Vintersäsongen närmar sig, och det är redan kallt där ute. Visst är det trevligt att vara ute på dagarna, men det kan vara lite trevligt att sätta sig i soffan och mysa med en varm filt och varm choklad framför en bra serie på kvällarna. Här kommer några tips om serier för fantasy och sciencefiction fans. Jag själv är ett stort fan av fantasy, både i filmer, serier och böcker. Och här är några tips om du som jag älskar fanatsy, och gärna vampyrer och varulvar tema på de.


Vampire Diaries: Vampyrer, häxor, varulvar och massor av kärleks drama. Om du vill fastan för någon serie så är den här för dig. OBS! Extremt beroende framkallande! Jag har tittat på den i snart tre år!

Teen Wolf: Många klichéer, men vem bryr sig?! DU får se snygga varulvar och massor av tonårsdrama!

Proof: Är du itnresserad av vad som kommer efter döden? Tror du på att det finns ett liv efter döden eller tror du mer på att det bara blir helt svart? 

Awkward: Kärleksdrama, tonårsdrama och många pinsama moment. Men du kommer absolut fastna för den. (den här serien har inga vampyrer, häxor eller människor som kan gå fram och tillbaka mellan det här livet och livet efter döden, men den är ändå riktigt bra!)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Okej så just nu sitter jag framför datorn och bloggar. Vilket är jätte kul! Men, det finns massa andra saker jag måste göra just nu som är lite viktigare. Skolarbete... Alltså jag måste skriv ett argumenterande tal till svenska nästa vecka och skriva en uppsats til idrotten. Sen måste jag också komma upp hur man gör en ackordsanalys på pianonoter, har googlat men det finns inga bra förklaringar. Och jag måste ordna upp mina anteckningar till historian, kom jag på nyss.

Prokrastinering är nästan mitt motto nu, "Om du kan göra någonting imorgon, gör det då!"

Det värsta mottot ever.

Jaja, jag får väl ta och plugga nu...

Likes

Comments

Förra året såg jag filmen Maze runner på bio med två av mina kompisar, och idag såg jag fortsättningen, Scorch trials. Och även om jag läst flera recensioner som menat att filmen hade många effekter men var sämre än första filmen, håller jag inte med. Jag tycker andra filmen var mycket bättre, det hände mer saker. Men jag måste medge att zombierna, eller vad det nu var de var, var väldigt creepy. Men den var riktigt bra, och jag längtar till fortsättningen :)

Likes

Comments

Okej för det först abehöver jag bara berätta att jag har social fobi. Inte den extrema sorten, men jag får ångest när jag är bland andra människor, även med vänner. Det betyder dock itne att jag itne gillar att vara social, det betyder bara att jag har lite svårt för det. Och den här veckan skulle vi sjunga på min teaterlektion i skolan. Man skulle sjunga själv framför klassen (12 personer). Och jag skulle sjunga "Your song" med Elton John. Älskar den låten, och jag hade förberett mig jätte mycket. Jag hade typ sjungit den tjugo gånger och peppat mig själv, jag skulle göra det här! Men så kommer jag till lektionen, och jag känner hur ångesten kommer. Plötsligt inser jag, att jag ska stå upp och sjunga framför 12 elever pluss sångläraren och min dramalärare. Wee (jag är ironisk). nu är det ju så att jag har svårt att bara prata med människor, vilket jag gör varje dag. Och nu ska jag sjunga?! Vilket jag gör, när jag är för mig själv. Nej fy faan alltså! SÅ jag sitter där på golvet, och lyssnar på mina klasskamrater osm sjunger en, efter en. Och tiden gick, plötsligt hade vi inte tillräckligt mycket tid för alla att sjunga. Yes! Nu hade jag min chans, om jag bara satt tyst skulle jag slippa.

Men av någon anlednign ville jag plötsligt sjunga. Inte för att jag inte var rädd, jag var mer rädd en någonsin. Och nu stod läraren och frågade, "finns det någon som vill sjunga?" Jag kände hur mina armar och ben skakade av nervositet, men ändå så gjorde jag det. Jag slängde upp min arm i luften innan jag hann ändra mig och plötsligt stod jag framför klassen och... SJÖNG!!!

Likes

Comments