Header

Hej! De senaste veckorna har det inte hänt alls mycket. Dagarna har i stort sett bara bestått av att jobba, träna, äta sova. Ganska enformigt och trisst faktiskt, men så blir det ibland.

Men idag ska jag äntligen (efter 2 månader) få träffa bästis igen!!!!<3 Ikväll vankas de också fest för en kompis, likaså de kommande helgerna. Kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Oj, vad fin hösten är. Kolla bara!

  • 26 Readers

Likes

Comments

En helg fylld av svamp, svamp och mera svamp. YES!

  • 117 Readers

Likes

Comments

  • 465 Readers

Likes

Comments

Igårkväll var det dags för svamp-plockning i kvällssolen. Till vår förvåning och glädje hittade vi mer än förväntat!! Vad är bättre än en svampmacka lix?

Även idag var det varmt och skönt ute. Inte en dag för sent! Jag och Millan åkte ut till klipporna på Hästö och mötte upp Kajsa, Fredde och Maja. Förutom den ständiga blåsten som aldrig verkar lämna Karlskrona så var det en mysig dag med sol och bad. Nu ska jag träna och sedan gå på svampjakt igen...... :-)

  • 466 Readers

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen nu och min sommar har definitivt gått alldeles för fort. Jag har ändå hunnit med att göra en hel del...En helg åkte jag med familjen till Malmö och Köpenhamn för att strosa, shoppa, äta gott och bo på hotell. Så mysigt!

Det blev också en trevlig grillkväll med släkten.

Gotte och skitprat med tjejerna på Saltös klippor i solnedgången.

Sista veckan i juli spenderades (givetvis) på Emmabodafestivalen. Lika roligt som alltid. Veckan bjöd på dans, musik och många skratt.

Utöver det har jag vinat med Lerre, ätit alldeles för mycket sushi, åkt båt, träffat kusinerna och varit på Skärgårdsfesten. En mycket bra sommar hittils!

Likes

Comments

Hej! För första gången den här sommaren så har jag under de senaste dagarna fått in en riktig sommarkänsla. Pappa har lärt mig att köra båt, jag har badat tre gånger, solat, plockat jordgubbar, legat och myst i hängmattan osv... Så härligt!

Idag började jag jobba på Citygross igen, och där ska jag spendera de kommande fem dagarna! Hörs!!!

Likes

Comments

Hello! På midsommardagen åkte jag, Jonatan och två kompisar ut till Aspö för att möta upp mamma, pappa och några familjekompisar. Vi gjorde inte alls mycket på Aspö, satt mest och pratade och åt... hehe. Sedan övernattade vi i båten för första gången på länge och det var verkligen supermysigt!!

  • 836 Readers

Likes

Comments

Jag och Hanna 2015.

Jag och Hanna 2016.

Jag och Hanna 2017.

Bästa❤️

  • 852 Readers

Likes

Comments

Min midsommar<3

  • 849 Readers

Likes

Comments