Ja den 26/10 år 2012 träffade jag min största kärlek.
Idag har vi alltså vart tillsammans i 3 hela år. Vissa kanske inte tycker det är speciellt mycket, men det tycker jag. Särskilt för att vara mitt allra första förhållande, haha nej jag har aldrig vart med någon annan än han och det är jag bara glad och fruktansvärt nöjd över. Jag har aldrig ångrat för ens en sekund att jag träffat min underbara fina Kristoffer. Han är omtänksam, snäll, duktig, en riktig kämpe och mitt allt.
Jag hoppas verkligen på många fina år till ihop med honom, men man vet aldrig!
Han finns alltid där och ställer upp om det är någonting, han bryr sig på ett sätt många andra inte gör.
Det här är mitt livs bästa dagar,veckor och år och jag skulle inte vilja förändra någonting.
Han har lyft upp mitt självförtroende så mycket mer, och det trodde jag aldrig att någon skulle kunna göra men han har lyckats. Det bästa jag vet är när du kramar mig, pussar mig och håller om mig. Det finns absolut ingenting bättre. ❤ Jaja det här är väl inget roligt för er att läsa men.


Idag gick jag upp när pojken gick till jobbet vid 07. Gick och la mig i sängen en kvart och sen ut med hundarna. Sedan skulle vi ner till min syster och passa hennes lilla skitungar. 😊 Så jag tog med mig alla förutom den minsta plutten ner till affären och skämde bort dem med massa godis och dricka, gick hem och satte oss och kollade en film. Och den minste sov nästan hela tiden..Mindre roligt tycker jag däremot, för dem minsta är ju så gosiga, det är inte dem stora 😉 Sen kom jag och mamsen hem för en stund sen och jag har lagt mig i sängen för o kolla serier, känner mig faktiskt lite hängig, då är det väldigt gött o ligga nerbäddad under ett varmt täcke och kolla en bra serie! 😄

Puss!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Rubriken säger ingenting och jag säger ungefär ingenting heller.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men det har inte hänt speciellt mycket intressant än heller, jag har vart med pojkvännen en del i garaget de senaste kvällarna och han har fått ihop sin 740 och grejat med den.
Sen har jag träffat nån kompis, vart med honom på biltema, druckit kaffe hos min pojkväns bror och brors flickvän. Aa ungefär det gamla vanliga.
Jag har uppkörning och teori den 28onde och 2:a som jag hoppas går jävligt bra! För nu vill jag ha mitt körkort! Såå det blir ju en del plugg också. Känns ungefär som jag kan den där körkorts teori boken helt och hållet utantill snart. Så denna gången ska jag sätta minst 52 poäng! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se vad vi hittar på. På måndag ska jag iallafall med min kära moder till min syster och passa barn och igår passade jag detta lilla busfröt och vi var och handlade och åt donken!Likes

Comments

​22 oktober år 2015 är nog en dag som folk kommer att minnas.
Ikväll kommer jag göra som alla andra och ägna mitt blogginlägg angående det fruktansvärda som hänt idag i Trollhättan. Imorse/förmiddags hörde jag först på radion och sen började mängder av facebookstatusar,nyhetsinlägg, blogginlägg osv komma upp om en ung kille maskerad gått in på en skola i Trollhättan med ett svärdliknande föremål och stuckit ner lärare och elever. Det är fruktansvärt, det är hemskt för alla barn som sett sina kompisar bli rädda, nerstuckna eller totalt förstörda, det är fruktansvärt för mammorna och papporna som lämnat sina barn på skolan för att dem ska vara trygga under tiden dem jobbar. Det är otroligt hemskt att dem inte klarade sig och jag tycker även det är fruktansvärt att en ca 20 åring kan utföra något sådant här. Någonting måste gått otroligt fel för den människan nånstans också, annars gör man inte en sån grej. Man har inte mod, eller ork, eller vilja till att genomföra en sån här sak, för man vet innerst inne att på något sätt tar man sig inte igenom det här levande. Det är sjukt. 
Och det är väldigt oroande för alla omkring när en sådan här grej händer, det här är en stor och hemsk händelse och folk börjar snart bli rädda för att gå ur sina egna hus. 
Hade jag vart en elev på denna skolan så vet jag ärligt talat inte om jag hade vågat gå tillbaka, så hemskt med flashbacks, och minnen och känslan av att gå i den skolan. Usch säger jag. 
Iallafall alla mina tankar går till närstående kompisar, föräldrar, släkt osv ikväll. Önskar verkligen att ingen människa ska få vara med om en sån här händelse. 😥🌹
Likes

Comments

Godmorgon!

Idag vaknade jag runt 10 o mamma berättade att min syster och hennes goa busfrö var påväg för o hälsa på, så nu har jag busat med henne sen dess. Försökte nyss somna henne framför hennes favorit program, teletubbies på svenska, men hon pausade eller tryckte bort det hela tiden, haha! Så nu sitter jag ute och dricker kaffe och röker! Slänger ut lite bilder på goingen! Hon älskar att ta selfies btw 😉

Likes

Comments

Hejs svejs!

Nu har jag precis kommit ur en varm go dusch, och lagt mig ner under det varma goa täcket.
Så nu tänkte jag se några avsnitt av greys anatomy och sen prison break.
Sen får det väl bli till o sova.
Jag har inte så mycket mer just nu att skriva, men det får bli ett bättre och längre inlägg imorgon istället.
Är ni sugna på att läsa tycker jag ni ska kolla in min kära mammas blogg, och läsa om hur det är att springa in i den omtalade väggen som ingen tror existerar. Tryck på namnet för att komma direkt till hennes blogg.
@Gillsan

Avslutar med en bild på mig och min underbara vovve!​
Det var allt för mig för idag. Så godnatt alla fina 😊


Likes

Comments

Vad behöver du mest just nu? Hm.. Just nu behöver jag allra mest ett körkort och ett bra jobb.

Vad tror folk om dig? Haha, jag vet inte! Det ända jag vet är att dem får tro och tycka precis vad de vill 😊

Brukar du skratta för dig själv? Ja, haha..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Ja kanske, men inte just nu "

Nästa mål i ditt liv? Se till och klara körkortet, skaffa mig ett bra jobb och förhoppningsvis ta tag i min kropp och börja träna.

Hur svarar du i mobilen? "Hallå!"

Antal timmar sömn inatt? 9 timmar ungefär tror jag.

Brukar du komma i tid? Ja, om jag ska nånstans eller har något viktigt att passa så brukar jag allt komma i tid. Sen kan jag ju missa nån buss eller försova mig nån gång såklart som alla andra kan.

Vad tror folk om dig? Haha, jag vet inte och jag bryr mig inte. Folk får faktiskt lov att tycka och tro precis vad de vill om mig 😊

Vad får du oftast komplimanger för? Hm.. Jag vet faktiskt inte

När mår du bra? Nästan alltid, såvida jag typ inte har ont nånstans eller kuggar nåt prov😉

Vanligaste färgen på dina kläder? Vitt, svart och typ grått. Jättetråkiga färger men jag trivs i det😊

Favoritdryck på morgonen? Kaffe!!! Och en energidricka!

När brukar du oftast gå och lägga dig? Typ 02-03 tiden just nu eftersom jag bara går hemma.

Är du blyg? Beror helt på vilken situation. Men ja det är jag allt, men jag är mindre blyg nu än vad jag var förr.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Oj, nej jag tror inte det faktiskt. Eller kanske, nej jag vet faktiskt inte. Svårt med ett bra svar till den frågan faktiskt.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, just another blogg.
Jag var bara väldigt sugen på o starta en ny blogg igen för att skriva av mig. Har svårt att komma på vad jag ska skriva om just nu. Men till och börja med så håller jag på med mitt körkort, det går väl sådär. Jag är färdig undersköterska, men inget jobb. Söker jobb hela tiden. Jag har världens bästa familj och min underbaraste pojkvän! Jag kommer att skriva om absolut allt och inget här 😉

Likes

Comments