Hej alla fina! Trans är en sak som jag har tänkt en del på. Det jag tänker skriva om nu är något som jag verkligen vill få ut till många. Jag vet också att det är ett ganska hett och triggade ämne och att jag riskerar att få hat. Ni kör vi!

En transperson är en person som känner att hen inte passar i sitt kön för att samhället T.ex inte accepterar hens intressen osv. En kille ska inte behöva känna det han ska byta kön för att han gillar klänningar eftersom att det är "tjejigt" osv. Samhället har gjort så att alldeles för många personer känner så. Det finns inga killkläder, färger, sporter osv. Att tjejer ska ogilla fotboll och gilla smink är bara en helt knäpp norm. Det är inte transpersonernas fel att det känner så och jag tycker inte illa om de utan jag tycker illa om samhället för att de ska behövs må dåligt och behöva genomgå operationer för att blir accepterade i det de gillar. Ett kön är inte vilka intressen osv en person har utan det är BARA vad som sitter mellan benen på personen. Det ska inte vara så konstigt och fjantigt att en kille vill gå i kjol att han ska behöva byta kön för det.
Det finns ingen tjej eller killkänsla. Kön borde ha en mycket mindre betydelse i samhället. Rätta mig om jag har fel.

Innan ni skriver eller tänker något om detta vill jag bara att ni ska veta att jag inte tycker illa om någon och att ni alla är jätte fina precis som ni är!

Likes

Comments

Hej alla fina! Tänkte bara fråga om just du, ja du, vill se mig göra eller skriva något speciellt?
Behöver en del tips nu när jag ny! Sitter just nu och hänger med en kompis så skriver inte så långt. Men annars har jag bara varit i skolan, gjort massa NO där sen fikade jag och min kompis och nu är vi hemma hos mig. Kram♥️

Likes

Comments

Hej Allihopa! Just nu tänkte jag bara göra en liten introduction till mina alldeles nya blogg. Jag är en tjej på tretton år som precis nu sitter i min säng och är lite halvsjuk men som tänkte "why not do a blogg" så jag gjorde det och här sitter jag nu. Jag är inte helt säker på vad man ska skriva och vad ni som läser detta vill veta, haha men vi kör!

Är som sagt en trettonårig vid namn Lucy, jag älskar att dansa jazz och många andra danser och att bada! Många säger att jag är en kreativ person vilket jag kan hålla med om för jag älskar att rita och skapa. Några saker jag gillar mindre är rasister, spenat, det mesta inom NO och fotboll.

På den här bloggen kommer ni förmodligen hitta ganska mycket om vad jag tycker, tänker och känner! Puss O Kram!

PS: Kom gärna med frågor O tips! (Är ny i bloggvärlden)

Likes

Comments