Nå er det allerede 9.august og jeg har ordnet en hel del ting til før jeg skal reise:

Oppsummering: : Jeg har tatt 6 vaksiner mot alt mulig av asiatiske, skumle sykdommer og virus. Jeg har fått studentvisum, som forresten tok overraskede kort tid å fikse (2 dager) og som koster veldig lite forhold til antatt pris. Jeg har søkt og fått stipend og lån som fort må bli brukt til å nedbetale studentavgiften til Kulturstudier på 55 000kroner. Dessuten har jeg betalt flyreise med KILROY, som er fellesreise med mange av de norske elevene jeg skal gå i klasse meg, som tur-retur ble nesten 8000 kroner. Jeg har betalt en dyr reiseforsikring via skolen. Og jeg har kjøpt de to bøkene til studiet, pluss mange andre småting. Tilsammen er det veldig mange flere utgifter enn jeg trodde, men ingen av de er urimelige på noe vis. Jeg vil jo heller paye nesten 4000kroner for vaksiner enn å dø av Japansk enphasitt og la foreldrene mine betale dyre dommer for å få meg hjem fordi jeg ikke gadd å kjøpe forsikring liksom.


Akkurat nå sitter jeg og leser på kildene til selvstudy-oppgaven vi skal levere inn og få godkjent før vi reiser ned til Vietnam. Casually 150 sider tettpakket med vanskelig akademisk engelsk (og ingen bilder:( ). Det er et slit ass og jeg har ikke engang begynt å skrive på oppgaven på 4-5 sider. Virkeligheten slo meg rett og slett hardt i ansiktet da jeg åpnet bøkene for første gang. MEN det er til gjengjeld et veldig spennende tema da, jeg bare klarer ikke fordøye all den vanskelige engelsken nå med en gang. Er tross alt et år siden jeg hadde engelsk og har vel aldri lest så akademisk engelsk noensinne. Men det ordner seg for snille jenter sier de, og jeg har som oftest i mitt liv vært snill så vil tørre å påstå at at jeg har gode odds:))))


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hey

01.september reiser jeg ut i den store verden. Og dette har jeg nå laget en blogg om slik at kjente og kjære kan følge med på hva jeg gjør om de vil. Er ikke sikkert det er bra nett eller dritgode forhold til å blogge der nede. Derfor gir jeg dette et forsøk også får vi se hvordan det går.

Kjaaapt oppsummert:

-skal til Vietnam med Kulturstudier

-skal studere Utviklingstudier, studier av utviklingsland

-Skal bo i Hoi Ann, kjempesøt havneby

-Bor der fra September til midten av November

-Det er 32 dager til

-Gleder megHer er bilder fra Hoi Ann

Likes

Comments

Nye innlegg