Hej!

Idag är det tisdag, och dagen har gått hyfsat fort.
Inget speciellt har hänt, utan det har bara flutit på. Min bror har blivit sjuk nu, så det var förmodligen jag eller mamma som smittade honom, haha...

En sak jag vill ta upp är när vissa människor verkligen visar med hela ansiktet hur lite de vill vara med en speciell person i t.ex grupparbeten. Jag tror att detta i de flesta fall händer i skolan, men även förekommer i vuxen ålder (vilket är lite sjukt). Jag vill inte låta som någon gnällig tant i mina inlägg, för nu känner jag mig lite som en, men detta är en sak jag vill ta upp haha.
Jag har full förståelse till att du inte gillar alla i din omgivning. Det gör inte jag heller! Men att visa hur lite du vill jobba med personen, och säga saker som "nej inte hon/han!" Eller "kan jag få byta grupp?" Är något utav det värsta jag vet. Jag förstår mig inte på människor som gör så, och kommer förmodligen aldrig göra heller. Om du inte gillar en person, fine, men du har inget val. Du måste försöka jobba med personen och göra det bästa av situationen. Kanske är personen inte alls som du tänkt från början? Om personen som ser/hör dig blir ju inte den personen direkt peppad på att sätta igång.
Anledningen till att jag tar upp detta är för att sånt här förekommer hela tiden i min omgivning. Och jag blir så trött på det.

Detta inlägg var nästan endast om min åsikt av detta. Tänk på vad ni säger och gör mot varandra människor. Det är jätteviktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag läste för ett tag sedan någon annan som gjort en sån här + / - grej, som helt enkelt innebär att man skriver några positiva och några negativa saker som händer i livet just nu. Det kanske låter tråkigt, men jag tycker faktiskt det är ganska kul att läsa sånt här!

+

  • Jag är frisk igen!
  • Jag har för en gångs skull känt lite självförtroende idag, faktiskt haha. Det förvånar mig faktiskt, för jag brukar aldrig känna ens lite självförtroende. Men idag gjorde jag det av någon konstig anledning.
  • Jag känner mig motiverad när det gäller bloggen. Ja, enda sedan jag skapade min blogg har jag faktiskt känt mig ganska motiverad och inspirerad till att skriva något. Sen att ha kreativiteten till att komma på inlägg att skriva är en annan sak, men jag försöker och jag tycker att jag lyckas ganska bra faktiskt.

-

  • Jullovet är slut... Jag hade ett ganska långt jullov i år, men det spelar faktiskt ingen roll. Det är alltid lika tråkigt när jullovet är över.
  • Det kliar i min hals. Haha, det låter SÅ konstigt när man läser det, men nu efter jag varit sjuk har jag haft hosta och klåda i halsen? Har aldrig haft det så innan, väldigt märkligt. Och väldigt störigt när man sitter i klassrummet och måste hosta för allt kli haha.

Där fick ni några positiva och negativa saker från mitt liv just nu! Inte särskilt många, men några!

Likes

Comments

Då var det söndag igen. Eller, egentligen ska jag väl inte säga något eftersom jag precis haft ett långt jullov, men ändå. Söndagar kommer alltid för fort.

Egentligen har jag väl inte gjort något speciellt idag. Jag har fixat med utseendet på bloggen som ni ser, men annars har jag mest suttit hemma. Jag har faktiskt nyss varit sjuk, haft feber och hosta. Hostar dock fortfarande ganska mycket, men det lägger väl sig snart. Jag har iallafall inte haft feber idag, så det blir nog skola imorgon. Förhoppningsvis blir det en någorlunda lugn och bra dag!

Detta citat fick mig faktiskt att tänka till. Jag försöker alltid vara "trevlig" och så när jag möter nya människor (sen har man ju alltid dåliga dagar då och då). Men ibland är det svårt. Det är liksom svårt att bemöta folk trevligt när man inte blir väl bemött tillbaka av personen. Jag menar, människor har dåliga dagar och det är fullkomligt normalt. Det kommer alltid finnas personer man tycker mer eller mindre om, men ibland måste man bara försöka göra det bästa av situationen. Egentligen ska jag inte säga något, för jag är en sån person som alltid tänker på det negativa före det positiva.

Hoppas iallafall att ni alla mår bra och att ni tyckte om inlägget!

Likes

Comments

1. Jag är väldigt känslig. Kanske en lite konstig fakta, men jag är en väldigt känslig person. Jag har väldigt lätt för att gråta, men samtidigt har jag lätt för att bli glad igen. Jag tycker att det finns både fördelar och nackdelar med det. Jag tror att jag har lättare för att känna med en annan person pga min "känslighet". Men samtidigt kan det ibland vara lite jobbigt att ha så lätt till tårar för en liten sak ibland.

2. Jag hatar att prata inför folk. När man t.ex ska redovisa något för klassen, eller bara prata inför en liten grupp. Jag blir nervös! Jag vet också att det är väldigt många andra som också tycker det är väldigt jobbigt och precis som jag oroar mig långt innan. Det ska inte behöva vara så, men samtidigt kan det vara svårt att "ta bort" oron inför det ibland. Jag har faktiskt inga bra knep för att inte oroa sig alls, för jag själv oroar mig för minsta lilla haha.

3. Jag gillar inte att kolla på film. Jag är en utav de få i världen som faktiskt inte gillar att kolla på film. Jag vet inte varför, jag har bara aldrig gjort det.

4. Jag älskar musik. Det har jag också alltid gjort. Jag läste för några veckor sedan ett citat som lät typ såhär: "People want to hear songs with the words they're afraid to say." Vilket jag tyckte stämde väldigt bra. Jag lyssnar på musik när jag är glad, bara för att jag är glad men också lyssna på musik när jag är arg eller ledsen för att bara lyssna på musik och förhoppningsvis må bättre, eller bara tänka på vad som hänt.

5. Jag är jätteblyg. Och har faktiskt alltid varit. Dock var det nog lite värre när jag var liten, nu är det liksom på ett annat sätt.

Hoppas ni tyckte om inlägget! Jag tänkte att det kanske var en bra idé eftersom jag precis skapat bloggen.

Likes

Comments

Ja. Vad skriver man egentligen i sitt första inlägg? Det har jag alltid haft lite problem med. Jag har ju faktiskt haft ganska många bloggar innan, om man tänker efter. Därför tänkte jag börja den här bloggen på ett lite annorlunda sätt...

VEM ÄR JAG?

På den här bloggen kommer jag vara ganska anonym. Det kanske låter jättetråkigt, men jag ska verkligen försöka att berätta så mycket som möjligt utan att avslöja jättemycket om vem jag är. Anledningen till det är en så enkel sak som att jag inte vill att någon ska veta att jag bloggar. Jag vet inte varför, men jag har aldrig velat det. Eller, precis när jag började blogga brydde jag mig nog inte. Jag kan sakna det ibland. Att aldrig bry sig om vad andra tycker. Jag vet att det är sånt man kan öva upp, för jag tror det har ganska mycket med ens självförtroende att göra vilket jag inte har något alls av. Det är lite synd, och jag vet inte vad det var som fick mig att tappa självförtroendet så.

Detta kanske inte alls gav något bra svar på vem jag är, men ni får helt enkelt lära känna mig med tiden.

VARFÖR STARTADE JAG EN BLOGG?

Jag startade denna bloggen för att skriva ut om mina tankar, åsikter och om "hur jag har det" i mitt liv. Inte för att det är så värst dramatiskt, men iallafall. Jag satt faktiskt ganska länge och tevkade på om jag verkligen skulle starta en blogg igen. För - som sagt, har jag haft ganska många bloggar tidigare där det har slutat med att jag slutat blogga. Jag har faktiskt inte haft några bra anledningar till att sluta heller, utan jag har helt enkelt bara varit fruktansvärt lat haha.

ÖVRIG FAKTA OM MIG.

På fritiden gör jag faktiskt inte så mycket egentligen, haha. Jag går i skolan, spelar badminton med min bror och pappa ibland på helgerna. Jag är ganska "normal" egentligen. Det är ingenting med mig som sticker ut särskilt mycket. Jag älskar musik. Jag lyssnar inte på någon speciell artist/band, utan jag kan lyssna på en artists låt, och tycka den är jättebra medans en annan låt med samma artist inte alls är bra (Fast så kanske det är för alla haha??)

HOPPAS iallafall att ni kommer gilla min blogg! Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt.

Inte min bild, men den visar något bra (tycker jag?) så tar med den!

Likes

Comments