På vandring med världens bästa.

Likes

Comments

Är och hälsar på bror i Lund över helgen. Bilderna visar väl ändå mer än väl att vi har det gaaaanska bra?

Likes

Comments

Gårdagens kräftskiva.

Likes

Comments

Kan fortfarande inte förstå att jag och världens bästa klass fick chansen att åka till Sydafrika. Här är en liten, liten del av vår resa. 

Likes

Comments

Hon ställer sig framför spegeln. Hon skådar sig själv från topp till tå. Hon kollar på sitt ansikte. Hon kollar på sin överkropp. Hon kollar på sin underkropp. Hon lägger handen på magen, som enligt henne är alldeles för stor, och tänker "Herregud, är inte jag för tjock?"

Han ställer sig framför spegeln. Han skådar sig själv från topp till tå. Han kollar på sitt ansikte. Han kollar på sin överkropp. Han kollar på sin underkropp. Han lägger handen på magen, som enligt honom är alldeles för stor, och tänker "Herregud, är inte jag för tjock?"

Hon och han tycker att de är för tjocka. De har för stor haka, för runda kinder, för mycket fett på magen, armarna, benen och på rumpan. De får ofta höra att det är fult, fel och onormalt.

Hon ställer sig framför spegeln. Hon skådar sig själv från topp till tå. Hon kollar på sitt ansikte. Hon kollar på sin överkropp. Hon kollar på sin underkropp. Hon lägger handen på magen, som enligt henne är alldeles för tunn, och tänker "herregud, är inte jag för smal?"

Han ställer sig framför spegeln. Han skådar sig själv från topp till tå. Han kollar på sitt ansikte. Han kollar på sin överkropp. Han kollar på sin underkropp. Han lägger handen på magen, som enligt honom är alldeles för tunn, och tänker "Herregud, är inte jag för smal?"

Hon och han tycker att de är för smala. De har för magert ansikte, för lite muskler, för lite fett på magen, armarna, benen och på rumpan. De får ofta höra att det är fult, fel och onormalt.

Fast vem är det egentligen som bestämmer vad som är fint och fult? Rätt och fel? Normalt eller onormalt? Samhället försöker på alla möjliga sätt att berätta det för oss genom tv, reklam, tidningar och normer. Men låt aldrig samhället eller någon annan säga åt dig vad som är fint eller fult, rätt eller fel, normalt eller onormalt. Och var aldrig den personen som säger åt någon annan vad som är fint eller fult, rätt eller fel, normalt eller onormalt, för då är du en av de som skapar samhällets ologiska normer. 

Det är och ska alltid vara du som bestämmer över dig och ditt välmående, ingen annan. Det är och ska alltid vara du som bestämmer över dig och hur du ska se ut, ingen annan. Det är och ska alltid vara du som bestämmer över dig och hur du ska vara, ingen annan. Det är alltid du, ingen annan.

Likes

Comments