Jeg har haft en dejlig dag med tidligt fri, kaffe selskab, veninde hygge og pizza fråderi. Lige som en hver tirsdag burde være, ikke?

Min tirsdag:

Vækkeuret ringede kl 6, jeg spiste morgenmad, nød morgenkaffen og gik med Albot. Afsti afsted, og jeg mødte i praktik kl 7:30. Ligesom hver tirsdag.

Kl 12 steg jeg op på cyklen og kl 12:45 stod min stedbror og var klar på altanhygge med tilhørende kaffe og snak. Og lidt toblerone ;-)

Ved 15 tiden kom min dejlige veninde Isabella, til tøsehygge og take-away pizza <3

Jeg elsker små afbræk fra hverdagens rutiner en gang imellem.. og ej, hvor har jeg haft en dejlig tirsdag. Nu er jeg gået omkuld på sofaen med serie og Albot liggende ved min side. Jeg er alene hjemme, da min kæreste overnatter på Falster pga. praktik.

See you!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

God søndag fra Hillerød! Jeg sidder hjemme hos min storebror og hygger med min niece <3 

Det har været en dejlig weekend med stegt flæsk og persillesovs og rødvin hos svigerforældrene i fredags, og igår bestilte Anders og jeg sushi, købte øl og til sidst bland selv slik og serie i fjernsynet... dejligt! Lige som en lørdag burde være, efter mit hovede ;-)

Likes

Comments

Så blev det fredag! Og endda med sol på himlen, dobbelt bonus. Men jeg kan nu også meget godt lide hverdagen, for her er jeg igang på en helt anden måde og forhåbentlig med noget jeg elsker.

Jeg sidder i skrivene stund på en madras med et barn sovende på hver min side. Det er lidt hyggeligt ;-) jeg overvejer at ligge mig til at sove med dem.. bare liiige en halv time. Men den går nok ikke for mine kollegaer :-D

Men jeg sad og funderede over hvad jeg kunne lave af indlæg, og så blev det altså som overskriften antyder, mine to favorit morgenmads måltider.

For tiden er jeg helt vild med chiagrød som jeg sætter i køleskabet natten over. Det mætter mig til langt ud på eftermiddagen og jeg synes det smager sindsygt godt.

Til 1 person:

  • 2 spsk chiafrø
  • 2-3 spsk havregryn
  • 1 halvt scroop proteinpulver (jeg bruger med bærsmag)
  • Mælk eller vand efter behov
  • Evt frugt eller nødder som topping

Det hele blandes sammen og vupti, så venter der en lækker omgang morgenmad.

En anden favorit er noget så simpelt som den klassiske neutrale skyr, æbler i tern, kanel og müsli. 

Den mætter mig også helt enormt længe og det lige så vigtigt for mig som det smager godt, da jeg nogle gange ikke lige har muligheden for en snack inden frokost. 

I aften skal vi hjem til mine svigerforældre og spise aftensmad, så det bliver dejligt med noget fredags-hygge <3

Likes

Comments

Okay, det gør jeg ikke. Men lad os lige samle tankerne fra hvor dejligt det ville være med 26 grader i september måned fremfor regn og stormvejr. Hm, jeg er slet ikke tilfreds.. og jeg prøver virkelig at være positiv og imødekomme efteråret, men kære efterår - jeg er slet ikke klar til dig endnu. Og slet ikke når du, kære sommer, ikke har været særlig aktiv i år. 

Overvej det lige, 26 grader, smukke palmer, strand, liv i gaderne, duften af sol, kolde øl og tapas (!). Jeg skulle da være et skarn hvis jeg ikke lige kunne bruge en uge eller to i et mobilehome på en campingplads eller... et hotelværelse ville også kunne gøre det.  

Indtil videre nøjes jeg, imod min vilje, med blæsende og kolde Danmark... men når det så er sagt, så er det også hyggeligt med lyden af regn piske på vinduet, fjernsyn kørende og sterinlys. Men stadigvæk alt for tidligt ;-) 

Trods min iver efter varme og sol, har jeg haft en dejlig dag, og jeg tænker virkelig over, hvor heldigt det er, at man kan trække sig indenfor når vejret skiller ud som det gør lige nu. Dét skal man huske at værdsætte <3 


Likes

Comments

At se frem til en masse dejlige ting, er så skønt og samtidigt hyggeligt at gå og glæde sig til. Ofte er det i weekenden at jeg lægger planer med familie og venner, da hverdagen bare ofte er lang og derfor hører det jo med, at man bare nogle gange er uoplagt og træt, så jeg vil meget hellere nyde min weekend med dem jeg ikke får set i hverdagen.

Næste weekend: afslapning! Og hygge - indtil videre. Måske jeg skal se min bror og hans familie om lørdagen, men ellers ikke de vilde planer. Måske noget lækkert mad?

D. 22 september: hvert år holdes der kulturnat i Tikøb hvor min stedfars søster holder åbent i hendes hyggeligste gårdhave. Det er åbnet for alle, og der vil blive serveret håndmadder med lækkert pålæg fra deres slagterbutik, vin, øl, sodavand, popkorn, pølser osv. Der er altid mega god stemning og Anders, min stedfar, min mor og jeg plejer at blive sat til lidt af hvert. Jeg stod sidste år for popcorn maskinen, og det var kanon sjovt.

D. 6 oktober: min dejlige veninde, Signe, som jeg mødte på KU sidste år da vi læste til tandklinikassistenter har inviteret mig og to andre veninder fra samme klasse til hendes fødselsdag. Vi skal hygge os, skraldgrine, tage selfies og i byen om aftenen. Jeg glæder mig!

D. 9 oktober: skal jeg til praktikeksamen, og derefter er der efterårsferie til den 22 oktober. Jeg er lige nu i praktik i en vuggestue og ved siden af skal vi lave en opgave som skal op og forsvares. Det er min første praktik, og min første eksamen på pædagoguddannelsen alene, men det skal nok gå godt, er jeg sikker på.

D. 26 oktober: længe ventet dato, da jeg i juli måned bestilte billetter! Anders og jeg skal til foredrag med Jesper Buch (opfinder af Just-eat) og Pia der startede Røde Kors. Jeg glæder mig helt vildt til at høre dem, men især Jesper Buch, som vi ser meget op til ;-)

Sidste år til kulturnat - klar til at modtage gæsterne :-D

Likes

Comments

Endelig fik jeg nosset mig sammen. Nosset mig sammen til at starte en blog! Wuhuu!! Jeg håber jeg synes det er sjovt og kan blive ved med at finde på indlæg. Jeg ved ikke hvor tit jeg laver indlæg, men jeg håber da inderligt at du vil følge med ;)

Det er tirsdag og jeg glæder mig allerede til weekend. Lidt sørgmodigt når ugen kun lige er startet. Men hvad fanden, jeg er også kun et menneske hvor hverdagen nogle rammer lidt for hårdt og kedeligt. 

Jeg sidder med et tæppe, en kop kaffe og et stykke toblerone, som er varmt og hyggeligt, men som også minder mig om, at det der træning er længe ventet for min krop (og sind), og noget jeg altså lige må igang med snart. Jeg skal bare lige slå hul på dovenskabet og ind i en god rytme, som jo er så dejlig når man først er igang. 

Jeg har meldt mig ud af FW, for at begynde at træne hjemme, som jeg gjorde en gang, som faktisk gav de bedste resultater og motivation for at fortsætte. Jeg manglede den gang kondition-delen, men jeg har et "lille" ønske om, at begynde at løbe. Som jeg ellers stinker til og jeg er helt død efter 1 minuts løb. Men altså, ALLE kan gøre det, og jeg skal  bare i gang... jeg holder jer opdateret ;-) 

Likes

Comments