Ja vad säger man... Vecka 1 gick inte alls som jag tänkt.

Bara inse jag måste justera lite för att det ska passa mig och mina arbetstider. Blev ett gympass förra vecka. Prioriterade dock att umgås med min mor som var ner i Pite.

Denna vecka ska jag verkligen försöka fokusera på dag för dag, minut för minut. De är inte många veckor de rör sig om. Så dessa veckor ska jag väl ändå fixa.

Kör jag bara rakt in kaklet så vet jag att jag kommer få ett gode bra resultat. Bara mitt huvud är med mig, hela vägen. :)

Nu kör vi!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart är första dagen på nyårslöftet avklarat.
Känns okej, haft ont i huvudet större delen av dagen trots bra intag av vatten.
Denna vecka kommer inte bli exakt efter kostschemat av olika orsaker. Men jag äter bra iallafall 😀✌️.
Vägningen i morse var fan inte rolig. Men efter detta kommer de vara mycket mycket bättre. Alla kämpar och kör utifrån sin förmåga. Jag tror på mig själv denna gång. 😀✌️.
Har valt att
sudda mina bilder lite tills de är dags för efter bilderna. 😊

Fick världens finaste skylt idag av Magda 😊
Ska vårda den ömt och sen föra den vidare när jag hittat rätt ❤️
Sånt här gör en glad ❤️

Likes

Comments

Blev en tjuvstart idag. På började fitline ikväll 👌. De blir spännande. Morgon och kvälls drinkar till att börja med. Har stora förhoppningar på detta 😊.
De ska bli mitt år detta! ✌️👌

Likes

Comments

Från ena stunden känna att allt är okej till att känna att nä nu är de bra nu orkar jag inte mer. Jävla hjärna. Ibland önskar jag bara att den kunde sluta fungera.

Allt självhat som finns i mig att aldrig känna att jag är nog bra. Eller prestera nog bra, eller se nog bra ut, eller jobba nog mycket. Listan kan göras lång. Många kan väl tycka sluta gnäll du har inget att gnälla över du har en familj, du har mat på bordet, du har en lägenhet osv. Jag önskar jag kunde stänga av och sluta känna. Jag byta vilken dag som helst jag lovar.

Jag kan lova att ingen vill ta över mina tankar när de är som värst att känna de självhatet. Kommer inte ihåg sist jag kände att fan jag duger, jag är tillräcklig.

När man är singel gör de allt lite värre. Då känner jag ännu mer att jag inte duger att jag inte ser nog bra ut eller är nog smal eller jag inte passar in. Vilket i sin tur resulterar i ett självskade beteende. Vilket jag har gått om allt från hetsätning, svält, destruktivt beteende till att göra illa mig själv för att flytta smärtan till något man kan ta på. och se.

Precis just nu vill jag bara krypa ihop i en boll och bara sova tills allt är bra tills solen lyser på min horisont igen, tills uppförsbacken blivit nedför. Och motvind blivit medvind.

Just nu just idag orkar jag inte vara stark......Likes

Comments

Godmorgon!
Hade hoppats på att vakna med ett icket ont öra men inte de.
Små feber också, underbart.
Besök på VC idag. Blir väl hemskickad med Alvedon. Tänkte då jobba imorgon iallafall. Men är ju inte direkt fräsch.
👎
Lite morgon mys i sängen nu med dom fyrbenta sen upp å hoppa.

Hela gänget 😁

Likes

Comments

Ska försöka sätta upp små mål och mjuk starta detta år. Kommer sätta fler mål under året.

Men till och börja med kommer följade vara målen.

* Frukost varje morgon

*En lagad måltid

*En promenad varje dag lång kort ingen betydelse.

*Någon slags hundträning i veckan om än bara bus.

*Bok i stället för telefon på kvällen.

Utvärdering av detta 1 februari.

Likes

Comments

Det blev 70 veckor godis, fikabröd och chips fri. V17 2019 blir slut veckan om jag räknat rätt. Börjar nästa vecka den 8 januari. Vet inte vad jag har gett mig in på blir det 1 månad är jag glad allt är en seger men jag ska kämpa. Mitt mående kan bara bli bättre även min hälsa.

Har ju sagt att detta ska bli mitt år :)

Likes

Comments

Det är ju oftast så att de kommer och går vänner i ditt liv. Vissa finns alltid där utan att i fråga sätta nånting.
Elin- min granne, min 🐦, så glad att du finns i mitt liv.❤️
Anneli- vi är stöpt i samma form, de sägs att alla har en tvilling och du är nog min. Du får stå ut med alla mina knasiga funderingar.❤️
Veronica-ord är överflödiga. ❤️
Mattias- icke dömande. Förstår när de är som värst och när de är som bäst. Du skulle bara bott närmare.❤️
Elin B- Ja du. De du gjort för mig i år är obetalbart.
Malin- ny vän, så många likheter ❤️
Linda-Marie- klickade gode omgående. Ser framemot att lära känna dig mera ❤️

Alla ni betyder mycket för mig.

Och jag hoppas jag visar de för er ❤️.
Nu hoppas vi att detta år blir vårat år.
Älskar er allihopa!

Likes

Comments

Brukar inte ha några nyårslöften men några saker ska jag i alla fall lova inför 2018.

1. Att sluta vara snäll. Vilket har sina grunder i mycket som hänt under 2017.

2. Lita aldrig på någon som gör dig besviken flera ggr, eller aldrig håller de dom lovar.

3. Satsa fullt ut på mig själv.

Och de viktigast nå mina MÅL:
Likes

Comments

Om man ska sammanfatta 2017 med en mening så blir de nog "Nu kan de bara bli bättre",

I februari så åker jag in akut och får åka till Sunderbyn med en jätte infekterad galla. Som operaras bort och året börjar med en sjukskrivning.

I mars, april så tog de slut mellan mig och N. Vi valde att gå åt olika håll pga olika saker.

I början av sommaren så fick jag min diagnos. Vilket vände mitt liv åt olika håll både åt det positiva och negativa. Det var nu det började med inställningen på medicinen. Vilket gjorde de rätt så mycket kaos inom mig och i huvudet blev de error. Självmordstankarna var fler än någonsin, självskade beteendet blev värre. Även under denna tid så dör min moster efter en tids sjukdom.

I augusti fick jag sparken från mitt vik jobb, vilket var första gängen i mitt liv. Pga grunderna jag var sjuk för mycket och det blir oroligt i gruppen Inte en förvarning, inte ett samtal ang detta innan. Dom visste om min sjukdomsbild och hur läget var. Har nog aldrig känt mig så kränkt i hela mitt liv. Detta resulterade i 1 månads sjukskrivning som pricken över i:et.

Efter detta blir tidsuppfattningen lite luddigt. Men i samband med detta så börjar jag umgås med denna så kallade kattmördaren. Se inlägget om ni ej läst "De jag aldrig trodde skulle hända mig". Ännu en gång slogs man ner på botten och de som var bland de viktigaste i mitt liv togs i från mig. Bara någon vecka innan han tog ihjäl Helmer så dog Tarzan. Försöker helst förtränga dessa tankar och minnen.

Efter sjukskrivningen så smygstartade jag och jobba. Får börja hos en jätte mysig brukare som jag trivs jätte bra hos. Har även nu i slutet av året fått 3 veckor hos ISS och städa. Trivs otroligt bra och jag hoppas på mer jobb efter nästa vecka. Passar mig perfekt att få jobba från morgonen.


Detta år vill jag absolut inte göra om. Känns inte som att detta år haft så mycket positivt med sig. Jag som är den glada spralliga tjejen. Har förvandlats till hon som inte ser så ljust på framtiden. Eller livet över lag. Vill hitta tillbaka till mitt rätta jag.

Avslutar med några bilder. Sammanfattar väl inte året direkt men Däremot minnen.Likes

Comments