Det första jag tänkte ta upp är flare/bootcut byxor. Dom här byxorna var the shit på 80-talet och det är där dom börjades användas haha. Men i början så hatade jag dom här byxorna och tyckte dom var ass fula. Jag tänkte 80-talet var tog du vägen jo i dom här byxorna men efter ett tag så började jag tycka om dom starkt och gör fortfarande. Det är bra att man kan ha en annan modell på jeans istället för bara slim jeans.


Nästa trend är sweatshirts och dom blev populära på typ hösten 2015 men det var inte så många butiker som sålde sweatshirts men eftersom den har trenden är lika stor om inte större idag. Så nu kan man typ gå in på vilken butik som helst och köpa en. Jag har alltid gillat denna trend och tyckt att den har varit ass snygg. Det jag gillar med den är nog att det är väldigt skönt att ha på sig och det passar med allt. Färgerna jag gillar mest är svart, grå och marinblå. Dom som gör dom snyggast och bekvämast sweatshirtsen tycker jag är brandy Melville och jag har typ fem stycken därifrån.En till stor trend som jag också gillar är Calvin Klein underkläderna om ni har Instagram så har ni sett dom här och vet exakt vad jag pratar om. Folk som inte har det sättet kanske tror att det är som helt vanliga underkläder men nej dom är så mjuka så man önskar att alla ens kläder var i det materialet. Dom kanske är lite dyra men dom är värda varenda krona för dom är snygga, sköna och det funkar perfekt med en sån bild i insta flödet.


Nästa stora trend är pälsjackor. Dom här jackorna har typ alltid varit populära bland tonåringar men under typ denna höst så har det tycker jag blivit mer populärt. Det finns i alla möjliga färger som tex lila, rosa, grå mm. Jag tycker att detta är skit snyggt och att det passar i garderoben där hemma.

En trend som jag inte är är ett stort fan av är snörade tröjor. Varför jag inte gillar den är för alla har en sån tröja och det är inte så snyggt. Om alla i staden har samma tröja så blir den typ ful men när den är inte så stor så är den snygg. Det är jätte konstigt men jag har aldrig gillar denna trend. Men jag tycker det är snyggare med typ sweatshirts med snörning och inte vanliga för det blir typ tråkigt.

Till den sista trenden av några av 2016 trender är bombarjackor. Asså dom här jackorna har varit the thing detta år och jag förstår varför. Dom här jackorna passar till allt, då menar jag verkligen allt. T-shirts, sweatshirts, linnen mm. Jag tycker det är så snyggt att ha den här jackan med t.ex ett par vita flare och en simpel tröja, det blir den perfekta outfiten! Men ibland kan det bli lite för mycket och man har det till allt och har på sig den alla dagar i veckan, jag har den inte alla dagar i veckan utan typ tre dagar så det blir inte för mycket. Men det är en jacka som är bra att ha i garderoben.

Tack för att ni har läst och vi ses nästa gång med en recension.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Omg första inlägget Yeey!! Men idag tänkte jag prata om Brandy Melville som tar Tumblr kläder till en annan nivå. Som ni ser på bilderna har dom snygga kläder och det är kanske varför folk köper deras kläder. Det jag gillar med deras kläder är för dom är snygga, mjuka och unika och om man är där på te.x en Torsdag och sen kommer man tillbaka på lördagen är nästan allt utbytt så man är säkert den ända i skolan som har den tröjan om man köpte en allstå. Men om ni bor i Stockholm eller om ni är i Stockholm måste ni gå dit jag lovar att ni hittar något. Men nästa inlägg kommer vara trenderna från 2016.

Likes

Comments