Header

Hello, oj det var ett tag sen jag skrev någonting här, men det har inte hänt så mycket har mest bara jobbat.
igår blev det ett bodypump pass, så just nu ligger jag i soffan med träningsvärk, men det är bra då vet man att man har gjort något effektivt :) sen så är nog sommaren redan slut verkar det som ... Regnregn och regn.. Inte roligt alls, jag tror att det blir att boka en utlandssemester snart :)

Likes

Comments

Vill tipsa Er om en underbar ansiktsmask, jag gillar den verkligen. Det är en lermask som är superbra, den rengör, mjukar upp och återfuktar huden. Jag rekommenderar verkligen att testa den.

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag på bussen mot jobbet, och jag är gode trött.. Men det ska nog gå bra :)
Fick ett meddelande om att jag skulle hämta ut paket på posten 😍😍
Har beställt hem hairbell, för dom som inte vet vad hairbell är för någonting så är det ett schampo och balsam som tydligen ska påskynda hårtillväxten, håret kommer växa 3gånger snabbare i genomsnitt, håret kommer bli mjukare och glansigare, så nu ska jag prova, vi får se om det stämmer :)

Är det någon av er som har provat det ? Kommentera gärna :)

Likes

Comments

Halloj, i fredags fyllde jag 20🎉🎉, äntligen som jag väntat:)
Det var även midsommar afton och det spenderades med godmat, Goa människor, kubb och andra roliga tävlingar, fantastiskt roligt var det och vädret var kanon🌞, idag har jag spenderat dagen med att sola och bada, måste passa på medans jag är ledig, imorgon däremot då börjar träningen om eftersom att i helgen har jag bara tagit det lugnt och unnat mig gomat, har även en lång arbetsvecka framför mig 👌
Hoppas ni andra har haft en kanon midsommar💞

Likes

Comments

Åh vilket härligt väder vi har idag! Jag tog en promenad tidigare idag och härligt var det äntligen kanske sommaren har kommit hit :) Har även fått mina nya träningskläder från icaniwill,Ett par tights och en tröja i Love them

Likes

Comments

Hej jag har nu äntligen skaffat en blogg, jag skaffade det mesta dels för att få skriva av mig och ha en träningsdagbok men även för att ta del av alla tips som ni läsare har och även kanske ge nått tips ,här kommer det skrivas om träning och kanske annat skoj, jag har äntligen lyckats ta tag i mitt liv och börjat träna och äta lite nyttigare så nu jäklar ska jag fortsätta!

Likes

Comments