Jag är en riktig hönsmamma, trodde inte att jag skulle bli det. Men nu sitter jag här i ett slitet omklädningsrum och googlar på whiplash skador.....japp, det har hänt 🤕. Jag och min lilla minsting N har blivit påkörda bakifrån. Bilen klarade sig. Dragkroken tog hela smällen. Men nu sitter oron i hur fort hon for in i oss. Håll tummarna för oss så googlar jag vidare...
Ta hand om varandra ❤️

/AK

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Två inlägg på det gamla året är inte mycket att lämna för eftervärlden sååååå nya tag ska tas på 2016.

Eftersom hela januari hunnit gått på det nya året så kör vi en liten "update" på januari 2016

1. I denna familj så följer vi upp julen med en intensiv period av födelsedagar och ytterligare presenter. Vår största barn F fyllde 17 år bara ett år kvar till 18. Vart tog tiden vägen? Men det är mysigt även med stora barn i familjen.

2. Mycket att göra på jobbet, som vanligt denna tiden på året. Kände dock att jag var mer förbered detta år än tidigare år. Bra för kropp och själ.

3. Spenderat ett par helger i ishallen med min L, som älskar sin hockey. Cup och matcher har vi bockat av under januari.

4. Har ett par gånger under januari kommit på mig själv med att jag inte längre har så små barn längre. Min minsta fyller 7 år imorgon och är en riktigt självständig tjej numera. Vet precis vad hon vill.

5. Till en följd av att barnen blir större och mer självständiga så har jag plötsligt mer tid för mig själv. Det kommer att bli roligt och se vad det kommer bli av den tiden under året.

Mitt Januari 2016...nu februari eller som rubriken lyder VABRUARI. Den senaste veckan har vi avlöst varandra med förkylningar och sist ut blev L med feber så idag är vi hemma och myser.


Likes

Comments

Hemskt ledsen för min långa frånvaro men jag säger bara SEPTEMBER !!! Alla barnfamiljer och kontrollfreaks till mammor vet vad september månad innebär. Alla aktiviteter drar igång, föräldramöten i skolan, friluftsdagar, lära känna dagar, matsäck, fika, fruktstund...ja ni förstår....

Är glad om jag hinner toucha rumpan i soffan innan jag slocknar som en klubbad säl. Däremot har jag snöat in mig på podcast. Vill därför tipsa om tre poddar som jag lyssnar på nu.

Hanna & Amanda
Så rolig och hysterisk.

Veckans bläcka
Jenny Hammar och Karin Bastin berättar om sitt "vanliga"liv i Hollywood.

P3 dokumentär
Här berättas det om händelser som fått stor uppmärksamhet i Sverige under de senaste årtiondet.

Trevlig lyssning!

Likes

Comments

Gomorron, idag åker jag, min son och några goda vänner till Liseberg. Vädret ser ut att vara på vår sida så nu blir det fullt ös. Kanske hinner in här med några bilder under dagen om tekniken är med mig.

Likes

Comments

Eftersom jag inte är något fan av vinter och kyla så vill jag fortfarande drömma mig bort till vår- och sommarlätta kläder. Den här kombinationen passar både för mitt jobb och vid aktiviter med barnen.  Och visst funkar stilen även när det blir lite kallare. Tänk istället svarta boots och en härligt varm dunjacka att komplettera med. Love it!!

Likes

Comments

Hur börjar man sitt första inlägg på sin första blogg? Jag antar att man vill veta lite om den bakom bloggen. Det ger kanske en uppfattning om vad bloggen kommer att handla om och vilken typ av blogg det är. Men jag vet faktisk inte själv vilken typ av blogg det kommer att bli. Det är det som kommer bli sååååå spännande.

Namnet på min blogg säger en del om varför jag börjar blogga.. Mitt liv går fram i 180 och snurrar i 360. Ett ganska vanligt fenomen för oss i 30-35- års åldern med familj. Det är lätt att tappa bort sig i ett virrvarr av barn, sambo, skola, jobb och aktiviteter. Älskar allt det där men svårigheten är att STANNA UPP, NJUTA och GLÄDJAS åt vad man har just där och då.

Bloggen kommer att bli mitt andningshål och något slags arkiv som jag kommer att använda mig av för att strukturera mitt liv och mina minnen.

Så välkommen in... 

Likes

Comments