Skolan har en viss charm...

Den tar all tid, eller ja en del! Sen finns det 1000 andra saker som måste göras och bloggen blev väl lidande!


Men nu var det väl på tiden att komma tillbaka inför det nya året HAHA!

Vi tog oss till Menorca och det skulle såklart fotas en del där!

För att det inte ska bli ett inlägg med för mycket text så kommer några bilder som man kan kolla på istället och skapa sin egen uppfattning!

Ha det bäst!


Belle🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ibland blir man så trött på skolan att man bara längtar till loven men samtidigt, när man haft ett sommarlov som varit händelserikt och man känner sig liksom DONE med lovet så är de skönt att få tillbaka rutiner!


Jag är en människa som kräver en sorts rutin för att fungera, annars kan jag ligga i sängen hela dagen och dega och inte få något gjort!


Men det finns saker med skolan som får en att tröttna väldigt snabbt:

Att vakna tidigt!

Det är jobbigt för många men det handlar bara att komma in i en rutin.Jag jobbade tre veckor innan skolan började så jag hade redan en slags rutin! Och sedan blir jag piggare av att vakna tidigt och vara igång hela dagen!

LÄXOORRR!

Detta kommer man inte ifrån! Det kommer läxor hela tiden men gör dem någon timme efter skolan är mitt tips! Kom hem och landa efter skolan, käka något och sen plugga lite! Det funkar bäst för mig iallafall! Kan också tända några ljus så man får feeling och det luktar gott i rummet!


ATT INTE KUNNA VÄLJA KLÄDER!

Det är något av det värsta! Att inte veta vad man ska ha på sig också har man rivit ut hela garderoben på golvet... så när man kommer hem får man städa innan man pluggar! Iallafall jag, jag kan inte fokusera i ett stökigt klimat!


Vissa saker kan man bara inte komna ifrån, samtidigt kommer man uppskatta helger, lov och sånt mer än ifall du hade lov hela tiden! Skolan är också rolig med alla vänner och allt annat roligt man går igenom! Älskar mina vänner i skolan och speciellt nu när de kommit in så många nya som man känner!


Jag är iallafall taggad för sista året i skolan!

​Glöm inte att ta hand om er älsklingar!


Belle🌸

Likes

Comments

Under de senaste har jag varit väldigt stressad! jobbet har orsakat en del men jag tror att alla intryck från personer runt omkring har gett mig mer oro och osäkerhet på vissa fronter att jag fått min magkatarr som ofta kommer tillbaka när jag har mycket att stå i!


Sommarlovet närmar sig sitt slut och jag har mött nytt folk som har visat sig vara underbara!

Jag jobba som skådis i sommar och sjöng även en avslutningslåt! Otroligt härliga människor och härligt jobb!

Jag ska inte skriva hela sommarlovet utan tänker visa med bilder om vad jag har gjort!
Likes

Comments

Under helgen har många farväl skett..

Francisco lämna först, Bruno och Hector dagen efter, Rowan här näst och till sist.. den som betydde mest.. Amber idag!


Att se så underbara människor lämna efter ett helt år i Sverige är bara ovanligt, konstigt och hjärtkrossande.

Jag har såklart de mest underbara minnena med dessa människor och kommer för evigt vara tacksam för allt de gjort för mig!

Alla skratt, minnen, tårar, sura miner men speciellt... att jag kände mig behövd och betydelsefull!


Igår tog jag farväl av Amber och under hela dagen grät jag, men som mest var det när jag tog den sista kramen och hon börja gå mot sitt hus och jag förstod att... de var den sista gången jag såg henne på väldigt väldigt länge OM jag får träffa henne igen!


Som tur var hade jag Joel där som kunde trösta mig! Vi båda var krossade och jag tror alla som älskar Amber och kommer sakna henne sov otroligt lite inatt!

Jag fick en flagga från Kanada och den hänger nu på väggen! Nu fortsätter livet med minnen av dem alla!


jag älskar er! Kom tillbaka snart igen!

Likes

Comments

Jag sitter ute på terassen och börjar inse att de närmar sig ett hej då till mina vänner!
Veckan som gått har bestått av att hänga upp ett lås i Helsingborg med mitt och ambers namn! Som en bästa vän grej!

Vi spara varsin nyckel och den sista slängde vi ut i havet med en önskning med sig!
Tisdagen gick ut på en löparrunda i skogen och stranden och på kvällen drog jag, Amber och hennes host mom ut till Mölle och käka lite glass och hade det allmänt mysigt!

Igår drog vi oss ner till Malmö, emporia för att shoppa och bara strosa runt och se lite folk och komma ut! Sista gången för Amber på
Emporia.. Allt vi gör just nu är liksom.. Sista gången vi gör de och det känns så konstigt att hon inte kommer sitta med mig på bussen, tåget, i klassrummet! Överallt! Hon är borta om bara några dagar...

Det är bara att acceptera och försöka hålla kontakten!
Mina små änglar som bjudit på så många skratt och fina minnen!

Kommer vara saknade!
😇😇

Belle
🌸

Likes

Comments

På det senaste året har jag nästan bara lyssnat på podcaster och förra sommaren startade jag med min favoritpodcast "Wahlgren och Wistam"! En otroligt bra podcast!

Efter det har jag fortsatt med podcaster har nu lyssnat på otroligt många och tänkte ge er några tips på vilka ni ska lyssna på när ni ligger på stranden och känner solens strålar mot era hudar, eller när ni sitter på bussen mot sommarjobbet eller på morgonkvisten framför frukosten!


Att bara gå och lyssna är det bästa enligt mig! Man lär sig massa och samtidigt är det avkopplande! 

Jag lägger upp det i en lista! 1:an är min favorit och den sista är min minsta favorit!


1. Wahlgren och Wistam

Otroligt bra podcast där två kvinnor berättar om alla deras erfarenheter och det kommer även busringningar, bikter och andra saker som är otroligt underhållande! ÄLSKAR DENNA PODCAST!


2. Tampodden

En podcast om massa viktiga ämnen som måste tas upp till exempel mens som är en tabu eller homosexualitet! Allt möjligt! Clara Henry är programledare och har en gäst varje vecka! ÄLSKAR DENNA OCKSÅ!


3. Creepypodden med jack Werner

Absolut en av mina favoriter också! Älskar skräck och detta är verkligen läskigt och de är intressant att lyssna på! Gillar ni skräck och verklighetsbaserade historier, lyssna på den!


4. Fredagspodden med Hannah och Amanda!

Två systrar som berättar en massa om deras liv. Det är inte bara roligt utan intressant! Älskar att höra en massa erfarenheter av kvinnor om deras liv som man kanske känner igen sig i eller som man kanske kommer känna igen sig i. 


5. Den fantastiska resan

Också en bra podcast men som inte föll mig i smaken lätt. Men efter ett tag vill man fortsätta att lyssna och måste följa varje podcast.


Hoppas ni kommer ha en fantastisk sommar! Love u!

Belle🌸

Likes

Comments

Flera veckor har gått och jag har bara försökt att klara alla kurser och ta vara på den sista tiden i årskurs 2, eller andra ring som det även kallas för!


Under dessa veckor har jag fått tillbringa tid med mina utbytesstudentsvänner, jag har insett hur gammal jag är..

Jag såg nämligen studenterna och insåg att det är jag nästa år! jag fick även vinka hej då till skolan med Amber, Bruno och Francisco som aldrig igen kommer vistas på den skolan.. Hemskt att tänka såhär men när jag såg dem spela kort i cafeterian så insåg jag hur mycket jag kommer sakna dem! Att inte kunna skriva ett meddelande till Amber och fråga ifall hon är klar med sin lektion så jag och hon kan spela kort med killarna... Eller när jag passerar hennes skåp och ingen är där... eller när jag passerar natur och inser att där är ingen "Nutella" som vi kallar honom för...

Därför försöker jag göra ALLT för att hitta på saker med dem små liven så att jag aldrig glömmer dem, eller så att de glömmer mig!


Amber sov hos mig några dagar när min mamma iväg! Vi träffa vänner och vi fick även se måns Zelmerlöw i Höganäs"


Jag var även på två studenter i helgen! Joel och Aleksandra! Inte bara utbytesstudenterna som lämnar skolan utan även dem! Jag kommer vara i den äldsta årskursen och det kan jag knappt tänka mig! Att jag kommer vara en trea, ingen som är större...

Är redan både nervös och spänd för det sista året på Kullagymnasiet. Att ta studenten och balen kommer ju även tillkomma och det ser jag fram emot något enormt!


Det var även en fin avslutning med vännerna och jag tog såklart bilder för att minnas.


Även en 18-årsfest har varit i full gång under dessa veckorna. Alice, min bästa vän fyllde äntligen 18! Ända sedan i Januari har jag, Julia och Alice mamma hållt på med en SUPRISE PARTY!!! Det började med att vi träffa Alice och hennes pojkvän i stan där hon fick välja mellan Ebbas fik, Espresso house eller red fellas men det slutade med en pizza... Vi träffade Paradise Hotell vinnaren Jeppe i stan och jag fick ta bild på han och en annan som ville ha någon som tog foto!


Sedan åkte vi hem, sminkade oss, hon öppnade presenter och fick efter de gå på en skattjakt! Sista skatten var en ögonbindel och sedan in i en bil där hon åkte ut till en stuga. Vi gick med henne och sedan in i stugan där ALLA släktingar och vänner satt! Hennes min var storslagen!

​En lyckad kväll och en yrkad vecka! Nu är det bara att fortsätta med sommarlovet och njuta medan man kan!


Belle

Likes

Comments

Förra helgen var fullspäckad med föreställningar och trevligt umgänge! jag var nämligen i Stockholm på ett läger med teatergruppen!

Otroligt fina människor och otroligt fina föreställningar!

ÄLSKAR DE LÄGRERNA! De är så härliga!

LÄNK2016!


Den nya veckan fortsatta i samma takt som alla andra! HEKTISKA!


Nu innan sommarlovet är det alltid mycket men efter denna vecka som kommer så kommer allt vara slut och jag kommer egentligen inte behöva vara i skolan!


Då har jag äntligen tid att sola och göra mig klar inför SOMMARLOV!

Belle🌸

Likes

Comments

En underbar långhelg med mycket att göra varje dag! Som sagt så bor Amber hos mig denna veckan!

Därför har vi försökt göra mycket varje dag!

Jag har pressat i solen för att få lite färg men utöver de har vi faktiskt gjort andra roliga saker!

Vi tog till exempel en enkel fika och lite häng på stranden. På kvällen gick vi ut och gick med Jonathan!


Dagen efter pressa jag också men på eftermiddagen tog jag, Amber och mamma en tur till Välla för att shoppa lite! Det blev ett par nya skor (converse) och sedan blev det även ett godisspel där man snurrar och ser vad man får. Till exempel en brun kan antingen vara choklad pudding ELLER hundmat!

2 äckliga i varje böna! USCH!, Jag fick alla äckliga!

Efter välla åkte vi till stan för att träffa Rowan och tog en fika med henne!

Senare på kvällen gick vi ner till havet och grilla lite med vänner!

Det kom en lördag också och den var redan planerad den med!

En tripp till Malmö för att träffa 6 andra utbytesstudenter. Vi träffades allihopa, shoppade lite på emporia och sedan sov vi alla hos Abbey. Vi såg skräckfilm och Aladdin hahah!​Söndagen flöt på också! Vi stanna hso Abbey till ungefär 4 tiden och sedan drog vi hemåt och var inte hemma förrens runt 7-tiden! Roliga dagar jag kommer minnas! Inte bara otroligt fint väder utan även otroligt fina vänner! Kommer ha svårt att lämna de alla! De är alla unika på sina sätt och vi går ihop som grupp otroligt bra!

Saknar de redan!


Belle🌸

Likes

Comments

​Idag står vi här och detta är helt sjukt egentligen!

För 2 år sedan startade jag min blogg här på Nouw!

Tänk så mycket som jag har skrivit om, tänk så mycket som har hänt på 2 år!

Om man tänker tillbaka på sitt liv så har man faktiskt haft ett händelsefullt liv!

Jag sluta nian, balen, studenten för min bror, Spanien, Joel, Nicole försvann till USA, Amber kom hit med flera utbytesstudenter!

Nä... det är nästan så tårarna börjar bildas! Så mycket man saknar och så mycket som man är glad över att de försvann!

Usch ja!

Jag ska försöka så gott jag kan med bloggen här och försöka skriva vad som händer i min vardag!


Belle🌸

Likes

Comments