Min viktminskning, Tankar

Ikväll sitter jag i min säng med mina två katter medan sambon spelar. Jag fick nog idag över min vikt och hur jag ser ut så jag bestämde mig nu för att jag ska göra det här en gång för alla! Jag googlade runt och hittade 16:8 dieten och det är en diet där man äter i åtta timmar mellan 11 till 19 på kvällen för att sedan ha en fasteperiod på 16 timmar och under min åtta timmars period när jag får äta så tänker jag köra LCHF metoden. Jag har aldrig provat LCHF förut men tänker nu efter lite läsning kring metoden bestämt mig för att prova och funkar det inte så får jag helt enkelt hitta ett sätt som passar mig. Starten för mig blir imorgon och jag har redan tjuvstartat lite ikväll då jag inte har ätit sedan kl 19. 

I dagsläget väger jag 103 kg med en längd på 165 cm, mitt mål är att gå ner till 63 kg, alltså 40 kg. Det är väldigt många kilon som ska bort men den här gången ska jag bara klara det, jag vill det så gärna och för min hälsas skull måste jag göra detta. Jag ska inte ge upp! Hoppas ni följer med mig på den här resan och ger massa stöttning och pepp!

Jag har tidigare försökt med viktminskning men det har alltid slutat med att jag har gått upp allt igen plus några kilon till, som mest gick jag ner 7 kg. Något som jag reflekterat över när jag gjort detta är att jag behöver ventilera mig med någon, som inte är min sambo, och med min närmsta familj vill jag inte prata med än då jag skäms så himla mycket över hur det har blivit dem senaste åren. Mitt matberoende, sockerberoende och läskberoende... Över hur mycket jag gått upp i vikt och hur mycket jag faktiskt väger i dagsläget. Jag skäms så oerhört mycket och därför har jag också bestämt mig för att jag skulle starta en blogg för att ventilera mina tankar och känslor men ändå göra det någorlunda anonymt. Det känns bra att skriva här trots att det förmodligen inte kommer vara några läsare då jag inte kan/kommer skylta med den här bloggen. Men ni som har hittat hit, välkomna! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments