View tracker

Hello Torsdag.

Long time no see, som vanligt.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom att åka fram och tillbaka till skolan och gå i skolan, Mina kvällar är tråkiga också så det händer verkligen ingenting.

Hon som har Findus är iallafall jätte nöjd och han är hur gosig som helst och vill bli klappad och lägger sig på magen osv. Det känns väldigt skönt att dom trivs med varandra så jag hoppas det håller i sig så han får bo där föralltid.

Men jag har väl inget mer att uppdatera er om och skolan flyter på som den ska. Bye.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Halloj!

Söndag idag och min uppdatering suger ju haha.

Men i Onsdags så hade vi djur hela dagen osv, Torsdag försov jag mig och Fredag var det helt vanliga lektioner.

I helgen har det inte hänt så mycket mer än att jag vi åkte och lämnade över Findus i Noortälje till dom som ska försöka ha honom på prov 1 månad så han får förhoppningsvis flytta dit om allting går som det ska.

Idag kom jag hem sjukt tidigt vid typ 12 för H var tråkig och drog iväg. Så har bara suttit vid datorn och inte gjort ett skit haha.

Men imorgon är det skola igen. Hadeee.

Likes

Comments

View tracker

Hello Tisdags kvällen.

Det blir lite tråkig vardaglig uppdatering just nu eftersom jag inte har någonting annat att skriva om så ni får stå ut.

Idag har skolan rullat på bra, vi hade hund hela förmiddagen, första lektionen gick vi ut och rastade hundarna och andra lektionen hade vi teori. Lektionerna efter lunch var mentorstid och våran mentor åkte iväg med två från min klass så vi andra jobbade på med det vi skulle. Sen var det 30 min Engelska och sen slutade jag.

Imorse höll jag på att bli hemma från skolan eftersom jag höll på och missade bussen vilket inte var jätte roligt men det är verkligen sämst väglag här just nu och dom plogar inte heller så det blir inget bättre.

Imorgon är det skolan igen som gäller får se om bussen ens går imorgon med tanke på just väglaget som jag sa, eftersom dom inte plogar kan inte bussen åka typ. Det är verkligen suuuuper mycket snö här och det snöar fortfarande jag vill inte ens veta hur mycket snö det ska komma..

Just nu ligger jag i sängen under min värmefilt och lyssnar på musik och bara tar det lugnt, jag ska gå och duscha någongång när jag orkar också och så blir det åka till H senare som vanligt.

Hadeeeee

Likes

Comments

Hello Måndag.

Idag har skolan rullat på riktigt bra dock riktigt segt att få tiden att gå på lektionerna haha.

Idag hade vi bara Svenska, Historia & Idrott så det var en ganska lugn dag och vi fick sluta tidigare.

Här är det snökaos just nu och vägarna är hala så bussen höll på att köra ner i diket påvägen hem och så stod det en stor älg mitt på vägen haha.

Men imorgon är det Tisdag och det innebär lite hund igen och får se om bussen ens går om det inte blir kaos. :P

Men ska väl till H snart antar jag så hadeee.

Likes

Comments

Hello tråkiga Söndag.

Det var ett tag sen jag bloggade, men jag kände helt enkelt inte för att uppdatera just en period så då fick bloggen stå still helt enkelt,.

Det har inte hänt jättemycket sen sist så jag har inte så mycket att skriva men men.

Nu har det ju varit lov och det lider mot sitt slut tyvärr, men under lovet har jag mest bara suttit hemma förutom i Torsdags när jag var iväg till Uppsala och träffade My igen. Det var sjukt länge sen vi sågs och eftersom hon flyttat så får man passa på när hon är hemma helt enkelt.

Just nu sitter jag hemma och gör inte så mycket, fick just hem Sture så ska vara hundvakt undertiden mamma och pappa åkte iväg igen.

Imorgon är det skola igen och det ser jag inte fram emot, USCH!

Vi hörs! Hadeee.

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det Tisdag och en ny vecka har startat. Jag har inte varit i skolan varken igår eller idag men jag ska gå imorgon och resten av veckan är tanken. Allting är så himla jobbigt just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till och då blir skolan lidande för det. Men Men.

I Torsdags var det begravning för mormor... Riktigt jobbigt var det och jag vill nog inte ta upp så mycket mer om det. Men hela släkten åkte iaf och fikade efteråt och sen kom H och hämtade mig.

I Fredags var jag bara hemma, vi gjorde inget speciellt. I Lördags åkte vi till Norrtälje och gick omkring lite och sådär & I Söndags gick vi omkring i Östhammar.

Men det var väl en liten sammanfattning sen sist.

Hadeeee

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det Onsdag och jag är väldigt dålig på att blogga haha.

Men veckan har rullat på som den ska, skolan i Måndags gick bra och Umo igår gick också bra.

Idag har vi haft hund nästan hela dagen, vi började med att gå ut med hundarna och kollade på hästarna och sen så tränade vi hundar och jag fick ha lilla Majsan igen.

Efter lunch så fick vi sitta och jobba med instuderingsfrågor om katt eller om smådjur, vi jobbade in rasten så vi skulle få sluta tidigare och en halv timme innan vi slutade så tränade vi lite igen och Majsan har verkligen lärt sig att hon ska sitta på mattan nu utan att man behöver säga till. Så nu håller vi på och lär in "Mattan" så hon går dit och sätter sig varje gång man säger de och det går framåt!

Idag har även Sture fått springa i hundgården här i Hallstavik i ungefär 40 min och vi var ute sammanlagt nästan 50 min, nu är han hur trött som helst haha x)

Imorgon är det en sorgens dag och kommer bli sjukt jobbigt så får se om jag bloggar! Men vi hörs.

Likes

Comments

Halloj!

Idag är det Söndag igen och jag kom hem för ungefär en timme sen. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att spela pokemon med H. haha..

Imorgon är det skola igen men jag går bara 2 dagar den här veckan, Måndag & Onsdag.

I helgen har det inte hänt någonting typ, vi har spelat pokemon, kollat på serie och lagat mat tillsammans.

Nu har jag slängt på en maskin med tvätt och snart ska jag byta burarna till mina kaniner, sen äta och sen åka tillbaka till H.

Hadee.

Likes

Comments

Tjena Hallå!

Idag är det Måndag och det betyder ny vecka, nya tag. Så nu kickstartar vi igång denna veckan med en bra känsla i kroppen.

I helgen har jag varit inne i Norrtälje både Lördag & Söndag och shoppat lite kläder, jag var faktiskt inne med Janina i Söndags och vi kollade igenom både H&M, Åhlens & Kapphal. Jag hittade faktiskt en långtröja som jag ville ha och Janina köpte en likadan Twins haha ;)

Men idag Måndag så började jag 10, det började med Svenska, sen Historia och sista timmen körde vi idrott i gymmet. Det gick hyfsat bra, tränade både armar & mage, och efter skolan så snodde jag med mig Zelda och gick en mysig promenad innan bussen kom.

Nu ska jag faktiskt bara chilla vid datorn och sen får vi se vad som händer senare. Hadeee! :)

Likes

Comments

Hej Hallå!

Idag har jag varit i skolan som vanligt haha, vi hade hund på förmiddagen och första lektionen gick vi ut och gick med hundarna och andra lektionen tränade vi, och jag fick ha Hoffa idag. Min lärare är så förstående och säga att jag fick ha Hoffa för att jag har det så jobbigt just nu och han älskar mig ändå och så fick jag träna i min egna takt och gosa om jag inte orkade, så det va riktigt skönt. På eftermiddagen hade vi Kärn och Engelska och det gick väl bra.

Sen när jag kom hem så gick jag ut med Sture och sen gav jag min ena kanin medicin. Och sen har jag bara suttit vid datorn, nu väntar jag på att få åka till H.

Men en liten uppdatering iaf!

Hadeee

Likes

Comments