Første uge hos min mormor er gået, og jeg nyder min sidste uges efterårsferie, jeg har tilbage. Der er blevet hygget i store mængder og jeg nyder virkelig hver eneste dag. Det er så skønt!

Jeg venter på jeg skal i storcenter med min svigerinde som også har ferie, og vi skal bare ose i butikker og derefter hjem til os og måske skal jeg havde farvet mit hår en tand mørkere.

Nu skal jeg afsted - see you <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hverdag, Madopskrifter

Jeg forsøger altid at holde en sund balance og jeg ved hvad min krop har godt af og hvad den ikke har godt af. Jeg nyder livets lyst og spiser hvad der passer mig. Jeg savner bare at få træning til at fylde i hverdagen, og få det prioriteret. Derudover vil jeg gerne begynde at spise mere plante baseret. Forskning tyder kun på, at det er skide godt for kroppen. Dét der ofte har holdt mig tilbage fra at spise mere plantebaseret, har været prisen. Men dé penge vil jeg gerne prioritere, så godt jeg kan.

Vi kan jo ikke løbe fra at man bliver ældre, og derfor vil jeg gerne sørge for at min krop er sund og klar på en masse år endnu.

Jeg bliver aldrig fanatisk, og jeg kommer heller aldrig på en kur, for det fungere bare ikke for mig. Jeg bryder mig ikke om faste rammer på den måde, men jeg tror på sund fornuft og sundhedsstyrelsens officielle koståd.

Jeg har på det seneste hygget mig med lidt for usunde sager. Ikke derhjemme (udover toblerone, jeg FIK i gave!), men på besøg, byture osv. Men det skal der altid være plads til.

Men nu har jeg besluttet mig for, at skære lidt ned på det der sukker. Mest fordi jeg mangler følelsen af, at være god ved kroppen og give mig selv forkælelse.

Derfor har jeg taget lysten med mig, til en forbedret mig, og min dag startede med en god træning i fitteren. Derefter tog jeg i netto og købte lidt lækkert ind, og mit køleskab og fryser er nu dækket godt ind til de kommende dage :-)

Jeg handlede blandt andet ind til den her lækkerhed og af ingredienser brugte jeg:

 • 1 banan
 • 1 håndfuld blåbær fra frost
 • 2 spsk acai pulver
 • 1 spsk chiafrø
 • 1 spsk vaniljepulver
 • 1 dl mandelmælk

Blend til sidst det hele, og så kan smothien enten nydes i et glas eller som jeg endte med, i en skål så det mere var som et måltid ;-)

Likes

Comments

Personligt

...omsorgen, imødekommenhed og interessen for hinanden? Det er blevet så nemt at være i sin egen bobbel og passe sit eget show. Det er blevet for nemt at vende ryggen til og lade folk passe sig selv. Her snakker jeg især om arbejdspladser. Måden man bliver taget i mod på nye arbejdspladser, er jeg virkelig forargeret over.

Jeg har oplevet det så tit, at man ingen stolthed ser i sine nye kollegaers øjne, og man bliver ladt til sig selv, som selv skal finde ud af må og få. Jeg synes det er sørgeligt, og især fordi det mange gange bunder i, at man simpelthen ikke er glad for sin arbejdsplads og ikke formår at hive sig selv op.

Ofte tror jeg at man som ung ikke bliver regnet for noget, og man virkelig skal gøre et eller andet for at blive accepteret og anerkendt i det givende miljø - man skal lige blive set an.

Det er ikke en sjov følelse at man føler man bliver kigget over nakken, og man kan ikke helt lade vær med at rette sig ind.

I det hele taget, tror jeg vi som samfund skal rette ryggen lidt mere, lad os inspirere hinanden og vær stolte! Byd dine medmennesker velkommen med åbne arme, som du selv ønsker det.

Jeg havde lige behov for at lufte min tanker og jeg synes det ærgerligt når jeg snakker med andre der har det ligesom mig. Jeg synes vi skal tænke os om, hvordan vi modtager hinanden og så i det hele taget: tage os sammen - og blive bedre medmennesker.

Likes

Comments

​PRØV lige at se en lækkerhed! Når man har bestået sin første praktikeksamen skal det da fejres, og efter min mening, fejre man det enten med en kold fadøl eller kauw... men klokken var kun kvart over elleve da jeg var færdig, så jeg tænkte at en fadøl måske var liiidt for tidligt ;-) 

Jeg ligger i skrivende stund på en madras hos min mormor i Stenløse. Jeg skal være her i en uge sammen med min mor, som kommer langtvejs fra Jylland. Yay! Så kommer der fuld knald på hygge <3 

Idag skal min mor og jeg hjem til min storebror og passe mine to niecer, og ellers skal min første feriedag bare NYDES. 

Likes

Comments

Min søndag morgen nydes med dejlig morgenmad efter en skøn weekend med veninder, sommerhus og afslapning.

Dagen idag står på eksamenslæsning, så jeg er klog og klar til eksamen imorgen kl 10:55 ;-) derefter er der altså efterårsferie i to uger!

Jeg er stadig forkølet, men det lakker heldigvis mod slutningen, og jeg tror ikke jeg skal bekymre mig om en sengeliggende efterårsferie.

G O D S Ø N D A G !

Likes

Comments

Så blev det fredag! Og den her fredag har jeg glædet mig længe til. Jeg skal nemlig fejre min dejlige veninde Signe i aften med to andre veninder. Vi overrasker hende med en kurv med champagne, vin, chokolade, slik, billeder osv. En masse lækre ting, som jeg er sikker på falder i god jord ;-) ELSKER fødselsdage.

Trods fødselsdags-humør er jeg blevet ramt af noget efterårs forkølelse, så måske jeg ikke tager med videre i byen, alt afhængig af hvordan jeg har det. Jeg skal være lidt påpasselig, når jeg skal til eksamen på mandag ;-)

Årh... fødselslaren og mig <3 

Likes

Comments

Se lige nogle smukke buketter der imorges stod ude foran Føtex! Jeg kunne købe dem alle sammen..

Status pt, er dyner og tv! Vi er ret trætte efter kulturnat igår, som var en kæmpe succes. God mad, massere af mennesker og god stemning!

Jeg stod igen i år ved popcorn maskinen og der blev langerede popcorn over MANGE gange, til en masse søde børn... og voksne ;-)

Det var en totalt vellykket aften med søde mennesker og det var som altid, skide hyggeligt. Min stedbrors søster og hendes mand som holder åbnet, bor det dejligste sted! Der er massere liv i form af blomster, hyggekroge, røgeri, slagteri, hønsehus, drivshus, brændeskur, ildsted osv osv. Jeg elsker det! Og det gør alle menneskerne som kommer hvert år også!

Trods træthed ovenpå igår, har vi været et kaffebesøg i Hillerød hos min bror og hans familie. Der kom en jordbærtærte på bordet ;-) Mhm. Godt for tømmermændende.. og nok også den sidste i år. 

Når.. men tilbage med mig til Voice Junior og lørdags hygge med bland-selv slik. Haps! 

Likes

Comments

Hverdag

Jeg har haft en dejlig dag med tidligt fri, kaffe selskab, veninde hygge og pizza fråderi. Lige som en hver tirsdag burde være, ikke?

Min tirsdag:

Vækkeuret ringede kl 6, jeg spiste morgenmad, nød morgenkaffen og gik med Albot. Afsti afsted, og jeg mødte i praktik kl 7:30. Ligesom hver tirsdag.

Kl 12 steg jeg op på cyklen og kl 12:45 stod min stedbror og var klar på altanhygge med tilhørende kaffe og snak. Og lidt toblerone ;-)

Ved 15 tiden kom min dejlige veninde Isabella, til tøsehygge og take-away pizza <3

Jeg elsker små afbræk fra hverdagens rutiner en gang imellem.. og ej, hvor har jeg haft en dejlig tirsdag. Nu er jeg gået omkuld på sofaen med serie og Albot liggende ved min side. Jeg er alene hjemme, da min kæreste overnatter på Falster pga. praktik.

See you!

Likes

Comments

Hverdag

God søndag fra Hillerød! Jeg sidder hjemme hos min storebror og hygger med min niece <3 

Det har været en dejlig weekend med stegt flæsk og persillesovs og rødvin hos svigerforældrene i fredags, og igår bestilte Anders og jeg sushi, købte øl og til sidst bland selv slik og serie i fjernsynet... dejligt! Lige som en lørdag burde være, efter mit hovede ;-)

Likes

Comments

Madopskrifter

Så blev det fredag! Og endda med sol på himlen, dobbelt bonus. Men jeg kan nu også meget godt lide hverdagen, for her er jeg igang på en helt anden måde og forhåbentlig med noget jeg elsker.

Jeg sidder i skrivene stund på en madras med et barn sovende på hver min side. Det er lidt hyggeligt ;-) jeg overvejer at ligge mig til at sove med dem.. bare liiige en halv time. Men den går nok ikke for mine kollegaer :-D

Men jeg sad og funderede over hvad jeg kunne lave af indlæg, og så blev det altså som overskriften antyder, mine to favorit morgenmads måltider.

For tiden er jeg helt vild med chiagrød som jeg sætter i køleskabet natten over. Det mætter mig til langt ud på eftermiddagen og jeg synes det smager sindsygt godt.

Til 1 person:

 • 2 spsk chiafrø
 • 2-3 spsk havregryn
 • 1 halvt scroop proteinpulver (jeg bruger med bærsmag)
 • Mælk eller vand efter behov
 • Evt frugt eller nødder som topping

Det hele blandes sammen og vupti, så venter der en lækker omgang morgenmad.

En anden favorit er noget så simpelt som den klassiske neutrale skyr, æbler i tern, kanel og müsli. 

Den mætter mig også helt enormt længe og det lige så vigtigt for mig som det smager godt, da jeg nogle gange ikke lige har muligheden for en snack inden frokost. 

I aften skal vi hjem til mine svigerforældre og spise aftensmad, så det bliver dejligt med noget fredags-hygge <3

Likes

Comments