Hej alla fina! Dom senaste dagarna har varit väldigt blandade känslor för mig, för exakt en vecka sen dom min kanin så är väldigt ledsen över det! (Stödjer ej djur i Bur, Så hon har ingen bur och springer fritt PÅ vår tomt men på kvällarna tar vi in henne så att inget händer henne) sen hade vi nationella prov med frågor i svenska för 2 dagar sen o det gick jätte bra. Men idag hade vi nationella prov X2 Då Många av mina Lärare vägrade släppa in mig i klassrummets och sa att jag ntr har någon rätt till att komma in, vilket är sjukt konstigt då jag går i 9:An och måste göra proven. Men annars Har min vecka vecka Braa! Ikväll ska jag och Några vänner bowla! Hade bra nu så hörs vi snart Puss!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena bloggis, Idag har jah nationella prov o skolan. Jah är Ganska taggad Och inte alls nervös över det eftersom jah redan vet att jah kommer få F på provet, men för att få en som bra morgon som möjligt så gick jah och en kompis och åt frukost på ett cAffe så vi får mera kRafter. Har okså gjort mina naglar.. men dom råkade brytas igår men ska göra nya idah tror jah, kan lägga in bild på dom i nästa inlägg då jaG Inte han fota dom.

Men du måste jah sticka till skolan så ha en bra dag o önska mig lucka till;) <3

Likes

Comments

hejsan! Detta är mitt första blogginlägg så tänkte att det skulle passa perfect med några Q/A om mig själv.

Hur gammal är du! - Jag är 15 år, fyller 16 Om bara

Någon vecka.

Har Du något husdjur?- Jag hade ett husdjur men för bara 3 dagar gick hon bort, hon var svårt sjuk och det gick ej att Rädda henne. Som tur va har hon inte lidit något allt o haft 5 bra år.

Hur är Du som person?- Hum? Svår fråga, enligt mina kompisar är jag Väldigt envis vilket kan vara bra i vissa sitvationer, Jah tar hand om andra innan mig sJälv, jag är en glädjespridare Men kan vara världigt bråkig. Jag gillar ofta att va ensam hemma och bara kolla på film.

Har du någon diagnos?- ja, Jag har adhd & socialfobi & panikångest.

Är du bra i skolan?- skolar är inte min grej, de blir sämre & sämre för varje år och kommer inte kunna ha så många alternativ till gymnasium.

Hur ser din familj ut?- jah har en mamma & en pappa som är gifta, jah har två storasyskon varav bara en bor hemma. Jah har inga husdjur men vaktar en katt varannan vecka Ungefär.

Hur ser du ut?- jag Är bLond & kort, går oftast med jeans och Johnny bulls stövlar eller Vans skor.

Det var allt för Detta inlägg o hoppas ni fick en liten sYn på hur jah är, jah kommer Inter vissa mig så mycket i början Av bloggandet då jah Kämpar mEd Att Vissa mig Både på stan och sociala medier. Ni kommer få följa mitt liv och hur jag mår & hur jah tar mig förbi alla mörka tider!! Hejdå puss

Likes

Comments