Nu har jag fyra resor på under fyra veckor framför mig. Och det betyder paaaacka. Jag är bara hemma en dag mellan varje resa. Shit detta ska bli kul och en aning jobbigt haha. Det kommer komma mer specifika inlägg på bloggen med bilder från varje liten tripp<33

Höörs senare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

har ni hört om cute aggression? 2012 gjorde Rebecca Dyer och Oriana Aragon ett experiment där de gav ut bubbelplast till över hundra personer. Som sen fick se bilder på otroligt söta djur. Innan experimentet utfördes trodde de att deltagarna skulle pilla lite med plasten och spräcka bara några få av bubblorna. De hade fel haha. Det visade sig att personerna som kolla på bilderna av söta djur blev nästan aggressiva och det var få bubblor kvar efteråt.

Tydligen blir denna känsla av aggression även ännu starkare när man kollar på bilder än att se det i verkligheten. Alltså för att du omöjligen kan röra vid djuret. Då kontrar din hjärna med ilska.


Jag upplevde denna cute aggression igår när jag scrollade genom bilder på otroooligt söta kattungar som jag bara ville mosa för de va så söta. Ok låter riktigt läskig nu. Meeen kolla på den!

Likes

Comments

Hej, det är svårt att skriva denna text utan att det ska bli för formellt. Lixom, det ska inte vara ett cv, men jag försöker

Jag heter juni och bor i Stockholm, efter sommarn börjar jag åttan. Fast om jag skulle kunna välja så skulle jag vara äldre, jag vet inte riktigt varför jag så gärna vill det. men det känns som att iomed att jag blir större blir hädelser det samma och jaja det är klart det är så. Men tillexempel, jag är med i en cirkus grupp och det tycker jag jätte mycket om! Men tänk alla möjligheter jag kommer ha som typ 17 åring som jag inte har nu. Jag har redan uppträtt i stadshuset *host skryt* vad kommer då vara mitt 17åriga jags motsvarighet? Jag ser fram emot det så mycket fast jag inte vet vad det är jag väntar på.

Jag har också ett stort intresse för design och där med smink. På syslöjdlektionerna har jag alltid varit den som frågar "är det okej om jag syr en glitterklänning med en stor fluffig kjol?" Medans de andra gör pennfodral. Det blir ofta bra, så nu har jag en glitterklänning med fluffkjol hemma som jag sydde när jag var 10 år. Även om den säkerligen hade blivit bättre idag;) tur det.

Hur skulle den se ut om jag gjorde den som 17åring? Kanske kommer det ett inlägg om tre år med en ny glitterklänning?

Likes

Comments