...efter at have set serien “What the health” på Netflix er det bedste ord: chok! Jeg er mildest talt i chok.. i chok over, hvad jeg gennem tiderne har proppet i min krop. Alt den forskning som tyder på, at mælk INTET gør godt for dig. Vi er blevet bildt ind siden vi var små at mælk var godt for knogler osv, og det er fuldstændig forkert. Mælk er godt til kalve, og ikke til mennesker. Faktisk burde alle mennesker reagere som de mennesker der er lactrose allergikere, da stoffet ikke burde optræde i vores krop og derfor prøver vores krop at nedkæmpe mælken/stoffet der opstræder i kroppen når vi drikker det. Men vi er simpelthen blevet så “imune” overfor stoffet, at kroppen “lader” det passere. Skræmmende. En anden ting jeg blev forbløffet over, men i forvejen godt vidste var noget l***, er kød. Alt slags kød. Kød er kræftfremkaldende udover det, er det simpelthen ikke er godt for noget som helst. Fx fandt de kræftfremkaldende stoffer i alle McD kæderne.

Jeg kunne blive ved... og skrive om det hele aftenen men synes du selv skulle den ;-)

Jeg tror det er rigtig sundt at blive opmærksom på, hvor meget vi bliver styret af reklamer, hjemmesider, læger osv. Vi sluger det råt og stoler på dem. Oftest.

I serien ser vi også hvordan meget syge mennesker som er proppet af medicin, ligger sin livsstil om, og spiser plantebaseret i 14 dage. Efter 14 dage er de FRIE fra medicin! 14 dage! Og her snakker vi om mange tilfælde, hvor folk har ændret livsstil og kun spiser plantebaseret. For at vise hvor tydeligt den her livsstil gør gavn, har man lavet et eksperiment. Man havde nogle kræftceller, og så tog de blod fra en veganer udover kræftcellerne. Alle kræftcellerne blev 100 % raske. Vildt!

​Efter at have set serien har vi besluttet os for, at skære drastisk ned på kød, og spise mest vegetarisk og plantebaseret :-) spændende! Jeg glæder mig til at se og mærke resultater, på alle mulige måder. 

Vi snakkes! 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

...mhm blev der sagt, ovenpå julemad og julegodter. Jeg bliver hvert år overrasket over hvor meget man spiser juleaften, haha.

Efter en dejlig juleaften fortsætter jeg min ferie med hygge og forbedrelse til søndag hvor jeg holder nytårsaften for en par veninder og deres tætte. Det bliver spændende og jeg glæder mig helt vildt, da jeg aldrig har holdt så stort et arrangement før, og så håber jeg bare at aftenen forløber sig godt :-D

See you!

...klar til juleaften og dertilhørende goder <3

Likes

Comments

Jeg fundere ofte over, om det er det værd. At blive så præget af diverse Instagram profiler, hver evig eneste dag. At se verdenen igennem et filter, fordi skønheder skal dokumenteres.

Jeg må så sige, at jeg er fløjtende lige glad med hvor mange likes jeg får på mine billeder, eller hvor følgere jeg har. Men det præger mange unge kvinder, og det er vildt sørgeligt, men ikke underligt at de har en higen efter opmærksomheden når det for mange, kun handler om mange likes og følgere. Til tider kan jeg godt lide at mit såkaldt “Instagram-feed” spiller med farver og lys. MEN, ikke altid. Og ikke noget jeg stræber mine billeder efter.

På den anden side kan jeg bruge andres profiler til inspiration på alle mulige fronter, og se verdenen fra alle mulige vinkler, som jeg ikke ville få set ellers.

På ovenstående billeder ser i hvordan jeg poserer og det hele “spiller”. Til tider er det virkelig sjovt at lege med, som det var imorges, og andre gange støder jeg på et billede af én der gør det samme på Instagram, og jeg bliver helt flov over at jeg har stået på samme måde. Og hvorfor? Måske fordi jeg ikke vil sammenlignes med andre. Og fordi jeg ofte synes det ser fjollet og se-mig-agtigt ud. Jeg vil være min egen, men fordi så mange andre står på samme måde kommer jeg i kategorien som: endnu én.

Og det er faktisk noget jeg har kæmpet med længe. De her tanker omkring at være “endnu en blogger, der skal spille smart”. Faktisk siden 2012 har jeg gået med tanker omkring at blogge, og har da i ny og næ også udgivet en blog, skrevet nogle dage og slettet igen.

Samtidig har mine tanker været på, at jeg synes man som blogger deler rigtig meget af sit liv. Jeg føler ikke som sådan, at jeg er en meget privat person, men jeg synes sku det er lidt mærkeligt. Men også spændene, på samme måde.

Måske det bare er janteloven der snakker! Man kan aldrig være 100 % sikker på noget. Heldigvis, det ville også være kedeligt. Måske frk. Usikkerhed på venstre skuldre skal holde mund.

En ting er sikkert, jeg elsker at motivere mig selv og det er enormt vigtigt for mig at det jeg laver, er spændene og giver mig glæde.

Likes

Comments

Første uge hos min mormor er gået, og jeg nyder min sidste uges efterårsferie, jeg har tilbage. Der er blevet hygget i store mængder og jeg nyder virkelig hver eneste dag. Det er så skønt!

Jeg venter på jeg skal i storcenter med min svigerinde som også har ferie, og vi skal bare ose i butikker og derefter hjem til os og måske skal jeg havde farvet mit hår en tand mørkere.

Nu skal jeg afsted - see you <3

Likes

Comments

Hverdag, Madopskrifter

Jeg forsøger altid at holde en sund balance og jeg ved hvad min krop har godt af og hvad den ikke har godt af. Jeg nyder livets lyst og spiser hvad der passer mig. Jeg savner bare at få træning til at fylde i hverdagen, og få det prioriteret. Derudover vil jeg gerne begynde at spise mere plante baseret. Forskning tyder kun på, at det er skide godt for kroppen. Dét der ofte har holdt mig tilbage fra at spise mere plantebaseret, har været prisen. Men dé penge vil jeg gerne prioritere, så godt jeg kan.

Vi kan jo ikke løbe fra at man bliver ældre, og derfor vil jeg gerne sørge for at min krop er sund og klar på en masse år endnu.

Jeg bliver aldrig fanatisk, og jeg kommer heller aldrig på en kur, for det fungere bare ikke for mig. Jeg bryder mig ikke om faste rammer på den måde, men jeg tror på sund fornuft og sundhedsstyrelsens officielle koståd.

Jeg har på det seneste hygget mig med lidt for usunde sager. Ikke derhjemme (udover toblerone, jeg FIK i gave!), men på besøg, byture osv. Men det skal der altid være plads til.

Men nu har jeg besluttet mig for, at skære lidt ned på det der sukker. Mest fordi jeg mangler følelsen af, at være god ved kroppen og give mig selv forkælelse.

Derfor har jeg taget lysten med mig, til en forbedret mig, og min dag startede med en god træning i fitteren. Derefter tog jeg i netto og købte lidt lækkert ind, og mit køleskab og fryser er nu dækket godt ind til de kommende dage :-)

Jeg handlede blandt andet ind til den her lækkerhed og af ingredienser brugte jeg:

  • 1 banan
  • 1 håndfuld blåbær fra frost
  • 2 spsk acai pulver
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 spsk vaniljepulver
  • 1 dl mandelmælk

Blend til sidst det hele, og så kan smothien enten nydes i et glas eller som jeg endte med, i en skål så det mere var som et måltid ;-)

Likes

Comments

Personligt

...omsorgen, imødekommenhed og interessen for hinanden? Det er blevet så nemt at være i sin egen bobbel og passe sit eget show. Det er blevet for nemt at vende ryggen til og lade folk passe sig selv. Her snakker jeg især om arbejdspladser. Måden man bliver taget i mod på nye arbejdspladser, er jeg virkelig forargeret over.

Jeg har oplevet det så tit, at man ingen stolthed ser i sine nye kollegaers øjne, og man bliver ladt til sig selv, som selv skal finde ud af må og få. Jeg synes det er sørgeligt, og især fordi det mange gange bunder i, at man simpelthen ikke er glad for sin arbejdsplads og ikke formår at hive sig selv op.

Ofte tror jeg at man som ung ikke bliver regnet for noget, og man virkelig skal gøre et eller andet for at blive accepteret og anerkendt i det givende miljø - man skal lige blive set an.

Det er ikke en sjov følelse at man føler man bliver kigget over nakken, og man kan ikke helt lade vær med at rette sig ind.

I det hele taget, tror jeg vi som samfund skal rette ryggen lidt mere, lad os inspirere hinanden og vær stolte! Byd dine medmennesker velkommen med åbne arme, som du selv ønsker det.

Jeg havde lige behov for at lufte min tanker og jeg synes det ærgerligt når jeg snakker med andre der har det ligesom mig. Jeg synes vi skal tænke os om, hvordan vi modtager hinanden og så i det hele taget: tage os sammen - og blive bedre medmennesker.

Likes

Comments

​PRØV lige at se en lækkerhed! Når man har bestået sin første praktikeksamen skal det da fejres, og efter min mening, fejre man det enten med en kold fadøl eller kauw... men klokken var kun kvart over elleve da jeg var færdig, så jeg tænkte at en fadøl måske var liiidt for tidligt ;-) 

Jeg ligger i skrivende stund på en madras hos min mormor i Stenløse. Jeg skal være her i en uge sammen med min mor, som kommer langtvejs fra Jylland. Yay! Så kommer der fuld knald på hygge <3 

Idag skal min mor og jeg hjem til min storebror og passe mine to niecer, og ellers skal min første feriedag bare NYDES. 

Likes

Comments

Min søndag morgen nydes med dejlig morgenmad efter en skøn weekend med veninder, sommerhus og afslapning.

Dagen idag står på eksamenslæsning, så jeg er klog og klar til eksamen imorgen kl 10:55 ;-) derefter er der altså efterårsferie i to uger!

Jeg er stadig forkølet, men det lakker heldigvis mod slutningen, og jeg tror ikke jeg skal bekymre mig om en sengeliggende efterårsferie.

G O D S Ø N D A G !

Likes

Comments

Så blev det fredag! Og den her fredag har jeg glædet mig længe til. Jeg skal nemlig fejre min dejlige veninde Signe i aften med to andre veninder. Vi overrasker hende med en kurv med champagne, vin, chokolade, slik, billeder osv. En masse lækre ting, som jeg er sikker på falder i god jord ;-) ELSKER fødselsdage.

Trods fødselsdags-humør er jeg blevet ramt af noget efterårs forkølelse, så måske jeg ikke tager med videre i byen, alt afhængig af hvordan jeg har det. Jeg skal være lidt påpasselig, når jeg skal til eksamen på mandag ;-)

Årh... fødselslaren og mig <3 

Likes

Comments

Se lige nogle smukke buketter der imorges stod ude foran Føtex! Jeg kunne købe dem alle sammen..

Status pt, er dyner og tv! Vi er ret trætte efter kulturnat igår, som var en kæmpe succes. God mad, massere af mennesker og god stemning!

Jeg stod igen i år ved popcorn maskinen og der blev langerede popcorn over MANGE gange, til en masse søde børn... og voksne ;-)

Det var en totalt vellykket aften med søde mennesker og det var som altid, skide hyggeligt. Min stedbrors søster og hendes mand som holder åbnet, bor det dejligste sted! Der er massere liv i form af blomster, hyggekroge, røgeri, slagteri, hønsehus, drivshus, brændeskur, ildsted osv osv. Jeg elsker det! Og det gør alle menneskerne som kommer hvert år også!

Trods træthed ovenpå igår, har vi været et kaffebesøg i Hillerød hos min bror og hans familie. Der kom en jordbærtærte på bordet ;-) Mhm. Godt for tømmermændende.. og nok også den sidste i år. 

Når.. men tilbage med mig til Voice Junior og lørdags hygge med bland-selv slik. Haps! 

Likes

Comments