Amie är verkligen så duktig på att stå på Box/sjukhage hela dagarna. Hon e lugn o bråkar inte, vilken annan 7 åring skulle va så? Från att gå ute på lösdrift hela dagarna sen helt plötsligt stå i en fyrkant hela tiden
Snart e hon bra o då får hon komma ut till stora hagen igen!! Min ponny är riktigt stark!!
-E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett halvår med Amie idag, dock firar vi det på ett mindre roligt sätt. Men det enda som betyder något är att hon ska bli bra! 

-E

Likes

Comments

Alltså hatar denna vecka... Har två prov och två läxor.😁 hatar verkligen det här😁 och mer kommer det väl bli... Hatar 9:an redan.

Men vi ses i nästa inlägg
😊 Kramizar❤️

Likes

Comments

Hejsan! Det är jag som är den andra tjejen här på denna blogg (alltså tjejen till vänster på headern) Jag heter Pim Stellanson. Jag är 14 år snart 15 år gammal. Mina föräldrar är skilda så bor i Hovsta och i eker. Bor med mamma i hovsta med hennes nya familj. Och i eker är de bara pappa och jag som bor med våra djur. Är en helt galen tjej som gillar att va med vänner och motorer.

De var nog allt ni mig, min foderhäst heter Indian Pazey. Hon är ett halvblods korsning på 160 cm i mankhöjd. Har haft ett henne i drygt 2,5 år. Kan både bra på dressyr och hoppning. Tävlat båda och har världens motor i sig. Just nu är hon skadad och står i sjukhage. Hon har sträckt sig i förstärkningsbandet. Så ska ska på återbesök om 4-6 veckor.

Men vi ses i nästa inlägg
😊
Kramizar P
❤️

Likes

Comments

Idag kom veterinären halv 12. Amie ska stå på box på nätterna o sjukhage på dagarna i 2 veckor, medans hon äter medicin. Sen kommer veterinären igen o kollar på henne.

Vi får hålla tummarna för världens bästa Amie!!

Kram E

Likes

Comments

Hejsan!

Som ni kanske har förstått så är detta en hästblogg o vi kommer blogga om allt möjligt men mest hästar o ridning. Jag är tjejen till höger på headern, jag är en sprallig o glad tjej som snart är 15 år gammal. Bor i Örebro med min familj.

Nog om mig, min ponny heter Amarenaz men kallas Amie. Hon är ett 7årigt D-ponny sto welsh/halvblod. Jag har haft henne i drygt ett halv år, vi satsar på både hoppning o dressyr men hoppningen står högst upp ;) Just nu för tillfället är hon halt i bak, veterinären kommer imorgon så vi får se vad det är. Tror det bara är någon sträckning eller liknande.

Hoppas ni kommer gilla vår blogg!!!

Kram E

Likes

Comments