Halloj!

Idag är det Tisdag och en ny vecka har startat. Jag har inte varit i skolan varken igår eller idag men jag ska gå imorgon och resten av veckan är tanken. Allting är så himla jobbigt just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till och då blir skolan lidande för det. Men Men.

I Torsdags var det begravning för mormor... Riktigt jobbigt var det och jag vill nog inte ta upp så mycket mer om det. Men hela släkten åkte iaf och fikade efteråt och sen kom H och hämtade mig.

I Fredags var jag bara hemma, vi gjorde inget speciellt. I Lördags åkte vi till Norrtälje och gick omkring lite och sådär & I Söndags gick vi omkring i Östhammar.

Men det var väl en liten sammanfattning sen sist.

Hadeeee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det Onsdag och jag är väldigt dålig på att blogga haha.

Men veckan har rullat på som den ska, skolan i Måndags gick bra och Umo igår gick också bra.

Idag har vi haft hund nästan hela dagen, vi började med att gå ut med hundarna och kollade på hästarna och sen så tränade vi hundar och jag fick ha lilla Majsan igen.

Efter lunch så fick vi sitta och jobba med instuderingsfrågor om katt eller om smådjur, vi jobbade in rasten så vi skulle få sluta tidigare och en halv timme innan vi slutade så tränade vi lite igen och Majsan har verkligen lärt sig att hon ska sitta på mattan nu utan att man behöver säga till. Så nu håller vi på och lär in "Mattan" så hon går dit och sätter sig varje gång man säger de och det går framåt!

Idag har även Sture fått springa i hundgården här i Hallstavik i ungefär 40 min och vi var ute sammanlagt nästan 50 min, nu är han hur trött som helst haha x)

Imorgon är det en sorgens dag och kommer bli sjukt jobbigt så får se om jag bloggar! Men vi hörs.

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det Söndag igen och jag kom hem för ungefär en timme sen. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att spela pokemon med H. haha..

Imorgon är det skola igen men jag går bara 2 dagar den här veckan, Måndag & Onsdag.

I helgen har det inte hänt någonting typ, vi har spelat pokemon, kollat på serie och lagat mat tillsammans.

Nu har jag slängt på en maskin med tvätt och snart ska jag byta burarna till mina kaniner, sen äta och sen åka tillbaka till H.

Hadee.

Likes

Comments

Tjena Hallå!

Idag är det Måndag och det betyder ny vecka, nya tag. Så nu kickstartar vi igång denna veckan med en bra känsla i kroppen.

I helgen har jag varit inne i Norrtälje både Lördag & Söndag och shoppat lite kläder, jag var faktiskt inne med Janina i Söndags och vi kollade igenom både H&M, Åhlens & Kapphal. Jag hittade faktiskt en långtröja som jag ville ha och Janina köpte en likadan Twins haha ;)

Men idag Måndag så började jag 10, det började med Svenska, sen Historia och sista timmen körde vi idrott i gymmet. Det gick hyfsat bra, tränade både armar & mage, och efter skolan så snodde jag med mig Zelda och gick en mysig promenad innan bussen kom.

Nu ska jag faktiskt bara chilla vid datorn och sen får vi se vad som händer senare. Hadeee! :)

Likes

Comments

Hej Hallå!

Idag har jag varit i skolan som vanligt haha, vi hade hund på förmiddagen och första lektionen gick vi ut och gick med hundarna och andra lektionen tränade vi, och jag fick ha Hoffa idag. Min lärare är så förstående och säga att jag fick ha Hoffa för att jag har det så jobbigt just nu och han älskar mig ändå och så fick jag träna i min egna takt och gosa om jag inte orkade, så det va riktigt skönt. På eftermiddagen hade vi Kärn och Engelska och det gick väl bra.

Sen när jag kom hem så gick jag ut med Sture och sen gav jag min ena kanin medicin. Och sen har jag bara suttit vid datorn, nu väntar jag på att få åka till H.

Men en liten uppdatering iaf!

Hadeee

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag back on track med bloggen och ska försöka börja uppdatera så mycket som möjligt igen,.

Skolan har det gått sisådär med måste jag ju erkänna. Men ska försöka ta tag i problemet nu och försöka gå så mycket som möjligt.

Träningen med Sture har jag också lagt på hyllan men ska ta upp det med så fort jag fått orken. Jag tror både jag och Sture behöver träningen just nu. Han är så himla rastlös hela tiden så nu är det dags att ta upp den igen.

Annars rullar allting på rätt bra just nu, jag och H firade 1 år i Onsdags vilket är helt sjukt haha. Men det bäst är att få ha honom vid min sida varje dag.<3

Iallafall, det var nog det jag ville berätta. Hadeee!

Likes

Comments

Hej!

Uppdateringen är typ sämst men det är för att det är så mycket med skolan nu och en nära släkting har blivit allvarligt sjuk så jag mår inte på topp direkt och kämpar för att klara av det här.

Men sen sist så har skolan rullat på hyfsat bra, jag har varit hos H varje kväll osv och igår så var jag hemma ett tag på kvällen och umgicks med familjen och med Sture osv.

Men det kommer bli lite sämre uppdatering just nu!


Hadee.

Likes

Comments

Hej!

Idag var första skoldagen efter sommarlovet, det var riktigt kämpigt att kliva upp imorse måste jag säga haha. Men upp kom jag och sen pallrade jag mig iväg till bussen.

När vi kom till skolan så fick vi sätta oss i klassrummet och vi har blivit ihopslagna med en massa andra konstiga människor som tydligen också ska gå i våran klass. Inte populärt!

Iaf, sen började vi med riktiga lektioner på en gång, först Historia, sen lunch. Efter lunch hade vi matte & sista timmen satt vi bara, men vi sluta 13.30 idag...

Imorgon tillbaka till plågan och ha en massa lektioner igen...

Hade.

Likes

Comments

Hej igen!

Uppdateringen har legat nere nu under sommaren men det är för att jag dels knappt suttit vid datan & för att jag inte har gjort så mycket.

Under min sommar så har jag badat några gånger, umgåtts väldigt mycket med H och annars varit hemma.

Imorgon börjar tyvärr skolan igen och jag är inte alls taggad, men men sista året så det är bara att hålla i. Så sommaren har ju som sagt inte varit så rolig eller så, men uppdateringen lär bli bättre nu i och med att skolan börjar igen.

Hadeee

Likes

Comments

Halloj!

Har precis varit ut på en långpromenad med Sture nu när det är lite svalare, men jag har dött av värmeslag ändå haha ^^ Turen var på ungefär 40min och nu är jag hemma igen och ska ta en macka, är hungrig.

Hadee!

Likes

Comments