😀

sideboard Jysk, förvaring Ikea, matta och gardin Turiform..

Skrivbord Jysk, förvaring Ikea, lampa Ikea, stol auktionsfynd..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Svanefors ala 2016 och jag gillart! Industridesign i sin enklaste form!

Underbar dukning i Himlas monter! Sjukt fina servetter, läderremmen är verkligen fin och nyskapande!

Jag har fortfarande inte tröttnat på den gröna marmor som varit aktuell sedan hösten 2014! Superfin Kavel & Mortel från Strömshaga!

Likes

Comments

Ett besök i Nordicforms monter och jag blev kär i dessa fina kuddar från Turiform. Halvpanama & fjäder!

Eller vad sägs om denna underbara bäddning som strålar Vår & sommar!

Likes

Comments

Ljus i många varianter, jag har blandat glaslyktor i olika storlekar och varianter. Trollhassel kan man använda året runt, här har jag hängt istappar av glas tillsammans med lite stjärnglitter. Nu är det bara 23 dagar till Julafton! :)

Likes

Comments

Nu närmar sig första Advent och jag tjuvstartade redan igår. Älskar denna tid på året när man får pyssla, pynta och piffa överallt i hemmet!

Likes

Comments

Compact living, svenska företaget Plusfunction gör högkvalitativa möbler med flera funktioner. Har man öppen planlösning är denna soffa Scandibench ursnygg och blir en naturlig rumsavdelare då den är lika snygg på baksidan som på framsidan.
Min julklapp till mig själv i år. Finns att köpa på deras hemsida eller på Stockholms Inredningsgalleria (Slagsta, södra Sthlm) pris 19'900:-
http://www.plusfunction.com/shop/svenska-mobler/scandibench

Likes

Comments

För några fredagar sedan hjälpte jag en vän att styla ett hus på underbara Ekerö. Just nu den  9:e mest klickade villan på Hemmet & finns i länk på Expressens Leva & Bo sida. Inte så konstigt med denna vackra framsida!

http://www.expressen.se/leva-och-bo/hemma-hos-5/hemnet/hemnet--10-mest-klickade-villorna-just-nu/?bullet=9

Likes

Comments

Det var fredag igår & jag somnade kl 21:00 på soffan vilket gjorde att jag vaknade kl 6:00 i morse. Myst i soffan med tända ljus och tittat på  en massa avsnitt av Shahs of Sunset på mitt TiVo med regnet smattrandes på fönstren.

Likes

Comments

Alla som känner mig vet att jag har en fetisch för kuddar & eftersom jag arbetat för Norsk Dun har jag självklart olika varianter på storlek och komfort. Min säng är 1,40 & har då självklart 2st 70 kuddar så att det täcker hela sovytan.. Det paisley mönstrade bäddsetet heter Normandie och det vita med brodyr heter Madeleine båda är i excellent satin och kommer från Borås Cotton. Ullpläden är från Turiform... Taklampan är ett fynd från MIO som jag köpte för 1/3 av ordinariepriset 👍👌❤

Likes

Comments

Är det bara jag som längtar till första advent? När vi ställer om klockan till vintertid och det direkt blir mörka kvällar då längtar jag tills man kan börja ta fram julbelysning och adventsljus. Jag har tjuvstartat med att göra lite höstmysigt i vardagsrummet med lampa från Pholc & kuddar från Turiform.

Likes

Comments