så var fredagen till ända !:)
började dagen med att åka till mjölby och shoppa lite:),

hilma fick 2st nya tröjor, 2 par skor och 3 par byxor :),

malte fick 1 body, 1 mössa och 3 st pyjamas:)

och robin fick en T-shirt och 10 par strumpor 😙

och jag shoppade ett par solglasögon:),

väl hemma hade Robin gjort hemgjord pizza :), sen la vi oss och vila en sväng! innan de bar iväg till frissan:),
vi köpte med oss frallor hem, när vi kom hem var pappa och mamma här och satte upp en rullgardin åt oss!:), sen började jag fixa i ordning potatisgratängen och robin åkte till ica!, sedan kom goda vänner på middag!:), och nu är kl 22 och vi ligger nerbäddad redo att dejta John blund!

imorgon skulle hilma kommit hem  , men hennes farmor ville ha henne 1 extra dag!:),
imorgon ska Robin och jag ha storstädning och vårstädning:), och åka några varv till tippen!:), sen ska vi unna oss lördags lyx och laga 3 rätters ihop !♡ och på söndag åker vi och hämtar hem hilma ♡♡♡♡

Likes

Comments

godmorgon.
uppe med tuppen !:), idag gick vi upp straxt efter kl 07! Malte låg och babbla och var bus sugen! så vi busade lite. :), nu har han ätit gröt!:), kanon väder ute idag ! blir att gå ut en promenad. sen i eftermiddag ska både jag och Robin klippa oss!:), sen får vi se vad kvällen bjuder på !:) tänkte vi evt skulle grilla !:), har ju gott kött från grisen att grilla!:), nehe dags att kanske ta tag i städning och tvätt! :) kram på er :)

Likes

Comments

så var halva veckan gjord.. Vart tog tiden vägen?, idag åkte hilma till farmor och jag har packat min gris.. inte var dag man får 1 gris ! styckad och packad. !:)jag äter grisen med gott samvete då jag vet att den gått.hemma.hos mina föräldrar och haft ett.värdigt och fint liv!:), sen har jag och Malte vart i Mjölby en sväng !:), nu ska jag fixa med min färs ! :), sen ska vi bara slappa resten av kvällen.!:)

Likes

Comments

kl 10:33 blev han 6 månader.. stoppa tiden ♡

ikväll kommer mina föräldrar hit på lite kaffe och fika för att "fira" Malte !:)

imorgon är det time för Hilma att åka till farmor igen!:)

mer uppdatering kommer ikväll :)

kärlek och respekt ♡

Likes

Comments

känns som om det är 100 saker denna vecka..  imorgon är de dagis igen!, och på onsdag. torsdag är de Bvc.. på fredag ska Robin och jag till frissan!, sen ska evt Robin ha folk här på kvällen.. på lördag ska vi till gnosjö och på söndag kmr vänner med familjen hit!;), så barnen kan leka av sig!:) 
idag beställde jag hem ifrån apotea. älskar dem verkligen. billigt och frakt fritt. har aldrig varit några problem när jag beställt. :), nu ska vi natta barn och sen ha egen tid!;).

kärlek och respekt ♡

Likes

Comments

god eftermiddag:)

idag har det inte vart några större utsvävningar! förutom att 3e maskinen tvätt rullar, lagade kyckling klubbor, ris och gräddsås till middag! bjöd farmor på middag!:), sedan gick vi och la oss en stund! vilade fram till kl 15 !:), nu myser vi framför tvn och har lite eftermiddags fika. väntar på att Robin ska komma hem
. han kmr vid 17.30 ungefär! sen skall de lagas kvällsmat ! och barnen ska i säng 😄 imorgon väntas dagis för Hilma! jag funderar på om jag och lilleman ska baka lite!:), mer uppdatering kommer ikväll.

kärlek och respekt ♡

Likes

Comments

kommit in och kollar kök... hur ser era dröm kök ut?,

jag själv gillar lantligt och gammal dags stil....

just nu är jag inne på grått med mässing detaljer !:) och lite färg på tapeter;)

Likes

Comments

åh.. snart fyller jag 27 år.. ! 3 år kvar till 30...

jösses!,

jag önskar mig enbart pengar detta år i födelsedagspresent! har de mesta jag vill ha och känner att man känner sig så tvingad med presentkort.... så pengar kmr alltid till användning !:)

nu ska vi spela bingolotto !:) 

hörs mer ikväll !:)

Likes

Comments

tänka sig på tisdag blir malte blir 6 månader på tisdag och om lite drygt 3 månader blir hilma 3 år ♡ ,
och så kom detta med födelsedags presenter upp... jösses ! haha kalla mig knäpp....

men lite nu jag sitter och funderar på att köpa är

● Agam junior matstol ifrån ikea. vit elr svarta

● gung ställning i trä ifrån jem och fix

● kläder storlek 104 / 110 ifrån kappahl newbie kläder

● solhatt

● underkläder

Likes

Comments

som sagt.. farmor kom hit igår kväll medans Robin och jag åkte på bio !:),
idag på morgonen så åkte jag till farmor medans Robin och hilma åkte till busfabriken ♡ ikväll åkte jag först till Vadstena, och plockade upp kämpman och Viktor! min grabbar, i alla lägen!, vi har nu hängt ihop på heltid i 4 år..!, sedan åkte vi till Johanna där kvällen har spenderats:), bjöds på mycket skratt :), nu är jag hemma och nerbäddad i sängen! imorgon väntas 90 års kalas :),

Likes

Comments