Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 62 readers

Likes

Comments

Igårkväll var det dags för svamp-plockning i kvällssolen. Till vår förvåning och glädje hittade vi mer än förväntat!! Vad är bättre än en svampmacka lix?

Även idag var det varmt och skönt ute. Inte en dag för sent! Jag och Millan åkte ut till klipporna på Hästö och mötte upp Kajsa, Fredde och Maja. Förutom den ständiga blåsten som aldrig verkar lämna Karlskrona så var det en mysig dag med sol och bad. Nu ska jag träna och sedan gå på svampjakt igen...... :-)

  • 64 readers

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen nu och min sommar har definitivt gått alldeles för fort. Jag har ändå hunnit med att göra en hel del...En helg åkte jag med familjen till Malmö och Köpenhamn för att strosa, shoppa, äta gott och bo på hotell. Så mysigt!

Det blev också en trevlig grillkväll med släkten.

Gotte och skitprat med tjejerna på Saltös klippor i solnedgången.

Sista veckan i juli spenderades (givetvis) på Emmabodafestivalen. Lika roligt som alltid. Veckan bjöd på dans, musik och många skratt.

Utöver det har jag vinat med Lerre, ätit alldeles för mycket sushi, åkt båt, träffat kusinerna och varit på Skärgårdsfesten. En mycket bra sommar hittils!

Likes

Comments

Hej! För första gången den här sommaren så har jag under de senaste dagarna fått in en riktig sommarkänsla. Pappa har lärt mig att köra båt, jag har badat tre gånger, solat, plockat jordgubbar, legat och myst i hängmattan osv... Så härligt!

Idag började jag jobba på Citygross igen, och där ska jag spendera de kommande fem dagarna! Hörs!!!

Likes

Comments

Hello! På midsommardagen åkte jag, Jonatan och två kompisar ut till Aspö för att möta upp mamma, pappa och några familjekompisar. Vi gjorde inte alls mycket på Aspö, satt mest och pratade och åt... hehe. Sedan övernattade vi i båten för första gången på länge och det var verkligen supermysigt!!

  • 435 readers

Likes

Comments

Jag och Hanna 2015.

Jag och Hanna 2016.

Jag och Hanna 2017.

Bästa❤️

  • 451 readers

Likes

Comments

Min midsommar<3

  • 448 readers

Likes

Comments

Igår fyllde Sara 20 år och det firades med en suuuupergod brunch hos henne. Dessutom var vädret jättefint, så efter brunchen cyklade jag och Hanna till Tallan för att ta årets första dopp. Kallt men mysigt!

  • 486 readers

Likes

Comments

Denna helgen har vi haft Asien-reunion i Halmstad hos Clara och Hanna. Så roligt att få träffa dem igen, i Sverige dessutom. Vi har fått se alla möjliga fina ställen, ätit tacos, myst och pratat ikapp om allt som hänt sedan sist vi sågs.

  • 534 readers

Likes

Comments

Hallå! På självaste nationaldagen anordnade jag, Matilda och Emilia en dagsfest med temat Sverige. Vi kände att vi verkligen ville hylla Sverige och fira vår nationaldag riktigt ordentligt, och det gjorde vi minsann. Dagen började hos Matilda där vi åt en "svensk lunch"; köttbullar, potatis, sås och lingon. Under några timmar satt vi där och åt, snackade och dansade. Därefter gick vi ut för att... pimpa våra cyklar!!! Vi skulle nämligen cykla vidare hem till mig och fortsätta firandet där. Några kilometer senare var vi hemma hos mig där det väntade fika, tävlingar och häng. En så lyckad och härlig dag!

Victoria (jag), Estelle, Daniel (Matilda) och Oskar.

Kalle (Nellie) och Rebecka.

Rebecka, Klara, Klara, Nellie, Elin, Klara och Tanja.

Glada cyklister!

Hockey-Maja och Stig Helmer (Linn).

Björn Borg (Sara) och Klara som sytt (!!) en klänning av Ikeapåsar.

Dans och häng<3

Joel och Nellie vann våra tävlingar och fick ett fint foto på kungafamiljen som pris.

Jag och min prins <3

  • 536 readers

Likes

Comments