Header

Kolla vilka jag mötte upp i Malmö idag! Äntligen hittade vi en dag där vi kunde ses igen. Dessvärre var det sista gången på länge tillsammans eftersom vi åker på olika håll i världen snart igen.

Vilket jäkla öde att vi stötte på varandra för ett år sedan på andra sidan jordklotet? Och att ni nu är några av mina finaste vänner? Och att vi har så roligt tillsammans och så mycket att prata om trots att vi ses så sällan?

Jag är SÅ GLAD över att vi hamnade på samma hostel i Philippinerna och att vi reste vidare tillsammans, annars hade vi ju aldrig varit här idag. SÅ GLAD FÖR DET.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorse tog jag tåget mot Köpenhamn. Jonatan (som jag inte träffat på 2 månader!!!) hoppade på i Lund och vi åkte vidare tillsammans. Vi gick och strosade i kylan hela eftermiddagen och kollade in Strøget, Nyhavn och julmarknader. 10/10!

Likes

Comments

Igår slutade jag tidigt och passade då på att fixa lite i mitt rum. Det händer inte alltför ofta att jag städar och pysslar, men när jag väl gör det är det alltid mysigt och roligt; speciellt när det blir såhär fint.

  • 81 Readers

Likes

Comments

Ikväll var det dax för lussebak hemma. Med julmusik i bakgrunden lyckades vi göra dessa goda bullarna. Mmmmm!

Likes

Comments

Kolla vad god adventsfika vi fick hos Klara idag. Mums!

Likes

Comments

Första advent, god frulle och ruggigt väder ute. Snart bär det av mot Friskis och sedan ska jag, Millan och Matte ta en sväng på stan. Efter det ska vi åka till Klara för att adventsfika och få lite julstämning, mysigt!

Likes

Comments

Äntligen helg och lite sol på himmelen!<3 Efter att ha varit ute och dansat halva natten tog jag mig en efterlängtad sovmorgon, sedan åkte jag och hämtade min nya kamera (!!) som kommit på posten. Jag har också varit barnvakt i några timmar åt lill-kusinen, och test-fotat med kameran. Nu blir det middag och sedan soffan. Hadé!

  • 138 Readers

Likes

Comments

Idag åkte jag och Olivia till farmor för att äta middag och göra det årliga pepparkakshuset. Inte världens mästerverk direkt... men roligt och mysigt var det!

Likes

Comments

Hellu! I fredags kom Jonathan, Benne och Tobias till Karlskrona för att hänga med oss ut och se Tjuvjakt! Natten gick fortare än vi trodde och vi hann inte med någon sömn överhuvudtaget... Istället för att krypa ner i sängen tog vi våra resväskor och begav oss mot tåget som skulle ta oss till Köpenhamn klockan 05.30.

Väl framme på flygplatsen var vi lagom trötta. Tur att Kim hade gjort pastasallad som gav oss lite energi<3.

När vi landade i London tog vi en uber till gatan där vi skulle bo. Vi hyrde en lägenhet och blev minst sagt överraskade när vi möttes av denna läggan, som dessutom låg supercentralt!

Under lördagen var vi väldigt sega, så vi gjorde inte så värst mycket. Gick ut och åt, kollade runt på gatorna i närheten, tog en öl på en av pubarna, tog med sushi till lägenheten och avslutade kvällen med att somna till Shrek.

På söndagen begav vi oss till ett mysigt frukost-café och satt där någon timme innan vi gav oss ut för att turista.

Woho, England!

Picadilly circus!

Den obligatoriska telefonkiosk-bilden!

London city centre!

Benne spanar in London Eye med kikaren.

Big Ben, som oturligt nog var under reparation.........

Nöjd och glad!

Buckingham palace!

En vätskepaus innan vi gick vidare mot Hyde park.

På Hyde Park blev det glögg, öl, karuseller och strosande bland alla stånd. Mysigt!


En asgrym weekend avslutades med en försvunnen resväska på Kastrup, och en pölse som gav mig en halv matförgiftning, men vad gör det om tusen år? Jag är helnöjd!

Likes

Comments