View tracker

Igår åkte jag till Jonatan. Vi möttes i Lund och åkte sedan vidare till Köpenhamn för att shoppa, strosa runt och turista lite. Vi gick längs hela Ströget som är en 1km lång gågata med butiker och restauranger, satt utomhus (!!) och åt och avslutade med att gå en sväng vid Nyhavn. Jag hade aldrig varit där innan men det var verkligen jättefint! Husen är så himla fina, speciellt nu när allt julpynt var uppsatt. Vi skulle ha gått på Tivolis julmarknad också egentligen, men kön var så lång så vi tog tåget tillbaka till Lund istället och gick på den nya Harry Potter-filmen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igårkväll var alla tjejer (utom Kim och Klara) hos Fanny. Vi åt gott och pratade om allt som hänt sedan vi sågs sist. En fredag i min smak!!

Likes

Comments

View tracker

Igår umgicks jag med Millan och Lerre för sista gången på 5 månader..... huuuur ska jag klara mig?

På något sätt trodde jag aldrig på när alla äldre sa att ens kompisar åker på olika håll efter studenten, men det händer verkligen nu. Å ena sidan känns det inte alls bra, men å andra sidan åker vi ju faktiskt ifrån varandra för att göra något kul som vi alltid velat.

Vi hade i varje fall en mysig kväll på Stars och sedan åkte vi hem till mig för att ha en sista sleepover hos mig. De är verkligen bäst.

Likes

Comments

Idag vill jag bara TB:a en massa saker.....
1. Napa med Familjen

2. Frankrike/Bryssel med gamla klassen. Under en veckas tid besökte vi Bryssel, EU-parlamentet, Paris och bodde sedan hos vår utbytesstudent i Rochefort. Hur kul som helst!!

3. USA! Under 3 veckors tid bilade vi i familjen från Los Angeles till San Fransisco. Det var verkligen hur coolt som helst och en fick se så himla mycket fint!

4. Emmabodafestivalen. Aaaaalltid lika kul!

5. Sydafrika med gamla klassen. Jag kan inte ens beskriva hur bra och lärorik den resan var. Troligtvis den mest lärorika, känslosamma och roligaste upplevelsen någonsin. Det var den sista resan som klassen väntat på i tre års tid och under de veckor vi var iväg fick vi verkligen se ALLT. (Läs ett inlägg om resan här: http://nouw.com/jusefajn/-2016-08-09-26438963)

6. Mösspåtagning, bal och student. Vill bara göra om allt igen.

7. Sist men inte minst: Grekland.

Likes

Comments

Efter en superbra helg sitter vi påväg hem igen. Trots att kvällen igår var väldigt oplanerad så blev den hur kul som helst, massa dans och många nya människor!!

Lund är en så himla mysig stad och jag har verkligen fattat tycke för den. Alla smågator, trevliga människor och studentlivet är verkligen något jag gillar. Lund är absolut staden jag vill plugga i, frågan är bara när och till vad.... hehe!

Likes

Comments

Vaknade upp i Lund idag med Andrea, Lerre och Milly. Efter att vi ätit frulle trotsade vi regnet och gav oss iväg på en shoppingrunda. Nu ligger vi i soffan och vilar upp oss inför kvällen!

Likes

Comments

Mina småkusiner från Skåne har varit här några dagar på lovet för att sova över. Det årliga kusinmyset som sker varje höstlov (och sommarlov) är alltså gjort.

Förutom att underhålla mina kusiner har jag bara jobbat och tränat. Idag har jag jobbat 8/9 arbetsdagar, heja mig!! Bara två dagar kvar till helg och...... Luuuuund!

Likes

Comments

De senaste veckorna har gått så himla snabbt. Jag har mest jobbat, men jag har också varit på avskedsfest för Hanna som åkt till Australien, planerat resan till Asien, tränat, hängt med kompisar och varit ute i det fina (?) höstvädret!

Likes

Comments

På vandring med världens bästa.

Likes

Comments