Header

Här har det både hänt och inte hänt grejer. För två veckor sen fick jag sån jäkla panik under passet att jag i princip bara skakade, mådde illa och höll på att bryta ihop. Men kände att det var bara att gilla läget och bita ihop. Det enda som kunde vara värre än att stanna kvar skulle vara att gå ut. Så jag stannade, kom överens med mig själv om att bara jag får till EN rörelse rätt så är jag nöjd. Det gick till slut.
Men sen var jag ju såklart fast besluten om att aldrig gå dit mer (yeah right...det är inte jag som bestämmer det, faktiskt) så förra veckan körde jag Grit och Sh´bam istället.
Vilket ju var himla roligt också, det är ju det som är så jobbigt! Att passen krockar på torsdagar, som det är nu.
Men ja, idag (well, tekniskt sett igår eftersom det är över midnatt) tog jag mig tillbaka för revansch. Och det gick. Det gick jättebra! Salen är fortfarande vidrig, men allt annat kändes bra, bortsett från knät som ba "ajajajajjjj...." så nu sitter det inpackat i ortosen, igen. Men det var värt det, så värt det.
Och nu kommer det ju troligtvis bli AfHo framöver också, så långt det är möjligt. Men det är kul att "hälsa på" på Sh´b och Grit också, är ju också väldigt roliga pass med väldigt roliga, härliga och energiska instruktörer.

Idag (fredag) blir det faktiskt inget pass alls. Jag brukade ju gå på GritS på fredagar, på svandammen, men nu blir det en annan instruktör tydligen och eftersom jag inte trivs där så vill jag inte. Det blir troligtvis tacomys med min kära passkamrat L istället :D
Imorgon (Lördag...) är det ju Bodyjam igen, jag LÄNGTAR. Alltså verkligen, längtar!
I lördags var det sån jäkla energi att det var fullständigt "craaazy", nästan måndagsfeeling, och det händer inte på Lördagar.

För övrigt älskar jag alla releaser som går nu, FÖRUTOM att Rihanna- Work, är med på VARENDA jävla pass!!
På Jamen, På bp;n, På cx... Det enda jag hör är "kvack kvack kvack kvack kvack..."?? Den är ju inte bra NÅGONSTANS!!
Hur tänkte de där?

Jag undrar om jag orkar ta tag i det här med bloggdesign någon dag, det ser ju för jävligt ut, texten är hemsk. Ja jag vet.
Nu borde jag sova, men jag kan inte. Och jag har inte kunnat sova på hela veckan p.g.a katastroftankar i princip. Men nu tror jag att det kanske ska gå bättre, förutom att vi går in i supermåne-fas.


Edit: Glömde ju halva inlägget. Hahaha.
Som nedvarvning till AfHo:n bjöds det på spontan jam-nostalgi (fast jag tror jag var den enda som kände igen den, Jag har ju varit med ett tag nu...) med en låt från BodyJam 70.
Jag tror det kanske hängde ihop med att den Bj:n som går nu (nr 78, min 11:e release! Nästa release betyder att jag har gått på Bj i TRE år! Som en parantes) har en koppling med 70 sen innan då både en låt och vissa steg i den låten var med i just 70 också.
Det fick mig dessutom att inse en sak som jag funderat på rätt länge....väldigt spännande.

Är det inte fantastiskt med såna här nattsuddarinlägg??
....och de här tightsen? Är inte de typ hur snygga som helst?! Jag älskar dem! De har nog varit på fler pass under den här tiden jag ägt dem (kanske en månad??) än vad de andra gjort under sin "livstid" hos mig!
De har gått på Grit, På Sh´bam, på Jam, På Pump. På Cx/Ba,. På Tabata...de liksom passar till allt?
Sen är de ju så sköna så det är inte klokt!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jag älskar det här klippet! Inte bara för att det visar koreografierna utan för att tjejen i lila tröja som bara ser så glad ut GÖR MIG glad! Jag vet inte, men hennes glädje smittar liksom genom skärmen på något konstigt sätt och följer med mig till passet....Ingen aning om hur.
Men jag kom på mig själv att jag log och kände mig så himla glad och sprallig under passet idag,.
Svårt att förklara, men KANSKE var det för att vi hade ungefär samma energi på vår scen under passet. Eller värre? För det var helt galet!
Om det blir värre än så här "när det sitter" så vet jag FAN inte om jag orkar, för redan nu (pass 4-5 alltså) är det ju BRUTALT. Hahahah!
Älskar det! Mitt knä håller som väntat inte med, men det spelar ingen roll. Nu är det benet inpackat i ortosen, så skönt! Men KONSTIGT nog så är det vänster som gör mest ont?
Livet är fullt av mysterium.

Likes

Comments

Det där med Boxning var inte min grej (japp,  det FINNS faktiskt såna pass också!) men jag är väldigt glad och nöjd med att jag har testat det.

Största problemet var ju att man skulle jobba i par. Det funkar inte riktigt för mig som ju kan behöva alternativ och så vidare.

Definitivt inget fel på själva passet, om man får dig att funka är det nog hur kul som helst, men för min del funkar det helt enkelt inte. Kroppen tog inte så mycket stryk av det som jag faktiskt var rädd för, utan det var just det här med att man är två och två.

Ska bli intressant att se hur det är med träningsvärk imorgon,  det kändes onekligen idag,.. Och jag gillar det ju! :)


Nu vila,  sen dusch och slapp resten av kvällen. Blir nog bra det :)

Likes

Comments

Kvällen bjöd på Sh´bam och Grit Strength istället för det vanliga AfHo´-.passet. Och ja, jag var galen nog att gå på båda. Sh´bam:en har jag testat nu när det var release, GritS var heeelt ny, och INGET beep-test! Egentligen ingenting som jag faktiskt inte kan göra alls så det här programmet passade mig mycket bättre än det förra på så sätt.
Jag börjar få till det där med Lunges (Utfallshopp då) nu så målet får ju bli att använda viktplatta sen. Frontsquats hade jag glömt bort, kanske kan ha det som alternativ på Bp:n eftersom skivstång bakom huvudet går jättebort.? Som variation till dessa eviga viktplattor liksom? Får fundera lite på det, nu dröjer det troligtvis ett tag innan det blir Sh´b + Gs igen då jag utgår ifrån att det är "som vanligt" nästa vecka.
På sätt och vis kul med variation och det är dessutom två helt fantastiska instruktörer så det är tråkigt att jag missar det. Men men...
Imorgon står Box på schemat igen, om nu instruktören kan tänka sig att köra med mig då också eftersom det känns fel att någon annan deltagare ska "offra" sig. Så blir det udda antal utan mig får jag stå över känner jag. (Vem vet? Jag kanske går på Gs på kvällen då istället?? Hahaha, JAG skulle inte bli förvånad! Även om det nog är en halvdålig idé.
Idag (nåja, igår eftersom det ju är efter midnatt) var det än en gång någon som undrade över pass (Sh´bam i detta fall) och jag sa att hon borde prova det "hur är Bodyjam då? Är inte det svårt?" - Jo, fast nej. Man kommer in i det och hittar sin stil, men man får ge det några gånger. Passa på nu när det är nytt för alla :)
"SMART! Det kanske jag skulle göra faktiskt..."
Så vi får väl se om jag lyckas få med ännu en in i dansens underbara värld! Det hade varit skojsigt. Jag lurade ju in en på just GritS för kanske ett år sen (?) Hon tackade mig efteråt, jag trodde hon skulle hata mig hahahaha. Men hon tyckte det var roligt och jag vet att hon gått flera gånger efter det ;)

Flera av de jag "lurat in" på pass (jodå, det är faktiskt några stycken, vissa tycker att jag borde få provision...hahaha) har varit jätteglada för det och många gör om det igen för att "instruktören hade sån himla härlig energi!" Och det är ju DET jag vet! Det är det som är det absolut bästa, faktiskt. All glädje och energi man får. Och det ligger till stor del hos instruktörerna.
Och jag går ju "bara" för de som ger sån energi, vars pass fungerar för mig,, vilket då utan problem täcker 12 pass/v (och då får jag bortprioritera, hade jag fått bestämma hade jag velat gå på ALLA deras pass typ) och det är ändå "bara" 7 av dem., om jag räknat rätt...vi har ju så många bra, härliga, glada och energiska instruktörer så jag kan ha missat någon i beräkningen :o )

HUR som helst. Sh´b gick ju sisådär, men det var bara 2:a gången och jag hade så himla roligt! Grit:en var ju inte lika rolig i alla fall inte på det viset. Det var däremot lika jobbigt som ´Sh´b var roligt så ja.
En toppenkväll på gymmet, helt enkelt.

Jag hade tvättstugan på em och då ingår fika, det har jag bestämt, men jag tror att den lilla vaddetnuvarförnågot nog är förbränd nu i alla fall.
Blev dock så otroligt trött (konstigt??) mitt på dagen så jag däckade och tvärsov i nästan 2 timmar ("baaaara 30 min...") och det känns som en bra idé att gå tillbaka till sängen (som dessutom är nybäddad...myyys!) nu eftersom den här veckan har bjudit på så många överraskningar vet en ju aldrig vad som väntar "imorgon".

Let´s fint out!
(Egentligen är jag mest nyfiken på eventuell träningsvärk...)


Likes

Comments

Jag kom till gymmet efter många "om" och "men" det första jag hörde var "det blir Boxning istället"!
Boxning?? JAG??
jag har testat BodyCombat en gång, men det var innan knät pajade vid olyckan, och det var faktiskt inget för mig (meeen det vet en inte förrän man testat ju) så jag har Inte gjort om det.

Jag är ju dock inte "den som är den" utan valde att stanna kvar och prova Box, bad att få instruktören (som jag förvisso aldrig kört för,  men ändå...tror han vet om att jag har lite begränsningar) och med en stor portion tålamod från hans sida så tog vi oss igenom det!
Att koordination inte är min starka sida, det vet ju typ alla. Och det var faktiskt det som var svårast.
Han körde väldigt snällt och hjälpsamt med mig så för att vara första gången, dessutom lite smått "tagen på sängen" när pass plötsligt vatten ut, så gick det långt över förväntan.
Axeln har hittills tagit det bra, knät är det lite värre med så nästa gång (!!) blir det med knäskydd. Och jag hoppas att han orkar köra med mig då med så jag inte "förstör"  passet för någon som vill köra fullt ut men som då kanske får anpassa sig efter mig.

Ikväll väntar Bodypump,  och en liten tanke på att även testa Bodybalance efter det finns faktiskt.
Jag kan ju testa att vara med lite grann i alla fall så får vi se hur det går.
Samma där så är det ju koreografi och när en inte kan den eller har någon aning om vad som väntar (vilket gör det lättare att anpassa)  så KAN det ju faktiskt gå.
Om jag orkar,  och om det inte är fullbokat så jag tar plats från någon annan.

Japp. Jag är galen 😂😂 (det är dessutom Grit senare på em på fredag...och Lördag hoppas jag blir en repris på den galna jamen igår, eftersom det är samma instruktör 😄)

Likes

Comments

Herregud! Jag orkar inte! Sitter här och äter frukost, funderar på om jag faktiskt ORKAR med Tabata idag (jag är inte mitt charmigaste jag precis....) för säkerhets skull avbokade jag. så jag inte riskerar att få en "prick" om jag faktiskt bestämmer mig för att inte gå.
Det är inte ofta jag får träningsvärk av Jamen, även om nu söndagens Bp spelar in också, men benen känns som bly, minst, och armarna ska vi inte ens prata om.
Det värsta jag vet (-ish?) är när en kommer till Tabatan med sån träningsvärk i benen att det är helt hemskt, frågar om det är "benfokus" idag och får inget svar. Inget svar utan bara en min som säger aaaaaaaaaaaallt.
Då vet en att det är ben.
Fast med annan instruktör blir det ändå lite annat upplägg, så det kanske blir något annat spännande?

Funderar på om nya tightsen ska få hänga med idag också...men jag vet inte, de kommer ju definitivt få hänga med imorgon på Cx/Attack.. Kanske blir för mycket? Haha.n å
Å andra sidan ska jag tvätta på torsdag så de är ju ändå fräscha tills GritS på fredag.

Men jag brukar extremt sällan använda samma kläder flera gånger samma vecka (yes, jag har rätt stor mängd träningskläder) så det är lite ovant då. Men å andra sidan var det ju därför jag köpte dem, för att de ska få vara med på såna här pass eftersom jag mest har dansbyxor annars ;)
Så ja, går jag så får de hänga med. Det kanske piggar upp,, vem vet?

Kan vi ta det här med kosten ett varv?
Nu åt jag två grova limpskivor (alltså såna "fullkorns bla bla bla) med någon Sport-mjukost (yes, jag är duktig på att lura mig själv...) som typ har lite extra protein. Haha. Bra va?
Ett ägg eller två hade säkert varit bättre.
Till det kaffe och ett glas grymt äckligt magnesiumtillskott (sånt som en blandar ut i vatten)....bläää. Men kanske gör det någon nytta vem vet. Man kommer ju rätt långt med förmågan att kunna lura sig själv.

Kanske skulle göra en omelett när jag kommer hem? Det sägs vara bra däremot.

Jag har tydligen bestämt mig för att gå, trots allt 😄😄

Likes

Comments


Alltså ja...måndagsjamen var det...
4:e tillfället för mig på den här releasen. Jag blev så JÄVLA arg först för att verkligen INGENTING fungerade. Alls. Jag var på väg att gå ut (the old me var på besök... ;) ) faktiskt och det är INGET jag gör från jamen på måndagar, skulle det hända är det något som är riktigt galet. Typ brandlarm.
Men arg var jag. Så arg så jag bara kunde skratta åt eländet. Hela uppvärmningen var ett jäkla kaos.
Men sen, plötsligt var det verkligen som att någon/t slog mig i huvudet, som ett uppvaknande (hej vad religiöst det låter, men det var nog inte långt ifrån...hahah) och ALLT bara lossnade.
På riktigt. Allt.
Alla hoppsnurrar, alla runt snurrar, alla ben åt olika håll, armarna åt alla andra håll och huvudet åt alla andra håll...Jag blev så chockad! På riktigt!
Även min kära passkamrat blev förvånad...båda ba "vad fan hände??" Hahaha. Sen vet jag inte om det var för att jag hade sån extrem överskottsenergi eller något redan innan men...folk började prata med mig - igen.
Alltså ALLA pratar med mig (tro mig, jag älskar det!) och det är bara såå roligt, Mindre roligt när folk blir så nära att man "slåss" dock. Men ja, jag vet inte vad det tar åt folket ibland...fast det är ju det som är det fina, att alla är så glada, trevliga, roliga och pratglada.
Är ju inte van (/var) vid att folk pratar med mig frivilligt, söker kontakt eller ens vill vara i närheten av mig...
Jag skulle inte säga att jag har så många vänner där. De flesta känner jag knappt till namnen på,, men jag pratar ju med allt och alla och blir glad av att träffa så många :)
(men stackars personalen, hahaha, jag pratar hål i huvudet på dem tror jag för jag kommer aldrig därifrån...jag blir som fast!)
Idag fick jag be en flytta lite på sig, jag har börjat göra det nu när det blivit trängre i salen och folk faktiskt har gott om plats att flytta på. Självklart gäller det mig med, är jag i vägen för någon (vilket jag försöker att INTE vara, är väldigt rädd om mina passkamrater <3 ) hoppas jag att de petar till mig också. Alla ska vara där på lika villkor, men ändå på sina egna liksom.

Huuuur som helst. Energin blev verkligen, verkligen, på topp och jag var inte ensam om att vara helt fullständigt slutkörd (,men ändå alldeles hyper, en helt vanlig måndagsjam alltså) sen hur jag hamnade där jag hamnade i salen, det vettefan. Typ näst längst fram i mitten. Jag vill inte riktigt vara där. Men det bara blidde så., och det gick ju.
Fördelen är ju att energin är som "värst" längst fram...Nackdelarna är ju spegeln (fast jag brukar inte se mig själv i den...) och sen just det där att det kan bli FÖR MYCKET av det goda med all brutal energi. Speciellt eftersom det verkar gå åt alla håll liksom.

Kul som FAN var det i alla fall, när det väl släppte.
Samma instruktör på Lördag så då hoppas jag på en favorit i repris! <3

Snart sovdags om en ska orka upp och köra Tabata kl 11....jag är lite kluven av olika anledningar, men det blir nog bra. Tror jag.
Sen imorgon kväll är det ju Bp, jag ska komma ihåg att öka lite vikter nu. För att jag kan. Nackdelen är ju att det inte finns några "mellanvikter direkt. Sen är ju inte axeln sådär överförtjust i bänkpress, men då sa instruktören i söndags att jag antingen kunde göra flies (med plattor) istället eller med tom stång, eftersom det är alldeles FÖR mycket bänkpress.
Det är lite nackdelen med Bp, att det är så många reps att man inte kan ta för mycket i vikt då tar det mer än det ger. Och jag tror det finns allt för många som faktiskt tar för tungt. Vilket ju blir otroligt dumt i längden, jag är ju ingen expert men jag kör hellre "lite och ofta" och orkar hela vägen än försöker ladda på och tro att det ska funka i längden..,.
Nu är ju jag lite "speciell", så jag kommer alltid köra med låga vikter, får ju inga synbara resultat vad gäller muskler o.s.v. direkt. Det KÄNNS ju att det går framåt, men det syns inte direkt.
Kanske för att jag ätit för mycket Kalaspuffar på sistone,....Nä men faktiskt, maten är ett riktigt stort problem, jag borde äta betydligt bättre än jag gör, just nu äter jag väl sämsta tänkbara, lurar mig själv att "det är ok, jag tränar ju ändå så mycket". Men nej, det blir ju inte bra. Frågan är hur jag ska vända det här nu för det har blivit så otroligt mycket skräp, godis, chips, fett o.s.v. alltså bara skrääääääp. Och för stora mängder. Alldeles för stora. Så ja jag ska se om jag lyckas styra upp det. Kanske kan hjälpa att skriva ner det här, vi får väl se.

Sovdags!
Men först, guldmjölk.
Likes

Comments

​Jomen här har det ju varit full aktivitet...eller inte.,
Motivationen försvann och sen blev jag så less när det inte blev som jag ville med träningen efter olyckan (-ish) men nu är jag tillbaka i ungefär samma form som innan, visst känns knät ibland, men vafan...det ska inte vara FARLIGT enligt läkarna, bara göra ont liksom.
Och det kan jag ta.
För nu är jag uppe i mina 11-12 pass/v igen, och jag älskar det!

Tänkte att det kunde ju vara lämpligt med en nystart nu när det precis varit release för de nya LesMills-klasserna + att vi även fått en heeeelt ny anläggning - Svandammen som ligger i gamla Svettishuset här i stan. Gillar´t!
Där är jag nu på Torsdagar (AfHo) och Fredagar (GritS) det blir nog hur bra som helst när vi hittar "hem" där.

Veckan börjar med (0m jag orkar upp 05.45 dvs) Tabata kl 07.00 på måndagen och det är verkligen så himla kul! Alla peppar alla och stämningen är så hög som den bara kan vara klockan jättetidigt en måndag. En riktig chockstart alltså.
Sen 12 timmar senare är det dags för älskade., älskade BodyJam (jag brukar säga att Måndagar är bästa timmen på hela veckan...hahah) och nu är vi inne på release 78, jag började på 67, så med lite enkel matematik har jag "hållt på" med jam i...snart 3 år??
Den nya releasen har vi kört i ganska exakt en vecka. 4:e passet för mig nu ikväll. Och med min koordination (/obefintliga) är det en brutal utmaning, men det går rätt bra ändå tycker jag. Inte minst för att vi har världens bästa instruktörer (en fras ni kommer få höra  ooooofta´!) och jag hoppas det blir en riktigt bra känsla och energi ikväll. Då är livet på topp liksom.

Igår var det Bodypump (99, så snart Bp 100 :D ) Och jag vet inte vilket nr jag började på, men det lär vara minst 2 år sen i alla fall,
Fast just Bp:n var (tillsammans med GritS) det svåraste att komma tillbaka till efter olyckan eftersom axeln ju pajade totalt. Men efter ett halvår så orkade jag inte vänta längre, hade tänkt vänta tills hösten men när smärtan försvann och axeln inte längre var intressant för läkarna så tänkte jag att vafan jag provar.
Och det gick ju bra!
Första passet avstod jag från frivändningar och Powerpress, men passet efter satt de också..

Sen kände jag att jag behövde lite Grit (eller ja, snarare energin från den instruktören eftersom det var den enda jag inte haft pass med hittills) så då gick jag på det med.
Efter jamen. På kraftkällan.
Jag ångrade mig redan i uppvärmningen på jamen, men har jag bestämt mig så har jag.
Och ja, viss modifiering behövdes ju och en del fick jag hoppa över (dessutom är jag inte överens med stängerna där) som burpees t.ex.
Fast jag har ju kommit på att burpees mot stepbräda fungerar alldeles utmärkt.
Målet är ju att komma ner på golvet, men där är jag inte än.
Vilket ju medförde att jag i förra releasen av GS kunde vara med på ett beep-test under 2 minuter med just burpees, BARA burpees. Tyfusan!
Men tydligen kommer en ännu mer spännande utmaning nu på nästa.

På tal om inget, senaste tiden har jag köpt en HEL del träningskläder, men typ bara dansbyxor (lööööv it!)  och de känns fel på de pass som INTE är dans.
Dessutom är ALLA svarta!
​Så... jag köpte ett par nya i lördags, invigde dem igår på Bp:n Klart färggladast i salen! (igen).. men....oops.

Dock satt de ju SÅ bra och var så jäkla sköna så jag LOVAR att de väntade på mig. OCH det är bannemig fantastiskt onödigt att de ska hänga där i butiken till noll och ingen nytta när de kan få vara med om en massa skojsiga pass?

Förra onsdagen blev jag "övertalad" att testa Cx innan Bodyattack "Du får hjälp med alternativ om det behövs" Så det gjorde jag.
Och det gick hur bra som helst (-ish i alla fall LÅNGT över förväntan!) så nu kommer jag inte undan det heller. Hahaha. Tyfusan vad jobbigt det var! Speciellt med attacken och DEN energin efter. Herregud. Så ja, nu är det väl bara att hålla i det gissar jag.
Så ja,, nu är jag som sagt uppe i en 10-12 pass/v.
Typ så här:
Måndagar 07.00 (om jag orkar upp som sagt) Tabata + BodyJam kl 19.
Tisdag; Tabata kl 11 och Bp kl 18.50 (vilket jag höll på att missa först eftersom det varit 19 tidigare)
Onsdag: Tabata (iiiigen,m men kl 07.00 nu med så det är ju inte säkert jag orkar upp. Haha) Cx och Bodyattack sen mellan 18.40 och 19.40 (troor jag???)
Torsdag: AfHo 19.15 på Svandammen
Fredagar: GritS 17.30 på svandammen
Lördagar 10.30 BodyJam
Söndagar 15.00 BodyPump.

"MEN VIIILAR DU ALDRIG??!" Jodå, 22 timmar om dygnet, typ ;)
Likes

Comments

Ungefär sådär 5,5 timmars sömn inatt.
Men tillräckligt vaken för att skutta (nåja)  upp till gymmet för ett 30 min Challenge pass kl 08.00.
Tidsplanen sprack lite,  vilket gjorde att jag inte hann värma upp innan (rekommenderas) så de som redan kört 30 min Core fick en extra uppvärmning (men vi "slapp"  bonusen som brukar komma i slutet istället så de kanske förlät mig ändå?) och så var det då 45 sekunder /övning.

Har lite lagom hjärnsläpp så jag minns inte vad jag började med,  men några av övningarna var i alla fall:
Box
Bergsklättring
"repet" tungt rep som man ska hålla i och "slå"  med.
Planka
Armhävningar
Höga knän på en sån "boxningspuff"
Rodd
Knäböj

Och så mer som jag inte minns/har förträngt.

På S. Challenge var det väl ungefär samma,  fast mer mage tror jag.
Chrunches
Situps på boll
"Rotationer" m. boll
Balans
Jogg på boxpuffen (igen)
Knäböj med kettlebell (stavas)
Step up med vikter
Rygglyft
Kliva/springa över "linor"

Jag tror det var det.
+ avslut med 3 x planka
Och dessa då ca 1 minut...
Så det är samma övningar på båda passen,  men lite mer anpassat tempo på SC. (man lägger ju nivån själv)
Så nog var det tufft alltid.

Däckade när jag kom hem,  nu har jag tagit en låååång dusch och ska gå ut för att hämta kaffe innan jag laddar upp för Bodyjam...är vansinnigt trött så jag tänkte att kaffe och vårsol piggar nog upp.

Likes

Comments

P.g.a min nedsatta fysiska förmåga är jag inte längre nere på golvet varesig i armhävningar, planka eller Burpeesar. Och just det där med burpeesar tyckte jag var sjukt tråkigt att inte kunna göra eftersom jag var så otroligt nöjd med att jag fick till dem så bra i slutet (dvs innan olyckan) men så kom jag på det att man kanske kunde använda sig av scenen, och alltså inte "hoppa" ner på golvet...och det gick ungefär precis lika bra! Det KÄNDES liksom som riktiga burpeesar! Som att jag kunde bli "en i gänget" igen om jag använde mig av det alternativet t.ex. på Tabata eller Challenge eller något.
Så jag testade dem då när jag körde själv sist, sen frågade jag instruktörer (grit + attack) vad de trodde om det som alternativ, de var lika positiva till det som jag!
Jag hade alltså helt på egen hand hittat ett alternativ som fungerade. Grymt ju!

Vilket alltså blev alternativ på de båda tabata-passen i veckan (varav det första var typ 07.30, eller om det var Tabatan som var 08.00 och Challengen som var 07.30, minns inte. Jag gick på båda i alla fall men det var inte samma dag såklart! Challengen var däremot på onsdagen, samma dag som Attacken. Förvisso 12 timmar emellan, but still.

Rygglyft kan jag inte heller göra, så då gör jag planka istället, och den gör jag då på scenen, för att inte belasta när jag ska upp/ner, utan bara kan "svänga över" benen över scenkanten och resa mig upp :p
Och eftersom jag inte kan/vill/borde stå på knä så får jag ju stå på tå.

Armhävningar gör jag stående mot vägg, tro mig, det är skitjobbigt det med.
Blev uppmuntrad att göra "mina" alternativ även på attacken för att folk ska se att det faktiskt finns alternativ för alla. Och jag kanske gör det. Jag vet inte ännu då jag inte känner mig så trygg på attacken av någon anledning. Gemenskapen på Tabata/challengen är liksom lite skillnad mot de flesta passen och då känns det inte lika jobbigt att vara "udda".

Nåväl, det finns ju alternativ som sagt.

Frakturen i armen har nog läkt, axeln kommer nog aldrig bli bra däremot så det får väl vara skit med den då.. Bättre blir den säkert någon gång hoppas jag.
Ska se om jag kan tjata till mig en magnetkamera så jag får se vad det är för skit som rör sig/inte rör sig därinne.

Jag har ju trots allt kommit sjukt jäkla långt på kort tid.
Är ju nästan tillbaka där jag slutade, förutom att Bp och Grit inte fungerar, men jag kör ju Tabata och challenge istället. Sen saknar jag ju Bp och Grit såklart, men vad ska man göra? En dag kanske det funkar igen.
GritS kan mycket väl funka nästa release, men då är ju AfHo:n precis innan...

Näe sidan är för seg för att jag ska orka skriva mer. Jag går och vilar istället, återkommer när det finns något mer att skriva om..
Råkade sparka igång min vanliga blogg i morse då jag trodde jag var inloggad på denna även i mobilen, men icke...så nu får ni väl kika in där också...


http://nouw.com/gotasecret

Likes

Comments