Header

Tja alla! Idag tog jag en sväng på Shadow och tänkte för skojsskull ställa upp i en liten hopptävling, för att se hur långt jag har kommit med honom! Jag har fött upp honom själv och har en medryttare - Emelie Opalnest till honom. Men jag sa åt henne att hon inte fick rida honom idag utan hon får ta honom i morgon i stället. Så såhär såg min dag ut:

Jag vaknade och ringde Emelie: -Emelie! Är det okej om du rider Shadow i morgon istället?
Sen la jag på och skyndade att sätta på mig tävlingskläder. Jag gick upp och fodrade alla hästarna innan jag lastade in sakerna, ryktade Shadow och till slut så lastade jag honom. Vi körde iväg och jag blev nervös, det var ju trots allt en internationell LB-LA! Han är ju D-ponny så det blev 100-110 cm. När vi kom fram gick jag banan och red fram. Han var väldigt het och jag fick hålla emot honom allt vad jag orkade! Väl inne på banan kunde han tydligen den och spörtade runt på rekordtid! Det kändes som om han skulle ramla i kurvorna. Men det var ju en tidshoppning så ett fel istället för 4 fel så fick man 4+ sekunder, och vi gick så snabbt så att han rev två kombinationen och istället för att få 27,46 och vinna så fick vi 35,46 och vi kom faktiskt på en fjärdeplats! Jag är så jäkla stolt över honom nu, han var underbar! Nästa vecka startar vi vår första nationella MSV B (120 cm), vi kavlade idag! Och om man kommer på första, andra eller tredje plats så kvalar man till MSV A tre dagar senare! Jag är så glad att jag skulle kunna spricka. Det har verkligen gett resultat på att jag har gjort ett bra arbete med hästen! Nu är det dags att gå, Emelie ringer och undrar nog hur det gick! Hoppas ni hade kul och om ni såg på tävlingen - såg det bra ut?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ska uppdatera mera! Min första redigering!

Likes

Comments

I alla fall så tog jag ut en ponny jag skulle hyra ut till en trevlig tjej vid namn Ebba. Hon hoppade honom barbacka utan problem så imorgon åker han bort men det är till ett bra hem. Ponnyn heter Golden Boy och brukas kalla för Boy eller Busen. Han är gyllene och därför heter han Golden och så är han hingst och heter därför Boy. Det blev ett bra namn tycker vi och vi får snart ett tillskott i familjen Nightbell av en American Paint Horse som Marley gett mig förtroende för. Den är hans ögonsten, han går ingenstans utan att den noga är uppställd där någon alltid står med den. Det är en unghingst på snart 3 år som inte är riden alls. Han heter Midnightboy och är grå-skäck. Jag har haft honom på en utställning i förra veckan där vi vann! Det var första gången Marley inte var med då för han litar på mig.

Jag och Middi på utställningen!

Ebba och Golden på pro vridningen!

Likes

Comments

Hej! Jo, uppdatering idag! Jag tycker det var helt okej. Jag saknar lite gamla slottet men det nya var väl fint också. Jag tycker det är bra att Quarters nu kan beta igen, har saknat det. Och det nya championatet har jag längtat efter men nu är det ju äntligen här! Man ska inte klaga :). Vad tycker ni? Jag ger det 6/10.

Likes

Comments

Hej hej! Ja startade min fjording i en dressyrtävling, säger ni att fordringar inte är duktiga på nåt? Då har ni fel! Jag har ju, efter att min arab skadade benet ridit mycket dressyr OCH hoppning. Så nu tävlar jag båda grenarna på hög nivå! I alla fall så vann vi tävlingen, jag blev så jäkla glad att jag nästan grät!

Likes

Comments

Nej men, vilken överraskning! Idag när jag kom hem från skolan sa Carin att det fanns en överraskning bakom stallet. Jag gick dit och fick syn på en transport. Det satt en lapp på rampen:


Present till Juni Nightbell


Så när jag öppnade så fick jag syn på Sappo! Jag blev självklart chockad och när jag ledde ut honom så kom Carin fram till oss och bara: Grattis, han är din nu! Orden ekade inom mig, hans ägare hade hämtat honom i förra veckan och nu var han tydligen min? Hur hände detta ihop? Jag är så lycklig nu att jag gråter. Så sött. Jag ställde honom snabbt i stallet för att han skulle få äta. Han var mager och jag tycker synd om honom. Hans självförtroende har sjunkit och jag ska ge honom en riktigt lång vila innan han sätts igång igen. Har någon nån aning om vem som ägde honom? Meddela mig genast!

Likes

Comments

Som många av er vet (hoppas jag) så har jag inte varit så aktiv ang att jag inte mått så bra. Jag har haft vätskebrist en gång i veckan. Jag klarar liksom inte av att dricka mycket. Jag har ju flyttat till server ett och jag har fixat så att jag kan flytta mellan de tre svenska servarna även om Esther Silverlee är utländsk!

HOPPAS JAG KOMMER KUNNA BLOGGA SENARE

​Ja, det hoppas jag verkligen! Vi ses i framtiden! Dessutom innan ni slutar läsa så kommer jag skapa min nya blogg snart, så håll utkik!

Likes

Comments

​Hej alla mina underbara läsare! Jag vet, det värsta alternativet är den sanna. Denna bloggen hade ca 3000 följare varje vecka innan den raderades. Nu har jag ju återskapad  här på nouw.com då jag gärna ville testa det. Jag har även en irl blogg, så klart om hästar som jag kommer publicera i Min Häst! Tack och hej!

Likes

Comments

Jo, som många av er klagat på att jag inte varit aktiv så är det ju för att tävling säsongen har börjat nu! Jag ska tävla min första nationella tävling till hösten, den kommer inte vara så stor och tävlingen är full redan nu. Det är folk från: Tyskland, Belgien, Sverige (Bara jag) och Framkrike! Tävlingen kommer inte publiceras i tidningar eller visas på TV, den e ju ändå ganska liten. Är så spänd redan!

Likes

Comments

Hej hej, jag är en 18 årig tjej som arbetar med hästar på heltid. Men jag, som många andra söker annat jobb. Den 18 Maj 2015 var det min 18 års dag och pappa gav mig då min Quarter Rose. Det är min absoluta favvohäst, men nu glömde jag araberna jag har på tillridning. Dom är alltså inte mina araberna. Men jag älskar dom ändå.

Likes

Comments