Jag må vara en väldigt märklig unge, men jag tror inte jag är den ända med de tankar som jag har.

Jag har genom hela min skoldag varit den hatade ungen, sure jag vet att jag är speciell på mitt egna sett men man kanske inte behöver hata mig för det...
Men iallafall, med det sagt vill jag även säga att jag hört det mesta.
Allt de typiska nu mera och även de absolut konstigaste sakerna.
Nu har en i min "underbara" klass bestämt att jag från ingen stans är lesbisk, why not?
Jag är ju dock inte det. Men jag har många vänner som sträcker sig över de flesta olika sätt att känna och se på kärlek. Jag har stor respekt för andra.
Så det här säger verkligen inte att det är ORDET eller PÅSTÅENDET som kränker mig.
Utan mer tanken bakom det. Jag VET att de flesta i min klass ser andra som inte är Hetro som råttor och odågor. De vet jag då de själva sagt det.
Så när de kallar någon (i detta fallet mig) lesbisk är det inte "lesbisk" som kränker och gör skada. Utan det är deras äckliga, hemska mening och åsikter om lesbiska som kränker. (Tror inte de flesta förstår vad jag menar thu...)

De jag vill säga är att det är inte alltid ordet som kommer ur folks munnar som skadar utan tankarna om de ordet.

Vem är dum nog att egentligen förstöra någons liv? Jo de som inte känner att de räcker till själva så de måste trycka ner någon annan, de som är avundsjuka och de som inte mår bra med sig själv i egen högperson.
- Kram K

Likes

Comments

Ibland är det svårt att se allt från den ljus sidan.
Hur skulle man kunna se det från den ljusa sidan att någon bara försvinner ut ur ens liv?
De kvittar hur de än försvinner, de bara försvinner.
Genom mina 16 år har folk försvunnit åt höger och vänster. Visst man kan ju säga att de då inte förtjänar ens tid. Men att riktigt goda vänner som man litat på genom ett antal år, hur skulle de egentligen hjälpa med en dålig kommentar om att personen inte förtjänar en? De personen som har varit med dig genom eld och vatten, de är inte lätt att se de från den ljus sidan. Om det ens är möjligt.

Men något man alltid ska komma ihåg, de är att världen är fylld med individer och ingen är precis likadan som någon annan. Det må finnas folk som är lika varandra men inte till 110%. Det finns en eller kanske flera personer på denna jord som kommer vilja stå vid din sida genom eld och vatten. Den som aldrig lämnar dig. De personen finns. Du måste bara hitta personen. Det kan vara svårt men det kommer att gå om du bara försöker.

Någon annat är att om vänskapen eller förhållandet skadas så är det viktigt att välja rätt mellan att försöka fixa det eller att riva det och bygga upp på nytt.

Önskar dig lycka till med allt.

Likes

Comments